Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 08.08.2011 14:48:14 Offline |
Re: severní sekce-neděle 14.8. 2011
já jedu na GP Brna, zafandit Abájovi, Kornfixovi a divočákům.
Jediná otázka je esivá jet už v sobotu, nebo až v neděli ráno.
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:já jedu na GP Brna, zafandit Abájovi, Kornfixovi a divočákům.
Jediná otázka je esivá jet už v sobotu, nebo až v neděli ráno.a v pondělej do Mostu?
Přijedu se na vás kucí podívat, jízdu asi nedám, páč nejsou prachy... A vod 16ti mám sosnu. Takže bych to nedal, už takle mě bolej zápěstí.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 08.08.2011 17:05:49 Offline |
já mám s Mostem smůlu, kolega má dovolenou takže já už nemůžu, budu rád, když se urvu do tý Sosny vod štyrech.
Jel bych asi do Brna jak je těch 26-28.8. ale jen esivá se půjde jet jenom část, bo 13 a půl litru za komplet třídenní paket nepřipadá v úvahu, dal bych tak 2 vodpoledne.
zzzmrzlinar psal:já mám s Mostem smůlu, kolega má dovolenou takže já už nemůžu, budu rád, když se urvu do tý Sosny vod štyrech.
Jel bych asi do Brna jak je těch 26-28.8. ale jen esivá se půjde jet jenom část, bo 13 a půl litru za komplet třídenní paket nepřipadá v úvahu, dal bych tak 2 vodpoledne.
my chceme jet určo tu neděli kvalda a enduráns, taky bysme rádi ještě půlden k tomu, ale zatim s nim nejni řeč
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar psal:já jedu na GP Brna, zafandit Abájovi, Kornfixovi a divočákům.
Jediná otázka je esivá jet už v sobotu, nebo až v neděli ráno.
Já jedu už ve čtvrtek odpoledne musím si trochu užít volna,když už dovolená stála za
jaryn psal:co já jsem za vosla,to snad nejni možný... Sem zapomněl,že musím na oslavu matčinejch šedesátin. To je zas vlákno za všechny prachy... Sorry
vyvez mamku do Mostu na hapídejs vokruh
nejedu ani do Mostu, sem ten tejden v Holancku
zzzmrzlinar (Člen) 08.08.2011 23:34:55 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:já mám s Mostem smůlu, kolega má dovolenou takže já už nemůžu, budu rád, když se urvu do tý Sosny vod štyrech.
Jel bych asi do Brna jak je těch 26-28.8. ale jen esivá se půjde jet jenom část, bo 13 a půl litru za komplet třídenní paket nepřipadá v úvahu, dal bych tak 2 vodpoledne.my chceme jet určo tu neděli kvalda a enduráns, taky bysme rádi ještě půlden k tomu, ale zatim s nim nejni řeč
mno to je dost blbý, na enduránc se necejtím a hlavně nemám žádnej tým, takže zase pechfógl. Zkusím teda asi nějaký Mosty
Stránky: 1