Nejsi přihlášen
Re: tak jsem koupil
xSoukalJ psal:Ahoj soudruzi, tak jsem konečně koupil jebku. Je to ........H6N.
Čekám gratulace.
...aha, a já myslel že tě s tím banditem manželka vyhodila a ono je to asi trošku jinak viď, tak povídej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Toho bandita jsem vrátil, vypadal dobře, ale asi hooodně stočenej. Takře motor KO
( tlaky ve válcích od 4 do 6 atm.) U horneta mě překvapuje tak málo místa. Kdybych třeba měnil svíčky, tak nádrž dolů. U bandita to byla pohoda.
xSoukalJ psal:Toho bandita jsem vrátil, vypadal dobře, ale asi hooodně stočenej. Takře motor KO
( tlaky ve válcích od 4 do 6 atm.) U horneta mě překvapuje tak málo místa. Kdybych třeba měnil svíčky, tak nádrž dolů. U bandita to byla pohoda.
...pošli mi prosím svoje tel. číslo ať se tě můžu na něco zeptat, nebo mě prozvoň a já ti zavolám zpátky (kontakty mám v profilu)
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2010 10:38:46 Offline |
richie psal:VikecB12 psal:Nasrat na horneta a rozmazat
Taky nvm proc se na suzukibandit lidi chlubi s jebkou :D (kdyby to aspon zustalo v rodine suzuki, ale jebka od Hondy )
že to neřekneš Dolínkovi do očí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:richie psal:VikecB12 psal:Nasrat na horneta a rozmazat
Taky nvm proc se na suzukibandit lidi chlubi s jebkou :D (kdyby to aspon zustalo v rodine suzuki, ale jebka od Hondy )
Ale ten má fešandu,né takovou mrtku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:richie psal:VikecB12 psal:Nasrat na horneta a rozmazat
Jak rika Vikec.... Dolinkova ja hruba a charakterni...... H6 je tuctovej xindl
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:richie psal:
Taky nvm proc se na suzukibandit lidi chlubi s jebkou :D (kdyby to aspon zustalo v rodine suzuki, ale jebka od Hondy )že to neřekneš Dolínkovi do očí
Ale ten má fešandu,né takovou mrtku
každá je fešanda, když je doma v garáži ...když si vzpomenu jak jsem byl posranej z XJ600S
jakobystoneznal
Strýcfajtr !!!
Ahoj všem, tak jak říkají všichni - šestka ti bude za rok slabá, je to tak. Po dvou letech plánuju přestup. Mám 2 varianty - Bandit 1200s nebo Fazer1000. Fazera jsem zkoušel, bandita ne. Jde mi pouze o jedno - měřím 175 cm a Fazer je na posez OK, v klidu mám chodidla na zemi, ale co ten Bandit? Nemám možnost vyzkoušet. Já vím, jsem na bandit foru, proto vás bandit pičo rodinu žádám o objektivní posouzení. Kurva, to sem se rozepsal.
xSoukalJ psal:Ahoj všem, tak jak říkají všichni - šestka ti bude za rok slabá, je to tak. Po dvou letech plánuju přestup. Mám 2 varianty - Bandit 1200s nebo Fazer1000. Fazera jsem zkoušel, bandita ne. Jde mi pouze o jedno - měřím 175 cm a Fazer je na posez OK, v klidu mám chodidla na zemi, ale co ten Bandit? Nemám možnost vyzkoušet. Já vím, jsem na bandit foru, proto vás bandit pičo rodinu žádám o objektivní posouzení. Kurva, to sem se rozepsal.
nemáš vůbec žádnej problém vole, hoď se do klidu negře, došáhneš v pohodě ...
ale di, Ty brepto ...
xSoukalJ psal:Ahoj všem, tak jak říkají všichni - šestka ti bude za rok slabá, je to tak. Po dvou letech plánuju přestup. Mám 2 varianty - Bandit 1200s nebo Fazer1000. Fazera jsem zkoušel, bandita ne. Jde mi pouze o jedno - měřím 175 cm a Fazer je na posez OK, v klidu mám chodidla na zemi, ale co ten Bandit? Nemám možnost vyzkoušet. Já vím, jsem na bandit foru, proto vás bandit pičo rodinu žádám o objektivní posouzení. Kurva, to sem se rozepsal.
Posez na B12 bude v poho, já měřím 177 a bez problémů. Ten bandit je o krapánek těžší, ale když ho miluješ - není co řešit.
