Nejsi přihlášen
Re: Ztráta Klíčků
Filous psal:kloucek psal:to me nenapadlo dík.
slyšel sem, že i pomocí VIN KODU mi udělají klíček, ale nevím jestli to není kravina
...vem si vopčanku a velkej TP a mazej k ofiko dýleroj...
a nezapomeň dát pět zdrávasů a tři otčenáše aby tam byla původní spínačka :)))
ale di, Ty brepto ...
Taky jsem to řešil.Spínačka ven a v klíčnictvi mi podle ní udělali dva nové klíče a hned i opravili její zasekávaní.Cena za vše 700,-kč. Spínačka je zespodu na dvou šroubeh s hvězdičkou a v ní uprostřed je kolík,ale rozměr už nepamatuju.Pak jen odpojíš kable na jacku a fertik. Teda u Nka!
I pád na hubu je pohyb vpřed.
![]() |
Banditatom (Člen) 29.07.2011 07:33:28 Offline |
kojaksro psal:cockin psal:jo a vypln si profil! Nebo už sem příště nelez smrade
![]()
....ti ňák votrnulo
....takovej příspěvků co, když se flákáš za naše prachy doma a špitálech
...spíše mu došli drogy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kojaksro psal:cockin psal:jo a vypln si profil! Nebo už sem příště nelez smrade
![]()
....ti ňák votrnulo
....takovej příspěvků co, když se flákáš za naše prachy doma a špitálech
já si jen vybírám malou část z toho co jsem jim zaplatil sám
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2011 15:08:56 Offline |
Lajoš psal:Taky jsem to řešil.Spínačka ven a v klíčnictvi mi podle ní udělali dva nové klíče a hned i opravili její zasekávaní.Cena za vše 700,-kč.
Spínačka je zespodu na dvou šroubeh s hvězdičkou a v ní uprostřed je kolík,ale rozměr už nepamatuju.Pak jen odpojíš kable na jacku a fertik. Teda u Nka!
opravil bych že tam je hvězdička s dirkou což je krapet dražší zářadí a ty šrouby jsou docela dost zalepený takže dost držej
.
Jinak jsi udělal asi jediný rozumný řešení..je ta cena je dost zajímavá..já za podobnej úkon platil ani ne polovinu,ale to záleží na zámečnictví
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Lajoš psal:Taky jsem to řešil.Spínačka ven a v klíčnictvi mi podle ní udělali dva nové klíče a hned i opravili její zasekávaní.Cena za vše 700,-kč.
Spínačka je zespodu na dvou šroubeh s hvězdičkou a v ní uprostřed je kolík,ale rozměr už nepamatuju.Pak jen odpojíš kable na jacku a fertik. Teda u Nka!
opravil bych že tam je hvězdička s dirkou což je krapet dražší zářadí
a ty šrouby jsou docela dost zalepený takže dost držej
.
Jinak jsi udělal asi jediný rozumný řešení..je ta cena je dost zajímavá..já za podobnej úkon platil ani ne polovinu,ale to záleží na zámečnictví
...když je v jednom dírka, v druhým je kolík, pochopitelně ...jeden píšete o šroubu a druhej o nářadí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2011 16:10:19 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Lajoš psal:Taky jsem to řešil.Spínačka ven a v klíčnictvi mi podle ní udělali dva nové klíče a hned i opravili její zasekávaní.Cena za vše 700,-kč.
opravil bych že tam je hvězdička s dirkou což je krapet dražší zářadí
a ty šrouby jsou docela dost zalepený takže dost držej
.
Jinak jsi udělal asi jediný rozumný řešení..je ta cena je dost zajímavá..já za podobnej úkon platil ani ne polovinu,ale to záleží na zámečnictví...když je v jednom dírka, v druhým je kolík, pochopitelně ...jeden píšete o šroubu a druhej o nářadí
já myslim,že si rozumíme jen každej to píšeme jinak
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
opravil bych že tam je hvězdička s dirkou což je krapet dražší zářadía ty šrouby jsou docela dost zalepený takže dost držej
.
Jinak jsi udělal asi jediný rozumný řešení..je ta cena je dost zajímavá..já za podobnej úkon platil ani ne polovinu,ale to záleží na zámečnictví...když je v jednom dírka, v druhým je kolík, pochopitelně ...jeden píšete o šroubu a druhej o nářadí
já myslim,že si rozumíme jen každej to píšeme jinak
Každý šroubek má svou matku.
I pád na hubu je pohyb vpřed.
Stránky: 1