Nejsi přihlášen
Re: Rada nad zlato
Baltazar psal:Prdla mi hlava u motoru auta, auto jezdí, jen mi chčije olej, nebylo by něco čím to zalepit?
že Ty sis nedal říct a koupil to TéDéÍčko ? :)))
rozehřej na sporáku hliníkovou vidličku a pak to do tý díry nalej a fertig :)))
ale di, Ty brepto ...
![]() |
Banditatom (Člen) 09.08.2011 18:23:05 Offline |
jeden známej měl ten sam problém praskl mu blok koupil nějakou dvousložkovou sračku zalepil( něco na bázi epoxidu) a drží to ale to jsem ti neřek... zavařit určitě!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
huskyb12 psal:Baltazar psal:Prdla mi hlava u motoru auta, auto jezdí, jen mi chčije olej, nebylo by něco čím to zalepit?
Jen aby tam pančelce neprolil celou výbavu....
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 09.08.2011 20:54:37 Offline |
Banditatom psal:jeden známej měl ten sam problém praskl mu blok koupil nějakou dvousložkovou sračku zalepil( něco na bázi epoxidu) a drží to ale to jsem ti neřek... zavařit určitě!!!
jenže blok a hlava v místě mazacího tedy tlakovýho kanálku je kraper rozdíl
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 09.08.2011 20:57:08 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:jeden známej měl ten sam problém praskl mu blok koupil nějakou dvousložkovou sračku zalepil( něco na bázi epoxidu) a drží to ale to jsem ti neřek... zavařit určitě!!!
jenže blok a hlava v místě mazacího tedy tlakovýho kanálku je kraper rozdíl
jj to jsem se dočet až krepec pozdě nóó
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
huskyb12 psal:Baltazar psal:Prdla mi hlava u motoru auta, auto jezdí, jen mi chčije olej, nebylo by něco čím to zalepit?
neboj nekůpil
The father of the little princess of the dawn
...pokud je to tlakový, tak jak psal kasym, to ani nelep; belzona je fajnová věc, ale spíš na bloky, kde to nedrží tlak (jedině mě napadá jestli zdenek nemyslel nalepit záplatu, sice si myslím, že ten tlak ti to posere všude, ale plošně podlepená záplata, pokud je na ni místo a je kam, třeba něco udrží)
...jinak bloky motorů jsme belzonou lepili místo vaření litiny nebo hliníku už za komančů hodně úspěšně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Baltazar psal:huskyb12 psal:že Ty sis nedal říct a koupil to TéDéÍčko ? :)))
rozehřej na sporáku hliníkovou vidličku a pak to do tý díry nalej a fertig :)))neboj nekůpil
Ale já koupil... A teď už budu jen lejt benzín, olej a měnit gumy.
Jo teda musím pominout tu výměnu přední nápravy, ale i tak jsem furt tak na půlce ceny za kterou se prodávají normálně.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Baltazar psal:huskyb12 psal:že Ty sis nedal říct a koupil to TéDéÍčko ? :)))
rozehřej na sporáku hliníkovou vidličku a pak to do tý díry nalej a fertig :)))neboj nekůpil
Ale já koupil... A teď už budu jen lejt benzín, olej a měnit gumy.
Jo teda musím pominout tu výměnu přední nápravy, ale i tak jsem furt tak na půlce ceny za kterou se prodávají normálně.
lejt benzín do tédéíčka
to bude rychlejší konečná než Lůzr s galantem(sorry Zbynďo)
...a bude hůř!
Stránky: 1