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
huskyb12 psal:xSoukalJ psal:Ahoj všem, tak jak říkají všichni - šestka ti bude za rok slabá, je to tak. Po dvou letech plánuju přestup. Mám 2 varianty - Bandit 1200s nebo Fazer1000. Fazera jsem zkoušel, bandita ne. Jde mi pouze o jedno - měřím 175 cm a Fazer je na posez OK, v klidu mám chodidla na zemi, ale co ten Bandit? Nemám možnost vyzkoušet. Já vím, jsem na bandit foru, proto vás bandit pičo rodinu žádám o objektivní posouzení. Kurva, to sem se rozepsal.
nemáš vůbec žádnej problém vole, hoď se do klidu negře, došáhneš v pohodě ...
...počkej, počkej, dyť měl i šestku, to je to samý
Ondráš psal:osiris psal:...počkej, počkej, dyť měl i šestku, to je to samý
Se taky divim, že se vůbec ptá...
Došáhneš v klidu. Mám 173 a problémy se stabilitou nemám. A to mám krátké nohy.
nohy kratky,ale ten pupek...
...sam mezi jebkarema...
hlemejzd999 (Člen) 14.07.2011 14:27:05 Offline |
Ondráš psal:Marián psal:nohy kratky,ale ten pupek...
Jsem to tam chtěl taky napsat, ale věděl jsem, že mě někdo doplní...
to je dneska běžný ...doba je zlá...každej druhej je podvyživenej a břicho ,jak děti v Africe
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ondráš psal:osiris psal:...počkej, počkej, dyť měl i šestku, to je to samý
Došáhneš v klidu. Mám 173 a problémy se stabilitou nemám. A to mám krátké nohy.
No, uz jsem zazil par pripadu, kdy to s tou tvoji stabilitou nebylo zase tak OuKej, jak rikas
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
xSoukalJ psal:Ahoj soudruzi, tak jsem konečně koupil jebku. Je to ........H6N.
Čekám gratulace.
sem si vjědom, že je to starý téma, ale i tag. vymněnit šeskový béčko za šeskovýho Horneta mi přinde strašně ouchylný
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:xSoukalJ psal:Ahoj soudruzi, tak jsem konečně koupil jebku. Je to ........H6N.
Čekám gratulace.sem si vjědom, že je to starý téma, ale i tag. vymněnit šeskový béčko za šeskovýho Horneta mi přinde strašně ouchylný
Z louže pod vokap. Navíc je to hnusný
Koldan psal:xSoukalJ psal:Ahoj soudruzi, tak jsem konečně koupil jebku. Je to ........H6N.
Čekám gratulace.sem si vjědom, že je to starý téma, ale i tag. vymněnit šeskový béčko za šeskovýho Horneta mi přinde strašně ouchylný
abyste se neposrali
já to gdysi udělal uplně stejně, a neřekl bych, že tam není rozdíl...
je tam sakra rozdíl...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Loser psal:Ondráš psal:osiris psal:...počkej, počkej, dyť měl i šestku, to je to samý
Došáhneš v klidu. Mám 173 a problémy se stabilitou nemám. A to mám krátké nohy.No, uz jsem zazil par pripadu, kdy to s tou tvoji stabilitou nebylo zase tak OuKej, jak rikas
ja mam taky 173 cm a 84 kg, sem rostlej kluk co se teho neboji a B12 v pooho, sic sem tam na mokrym travniku sem ji parkrat vodlozil a zase zvedl. Ale jestlis mel chlape B6, tak B12 je pocitove vahove a vyskove naprosto stejny.
tomasNJ psal:Koldan psal:xSoukalJ psal:Ahoj soudruzi, tak jsem konečně koupil jebku. Je to ........H6N.
abyste se neposrali
je tam sakra rozdíl...
No to jó,je to vo hóóódně hnusnější
VikecB12 psal:tomasNJ psal:Koldan psal:
sem si vjědom, že je to starý téma, ale i tag. vymněnit šeskový béčko za šeskovýho Horneta mi přinde strašně ouchylnýabyste se neposrali
je tam sakra rozdíl...No to jó,je to vo hóóódně hnusnější
ale jako kdyz uz sme u teho horneta, tak by ho mohl vzit na sraz, srazime 4 dlazdice k sobe a muzem to tam zgumovat aj s rafkem , na to je zas dobra motyka se zlomenym kurecim kridlem
tomasNJ psal:Koldan psal:xSoukalJ psal:Ahoj soudruzi, tak jsem konečně koupil jebku. Je to ........H6N.
abyste se neposrali
je tam sakra rozdíl...
no dyk říkám, ouchyla
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
abyste se neposrali
je tam sakra rozdíl...
