Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » zadni kotouc?

ewans (Člen)
27.04.2007 19:18:15

zadni kotouc?

Zdar chlapi,mam problem-dyz hodim motku na zadni stojan a protocim zadni kolo slysim jak me kotouc o neco trosku skrta,asi bych rek ze o desticky?stalo se vam to nekomu?Zvlneny kotouc nebo neco jinyho?Asi by to chtelo do servisu:(

Presedlal jsem na sv650
osiris (Člen)
27.04.2007 19:26:36

Re: zadni kotouc?

...to je normalni a skrta ti to i vepredu, desticky stlaci kotouc pusobenim talaku brzdovky ve vedeni, jejich navrat (odtazeni) je samovolne, jen protitlakem kotouce
...delalo by ti to prilis a slo hur otacet kolem, musel by jsi rozlozit brzdic - pistky (prasatka), vycistit a namazat vodici plochy trmenu (to obnasi i vymenu tesnicich gumicek a manzet)
...mas-li to "skrtani" nepravidelny (ale tak, ze by ti to zpomalovalo kolo pri protoceni, kdyz to trosku prezenu), tak muze bejt zvlnenej kotouc

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tomas600N (Člen)
27.04.2007 20:25:13

dělalo mi to to same,rozebral jsem cely brzdič a destičky se pěkně vracejígood

maňas (Člen)
28.04.2007 07:21:09

v zadu je to relativně normální,protože ji málo používáš,myslím tu brzdu,tak pokud ji parkrát použiješ,asi se to zlepší,akorád nevím k čemu ji použiješ,to už musí být jó prušvih šlápnout na zadeksurprised

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
ewans (Člen)
28.04.2007 11:25:26

Me jde spis o to aby me to za jizdy zbytecne nebrzdilo,vis co,pak se to muze projevit docela na spotrebe....a taky abych zbytecne nebrousil kotouc.Asi zajedu nekam do servisu co me na to reknou-asi rozebrat brzdic a kolik by za to chceli.Videl bych to na motofrank v Holubicich u Brnagood

Presedlal jsem na sv650
maňas (Člen)
28.04.2007 12:14:02

jestli se to zbytečně brousí poznáš hned,jakmile kus pojedeš zastavíš a bude ten kotouč rozpálenej pak to řeš jinak nad tím mávni rukoubigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
666killer (Člen)
28.04.2007 22:05:51

bud rad. mne zadna uz pisti a to uz aj vidno na kvapaline. je pod riskou zodrate na plech, typek co to mal predomnou zrejme brzdil zadnousick

MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
osiris (Člen)
29.04.2007 00:24:35

killerovi: co je ti divnyho na brzdeni i zadni kdyz vis jak ji pouzivat

Rendy (Člen)
29.04.2007 00:37:42

Ewans : tohle si uděláš sám , banalita , sundáš , svěrka , rozhýbeš , jestli je to nutné....

I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
Ondráš (Člen)
29.04.2007 01:52:55

666killer psal:

bud rad. mne zadna uz pisti a to uz aj vidno na kvapaline. je pod riskou zodrate na plech, typek co to mal predomnou zrejme brzdil zadnousick

Jak psal Osiris.
Když brzdíš oběma, tak je to účinějíší než kdy brzdíš jen přední... Logické, že? Ty zadní nepoužíváš?

Vrátil jsem se z hospody. To jest 5 piv a 8 rumů.smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ewans (Člen)
29.04.2007 09:50:18

Rendy psal:

Ewans : tohle si uděláš sám , banalita , sundáš , svěrka , rozhýbeš , jestli je to nutné....

No taky si rikam ze bych to mohl zvladnout,ale zas sou to prece jen brzdy takze esi tam neco zmrdam tak se muzu zabit,coz bych nerad,tak uvidim....hodil by se nekdo kdo se v tom vyzna a poradil by me s tim...smile1

Presedlal jsem na sv650
Filous (Člen)
29.04.2007 22:34:54

...vopčas mi de hlava kolem surprisedidontknowsurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
29.04.2007 22:43:25

...jj, potkal jsem ji ;)

LukinB6 (Člen)
30.04.2007 08:58:06

Když něco zdrbeš na poskládání zadní, stále máš ještě přední a ta je důležitější. Zajedeš do servisu, opravěj, není co řešit. Když to zvládneš sám aspoň ušetříš za servis. Za pokus to stojí. Banditpussy

GSX1250FA
Zdenek (Člen)
30.04.2007 18:07:29

To Ewans,,to přeci zvládneš sám,ale kdyby se Ti to nepodařilo a zabil ses tak to sem napiš.Zdenek.good

nawrc (Člen)
30.04.2007 18:13:12

kua co ho všichni strašíte??? to musíš zvládnout sám!!! když už se ti podařilo postavit motorku na stojan, tak tohle je asi stejná obtížnost

ještě že si Kelly dává voraz, ten by si na tobě smlsnulbigsmilebigsmile

"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Ondráš (Člen)
01.05.2007 12:58:01

I Kája Gott zpívá, že to zvládne sám... To zvládneš taky, nesmile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS