Nejsi přihlášen
Čas hrozně letí...
Čau lidi,nezdá se mě to tak dlouho,co sem si splnil sen a dotáhl si dom funglnovou mašinu,pamatuju,jak sem u ní večer seděl s pivem v ruce a nevěřil vlastním vočím že ta naleštěná voňavka je doma a je jenom moja No co,dneska sem zjistil že mě končí za pár dní STK,tudíž ju mám 4 roky a kdo mě zná jakej sem byl magor že sem stihl aji třikrát za sezonu vyměnit mašinu jenom kroutí hlavou,jakto že ju ještě mám Dneska má najeto něco pře 32000km,celou dobu probíhá jenom běžná ůdržba a výměna spotřebáku,ani jednou nebyla na zemi a to ani ze stojánku Ale co mě trochu trápí je,že poslední dobou začínám slyšet trojku,prostě starej známej zvuk,kerej u jinejch kvaltů neslyším a to se mě teda zdá kurefsky brzo No co už,letošek nějak dojezdím(snad) a přes zimu bude ozdravovna Letošek je pro mě co se ježdění týká stejně slabej,tak to nějak přežiju Ale kdyš si vezmu,že tenhle bajk ze fšech co sem kdy měl dostává nejmíň za uši a nejvíc ho šetřím,tak su co se týče motoru trochu sklamanej,že se do něho bude muset takhle brzo lézt Ale jinak mě bandit zatím pořát baví,ikdyš se semtam hříšná myšlenka najde,ale bývá brzo zažehnána A lidi,mám vás rát Sem se kurva nějak rozepsal
Malej dotaz na ty,kerejm trojka taky hučela,kolik ste na ní najezdili,než proběhla voprava?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Čas hrozně letí...
Trojka říkáš? tak ta mi taky rachtala (zvuk jako přeplej řetěz cca od tachometrovejch 60ti tisíc)...no odjezdil sem na ní ještě asi 3 sezóny, kolem 20000km s tim, že poslední sezónu sem toho moc nenajel ale už to bylo slyšet i při vyšších otáčkách (ze začátku to bylo slyšet jen tak od 2 do 4 tisíc, pak už to přerazil zvuk motoru), tak sem jezdil stylem 1.,2.,4.,5. a pohoda, akorát sem tim pádem jezdil rychlejc do zatáček bo 2 byla moc vytočená = moc síly na kole a na čtyřku se muselo svižnějc aby nebyla zase podtočená.
ps. když se to rozebralo bylo opotřebený ozubení už i na dvojce a čtyřce (možná to bylo tim, že sem je kvůly tomu rachtání víc využíval...nevím), takže když už to budeš dělat, možná by bylo rozumný kouknout i na tyhle kola, abys to nemusel za chvíli dělat zas.
Je to přesně jak píšeš,kolem těch 3tisíc ot. je to slyšet,pak to přeřve motor. Zrovna je to tak napiču,že je to rychlost,kerou jezdím přes dědiny,takže sem začal jezdit v dědině na dvojku,nebo teda na trojku,ale trochu rychlejc
No právě,kdyby to začalo dělat v padesáti tisících,tak neřeknu půl slova,ale ve třiceti je to kurva moc brzo A na mojem prvním béčku byla slyšet taky,ale už od toho co sem ho koupil a během dvou sezón(18 000km) se to nezhoršilo,nebo né nějak výrazně A na Kultovi co mám doma není v 50 000km slyšet nic,prozměnu tam rachtá rozvoďák,nebo vačky nebo něco(vůle sou cajk)
No já to nechám doběhnout do konce sezóny a uvidím jak moc se to zhorší. Pokud to bude stejný jako teďka,tak mu možná ještě sezónu dám a udělalo by se to v padesáti a zároveň aji rozvoďák. A pak podruhé v kile
Kucí,to teda není žádná velká sláva ta bandití špajzka
Autobus na to trpí taky,nebo tam je to v cajku?
Mour psal:Vidím, že to máme tak nějak všeci stejně
Jo,nakonec zjistíme,že to tak dělá vlastně vod novoty a že "to není vada,ale vlastnost"
Kdybych tu mašinu koupil jako vojetou a dělalo by to,tak bych tomu ani nevěnoval pozornost a dost možná bych si toho ani delší dobu nefšiml,ale kdyš si fspomenu jaká byla nová,tichá,tak mě to prostě trkne Ale co,seru na to,každá sranda něco stojí
Jo a su nazpět z STK,prošla bez stráty kytičky
No a na víkend,místo toho abych se šel povozit,si du sednout prozměnu za koláč. Ještě že sem aspoň včera stihl trochu pojezdit po vysočině,hodilo to krásný 3kila a po dlouhé době mě to zase bavilo Ale jezdím jak mrdal,hrozba odebrání ŘP mě zlomila
mr.BSE psal:VikecB12 psal:hrozba odebrání ŘP mě zlomila
Vo co de?
Né,nic se neděje,jenom sem si začal uvědomovat,že stačí jedno změření mimo obec ve 150km/h a že to bejvávalo dřív rpztočený takhle skoro fšude a papíry sou pryč a to si momentálně nemůžu dovolit,stejně tak,jak si nemůžu dovolit třeba přeraženou hnátu se kterou bych se válel někde dva měsíce doma-zadarmo...Ještě musím minimálně rok fungovat jako továrna na peníze,pak už to bude trochu volnější,snad...
VikecB12 psal:Né,nic se neděje,jenom sem si začal uvědomovat,že stačí jedno změření mimo obec ve 150km/h a že to bejvávalo dřív rpztočený takhle skoro fšude a papíry sou pryč a to si momentálně nemůžu dovolit,stejně tak,jak si nemůžu dovolit třeba přeraženou hnátu se kterou bych se válel někde dva měsíce doma-zadarmo...Ještě musím minimálně rok fungovat jako továrna na peníze,pak už to bude trochu volnější,snad...
Začínáš Spidysovatět...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Né,nic se neděje,jenom sem si začal uvědomovat,že stačí jedno změření mimo obec ve 150km/h a že to bejvávalo dřív rpztočený takhle skoro fšude a papíry sou pryč a to si momentálně nemůžu dovolit,stejně tak,jak si nemůžu dovolit třeba přeraženou hnátu se kterou bych se válel někde dva měsíce doma-zadarmo...Ještě musím minimálně rok fungovat jako továrna na peníze,pak už to bude trochu volnější,snad...
Začínáš Spidysovatět...
To víš,mám nedoďělanej barák,tak by to pro mě byla dost velká komplikace,seru do toho momentálně fšechny peníze a ještě chvilku budu. Ale na si vždycky love najdu
VikecB12 psal:Ondráš psal:VikecB12 psal:Né,nic se neděje,jenom sem si začal uvědomovat,že stačí jedno změření mimo obec ve 150km/h a že to bejvávalo dřív rpztočený takhle skoro fšude a papíry sou pryč a to si momentálně nemůžu dovolit,stejně tak,jak si nemůžu dovolit třeba přeraženou hnátu se kterou bych se válel někde dva měsíce doma-zadarmo...Ještě musím minimálně rok fungovat jako továrna na peníze,pak už to bude trochu volnější,snad...
Začínáš Spidysovatět...
To víš,mám nedoďělanej barák,tak by to pro mě byla dost velká komplikace,seru do toho momentálně fšechny peníze a ještě chvilku budu. Ale na si vždycky love najdu
Souhlas, někdy to je složité, dokud je člověk sám a stará se sám o sebe tak je to jednodušší
nicola.foxx (Člen) 07.07.2011 12:57:47 Offline |
Woe Vikecoj, nekecej, ze ten barak sezere vic nez ty
Delam taky na baraku naky upravy a penez ta kurva barak zere, to je hrozny
Jeste, ze jsem se nerozhodnul trebas o zvysovani baraku, to bych se z toho teprv posraaaall.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Mour psal:Souhlas, někdy to je složité, dokud je člověk sám a stará se sám o sebe tak je to jednodušší
Si myslíš, že je to taková prdel udržet na uzdě tu hromádku, která je určená na chlast...
Filous psal:Ondráš psal:Já teda při 60 tis. km najetých nic neslyším.
...páč seš hluchej z mlácení do tech tympánů
To Ondráš: klít, su na tem stejně, já při 43000 neslyším taky nic, trůbové to moc poslůchajů a hledajů krpy
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:hrozba odebrání ŘP mě zlomila
Vo co de?