Rozdíl nevim; jen vím, že mám půl roku B6, kamos stejne H6 a na dovci sem mu ve dvojku(on sam) v zatackach ujizdel
A výměna svíček na H6 = pulka motorky rozebrat
...když to nechceš dělat silou vem si větší kladivo!!!
Pepé psal:Rozdíl nevim; jen vím, že mám půl roku B6, kamos stejne H6 a na dovci sem mu ve dvojku(on sam) v zatackach ujizdel
...já myslím, že to takhle nejde brát ...to je jak kdybych tvrdil, že jeden atlet má horší tretry než druhej, protože běhá pomalejc ...vždycky to není jen o stroji, ale i o člověku
Banditatom (Člen) 15.07.2011 17:45:03 Offline |
co je to ten hounet? nějaký zfířátko
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No nic, asi tady končím,
pouze jsem se ptal na srovnání posezu ( moje výška 175 cm) B12 a fazer 1000.
Někdo tady psal, že ve dvou dával s B6 v zatáčkách horneta bez batůžku. Jste moc zaujatí. Je to přece blbost, nejde srovnávat jezdce, ale motorky. Jak asi dopadne srovnání motorek se stejným jezdcem? No která je lepší? ( výkon, brzdy, podvozek).
U mě, který si vybírá mezi B12 a Fazer zatím vede Fazer.Chlapi, jste moc zaujatí,byl jsem na Bandit festu 2010 .Tam to jede a jste dobrá parta, ale troch objektivně.
Já vím, teď mě ukamenujete, jsem připraven nést následky.
Osi, prosím, brzdi je.
Díky
xSoukalJ psal:No nic, asi tady končím,
Někdo tady psal, že ve dvou dával s B6 v zatáčkách horneta bez batůžku. Jste moc zaujatí. Je to přece blbost, nejde srovnávat jezdce, ale motorky. Jak asi dopadne srovnání motorek se stejným jezdcem? No která je lepší? ( výkon, brzdy, podvozek).
U mě, který si vybírá mezi B12 a Fazer zatím vede Fazer.Chlapi, jste moc zaujatí,byl jsem na Bandit festu 2010 .Tam to jede a jste dobrá parta, ale troch objektivně.
Osi, prosím, brzdi je.
Díky
...jaký ukamenování? jaký následky? normálně je pošleš do prdele a je to
Chlapi, jste moc zaujatí,byl jsem na Bandit festu 2010 .Tam to jede a jste dobrá parta, ale troch objektivně.
Klídek woé, cos čekal na bandit fóru. Objektivně ti tady většina řekne jdi do béčka a jsou to především ti kterí mají bandita někde uvnitř, jak se říká u srdce . Když ho tam nemáš, tak sis prostě koupil malou jebku a jestli s tou koloběžkou budeš spokojenej, tak je to dobře. Někdo by ten šrot nechtěl ani zadarmo.
To ani nemluvě a soustavnejch opravách motorů,atd....Všechny co znam co maj H6, teda krom jedný kočky, tak motor do prdele...to samý u H9. Holt nabušenej motor co toho snese podstatně míň než B6 nebo B12
Prostě Hovnet
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Banditatom (Člen) 16.07.2011 09:42:49 Offline |
Osi, prosím, brzdi je.
Díky
tak čus
a co B14 čili autobus čili karosa čili gsx1400
Banditatom psal:xSoukalJ psal:No nic, asi tady končím,
Osi, prosím, brzdi je.
Díkytak čus
a co B14 čili autobus čili karosa čili gsx1400
Ty s tím autobusem furt naděláš
Fazer je lepší možná trošku motoricky podvozkově a určitě má lepší brzdy .
Bandit je pohodlnější na cestování a určitě má lepší ochranu před větrem (eNka neberu protože to je nižší model )
Ale vše je vo jezdci.
A hlavně je to vo tom co vod motorky chceš.
Jestli víc blbnout tak Fazer .Jestli cestovat tak Bandit.
Takže u mě, pokud rozum tak Fazer pokud srdce tak jedině Bandit
P.S. stejně si toho Bandita zas koupím
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Mour psal:XJelen psal:Ondráš psal:Takže konečně prozřeš a koupíš to N?
vopovaž se!
