Nejsi přihlášen
Re: Ztráta Klíčků
Filous psal:kloucek psal:to me nenapadlo dík. slyšel sem, že i pomocí VIN KODU mi udělají klíček, ale nevím jestli to není kravina
...vem si vopčanku a velkej TP a mazej k ofiko dýleroj...
a nezapomeň dát pět zdrávasů a tři otčenáše aby tam byla původní spínačka :)))
ale di, Ty brepto ...
Taky jsem to řešil.Spínačka ven a v klíčnictvi mi podle ní udělali dva nové klíče a hned i opravili její zasekávaní.Cena za vše 700,-kč. Spínačka je zespodu na dvou šroubeh s hvězdičkou a v ní uprostřed je kolík,ale rozměr už nepamatuju.Pak jen odpojíš kable na jacku a fertik. Teda u Nka!
I pád na hubu je pohyb vpřed.
Banditatom (Člen) 29.07.2011 07:33:28 Offline |
kojaksro psal:cockin psal:jo a vypln si profil! Nebo už sem příště nelez smrade
....ti ňák votrnulo....takovej příspěvků co, když se flákáš za naše prachy doma a špitálech
...spíše mu došli drogy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kojaksro psal:cockin psal:jo a vypln si profil! Nebo už sem příště nelez smrade
....ti ňák votrnulo....takovej příspěvků co, když se flákáš za naše prachy doma a špitálech
já si jen vybírám malou část z toho co jsem jim zaplatil sám
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2011 15:08:56 Offline |
Lajoš psal:Taky jsem to řešil.Spínačka ven a v klíčnictvi mi podle ní udělali dva nové klíče a hned i opravili její zasekávaní.Cena za vše 700,-kč. Spínačka je zespodu na dvou šroubeh s hvězdičkou a v ní uprostřed je kolík,ale rozměr už nepamatuju.Pak jen odpojíš kable na jacku a fertik. Teda u Nka!
opravil bych že tam je hvězdička s dirkou což je krapet dražší zářadí a ty šrouby jsou docela dost zalepený takže dost držej.
Jinak jsi udělal asi jediný rozumný řešení..je ta cena je dost zajímavá..já za podobnej úkon platil ani ne polovinu,ale to záleží na zámečnictví
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Lajoš psal:Taky jsem to řešil.Spínačka ven a v klíčnictvi mi podle ní udělali dva nové klíče a hned i opravili její zasekávaní.Cena za vše 700,-kč. Spínačka je zespodu na dvou šroubeh s hvězdičkou a v ní uprostřed je kolík,ale rozměr už nepamatuju.Pak jen odpojíš kable na jacku a fertik. Teda u Nka!
opravil bych že tam je hvězdička s dirkou což je krapet dražší zářadí a ty šrouby jsou docela dost zalepený takže dost držej.
Jinak jsi udělal asi jediný rozumný řešení..je ta cena je dost zajímavá..já za podobnej úkon platil ani ne polovinu,ale to záleží na zámečnictví
...když je v jednom dírka, v druhým je kolík, pochopitelně ...jeden píšete o šroubu a druhej o nářadí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2011 16:10:19 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Lajoš psal:Taky jsem to řešil.Spínačka ven a v klíčnictvi mi podle ní udělali dva nové klíče a hned i opravili její zasekávaní.Cena za vše 700,-kč. Spínačka je zespodu na dvou šroubeh s hvězdičkou a v ní uprostřed je kolík,ale rozměr už nepamatuju.Pak jen odpojíš kable na jacku a fertik. Teda u Nka!
Jinak jsi udělal asi jediný rozumný řešení..je ta cena je dost zajímavá..já za podobnej úkon platil ani ne polovinu,ale to záleží na zámečnictví...když je v jednom dírka, v druhým je kolík, pochopitelně ...jeden píšete o šroubu a druhej o nářadí
já myslim,že si rozumíme jen každej to píšeme jinak
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
Jinak jsi udělal asi jediný rozumný řešení..je ta cena je dost zajímavá..já za podobnej úkon platil ani ne polovinu,ale to záleží na zámečnictví...když je v jednom dírka, v druhým je kolík, pochopitelně ...jeden píšete o šroubu a druhej o nářadí
já myslim,že si rozumíme jen každej to píšeme jinak
Každý šroubek má svou matku.
I pád na hubu je pohyb vpřed.
Stránky: 1