Né,nic se neděje,jenom sem si začal uvědomovat,že stačí jedno změření mimo obec ve 150km/h a že to bejvávalo dřív rpztočený takhle skoro fšude a papíry sou pryč a to si momentálně nemůžu dovolit,stejně tak,jak si nemůžu dovolit třeba přeraženou hnátu se kterou bych se válel někde dva měsíce doma-zadarmo...Ještě musím minimálně rok fungovat jako továrna na peníze,pak už to bude trochu volnější,snad...
a jo táák
mimochodem, sem se neska díval na toho švédskýho krasavca, co trčí čumákem k silnici
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:
Vo co de?Né,nic se neděje,jenom sem si začal uvědomovat,že stačí jedno změření mimo obec ve 150km/h a že to bejvávalo dřív rpztočený takhle skoro fšude a papíry sou pryč a to si momentálně nemůžu dovolit,stejně tak,jak si nemůžu dovolit třeba přeraženou hnátu se kterou bych se válel někde dva měsíce doma-zadarmo...Ještě musím minimálně rok fungovat jako továrna na peníze,pak už to bude trochu volnější,snad...
a jo táák
mimochodem, sem se neska díval na toho švédskýho krasavca, co trčí čumákem k silnici
Ani mě nemluv,za rok a pul sem mu spůsobil tři modřiny,teda já dvě,jednu Šárka. Šárka zadní nárazník,já přední nárazník a při zimním driftování to vobsraly spolujezdcovi dveře Takže se ještě rok povozím a zahájím komplet znovuzrození s celolakem. Nebo štoťák záleží kolik bude sněhu
VikecB12 psal:Je to přesně jak píšeš,kolem těch 3tisíc ot. je to slyšet,pak to přeřve motor. Zrovna je to tak napiču,že je to rychlost,kerou jezdím přes dědiny,takže sem začal jezdit v dědině na dvojku,nebo teda na trojku,ale trochu rychlejc
No právě,kdyby to začalo dělat v padesáti tisících,tak neřeknu půl slova,ale ve třiceti je to kurva moc brzo A na mojem prvním béčku byla slyšet taky,ale už od toho co sem ho koupil a během dvou sezón(18 000km) se to nezhoršilo,nebo né nějak výrazně A na Kultovi co mám doma není v 50 000km slyšet nic,prozměnu tam rachtá rozvoďák,nebo vačky nebo něco(vůle sou cajk)
Čau Vikine, dá se ten zvuk nějak popsat, abych věděl co mám poslouchat? V sobotu jsem domluvenej, že se pojedu podívat do Brna na B12 K6 tady z bazaru. Případně doporučil bys jako zkušenej uživatel tohoto modelu mrknout se specielně ještě na něco
DrIVER psal:VikecB12 psal:Je to přesně jak píšeš,kolem těch 3tisíc ot. je to slyšet,pak to přeřve motor. Zrovna je to tak napiču,že je to rychlost,kerou jezdím přes dědiny,takže sem začal jezdit v dědině na dvojku,nebo teda na trojku,ale trochu rychlejc
No právě,kdyby to začalo dělat v padesáti tisících,tak neřeknu půl slova,ale ve třiceti je to kurva moc brzo A na mojem prvním béčku byla slyšet taky,ale už od toho co sem ho koupil a během dvou sezón(18 000km) se to nezhoršilo,nebo né nějak výrazně A na Kultovi co mám doma není v 50 000km slyšet nic,prozměnu tam rachtá rozvoďák,nebo vačky nebo něco(vůle sou cajk)Čau Vikine, dá se ten zvuk nějak popsat, abych věděl co mám poslouchat? V sobotu jsem domluvenej, že se pojedu podívat do Brna na B12 K6 tady z bazaru. Případně doporučil bys jako zkušenej uživatel tohoto modelu mrknout se specielně ještě na něco
Čau,no mě na žádným banditovi nikdy nic nevodešlo,takže celkově bych řekl že dobrý a na K6 sem za celou dobu stratil akorát jeden šroubek z kapoty,jinak nic. Ten zvuk je slyšet jenom při klidným projíždění na trojku kolem 50km/h (od 2,5tis do 3 tisíc otáček),pak to zmizí,nebo to přeřve motor. Tak to hučí,a fšiml sem si že to lehounce cítím ve stupačkách,jakoby zabrnění A za studena to nedělá(hustej olej asi),dělá to až po pořádným vohřátí.
