Nejsi přihlášen
Placení za dálnice
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 19144.html
Nevim proč by jsme měli platit za ty zničený dálnice, navíc kam ty známky asi budem lepit....
A až zavedou poplatky i za 1.třídy, tim mě naserou nejvíc. Za ty zkurvený silnice, samý díry i na hlavní. Třeba ta slavná českobrodská (Praha-Kolín) To je silnice za trest, vyjetý koleje a samá díra --- za to máme platit. Zlatý německo, tam se neplatí nic ani za dálnice. Navíc úroven tam je úplně někde jinde, silnice o hodně lepší. Ještě si výší dph. Tohle nevede nikam, lidi pak budou méně nakupovat a šetřit, takže zas vydělají méně než plánují. Chtělo by to defenestraci
motto "Vem za heft a val"
Re: Placení za dálnice
taky sem to cet, az to uzakonej tak muzes jit defenestrovat , dyt to je kazdej tejden nejakej hlod od nasi vlady co na nas vymejslej.
Vono v tom německu už to taky nebude dlouho trvat a zavedou to a fsadím boty,že to nebude nic levnýho. Bude to jak ve francii,dálnice poloprázdný a kolem dálnic provoz jak sviňa Evropa de do sraček a mám pocit,že to nedopadne vubec dobře
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
no klasika , budou z lidí trhat prachy čím dál víc , to je jasný a až to nepude a lidi budou "žrát kamení" tak to tady dopadne jako v Řecku - hovada
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:no klasika , budou z lidí trhat prachy čím dál víc , to je jasný a až to nepude a lidi budou "žrát kamení" tak to tady dopadne jako v Řecku - hovada
V Řecku byl problém, že jim lítali pečený holubi do huby, ne proto, že žrali kamení.
Nerad bych spouštěl flame... Bysme se zase dostali k odborům a to fakt ne.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
docela vtipný :)) no co tak to zavedou a motorkáři tam nebudou jezdit už vůbec už takhle jich podle mě po těch dálnicích jezdí málo protože se po nich pomalu ani jezdit nedá!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Ondráš psal:libac22 psal:no klasika , budou z lidí trhat prachy čím dál víc , to je jasný a až to nepude a lidi budou "žrát kamení" tak to tady dopadne jako v Řecku - hovada
V Řecku byl problém, že jim lítali pečený holubi do huby, ne proto, že žrali kamení.
Nerad bych spouštěl flame... Bysme se zase dostali k odborům a to fakt ne.
jo to je možný ale tenhlen stát taky spěje do sraček a to my nevyvracej
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
VikecB12 psal:Vono v tom německu už to taky nebude dlouho trvat a zavedou to a fsadím boty,že to nebude nic levnýho. Bude to jak ve francii,dálnice poloprázdný a kolem dálnic provoz jak sviňa Evropa de do sraček a mám pocit,že to nedopadne vubec dobře
přesně... a amerika de taky do totálních sraček, bude kolaps, minimálně ekonomickej a ovládnou nás tu žlutý národy, jak to předpověděl Nostradamus.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Po dálnicích téměř nejezdím, tak ať si políbí
Nevím, jestli rapidní nárůst motocyklů má takový markantní vliv na dálnice, tunový motocykl jsem ještě neviděl.
Hlavně chci teda vidět, jak budu mít přes půl plexi dálniční známku
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
VikecB12 psal:Vono v tom německu už to taky nebude dlouho trvat a zavedou to a fsadím boty,že to nebude nic levnýho. Bude to jak ve francii,dálnice poloprázdný a kolem dálnic provoz jak sviňa Evropa de do sraček a mám pocit,že to nedopadne vubec dobře
Že tě to sere. Na mašině aj zácpou prokličkuješ
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:Po dálnicích téměř nejezdím, tak ať si políbí
Nevím, jestli rapidní nárůst motocyklů má takový markantní vliv na dálnice, tunový motocykl jsem ještě neviděl.
Hlavně chci teda vidět, jak budu mít přes půl plexi dálniční známku
V Rakousku je známka na motorku normální a já si ji lepím třeba na nádrž
Tím nechci říct, že jsem pro platit i v ČR. Respektive platit budu třeba i 2k, ale až tuz budou ty silnice aspoň jako v Rakousku.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
MaraKM psal:Hmm a kdo mi zaručí, že mi tu známku z nádrže neurve nějaký pako?! Nehledě nato, že lepení a odlepování bude jistě lak, co Osi?
Nic ti to kurvit nebude pokud to udělaj z kvalitná folie. A čorka? Njn jedině tam mít vyrytou svojí RZ a v dokladech mít kopii. Ale myslím, že hodně předbíháme...