Von (Kakač) má jebku? a tolik keců ?
No tos zjistil brzo
Dokonce ju mám vyfocenou na profilu
takže mě nikdo nemůže vobviňovat že něco tajím
To XJelen : ne že to práskneš Mirkovi
P.S. Jedině eSko.....
xSoukalJ psal:Ten Fazer si prostě myslím, že není špatnej , no
hele špatnej není... měl jsem tu čest lítat na obouch... akorát esli to nemáš na "blbnutí" ale spíš na turistiku, tak bude lepší ta B12. Fazér jede jako bejk, ale až tak od osmi tisíc, dole to bylo takový mdlý, až jsem se toho lek. B12 tahá od spoda. Jo a ta polokapota na FZS je skoro na piču, to už to mohli nechat nahatý.
Takže esli rád otáčky a lítat ve větším kalupu tak směle do fejzra na to ostatní ti bude B12 zlatá.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:xSoukalJ psal:Ten Fazer si prostě myslím, že není špatnej , no
hele špatnej není... měl jsem tu čest lítat na obouch... akorát esli to nemáš na "blbnutí" ale spíš na turistiku, tak bude lepší ta B12. Fazér jede jako bejk, ale až tak od osmi tisíc, dole to bylo takový mdlý, až jsem se toho lek. B12 tahá od spoda. Jo a ta polokapota na FZS je skoro na piču, to už to mohli nechat nahatý.
Takže esli rád otáčky a lítat ve větším kalupu tak směle do fejzra na to ostatní ti bude B12 zlatá.
Jelene ,Jelene kdyby tě slyšel Míra
Teďka já s troškou do mlýna.
Vono porovnávat B6 a FZS 1000 moc nejde ,ale zkusím to co by uživatel obou moto
Béčko je určitě pohodlnější a má lepší ochranu před nepohodou (eNko neberu protože je to nižší model . že Ondráši ) je celkově měkčí ( na horší cestě jsem jel jak král a kamoš na FZ6 kvílel jak ho bolej ruce) a z toho vyplývaj negativa ( ono "kroucení" v zatáčkách).
O motoru se nevyjadřuju protože nemám srovnání ,ale Fázer jede jak z praku (razatnější nástup výkonu až tak od 7000 a pak "raketa",holt motor z R1).
A řekl bych že ještě větší rozdíl je v brzdách tam asik nemá Fazer konkurenci.
Takže shrnutí ,protože jsem přizdisráč, tak by mě bohatě stačila B12.Potenciál FZS prostě nevyužiju( Jo, na dálnici 270 ) ,myslím že by mě pojezdil v točkách rafan na B6
Docela se mě líbí zátah motoru , tužší podvozek a výborný brzdy , ale podvozek taky není bůh ví co (lepší jak Béčko ,ale GSX-R to není )
Jinak souhlas co psal Jelen, až na to udělat to v eNku . NIKDY !!!!!!
P.S. Není divný ,že rozebíráme piáno vod Námahy na BanditForu
Kakac psal:Jelene ,Jelene kdyby tě slyšel Míra
Teďka já s troškou do mlýna.
Vono porovnávat B6 a FZS 1000 moc nejde ,ale zkusím to co by uživatel obou moto
Béčko je určitě pohodlnější a má lepší ochranu před nepohodou (eNko neberu protože je to nižší model . že Ondráši ) je celkově měkčí ( na horší cestě jsem jel jak král a kamoš na FZ6 kvílel jak ho bolej ruce) a z toho vyplývaj negativa ( ono "kroucení" v zatáčkách).
O motoru se nevyjadřuju protože nemám srovnání ,ale Fázer jede jak z praku (razatnější nástup výkonu až tak od 7000 a pak "raketa",holt motor z R1).
A řekl bych že ještě větší rozdíl je v brzdách tam asik nemá Fazer konkurenci.
Takže shrnutí ,protože jsem přizdisráč, tak by mě bohatě stačila B12.Potenciál FZS prostě nevyužiju( Jo, na dálnici 270 ) ,myslím že by mě pojezdil v točkách rafan na B6
Docela se mě líbí zátah motoru , tužší podvozek a výborný brzdy , ale podvozek taky není bůh ví co (lepší jak Béčko ,ale GSX-R to není )
Jinak souhlas co psal Jelen, až na to udělat to v eNku . NIKDY !!!!!!