na šetce mě kňučí šestej kvalt, jako když dřív ječely převodovky ve škodárnách, ale nevím jestli je to na škodu. Esi v tom nějak nehrajou roli nějaký ty přímý a nepřímý kvalty - vim prd, vubec tomu nerozumim
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:DrIVER psal:VikecB12 psal:Je to přesně jak píšeš,kolem těch 3tisíc ot. je to slyšet,pak to přeřve motor. Zrovna je to tak napiču,že je to rychlost,kerou jezdím přes dědiny,takže sem začal jezdit v dědině na dvojku,nebo teda na trojku,ale trochu rychlejc
No právě,kdyby to začalo dělat v padesáti tisících,tak neřeknu půl slova,ale ve třiceti je to kurva moc brzo A na mojem prvním béčku byla slyšet taky,ale už od toho co sem ho koupil a během dvou sezón(18 000km) se to nezhoršilo,nebo né nějak výrazně A na Kultovi co mám doma není v 50 000km slyšet nic,prozměnu tam rachtá rozvoďák,nebo vačky nebo něco(vůle sou cajk)Čau Vikine, dá se ten zvuk nějak popsat, abych věděl co mám poslouchat? V sobotu jsem domluvenej, že se pojedu podívat do Brna na B12 K6 tady z bazaru. Případně doporučil bys jako zkušenej uživatel tohoto modelu mrknout se specielně ještě na něco
Čau,no mě na žádným banditovi nikdy nic nevodešlo,takže celkově bych řekl že dobrý a na K6 sem za celou dobu stratil akorát jeden šroubek z kapoty,jinak nic. Ten zvuk je slyšet jenom při klidným projíždění na trojku kolem 50km/h (od 2,5tis do 3 tisíc otáček),pak to zmizí,nebo to přeřve motor. Tak to hučí,a fšiml sem si že to lehounce cítím ve stupačkách,jakoby zabrnění A za studena to nedělá(hustej olej asi),dělá to až po pořádným vohřátí.
Me teda zatim vsechno cajk, ale taky je zatim jeste K6 pana a ma teda 23 tacku no. Mrdam na to az to prijde a bude to min unosny tak se udela spajz.
Koldan psal:To Ondráš: klít, su na tem stejně, já při 43000 neslyším taky nic, trůbové to moc poslůchajů a hledajů krpy
Si taky myslím, že jim hučí v kládě a svádějí to na motorku.
Banditatom (Člen) 09.07.2011 12:24:59 Offline |
VikecB12 psal:Autobus na to trpí taky,nebo tam je to v cajku?
pížo nestraš mě stačí ten proklatý chladič
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:VikecB12 psal:Autobus na to trpí taky,nebo tam je to v cajku?
co s chladičem? Se ti vysral? Sem slyšel že trpí na ložisko v krku, rozetě a zadní tlumiče, ale o chladiči zatím nic...
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Autobus na to trpí taky,nebo tam je to v cajku?
co s chladičem? Se ti vysral? Sem slyšel že trpí na ložisko v krku, rozetě a zadní tlumiče, ale o chladiči zatím nic...
občas taky,proštuduj si MHD forum
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Banditatom (Člen) 09.07.2011 15:53:38 Offline |
nety psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Autobus na to trpí taky,nebo tam je to v cajku?
chladič mi praskl na dvou místech... zřejmě už nepůjde opravit ložisko v krku řízení jen první generace vyměněno, ložisko rozety vyměněno a tlumiče??? ty zatím drží
Banditatom psal:nety psal:Banditatom psal:
pížo nestraš mě stačí ten proklatý chladičco s chladičem? Se ti vysral? Sem slyšel že trpí na ložisko v krku, rozetě a zadní tlumiče, ale o chladiči zatím nic...
