Nejsi přihlášen
Chodit na pivo je zivotu nebezpecny
Musim se s vami podelit o zazitek , ze vcerejska z me oblibene knajpy . Sel jsem vecer s kamosem na , jen tak lehce , od 19 - 21 hod .Pak jsme chteli jit domu , bohuzel jsme tam zustali posledni , jenom s cisnikem a najemcem hospody .Ten mel nejakej spatnej den , co sem zaslech , tak ten den mu lizingovka vzala A6 ,pak neco mlel vo tom , ze mu exekutor zmrazil ucty , a ze ho sledujou tou kamerou , co ma na notebooku , co mel u sebe a podobny kraviny .A teda ze nekam pro neco zajede autem , co si pucil vod pingla , dobracky mu rikam , nikam nejezdi , mel hafo
, seberou ti papiry , ty vole von chytil dobrou agesivni , ze si bude delat co chce , ze jsme
. Rikam dobry voe , my dem domu , to ho chytnul amok , a ze se pudem prat , ze nam zlame pracky . Rikam ser na to ,dem domu , von ze ne , ze tam budem s nim , vytahul z pouzdra bouchacku , a polozil ji na stul .Rikam to mas plynovku ne , von nic nerek ,zatah za zaver , a vyhodil z komory jednu patronu na stul , no plynovka to nebyla
Sic nejaka mala raze bud 6.35 nebo 7.65 moc jsem to radsi nestudoval
Pak ji zas natahnul, vodjistil , namiril na nas , a povida jsou tu kamery , ale za tech 10 let mi stojite curaci
No urychlim to , z hospody jsme zdrhli , venku jsme pekne klickovali , jeste rvu na kamose , dobry , na dalku ma mala raze velkej rozptyl
Nastesti za nama nebezel , akorat tam kolegovi zustali klice vod baraku , prace , rodicu , pneuservisu a tak .Tak se tam musel vratit s policajtama ,statni to nejak nezvladli , von se tam zamknul , a voni se bali jit dovnitr .Tak to vo pul druhy vyridila zasahovka z HK ,ale to prej uz tak drsnej nebyl , ani bouchacku nevytahoval , klice vydal
Jaky z toho plyne pouceni ,NEPIJTE TEN TVRDEJ CHLAST
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 22:31:08 Offline |
Re: Chodit na pivo je zivotu nebezpecny
deny1234 psal:Musim se s vami podelit o zazitek , ze vcerejska z me oblibene knajpy . Sel jsem vecer s kamosem na
, jen tak lehce , od 19 - 21 hod .Pak jsme chteli jit domu , bohuzel jsme tam zustali posledni , jenom s cisnikem a najemcem hospody .Ten mel nejakej spatnej den , co sem zaslech , tak ten den mu lizingovka vzala A6 ,pak neco mlel vo tom , ze mu exekutor zmrazil ucty , a ze ho sledujou tou kamerou , co ma na notebooku , co mel u sebe a podobny kraviny .A teda ze nekam pro neco zajede autem , co si pucil vod pingla , dobracky mu rikam , nikam nejezdi , mel hafo
, seberou ti papiry , ty vole von chytil dobrou agesivni , ze si bude delat co chce , ze jsme
. Rikam dobry voe , my dem domu , to ho chytnul amok , a ze se pudem prat , ze nam zlame pracky . Rikam ser na to ,dem domu , von ze ne , ze tam budem s nim , vytahul z pouzdra bouchacku , a polozil ji na stul .Rikam to mas plynovku ne , von nic nerek ,zatah za zaver , a vyhodil z komory jednu patronu na stul , no plynovka to nebyla
Sic nejaka mala raze bud 6.35 nebo 7.65 moc jsem to radsi nestudoval
Pak ji zas natahnul, vodjistil , namiril na nas , a povida jsou tu kamery , ale za tech 10 let mi stojite curaci
No urychlim to , z hospody jsme zdrhli , venku jsme pekne klickovali , jeste rvu na kamose , dobry , na dalku ma mala raze velkej rozptyl
Nastesti za nama nebezel , akorat tam kolegovi zustali klice vod baraku , prace , rodicu , pneuservisu a tak .Tak se tam musel vratit s policajtama ,statni to nejak nezvladli , von se tam zamknul , a voni se bali jit dovnitr .Tak to vo pul druhy vyridila zasahovka z HK ,ale to prej uz tak drsnej nebyl , ani bouchacku nevytahoval , klice vydal
Jaky z toho plyne pouceni ,NEPIJTE TEN TVRDEJ CHLAST
Doprdele, kde tu máme takovej pajzl???????
Tu to je http://www.uvocka.cz/ Ale navstevu nedoporucuju Do zmeny provozovatele , respektive nastupu na vykon trestu .
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 22:39:54 Offline |
klid, ono od stadionu nebo od nemocnice to mám stejně kus cesty, ale to je teda dobrej idiot.....kdo ví, co v sobě ještě měl...
No ja myslim , ze nic , krome tech koralek , je mu kolem 40 , predtim byl uplne v pohode , asi nejakej momentalni zkrat , ale je fakt , ze uz predtim nez tu hospodu mel byl pry v lochu , a ted ma jit zas
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 22:47:25 Offline |
to za tu bouchačku si pude sednout? to je mi nějaký divný, v tomhle absorudistánu.....ikdyž, za tohle dostane 5, kdyby vás oddělal, dostal by 2 a s podmínkou kup si červenou neprůstřelnou vestu....v Lídlu
No to uz asi nebude , pred tim extempore s pistolkou , nam jeste stacil sdelit , ze si zasrany Chrudimaci jeho dotovanou hospodu nezaslouzi , a proto z ni bude nostop herna , prej bude dost zakazniku , z toho domu "Na puli cesty " , co dole dostavujou
snowflake600 psal:to za tu bouchačku si pude sednout? to je mi nějaký divný, v tomhle absorudistánu.....ikdyž, za tohle dostane 5, kdyby vás oddělal, dostal by 2 a s podmínkou
kup si červenou neprůstřelnou vestu....v Lídlu
Ne za to ne , to se mu nestane vubec nic ,ja sem policajtum rek , ze nebudu nic vypovidat , a ten kamos , po my domluve taky nechtel podat trestni oznameni , predpokladam , ze zaznam z kamer v hospode uz smazal ,ale stejne mame vod nej slibeny naky to mlacenicko Ale to sliboval i statnim
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 22:58:56 Offline |
to tam budeš mít negry pod sebou nebo co to tam u kapličky staví?
NEE, to je v pohode , to budou jenom dlouhodobe vezneni , kterym musi spolecnost usnadnit integraci do normalniho zivota , a par narkomanu No asi budu muset poridit "Balšoj pistalet "Nebo si sehnat zlyho psa
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 23:43:33 Offline |
Tojo, páč Renkovi by stačilo hodit buřta a byl by jak mílius .....To chci vidět, jak se společensky začleněj...kriminálníci, když maj hned nad sebou hospodu...
![]() |
Banditatom (Člen) 20.05.2011 13:06:10 Offline |
no ty píčo to musel byjt dobrej matroš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tag to ma jeste zajimavy pokracovani ,nejlepsi je to dlouhy video z bezpecnostni kamery , ted uz ho snad zavrou http://chrudimsky.denik.cz/zlociny-a-so … 10726.html
cockin psal:celkem nebezpečný město tahle chrudim
hmm hlavně když sjíždíš na mašině to jejich kostrbatý náměstí
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
ty vogo. Dřív mně přišlo, že v každejch zprávách slyšim jen vo Tachovsku, to bylo známý, že tam se děje všechno. Teď to ale nějak přeskočilo na Chrudimsko to tak vypadá, je to teď poslední dobou furt něco tady.
A schody z Ch. náměstí, to je teprve vrchol...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen) 27.07.2011 23:42:16 Offline |
na blití je mi, pánové...hlavně, když na tom videu poznáváte pak ty bezmozky, který už na ŽŠ neměli co dělat a polepšovna by jim svědčila....vážně vrchol
deny1234 psal:najemcem hospody ....lizingovka vzala A6 ....exekutor zmrazil ucty
nevíš jméno? koukla bych se jestli ho tu nemám taky tu máme kamery a občas se divim čeho jsou dlužníci schopný....každej den tu tak od dvou bejvám sama a neni to občas příjemný
![]() |
nicola.foxx (Člen) 28.07.2011 12:41:03 Offline |
Terez(k)a psal:ehm...v praci...vymáhám pohledávky aby to bylo srozumitelný
A jak se ti spi, kdyz delas takovouhle praci
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:A jak se ti spi, kdyz delas takovouhle praci
spí se mi dobře jen si občas řikám, že bych si našla něco jinýho.....šéf je fakt kokot!!!
a pak taky moc nemusim když do kanclu přijde smradlavá cikánka že má dluh 60.000,- a že má 8 dětí a má jenom 100,- měsíčně aby platila....to je taky blbý....to pak větráme eště 2 hodiny. a když na ní podáme exekuci tak je to buď diskriminace nebo jsme banda lichvářů. Ale spí se mi moc dobře
Terez(k)a psal:deny1234 psal:najemcem hospody ....lizingovka vzala A6 ....exekutor zmrazil ucty
nevíš jméno? koukla bych se jestli ho tu nemám
taky tu máme kamery a občas se divim čeho jsou dlužníci schopný....každej den tu tak od dvou bejvám sama a neni to občas příjemný
Vim , ale jenom primeni ,jmenuje se Vacek ,vedel jsem i krestni , tykali jsme si , ale nejak se mi to vykourilo z hlavy , jak mi na ni miril
deny1234 psal:Vim , ale jenom primeni ,jmenuje se Vacek ,vedel jsem i krestni , tykali jsme si , ale nejak se mi to vykourilo z hlavy , jak mi na ni miril
tak asi nemáme.... žádnej z Chrudimi. Mám tu jen Chomutov, Praha, Kolín, Trhoví Dušníky a Mělník.
A bez křestního to v CEE (centrální evidence exekucí) hledat nebudu....každá zobrazená stránka stojí 60,- Kč a tipovat si Tomáš Vacek, Jan Vacek, Marek Vacek, Karel Vacek, Josef Vacek, Rudolf Vacek.........David Vacek tak bych mohla taky přijít i o kalhoty až by dorazil účet ale podle naší evidence to vypadá, že tenhle Vacek mi kvůli dluhu hlavu neprostřelí
Cau Terko , jmeno uz mam , vcera to zas bylo v tv prima v krimi zpravach , tak je to Petr Vacek , tady je i jedna drsnacka fotka z hnusbooku
Jinac ten pulitr jsem tam nechal schvalne , bo se mi za A nevesel tak nak do brasen, a za B sem tam tak casto ,ze sem skoro stamgast , tak uz si ho tam necham na priste
Stránky: 1