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
nicola.foxx (Člen) 22.07.2011 12:31:47 Offline |
Taky jeste muzeme zvednout prdel, vrhnout se do politiky a neco s tim udelat jinak nez soucasna politicka scena.
Kazdej mame plnou hubu kecu vo tom jak je vsechno na hovno a jak se vsechno hrouti, ale nikdo s tim nic jinyho nez to kritizovani nedela.
Takze je to spis vo tom, ze pristup lidi stoji za hovno a to dalsi nasleduje umerne tomu jak moc se sere na ten pristup.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Taky jeste muzeme zvednout prdel, vrhnout se do politiky a neco s tim udelat jinak nez soucasna politicka scena.
Kazdej mame plnou hubu kecu vo tom jak je vsechno na hovno a jak se vsechno hrouti, ale nikdo s tim nic jinyho nez to kritizovani nedela.
Takze je to spis vo tom, ze pristup lidi stoji za hovno a to dalsi nasleduje umerne tomu jak moc se sere na ten pristup.
bod
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx psal:Taky jeste muzeme zvednout prdel, vrhnout se do politiky a neco s tim udelat jinak nez soucasna politicka scena.
..fakt si myslíš,že ti staří,vyžraní,bahnem zapáchající,političtí kapři by si nechali ten svůj chovný rybník nějakou rozumně smýšlející čudlou vypustit?
..už nějaké to století je jasné,že vládnutí,náboženství,politika se nesmí dělat dobře,ale musí se dělat výhodně..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:nicola.foxx psal:Taky jeste muzeme zvednout prdel, vrhnout se do politiky a neco s tim udelat jinak nez soucasna politicka scena.
Takze je to spis vo tom, ze pristup lidi stoji za hovno a to dalsi nasleduje umerne tomu jak moc se sere na ten pristup...fakt si myslíš,že ti staří,vyžraní,bahnem zapáchající,političtí kapři by si nechali ten svůj chovný rybník nějakou rozumně smýšlející čudlou vypustit?
..už nějaké to století je jasné,že vládnutí,náboženství,politika se nesmí dělat dobře,ale musí se dělat výhodně..
bod
...sam mezi jebkarema...
Banditatom (Člen) 22.07.2011 20:26:36 Offline |
ten článek podemnou udělal loužičku ové takhle jsem se dlouho nezasmál to je ovina
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jaster psal:http://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/ministerstvo-chce-vratit-dalnicni-znamky-na-motocykly-19144.html
Nevim proč by jsme měli platit za ty zničený dálnice, navíc kam ty známky asi budem lepit....
A až zavedou poplatky i za 1.třídy, tim mě naserou nejvíc. Za ty zkurvený silnice, samý díry i na hlavní. Třeba ta slavná českobrodská (Praha-Kolín) To je silnice za trest, vyjetý koleje a samá díra --- za to máme platit. Zlatý německo, tam se neplatí nic ani za dálnice. Navíc úroven tam je úplně někde jinde, silnice o hodně lepší. Ještě si výší dph. Tohle nevede nikam, lidi pak budou méně nakupovat a šetřit, takže zas vydělají méně než plánují. Chtělo by to defenestraci
Co si stěžuješ na českobrodskou? Je opravená celkem slušně na české poměry bych řekl a ty koleje kousek u peček mě nijak nevzrušujou, nejezdim tam 200 aby mě to sralo...
snowflake600 (Člen) 22.07.2011 23:12:10 Offline |
po dálnici sem jel jednou.....HK-PHA není tak děsná....teda, ten začátek od HK není děsnej, tak.. a jinak? je mi to u
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Kurva, jestli na mašinu bude stát litr,kolik budou chtít za auto???Jedině se na to vysrat,koupit enduro a off-roud a jezdit po polích (pokud to taky nezpoplatní)
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Kurva, jestli na mašinu bude stát litr,kolik budou chtít za auto???Jedině se na to vysrat,koupit enduro a off-roud a jezdit po polích (pokud to taky nezpoplatní)
Moc se nesměj, za chvíli dostanou myslivci povolení to střílet jak škodnou
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Vše se zdražuje a zpoplatňuje, ale myslím si že je to jak když leješ vodu do děravé nádoby
Jen čekám kdo se jako první odváží a podá návrh, aby sme platili aj za vzduch který dýchame.
...když to nechceš dělat silou vem si větší kladivo!!!
Jaster psal:http://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/ministerstvo-chce-vratit-dalnicni-znamky-na-motocykly-19144.html
dáš si to vepředu na helmu,ne? aby tě mohli sledovat policajti dalekohledem
...co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a získáš tak dva volné dny...
fidoB6 psal:Jako kdyby to stálo pjéťo za rok,neceknu ani slovo,ale aby stála známka stejně jak na auto,to bych blil
Šak vona bude stát polovinu. 1000moto,2000autoHlavně nechápu,jak může byt někdo zastáncem zavedení míta místo známek,to co stojí známka projedeš během pár km za nějakou jednu cestu někam na chatu,nebo jedna cesta z Brna do čurákova...
Banditatom (Člen) 23.07.2011 18:01:14 Offline |
kdybych tam seděl já jako tak bych spoplatnil i silnice 2-3 třídy samozřejmě i polní cesty (ať se bahňáci netlemí) zavedl bych vzdušné ( jako poplatech za vzduch), právo první noci, DPH bych dal 400% a další reformy... Tak co si stěžujete? může bejt hůř
VikecB12 psal:Hlavně nechápu,jak může byt někdo zastáncem zavedení míta místo známek,to co stojí známka projedeš během pár km za nějakou jednu cestu někam na chatu,nebo jedna cesta z Brna do čurákova...
Výkonové zpoplatnění nasere nejvíc ty, co jezdí hodně. To je jasný.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Hlavně nechápu,jak může byt někdo zastáncem zavedení míta místo známek,to co stojí známka projedeš během pár km za nějakou jednu cestu někam na chatu,nebo jedna cesta z Brna do čurákova...
Výkonové zpoplatnění nasere nejvíc ty, co jezdí hodně. To je jasný.
Jo,to je jasný,ale těch 1000 nebo 2000kč co stojí,nebo bude stát známka projede aji ten,co vytáhne auto dvakrát za rok a jede někam na chalupu,takže aji ti nejezdiči nemají důvod jásat,pohoršili by si téměř fšichni...
Víte jak to chodí v česku, né?
Na tom vybírání mýtnýho podle kilometrú stejně nejvíc vydělá ta firma která to bude instalovat a pak provozovat(to bude stát ranec). Samo že to bude firma kterou vlastní "kamarád" někoho z vlády a že podmínky výběrovýho řízení budou jak ušitý na míru na tu firmu, teda pokud vúbec nějaký výběrový řízení bude. Rozhodující osoby se pěkně napakujou na úplatcích, takže jim už bude nadosmrti jedno kolik bude stát nějaká dálnice!
Stát na tom sice vydělá celkově víc peněz ale "kde je hodně tam se dobře krade", takže si rozhodně nemyslim že by se to nějak pozitivně projevilo na kvalitě dálnic.
Ve finále se vybere příkladem třikrát tolik peněz na mýtu než na dálničních známkách ale stejně s žádným, nebo s minimálním výsledkem!!!
A stejně tak by to dopadlo s penězma co by vybrali za motorky.
Malý kvízek:
A kdo to všechno zaplatí???
a) Politici které jsme si zvolili a kteří to schválili
b) Strýček Tom
c) Banditáci a jiní nevinní občané
d) cockin
Prokáží se úplatky a bude někdo potrestán???
a) no jistě, vždyt máme přes 21let po revoluci
b) no jistě, vždyt máme nezávislou policii a soudy
c) no jistě... že né, vždyt jsme v česku
d) cockin..... zase
A co firma který prokážou zmanipulovaný výběrový řízení, zůstane?
a) samozřejmě bude nové výběrové řízení a vybere se jiná firma
b) odejde a zaplatí mnohamilionovou pokutu
c) zůstane, případně zůstane a zvýší mýtný poplatky
d) cockin je sejme
Konec
Takže kdo si zakroužkoval správný odpovědi na obrazovce fixou aby je nezapoměl, tak je vůl
Kdo si je pamatuje a odpověděl třikrát C , protože C je správně, tak ví jak to chodi v česku
A kdo byl línej to přečíst, tak at mi vylíže
Banditatom psal:kdybych tam seděl já jako tak bych spoplatnil i silnice 2-3 třídy samozřejmě i polní cesty (ať se bahňáci netlemí) zavedl bych vzdušné ( jako poplatech za vzduch), právo první noci, DPH bych dal 400% a další reformy... Tak co si stěžujete? může bejt hůř
Ty vole, vzdušné se už platí. Mrkni na nějaký ten účet na horách vod hotelu :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
No... Že mýto byl průser to je jasný. Když se republika (vláda) zaváže, že do nějakého datumu zavede mýto a dodavatele vybere půl roku před závazným spuštěním systému...
Je potřeba na jednu stranu ocenit, že to vůbec stihli. To nejsou jen mítné brány, ale další infrastruktura k nim jako dobíječky na benzínkách, vyškolit personál, vybudovat dohledové centrum, vybrat banku, která bude platby provádět, nastavit pravidla pro peněžní toky...
Je celkem s podivem, že to fakt v termínu spustili. Byla tam spousta provizorních řešení (třeba ty dieselagregáty), ale to je daň za neschopnost našich zákonodárců, za kterou bude potřestán čočkin.
Si myslíte, jaké úplatky se dávají tady u nás... V malé zaprděné zemičce, která má tolik obyvatel co Londýn a Paříž dohromady. Až se bude jednat o protlačování technologií a interoperabilitě v rámci Evropy (a to nejen mýto, ale třeba i eCall). To budou jiné sumičky.
cockin psal:karlos100 psal:Cockine,ty se v tom pelechu zjevně nudíš
a já zaškrtnul třikrát d) platba je na toběšpatně, (d) a ještě třikrát... ?!
jsi nejslabší, .... máš padáka
snad už ne,padáka mám letos doufám vybranýho
co třeba radši panáka????
co ty,jak držej šrouby,už skáčeš přes kaluže????
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 25.07.2011 15:31:03 Offline |
karlos100 psal:Cockine,ty se v tom pelechu zjevně nudíš
a já zaškrtnul třikrát d) platba je na tobě
a) vogo buď už z něj maj všechny sestry strach nebo mezinohabol
b) pjekný sestry maj volno
c) nejsou žádný pjekný sestry
d) zdravotní bratr má volno
dopoledne mi vyndali stehy, noha je rozřezaná jako svině na několika místech, pak mi jí převázali, prst na ruce co z něj čumí kolmo z kloubu drát barvy hřebíku taky převázali. Před hodkou mě přivezla sanitka domu a ted uz se válim ve svý posteli.
Nafasoval jsem domu injekce do břicha proti tromboze, nevim jestli si to dokážu píchat sám, je to hnus a pálí to dycky jako svině.
cockin psal:Víte jak to chodí v česku, né?
Na tom vybírání mýtnýho podle kilometrú stejně nejvíc vydělá ta firma která to bude instalovat a pak provozovat(to bude stát ranec). Samo že to bude firma kterou vlastní "kamarád" někoho z vlády a že podmínky výběrovýho řízení budou jak ušitý na míru na tu firmu, teda pokud vúbec nějaký výběrový řízení bude. Rozhodující osoby se pěkně napakujou na úplatcích, takže jim už bude nadosmrti jedno kolik bude stát nějaká dálnice!
Stát na tom sice vydělá celkově víc peněz ale "kde je hodně tam se dobře krade", takže si rozhodně nemyslim že by se to nějak pozitivně projevilo na kvalitě dálnic.
Ve finále se vybere příkladem třikrát tolik peněz na mýtu než na dálničních známkách ale stejně s žádným, nebo s minimálním výsledkem!!!
A stejně tak by to dopadlo s penězma co by vybrali za motorky.
Malý kvízek:
A kdo to všechno zaplatí???
a) Politici které jsme si zvolili a kteří to schválili
b) Strýček Tom
c) Banditáci a jiní nevinní občané
d) cockin
Prokáží se úplatky a bude někdo potrestán???
a) no jistě, vždyt máme přes 21let po revoluci
b) no jistě, vždyt máme nezávislou policii a soudy
c) no jistě... že né, vždyt jsme v česku
d) cockin..... zase
A co firma který prokážou zmanipulovaný výběrový řízení, zůstane?
a) samozřejmě bude nové výběrové řízení a vybere se jiná firma
b) odejde a zaplatí mnohamilionovou pokutu
c) zůstane, případně zůstane a zvýší mýtný poplatky
d) cockin je sejme
Konec
Takže kdo si zakroužkoval správný odpovědi na obrazovce fixou aby je nezapoměl, tak je vůl
Kdo si je pamatuje a odpověděl třikrát C , protože C je správně, tak ví jak to chodi v česku
A kdo byl línej to přečíst, tak at mi vylíže
nedá si někdo další testík???
Banditatom (Člen) 27.07.2011 16:32:06 Offline |
Ondráš psal:cockin psal:nedá si někdo další testík???
Budou i diplomy?
jak budou diplomy tak do toho jdu
a kdyby rekli treba 100kc tak to vem cert ale za motorku rovnou litr. je to banda jebaku. chtej zpoplatnit vsechno ale nic do toho nedaj. uz ted mame kolikrat problem s tatrou kvzuli havarkam nekam dojet protoze krabicku na dalnici nemame protoze se nam nevyplati a kdyz nahodou nekam clovek potrebuje jsou vsude zakazy 12t. pak clovek nez na tu havarku vody dojede to je umeni.
na osobak si dalnici klidne zaplatim s tim problem nemam ale na motorku je muzu prcat si to asi budu lepit na helmu ne
tohle nemuze projit preci. to same prvni trida pro osobaky. (i kdyz v CR je mozny vse)
je pekny jak to daj kamionum a vsechno se zdrazi ale nidke neni videt vysledek protoze penize cpou do nemakacenek a prizivniku. sry musel sem si ulevit
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1