chladič mi praskl na dvou místech... zřejmě už nepůjde opravit ložisko v krku řízení jen první generace vyměněno, ložisko rozety vyměněno a tlumiče??? ty zatím drží
Takže taky solidní šmejd No ale co by sme za ty love chtěli že Hold si budu muset příště přišetřit na to BMW. Asi tak trojnásobek ceny
VikecB12 psal:Banditatom psal:nety psal:
co s chladičem? Se ti vysral? Sem slyšel že trpí na ložisko v krku, rozetě a zadní tlumiče, ale o chladiči zatím nic...chladič mi praskl na dvou místech... zřejmě už nepůjde opravit ložisko v krku řízení jen první generace vyměněno, ložisko rozety vyměněno a tlumiče??? ty zatím drží
Takže taky solidní šmejd No ale co by sme za ty love chtěli že Hold si budu muset příště přišetřit na to BMW. Asi tak trojnásobek ceny
...ale hovno, kdysi to byly tekoucí tlumiče (do 04), všechno ostatní jsou individuální kecy ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:VikecB12 psal:Banditatom psal:
chladič mi praskl na dvou místech... zřejmě už nepůjde opravit ložisko v krku řízení jen první generace vyměněno, ložisko rozety vyměněno a tlumiče??? ty zatím držíTakže taky solidní šmejd No ale co by sme za ty love chtěli že Hold si budu muset příště přišetřit na to BMW. Asi tak trojnásobek ceny
...ale hovno, kdysi to byly tekoucí tlumiče (do 04), všechno ostatní jsou individuální kecy ;)
Tak to jó Mě sere,že už se nedá koupit funglovka
Banditatom (Člen) 10.07.2011 10:52:00 Offline |
osiris psal:VikecB12 psal:Banditatom psal:
chladič mi praskl na dvou místech... zřejmě už nepůjde opravit ložisko v krku řízení jen první generace vyměněno, ložisko rozety vyměněno a tlumiče??? ty zatím držíTakže taky solidní šmejd No ale co by sme za ty love chtěli že Hold si budu muset příště přišetřit na to BMW. Asi tak trojnásobek ceny
ti nevím čoveče co těma kecama myslej...
Banditatom psal:osiris psal:VikecB12 psal:
Takže taky solidní šmejd No ale co by sme za ty love chtěli že Hold si budu muset příště přišetřit na to BMW. Asi tak trojnásobek ceny...ale hovno, kdysi to byly tekoucí tlumiče (do 04), všechno ostatní jsou individuální kecy ;)
ti nevím čoveče co těma kecama myslej...
...když se něco vysere na dvou motorkách ze stovek jinejch, tak to je víceméně jen ojedinělá záležitost
Banditatom (Člen) 10.07.2011 11:22:54 Offline |
...ti čoveče nevím jestli na 2 ze 100kusů
Kim psal:nety psal:Banditatom psal:
pížo nestraš mě stačí ten proklatý chladičco s chladičem? Se ti vysral? Sem slyšel že trpí na ložisko v krku, rozetě a zadní tlumiče, ale o chladiči zatím nic...
občas taky,proštuduj si MHD forum
tak vole, tak to je mrdka.. tak to pujde z baráku a udělá místo jak píše Vikec bmw
Banditatom psal:...ti čoveče nevím jestli na 2 ze 100kusů
...ale prosímtě, kolik znáš těch co jim tek chladič? aha, ty co znáš, navíc včetně tvý byly bouraný... ...dál že ložisko v krku? hovadina, stejnej spotřebák jako u jiný motorky (že někdo chytřejší než japonskej inženýr vymyslel, že si tam dá jinej typ ložiska? to nemá cenu komentovat) ...pak jsi zmínil ložisko v rozetě, ten samej případ jako ložisko v krku ...a zůstávaj ty tlumiče, který se sraly na starších modelech ...něco dalšího?
nety psal:Kim psal:nety psal:
co s chladičem? Se ti vysral? Sem slyšel že trpí na ložisko v krku, rozetě a zadní tlumiče, ale o chladiči zatím nic...občas taky,proštuduj si MHD forum
tak vole, tak to je mrdka.. tak to pujde z baráku a udělá místo jak píše Vikec bmw
Stejně tak dopadnem,to je už teďka jistý
VikecB12 psal:nety psal:Kim psal:
občas taky,proštuduj si MHD forumtak vole, tak to je mrdka.. tak to pujde z baráku a udělá místo jak píše Vikec bmw
Stejně tak dopadnem,to je už teďka jistý
to asi určitě, už vybíram jestli R1200R, nebo RT, nebo GS a nebo i K1200R (S), co ty?
nety psal:VikecB12 psal:nety psal:
tak vole, tak to je mrdka.. tak to pujde z baráku a udělá místo jak píše Vikec bmwStejně tak dopadnem,to je už teďka jistý
to asi určitě, už vybíram jestli R1200R, nebo RT, nebo GS a nebo i K1200R (S), co ty?
