Nejsi přihlášen
Dva laufy na B12S
Zdarec, zajímá mě jestli by šlo na B12 K6 dát dva laufy. Nejvetší problém by asi byl nechat si udělat nový kolena k laufům že? Strašně se mě líbí na GSX 1400 dva laufy Čekám že se do mě teď pustíte ať nevymýšlim pičoviny a koupím 14tku,ale sem s Skem spokojenej . Na podzim plánuju pořízení 12tky tak už myslim na hovadiny
Re: Dva laufy na B12S
moto moto psal:Zdarec, zajímá mě jestli by šlo na B12 K6 dát dva laufy. Nejvetší problém by asi byl nechat si udělat nový kolena k laufům že? Strašně se mě líbí na GSX 1400 dva laufy Čekám že se do mě teď pustíte ať nevymýšlim pičoviny a koupím 14tku,ale sem s Skem spokojenej . Na podzim plánuju pořízení 12tky tak už myslim na hovadiny
To nebude hezký
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Bandit je de facto roadster, tak bych z toho nedělal těžkopádnej autobus. Můj názor. Jinak fotky jsem kdysi někde vygůglil tušim na banditmania.com ??? Nevim už.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
...něgde tady byli fotky a měl to i ňákej zdejší uživatel na šestce...mezisvody vykouzlí gde gdo, trabl je f uchycení koncofky, bo levá strana držáku stupačky nejni uspůsobená k uchycení...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...něgde tady byli fotky a měl to i ňákej zdejší uživatel na šestce...mezisvody vykouzlí gde gdo, trabl je f uchycení koncofky, bo levá strana držáku stupačky nejni uspůsobená k uchycení...
dva kovový mezikusy s úchytem by to vyřešily, ni?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
tady máte jednoho s dvěma laufy......je to teda hnus....
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html
Stránky: 1