Nejsi přihlášen
Re: co koupit 600 nebo 1200
7martin psal:Mirunda psal:Tak jsem nakonec šťastný majitel B1200 S rok 03, až nyní uznávám všechny ty řeči kolem krouťáku, je to špiča.
Strašně jsem se toho bál, ale po městě to taky jede 50-60 žádný problém, a mimo město tam dám 5 a pohoda si to bublá 120-130 a když potřebuju předjet vubec neřeším kvalt jen prostě přidám a letí to jako střela.
Fakt super, jsem nadšen.
Jdu mejt a leštit.
Děkuji za rady - které jsem ale nechtěl moc poslouchat furt jsem si mlel svou jen 600.a S
Další pořadnej chlap se zařadil mezi nás eSkaře
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Mirunda psal:Tak jsem nakonec šťastný majitel B1200 S rok 03, až nyní uznávám všechny ty řeči kolem krouťáku, je to špiča.
Strašně jsem se toho bál, ale po městě to taky jede 50-60 žádný problém, a mimo město tam dám 5 a pohoda si to bublá 120-130 a když potřebuju předjet vubec neřeším kvalt jen prostě přidám a letí to jako střela.
Fakt super, jsem nadšen.
Jdu mejt a leštit.
Děkuji za rady - které jsem ale nechtěl moc poslouchat furt jsem si mlel svou jen 600.
tak užívej B12S je dobrá volba
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kukii psal:jj pravdu máš, banka a opravdu se nepletu, bo tebe se splést nedá
to jako myslíš jak, že mě se splést nedá? naposledy kdy jsme spolu chlastali, tak jsem šel do postele dřív než ty já jsem slušnej a nepiju
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kukii psal:jj pravdu máš, banka a opravdu se nepletu, bo tebe se splést nedá
to jako myslíš jak, že mě se splést nedá? naposledy kdy jsme spolu chlastali, tak jsem šel do postele dřív než ty já jsem slušnej a nepiju
nj když taky prdlajs vydržíš a že bys nebyl slušnej o tom nepochybuju, ale to že nepiješ, tu nikomu nenamluvíš
Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen) 02.08.2010 14:23:27 Offline |
Marián psal:ty vole a na co si teda kupujete vubec motorky,kdyz se vam nechce radit?
dyt to na tom je to nejkrasnejsi...
to si radsi kupte ctyrkolku nebo nakej elektromobil, tam sednete a jedete
pod tohle se podepisuji v plném rozsahu ..neni nic hezčího , než když to tam všechno na 200m poskládáš za zvuku vysokých otáček při jízdě s předním kolem trochu nad silnicí ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2010 14:32:08 Offline |
to je věc vkusu..mě už to věčný kvedlání řadičkou spíš dost nebaví abych udržel krok i s blbym malym SV tak musim o kvalt níž než SV a větších kubatůrách ani nemluvim to je spíš o dva až tři a pak ti řeknou to jsme se krásně volně projeli a já přitom z Bandita ždímal co se dalo...takže tudy cesta opravdu nevede...koho to baví ať si to užije..já to za něco silnějšího vyměnim určitě.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 02.08.2010 15:06:31 Offline |
K.a.s.y.m. psal:to je věc vkusu..mě už to věčný kvedlání řadičkou spíš dost nebaví abych udržel krok i s blbym malym SV tak musim o kvalt níž než SV a větších kubatůrách ani nemluvim to je spíš o dva až tři a pak ti řeknou to jsme se krásně volně projeli a já přitom z Bandita ždímal co se dalo...takže tudy cesta opravdu nevede...koho to baví ať si to užije..já to za něco silnějšího vyměnim určitě.
já zas jezdim s klukem ,co si pujčuje synovu dvácu varadero a tam zas já stíhám ...hezky volně si jedu a on to rve 130 pořád na plnej céres přede mnou ,já ho občas na půl plynu předjedu ,pak na něj zas počkám a tak si jezdíme
K.a.s.y.m. psal:to je věc vkusu..mě už to věčný kvedlání řadičkou spíš dost nebaví abych udržel krok i s blbym malym SV tak musim o kvalt níž než SV a větších kubatůrách ani nemluvim to je spíš o dva až tři a pak ti řeknou to jsme se krásně volně projeli a já přitom z Bandita ždímal co se dalo...takže tudy cesta opravdu nevede...koho to baví ať si to užije..já to za něco silnějšího vyměnim určitě.
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 02.08.2010 19:31:29 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:to je věc vkusu..mě už to věčný kvedlání řadičkou spíš dost nebaví abych udržel krok i s blbym malym SV tak musim o kvalt níž než SV a větších kubatůrách ani nemluvim to je spíš o dva až tři a pak ti řeknou to jsme se krásně volně projeli a já přitom z Bandita ždímal co se dalo...takže tudy cesta opravdu nevede...koho to baví ať si to užije..já to za něco silnějšího vyměnim určitě.
no,no...