R1150/1200GS/A, 1150RT,K1200/1300R, a čím dál víc se mě líbí ten mastodont K1200LT Asi kdyby někdo došel a položil mě krupicu na ruku,tak bych mu bandasku dal,jednou tolik k tomu přihodil a bylo by báwo doma
VikecB12 psal:nety psal:VikecB12 psal:Stejně tak dopadnem,to je už teďka jistý
R1150/1200GS/A, 1150RT,K1200/1300R, a čím dál víc se mě líbí ten mastodont K1200LT Asi kdyby někdo došel a položil mě krupicu na ruku,tak bych mu bandasku dal,jednou tolik k tomu přihodil a bylo by báwo doma
Tobě z tý stavby, mrdá, že?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:nety psal:VikecB12 psal:
Stejně tak dopadnem,to je už teďka jistýto asi určitě, už vybíram jestli R1200R, nebo RT, nebo GS a nebo i K1200R (S), co ty?
podobný smýšlení
nety psal:VikecB12 psal:nety psal:
to asi určitě, už vybíram jestli R1200R, nebo RT, nebo GS a nebo i K1200R (S), co ty?R1150/1200GS/A, 1150RT,K1200/1300R, a čím dál víc se mě líbí ten mastodont K1200LT Asi kdyby někdo došel a položil mě krupicu na ruku,tak bych mu bandasku dal,jednou tolik k tomu přihodil a bylo by báwo doma
podobný smýšlení
Já mám hotovo a Bandasku nedám Teď sem se byl sklouznout a v garage a na terase po vínku ...a sem tak nějak spokojenej parchant
vorel psal:Nechci vam brat iluze ale bawo se taky sere a navic veci co si sami neudelate
třeba tomu sem-tam mírnix-tirnix upadne zadí kolo
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Ale tak myslím že stará 1150GSA je celkem spolehlivá,kdyby né,tak nemá věčina z nich natočený to co má Stejně tak to 1200LT Ty novější asi jo,ale lákalo by mě to aspoň na skoušku,japonců sem si už užil dost,ikdyš je pravda že mě sloužili dobře
Mour psal:nety psal:VikecB12 psal:
R1150/1200GS/A, 1150RT,K1200/1300R, a čím dál víc se mě líbí ten mastodont K1200LT Asi kdyby někdo došel a položil mě krupicu na ruku,tak bych mu bandasku dal,jednou tolik k tomu přihodil a bylo by báwo domapodobný smýšlení
Já mám hotovo a Bandasku nedám Teď sem se byl sklouznout a v garage a na terase po vínku ...a sem tak nějak spokojenej parchant
No já mívám kacířský myšlenky kdyš trčím přes víkend doma a ve volnejch chvílích čučím na inzeráty. Ale zítra se pudu svést a zase mě to pustí a dom dojedu taky jako spokojenej parchant Zároveň je mě ale jasný,že na banditovi do důchodu nevydržím
VikecB12 psal:Mour psal:nety psal:
podobný smýšleníJá mám hotovo a Bandasku nedám Teď sem se byl sklouznout a v garage a na terase po vínku ...a sem tak nějak spokojenej parchant
No já mívám kacířský myšlenky kdyš trčím přes víkend doma a ve volnejch chvílích čučím na inzeráty. Ale zítra se pudu svést a zase mě to pustí a dom dojedu taky jako spokojenej parchant Zároveň je mě ale jasný,že na banditovi do důchodu nevydržím
...jaký důchod?
VikecB12 psal:Mour psal:nety psal:
podobný smýšleníJá mám hotovo a Bandasku nedám Teď sem se byl sklouznout a v garage a na terase po vínku ...a sem tak nějak spokojenej parchant
Jasne, 1150 je kvalitni zelezo, 1200 je o dost lehci a vykonnejsi ale spousta lidi si na delsi cesty bere diagnostiku coz je dost uchylny
řikám si hurikán
Mour psal:VikecB12 psal:Mour psal:
Já mám hotovo a Bandasku nedám Teď sem se byl sklouznout a v garage a na terase po vínku ...a sem tak nějak spokojenej parchantNo já mívám kacířský myšlenky kdyš trčím přes víkend doma a ve volnejch chvílích čučím na inzeráty. Ale zítra se pudu svést a zase mě to pustí a dom dojedu taky jako spokojenej parchant Zároveň je mě ale jasný,že na banditovi do důchodu nevydržím
...jaký důchod?
