Nejsi přihlášen
Re: HELP... jak vyměnit plexi na S-ku? 2001
nety psal:Zdravim vás... mladá mi čistila skvrnu od lepenky na plexi aceton - plexi kaput.. nevíte jak ho vyndat???
Dva šrouby na tom černým límci ven, pak opatrně ten límec sundat, bacha je to na takových zahnutých háčkách (neulámat!!), takže myslím nejdřív nahoru posunout a pak vyndat. Pod tím límcem jsou šrouby co drží plexi. Myslím, že by to mělo stačit ostatní plasty mám dojem dolů nemusí. Jinak to plexi je po zásahu acetonu v háji, viděl bych to na nějakou barevnou tónovanou folii tuším motolights něco takovýho měli i na světla.
Strýcfajtr !!!
No když sem povolil ty dva šrouby, tak sem nevěděl, jak celej ten černej bazmek sundat... takže opatřně nahoru a někde po bokach jsou zobáčky?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
jakou folii zas?
normálně rozbrousit a rozleštit...
v čem z toho je problém?
rozbrousim 2000 šmirglem pod vodou pokud je nějaký větší poškození na plégu,pak vemu filcák nebo hadrák kotouč a normálně vyleštim to plexi zelenou pastou kterou leštim i hliník a nerez,nebo pokud máš jen matný plégo vod toho acetonu,tak rovnou jenom rozleštit sokole...
nety psal:nevíte kde sehnat tu folii, kterou by to šlo retušovat? na motolights není.
..fólie na skla do aut, každá druhá "mototechna", nebo firmy co se zabývají lepením fólií na autoskla. Prodaj ti to v "metráži".
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
...a pocitej s tim, ze tam po hlubsim rozlesteni budes mit vlnitej vobraz, coz ale na plexi u masiny neva, ovsem pozor na prilbu bejci, aby vas to nenapadlo u toho :)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Osi co myslíš tou zelenou pastou? je to po tom acetonu (zkurvený zevnitř) takový matný, koláč tak 5 na 5. Takže 2000 a pod vodou přebrousit???
KOVAL psal:Noooo to bych chtěl vidět co stou folii co mám nalepený na sklech u auta budete jako dělat na plegu vod motorky...
No vůbec nic, bude to tam přilepený....., stejně bych to taky radši nejdřív zkusil rozleštit
Jo a díky za SHARKA (v noci na dálnici u Boru u Tachova), po menší úpravě tam šel a je mu tam fajn máš u mě
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
...pasta je lestici, ale ja nepouzivam zelenou, ja pouzivam P1500 (podle poskozeni) P2000 pod vodou, br. pastu a lestenku - kotouc molitan, nebo hadrak, filc na tohle nepouzivam
...nesmis ho spalit
tak to zase psal koval.. sem z toho zmatenej... takže šmirgl pod vodou.. cca 1500... pak leštící pasta (jaká) filcem.. je tak?
...jestli to mas woe jenom matny a neni to rozleptany do hloubky, tak vem jenom jakoukoliv lestenku na auta a hadrak, ne filc
...smirgl preskoc
Žakýno: ahá,to seš ty,tak už to vim
Nety: a to tady děláte takovou habaďůru z jednoho fleku 5x5cm jo?
mně z vás snad vomejou
normálně to prostě vyleštíš a je jedno zčeho ten kotouč bude,nemám spešl prostředky k dispozivi jako Osi,tak použíám co mám a to je vobyčejná leštící pasta a eště sem nic nikdy nespálil a to už sem leštil i plexi který celý jelo po asfaltu a normálně bylo po přebroušení y vyleštění plně funkční
...jj ale je to jak kdybys šel rejt záhonek fadromou
...hadrák je ok
...na spálení to vliv nemá (to čím to děláš), musí mít trošku cit a né to přitlačit a smahnout , proto jsem to psal
Chlapy zdravim vás. Tak zkušenost s rozleštěním plexi... nejdřív hadrákem a pastou, nicmoc... pak 2000 pod vodou ve vaně no to sem myslel, že už objednávam nový plexi a pak sem vzal starý dobrý tempo, rozleštil a je jak nový. Takže díkes.
Stránky: 1