Kakac psal:Hida a podobný hlemežď a hlavně Ondráše vůbec neposlouchej
Jak napsal předseda Barynek velká pochvala za eSko a aji za roky podle mě nejkrásnější banditi
Když jsem si kupoval velkou motyku bylo mě tak jak tobě ,láska mě určila Bandita 600 S protože je krásnej ,ale když se dívám zpět ,tak bych si koupil 1200.
První rok jsem najel asik 8000 km ,mám rodinu sem si říkal nebudu blbnout, nebude moc času ani financ ,ale ......
Pak mě začal chybět krouťák .....
Ne jezdit pilu 200 a víc ,ale jet klidek 90 a otočit plynem a ona akceleruje.....
U B6 to je ob dva kvalty dolů aby to trochu akcelerovalo ,a řadit a držet ji trochu pod krkem.....
Tak mě to přestalo bavit a začal zhánět B12 v eSku za slušný many a .... světe div se nikdo ji nechce za solidní love prodat
Tak jsem zkončil u klavírů s ladičkama ,ale v litru.....
Takže asik další level bude něco silnějšího chtěl bych něco v eSku bo moc vlasů nemám a pohodlí v mým věku je důležitý,ale nevím .........co
Takže za mě B12 ,ale rozhodně v eSku nejlíp 2003
Takže nedej na rady Ondráše a spol. a poslouchej co ti radí Barynek
S ním souhlasím a hlavně se nedej svést ze svého cíle ..... jediný co změň je číslice místo B6 S na B12 S
A budeš spokojenej parchant
Souhlas s tebou, na 650 je hovno kroutak,bere to az nahore,taky bych sel do 12tky
Skáču dobře,skáču rád
Mirunda psal:Tak jsem nakonec šťastný majitel B1200 S rok 03, až nyní uznávám všechny ty řeči kolem krouťáku, je to špiča.
Fakt super, jsem nadšen.
Jdu mejt a leštit.
Děkuji za rady - které jsem ale nechtěl moc poslouchat furt jsem si mlel svou jen 600.
Tak gratulace.Jen škoda že jsi nešel do N.To máš u mě trochu nahnutý.
K.a.s.y.m. psal:to je věc vkusu..mě už to věčný kvedlání řadičkou spíš dost nebaví abych udržel krok i s blbym malym SV tak musim o kvalt níž než SV a větších kubatůrách ani nemluvim to je spíš o dva až tři a pak ti řeknou to jsme se krásně volně projeli a já přitom z Bandita ždímal co se dalo.
´
Blbost, lepeňáky do kapes jedu jako první a nikdo nestíhá, natož nějaká zjebnutá půlmotorová kolobrnda, na ní nepotřebuju ani napínáčky
ti dám blbý sv... tě roztrhnu jak hada.. a je to rukama a mozkem, motorkou ne dokonce si přiznal, že ti natrhnu prdel a to mě děsně těší
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2010 07:42:14 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:to je věc vkusu..mě už to věčný kvedlání řadičkou spíš dost nebaví abych udržel krok i s blbym malym SV tak musim o kvalt níž než SV a větších kubatůrách ani nemluvim to je spíš o dva až tři a pak ti řeknou to jsme se krásně volně projeli a já přitom z Bandita ždímal co se dalo...takže tudy cesta opravdu nevede...koho to baví ať si to užije..já to za něco silnějšího vyměnim určitě.
ti dám blbý sv... tě roztrhnu jak hada.. a je to rukama a mozkem, motorkou ne dokonce si přiznal, že ti natrhnu prdel a to mě děsně těší
no na tebe jsem čekal
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2010 08:29:12 Offline |
XJelen psal:Kukii psal:... dokonce si přiznal, že ti natrhnu prdel ...
jako řikaj vo tobě, že jsi poloviční chlap...ale?
já musel
no jako má i vocas to ne že ne,ale na zádech a v úrovni lopatek a ještě tak hubenej,že by neublížil
XJelen psal:Kukii psal:... dokonce si přiznal, že ti natrhnu prdel ...
jako řikaj vo tobě, že jsi poloviční chlap...ale?
já musel
máš u mě flašku bourbonu, tak sem zvědavá až jí vypiješ jak budeš statečnej ps:koule nemám
a omlouvám se za zasírání technické
Včera jsem se jel poprve projet delší trasu, s kamarádem s MOTO GUZZI 1100, a byl jsem moc spokojen, on když potřeboval předjet tak o dvakvalty dolu, a já jen lehce přidal na pětku a byl jsem pryč --- nádhera a to nejsem žádnej blázen.
Chtěl bych udělat nalej servis a jelikož tuhle motorku neznám tak se ptám jak olejovej filtr - těsnění v originále nebo je replika?? a vzduch ten na tom je jak kde to kupujete?
