Nejsi přihlášen
Re: Není to krása?
Dělá se i na předek, zatím jsem ještě nerozdejchal cenu toho zadního...ale asi je to otázka času a bude i předek (za týden? )...
Zadní origo tlumič už mám za zenitem,tak jsem se dlouho přemlouval, řešil různé varianty (HyperPRO, Bitubo,...) , až nakonec vzal to nej......
Jen Ohlins předek má štelovatelné předpětí a útlum, zadní ma předpětí hydraulické a ještě jde seřídit komprese...po víkendu montuji a na víkend to jedu otestovat do Alp
![]() |
Banditatom (Člen) 12.08.2011 22:13:54 Offline |
njn zatím jen slintám...mám záluska na zadní x2 ale to zaleží na paní kolik mě pustí kapesný
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
no nádhernej tlumič, to je radost se jen dívat! kolik koštoval, asi ranec co?
to Banditatom: myslim že na autobus je to ouplně zbytečný, to neni sportovní mašina abys ty Ohlinsy využil maximálně ti to prodlouží brko
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 13.08.2011 11:41:49 Offline |
cockin psal:no nádhernej tlumič, to je radost se jen dívat!
kolik koštoval, asi ranec co?
to Banditatom: myslim že na autobus je to ouplně zbytečný, to neni sportovní mašina abys ty Ohlinsy využilmaximálně ti to prodlouží brko
...šak o co si myslíš, že mě jako jde?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
huskyb12 psal:je to krása :)))
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … custom.jpg
áách
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Petr J. psal:.... zadní ma předpětí hydraulické a ještě jde seřídit komprese...po víkendu montuji a na víkend to jedu otestovat do Alp
Ts...to mám ve standardu a jako bonus seřiditelnej i "odskok" předek i zadek...se divim že to soudruzi z ndr na svém sofistikovaném výrobku nemaj a kapitalisti ze zámoří na své zemědělské technice ano
Stránky: 1