Aha,já zapoměl
VikecB12 psal:nety psal:VikecB12 psal:
Stejně tak dopadnem,to je už teďka jistýto asi určitě, už vybíram jestli R1200R, nebo RT, nebo GS a nebo i K1200R (S), co ty?
woe neblbni ho,víš že je schopnej všeho...Werke
Banditatom (Člen) 11.07.2011 19:00:16 Offline |
vorel psal:Kazdej to nakonec pochopi :)
...co???
Kim psal:VikecB12 psal:nety psal:
to asi určitě, už vybíram jestli R1200R, nebo RT, nebo GS a nebo i K1200R (S), co ty?R1150/1200GS/A, 1150RT,K1200/1300R, a čím dál víc se mě líbí ten mastodont K1200LT Asi kdyby někdo došel a položil mě krupicu na ruku,tak bych mu bandasku dal,jednou tolik k tomu přihodil a bylo by báwo doma
woe neblbni ho,víš že je schopnej všeho...Werke
To je marný,už sme stracení
K.a.s.y.m. (Člen) 11.07.2011 20:45:35 Offline |
taky mi knučí trojka jak rozvodka ma Moskviči,ale co neřešim občas ten motor i studenej na volnoběh jakoby zakopne no uvidíme co z něj vyskočí jako první
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Kim psal:VikecB12 psal:
R1150/1200GS/A, 1150RT,K1200/1300R, a čím dál víc se mě líbí ten mastodont K1200LT Asi kdyby někdo došel a položil mě krupicu na ruku,tak bych mu bandasku dal,jednou tolik k tomu přihodil a bylo by báwo domawoe neblbni ho,víš že je schopnej všeho...Werke
To je marný,už sme stracení
přesně ale teď em byl v garáži a před dovčou spokojenej parchant. nafoukal jsem gumy, vše okouk a kochal se
Kua dneska sem měl volno,tak sem šel něco pojezdit,pěkně sám a svezl sem se luxusně a kdyš se semnou netáhne Šárka,tak sem ani neměl moc příležitostí poslouchat podtočenou hučící trojku,takže rada je jediná,jezdit kudlu,pak je to fšecko v cajku
...ty vole Viktore, ty by ses vozil na LTčku??? ...seděls na toms něgdy??? ...ty vole, my to měli na dílně a to je jag dyš si sedneš do vobyváku ...to je takovej kentus, že to uš nejni ani motorka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...ty vole Viktore, ty by ses vozil na LTčku??? ...seděls na toms něgdy??? ...ty vole, my to měli na dílně a to je jag dyš si sedneš do vobyváku ...to je takovej kentus, že to uš nejni ani motorka
...hele vole, ale jak v obýváku na tom i jedeš, to je zážitek, to mi věř
VikecB12 psal:Kua dneska sem měl volno,tak sem šel něco pojezdit,pěkně sám a svezl sem se luxusně a kdyš se semnou netáhne Šárka,tak sem ani neměl moc příležitostí poslouchat podtočenou hučící trojku,takže rada je jediná,jezdit kudlu,pak je to fšecko v cajku
no vidíš a máš to opravený,tak BMW
Ty mě taky
osiris psal:Filous psal:...ty vole Viktore, ty by ses vozil na LTčku??? ...seděls na toms něgdy??? ...ty vole, my to měli na dílně a to je jag dyš si sedneš do vobyváku ...to je takovej kentus, že to uš nejni ani motorka
http://www.komplex3m.cz/data/soubory/ob … _moto6.jpg
...já na tom jel...a zážitek to fakt byl ...to bych si rači koupil kabrijo, neš todle ...dyk to má rajčáky jag Terra ...něgdo má rát vdolky, jinej zas todle, ale za mě je to prostě germánckej paskvil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:Filous psal:...ty vole Viktore, ty by ses vozil na LTčku??? ...seděls na toms něgdy??? ...ty vole, my to měli na dílně a to je jag dyš si sedneš do vobyváku ...to je takovej kentus, že to uš nejni ani motorka
http://www.komplex3m.cz/data/soubory/ob … _moto6.jpg...já na tom jel...a zážitek to fakt byl ...to bych si rači koupil kabrijo, neš todle ...dyk to má rajčáky jag Terra ...něgdo má rát vdolky, jinej zas todle, ale za mě je to prostě germánckej paskvil
...skvělej silnej skůtr
ps: aby ses neposral
No právě že sem na to nejel a lákalo by mě to aspoň to skusit. Prodává se to už dneska za pár šlupek a líbí se mě ta výbava,nic nemusíš dokupovat a dodělávat. Akorát to má prej málo místa v kufrech,teda v porovnání s givi. Ale je to uchylárna jak sviňa
Osi,kua jak se na tom pluje krajinou?
