Nejsi přihlášen
Re: Motoalarm!
To mazi: Já tomu zase tak moc nehovím ale možná by ti stačilo to co používám v garáži,i když nevím jestli by to pro tebe nebylo velký,jedná se totiž o alarm od flajzara,prostě starej mobil siemens,a kosťička 20 x 20 x 20 mm,posílá to sms a volá na vybraná čísla,na jejich stránkách - www.flajzar.cz - to najdeš pod názvem minipag.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:To mazi: Já tomu zase tak moc nehovím ale možná by ti stačilo to co používám v garáži,i když nevím jestli by to pro tebe nebylo velký,jedná se totiž o alarm od flajzara,prostě starej mobil siemens,a kosťička 20 x 20 x 20 mm,posílá to sms a volá na vybraná čísla,na jejich stránkách - www.flajzar.cz - to najdeš pod názvem minipag.
Já jsem měl od Flajzara možnost poznat hodně věcí,ale jsi zatím první člověk, co říká že to funguje, dával jsem je do aut a nešel ani jeden, pořad se vypínali ani technici si nevěděli rady, čím to může být. Ale jestli to chodí, tak proč ne
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
JirkaMDS psal:maňas psal:To mazi: Já tomu zase tak moc nehovím ale možná by ti stačilo to co používám v garáži,i když nevím jestli by to pro tebe nebylo velký,jedná se totiž o alarm od flajzara,prostě starej mobil siemens,a kosťička 20 x 20 x 20 mm,posílá to sms a volá na vybraná čísla,na jejich stránkách - www.flajzar.cz - to najdeš pod názvem minipag.
Já jsem měl od Flajzara možnost poznat hodně věcí,ale jsi zatím první člověk, co říká že to funguje, dával jsem je do aut a nešel ani jeden, pořad se vypínali ani technici si nevěděli rady, čím to může být. Ale jestli to chodí, tak proč ne
tak mám asi kliku,mám ho teda teprve měsíc a zatím v pohodě,kámoš,ale používá minipag 2 a to už tři roky jako alarm na hospodu a maká to bezchybně,se uvidí,třeba to bude k a pošlu je s tím do háje,jinak teda v tom manuálu píšou,že tenhle model není modifikovaný do auta
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:JirkaMDS psal:maňas psal:To mazi: Já tomu zase tak moc nehovím ale možná by ti stačilo to co používám v garáži,i když nevím jestli by to pro tebe nebylo velký,jedná se totiž o alarm od flajzara,prostě starej mobil siemens,a kosťička 20 x 20 x 20 mm,posílá to sms a volá na vybraná čísla,na jejich stránkách - www.flajzar.cz - to najdeš pod názvem minipag.
tak mám asi kliku,mám ho teda teprve měsíc a zatím v pohodě,kámoš,ale používá minipag 2 a to už tři roky jako alarm na hospodu a maká to bezchybně,se uvidí,třeba to bude k
a pošlu je s tím do háje,jinak teda v tom manuálu píšou,že tenhle model není modifikovaný do auta
Tak to jo, bude to jiny model, ja jsem na motorku používal ten GT alarm s výstupem na pager a s pagerem, nebo mám i možnost GSM pager universální, jde ke v šem alarmům,ale jen telefonuje v případě poplachu.
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
je v něm použitá osvědčená nokia 5110 a maká perfektně.
a nemusí být na motorce přímo alarm, jde napojit třeba na stojánek, nebo jen na otřesové, nebo mikrovlné čidlo, které se vypíná samostatným vypínačem a cena je toho pageru cca 2100,- vč. T-mobile twist karty
Myšák psal:Jirka : taky bych chtel namontovat alarm a bydlim za rohem tak bych rad vyuzil tve ochoty....jen moc nechapu to "lepsi a ve stejne kvalite"
no lepší ve funkcích a jednodužší montáž a stejná kvalita co se týká poruchovosti , no problem, stačí se jen ozvat
Stránky: 1