Mirunda psal:Včera jsem se jel poprve projet delší trasu, s kamarádem s MOTO GUZZI 1100, a byl jsem moc spokojen, on když potřeboval předjet tak o dvakvalty dolu, a já jen lehce přidal na pětku a byl jsem pryč --- nádhera a to nejsem žádnej blázen.
Chtěl bych udělat nalej servis a jelikož tuhle motorku neznám tak se ptám jak olejovej filtr - těsnění v originále nebo je replika?? a vzduch ten na tom je jak kde to kupujete?
Kontaktuj Kojaksro a budeš spokojenej parchant jak s kvalitou tak cenou
a o přístupu ani nemluvím 1A
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Mirunda psal:Včera jsem se jel poprve projet delší trasu, s kamarádem s MOTO GUZZI 1100, a byl jsem moc spokojen, on když potřeboval předjet tak o dvakvalty dolu, a já jen lehce přidal na pětku a byl jsem pryč --- nádhera a to nejsem žádnej blázen.
Taky sis moch vybrat jinou značku pro srovnání A umí na tom kámoš vůbec.Já jen jestli je to oběktivní porovnání.
Kakac psal:Mirunda psal:Včera jsem se jel poprve projet delší trasu, s kamarádem s MOTO GUZZI 1100, a byl jsem moc spokojen, on když potřeboval předjet tak o dvakvalty dolu, a já jen lehce přidal na pětku a byl jsem pryč --- nádhera a to nejsem žádnej blázen.
Chtěl bych udělat nalej servis a jelikož tuhle motorku neznám tak se ptám jak olejovej filtr - těsnění v originále nebo je replika?? a vzduch ten na tom je jak kde to kupujete?Kontaktuj Kojaksro a budeš spokojenej parchant jak s kvalitou tak cenou
a o přístupu ani nemluvím 1A
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Michal Dk psal:Mirunda psal:Včera jsem se jel poprve projet delší trasu, s kamarádem s MOTO GUZZI 1100, a byl jsem moc spokojen, on když potřeboval předjet tak o dvakvalty dolu, a já jen lehce přidal na pětku a byl jsem pryč --- nádhera a to nejsem žádnej blázen.
Chtěl bych udělat nalej servis a jelikož tuhle motorku neznám tak se ptám jak olejovej filtr - těsnění v originále nebo je replika?? a vzduch ten na tom je jak kde to kupujete?Taky sis moch vybrat jinou značku pro srovnání A umí na tom kámoš vůbec.Já jen jestli je to oběktivní porovnání.
chtel sem napsat neco v tomhle smyslu,navic jeste dodatek,za jak dlouho to bude prodavat,prestoze to je v tuhle chvili uplne nejlepsi motorka,ale zjistil sem,ze to nema smysl ze?
ty asi vis o cem mluvim...
...sam mezi jebkarema...
Michal Dk psal:Mirunda psal:Včera jsem se jel poprve projet delší trasu, s kamarádem s MOTO GUZZI 1100, a byl jsem moc spokojen, on když potřeboval předjet tak o dvakvalty dolu, a já jen lehce přidal na pětku a byl jsem pryč --- nádhera a to nejsem žádnej blázen.
Chtěl bych udělat nalej servis a jelikož tuhle motorku neznám tak se ptám jak olejovej filtr - těsnění v originále nebo je replika?? a vzduch ten na tom je jak kde to kupujete?Taky sis moch vybrat jinou značku pro srovnání A umí na tom kámoš vůbec.Já jen jestli je to oběktivní porovnání.
...to víš že je, co by nebylo, dyť je to jen vydechlejch jedenáctset
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mirunda psal:Poslal bych vám všem foto toho mojeho nového mazlíka ale bohužel to neumím.
Takže nic nebude.
..když i já to zvládl a Filous také,není síla,která by ti v tom zabránila..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploadimg.php
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Mirunda psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 070701.jpg
Tak tady posílám fotku.
Dnes jsem to byl projet trochu delší trasu na Hrad Kost a pěkné svezení.
Mám jí týden a najel jsem už 750km a zatím dobrý.
pěkná, tak at slouží a moc se s ní neválíš
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 17.07.2011 18:30:15 Offline |
Sucre psal:Chci se zeptat, jak je na tom B12 oproti B6 s brzdama. Přemýšlím, že bych koupit 12 ale na šestce mi chyběj silnější brzdy... Na dvanáctce je už 6 pístků tak by to snad mohlo být lepší... Má někdo možnost porovnání?
..néé snad ale určitě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Sucre psal:Chci se zeptat, jak je na tom B12 oproti B6 s brzdama. Přemýšlím, že bych koupit 12 ale na šestce mi chyběj silnější brzdy... Na dvanáctce je už 6 pístků tak by to snad mohlo být lepší... Má někdo možnost porovnání?
..néé snad ale určitě
Paráda, to jsem chtěl slyšet :)
Stránky: 1 2