Petr J. psal:
kdepa je tůto,asi tureckej Gross nebo tak nějak,cestovateli
Petr: No právě bych zase aji endůro snesl,už je mě po tom smutno,ale zároveň mám strach,že by mě chybělo silniční poježděníčko A s banditem nemám problém s vejletem mimo asfalt,naposlet co si pamatuju sem se s kamošem vydal k jedné rozhledně takovou prudkou šotolinkou a nahoře sem se smál,kdyš sem se vohlídl a viděl kamoša jak jede na své 1150gsa a zezadu ho tlačí jeho drahá polovička aby tam tu ludru dostalBandit tam vyběhl jak laňka
to Víkec: u BMW GS můžeš být v klidu, že by Ti to na silnici nejelo...když se chce, pozávodíš s tím supersportaře, jako třeba my před měsícem polskou partičku na Železňáku...gumy typu Michelin Anakee vydrží na silnici fakt hodně a zvládnou i lehký terén...akorát si to člověk nesmí plést s kroskou
Jinak hodně pěkný svezení je nová SuperTeneré ... kdyby se vyráběla v době, kdy jsem pořizoval FZ1, tak nejspíš nemám ani FZ1, ani GS
Petr J. psal:Jinak hodně pěkný svezení je nová SuperTeneré ...
čéče ale ta je tak strašně vošklivá kdyby vypadala jako ta malá, ale s velkym motótem, tak by to byla paráda
...ale každýmu se líbí něco jinýho no...třeba filousovi se strašně líbí BMW LT a nebo můj buell
Já vím jak se dá pojezdit na silnici s "endůrem",taky už mě jich pár garáží prošlo Ale vždycky mě po nějaké době co na tom jezdím začne srat to,jak se to třepe a že to moc nejede,teda při porovnání se štyrválcem a zase utíkám zpět do silničních vod Ale letos je to stejně jedno,mám trochu jiný starost než to,jakou si koupit motorku Sotva dodělám jakštakš barák,tak mě čeká zase pořízení další dodávky a pak možná kdyš satan dá a bude ještě dost práce/peněz si udělám radost novou mašinou Do té doby su banditpiča
vorel psal:tenle zrouna zjistil že si to splet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_beda.jpg
Ale je vidět že je to profík...už se nadchuje aby mu pod vodou nedošel vzduch
Že by nová poučka...nejezdi do louží u kterejch nevidíš na dno?
Lihy psal:vorel psal:tenle zrouna zjistil že si to splet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_beda.jpgAle je vidět že je to profík...už se nadchuje aby mu pod vodou nedošel vzduch
...to není nová poučka, ale stará ...a pravdivá
osiris psal:Lihy psal:vorel psal:tenle zrouna zjistil že si to splet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_beda.jpgAle je vidět že je to profík...už se nadchuje aby mu pod vodou nedošel vzduch
Že by nová poučka...nejezdi do louží u kterejch nevidíš na dno?...to není nová poučka, ale stará ...a pravdivá
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … akolka.png
čoveče když tydle fotky vidim, tak si dycky vzpomenu jak mi máma, jako malýmu Lihymu, říkala: "neskákej furt do těch louží (na chodníku) některý můžou bejt hluboký a utopíš se"....já malej blbej si myslel, že mě jen straší abych nebyl furt zasranej od bláta a vona měla praudu
Banditatom (Člen) 15.07.2011 15:12:09 Offline |
osiris psal:Lihy psal:vorel psal:tenle zrouna zjistil že si to splet
Že by nová poučka...nejezdi do louží u kterejch nevidíš na dno?...to není nová poučka, ale stará ...a pravdivá
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … akolka.png
gloglogloglo
No jako zatím jezdí s amatérama, ale ňáký lano od profíků se už rýsuje
Tenle tríček se konkrétně menuje béelbéčko (bláto louže bejk)
řikám si hurikán
já bych řek, že Béďa tam řve nějakej festovnej válečnej pokřik, něco jako "banzáááááj!"
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1