P.S. Není divný ,že rozebíráme piáno vod Námahy na BanditForu
Jelen řekl, že je ten štítek na , tak to nezamlouvej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2011 21:47:01 Offline |
no to sis pomoh,ale Kakáč bude mít aspoň radost.
Hodně km bez nehody
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:no to sis pomoh,ale Kakáč bude mít aspoň radost.
Hodně km bez nehody
No radost mám jen z toho že je to eSko
Jinak máš téměř stejný piáno jak já
Klín se mě nelíbí ,ale zajímal by mě štítek (typ a firma) co tam máš
Banditatom (Člen) 04.08.2011 12:44:56 Offline |
milujte se a nemnožte se
psst: nechcete založit s kakinoj kapelu? pijána už máte a název taky "brukosduetos"
Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:no to sis pomoh,ale Kakáč bude mít aspoň radost.
Hodně km bez nehodyNo radost mám jen z toho že je to eSko
Jinak máš téměř stejný piáno jak já
Klín se mě nelíbí ,ale zajímal by mě štítek (typ a firma) co tam máš
Díval jsem se na ten štítek. Nic na něm není, žádný výrobce ani typ. Takhle jsem to koupil. Tak nevím
Banditatom psal:milujte se a nemnožte se
psst: nechcete založit s kakinoj kapelu? pijána už máte a název taky "brukosduetos"
Tome ty hade
To jsou zas keci
Ty máš jenom Karosu na tu moc nezahraješ ,ale můžeš kolemjdoucím tisknout lístky a kasírovat je
Jinak ať jezdí , má pár vychytávek tak se nelekni.
Jako např. to že když máš nastartovanej motor tak za minutu ti sepne ventilátor sahary a není to tím že bys už vařil nýbrž pro to aby se ochlazovali svody výfuku
Jinak když bys potřeboval nějakej tak napiš mě nebo XJelenovi von je taky napůl klavírista akurát to nechce přiznat
Motorku mi pomáhal vybírat Milan Sedláček.A nakonec při konečné koupi byl se mnou, vše prošel, projel, vyzkoušel. Tímto mu chci poděkovat. Jeho profil:
http://www.milansedlacek.webgarden.cz/
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 70092.html
zřejmě slušnej oddíl... a pak že všichni furt stáčej
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 05.08.2011 08:44:40 Offline |
další námaha a spičoidou na čumáku... ať slouží
Banditatom (Člen) 06.08.2011 18:00:22 Offline |
VikecB12 psal:Kelly01 psal:Aby ses z toho nepos.al
Kurva dědku,už se tady bojíš napsat normálně "neposral"
von jak študuje je nějakej slušnej... na urovni
xSoukalJ psal:Dneska jsem jí projel. Jeli jsme se podívat, kde budeme nocovat ( nějakej kemp) na Moto GP příští týden.
Kurňa ta jede. Jediné mínus - hrozný teplo od motoru na nohy. Z Horneta to neznám.
To teplo jsem minulej týden v Alpách ocenil
Kakac psal:xSoukalJ psal:Dneska jsem jí projel. Jeli jsme se podívat, kde budeme nocovat ( nějakej kemp) na Moto GP příští týden.
Kurňa ta jede. Jediné mínus - hrozný teplo od motoru na nohy. Z Horneta to neznám.To teplo jsem minulej týden v Alpách ocenil
kdes jezdil brachu?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:xSoukalJ psal:Dneska jsem jí projel. Jeli jsme se podívat, kde budeme nocovat ( nějakej kemp) na Moto GP příští týden.
Kurňa ta jede. Jediné mínus - hrozný teplo od motoru na nohy. Z Horneta to neznám.To teplo jsem minulej týden v Alpách ocenil
kdes jezdil brachu?
Za insbrukem dědina PFUNS , Silvretta,Timmelsjoch-Passo Rombo.Nockalm strasse,Villacher alpin strasse,Glockner,Přehrady Pontessei a hlavně Vajont.
Najeto asik 2900 Km.
Banditatom (Člen) 06.08.2011 23:25:47 Offline |
Kakac psal:barynek psal:Kakac psal:
To teplo jsem minulej týden v Alpách ocenilkdes jezdil brachu?
Za insbrukem dědina PFUNS , Silvretta,Timmelsjoch-Passo Rombo.Nockalm strasse,Villacher alpin strasse,Glockner,Přehrady Pontessei a hlavně Vajont.
Najeto asik 2900 Km.
...machruješ, že mě to letos nevyšlo na fotečky jsem zvědavej
Stránky: 1