Nejsi přihlášen
Chčije benzín z výfuku, co s tím?
Jel jsem ráno od rachoty a přepnul jsem na rezervu, vše OK zaparkuju a teď po dvou hodinách po mě řve uklízečka že mi z motorky chčije benzín. Pod motorkou louže jak sviňa. Karbce, motor, všechno suché a benzím chčije z výfuku na spoji kolena a koncovka. Je správná má doměnka, že podtlakový ventil nazavřel, karburátory to nepodržely a benál mi přetek přes válce do výfuku? Nebo se mohlo přihodit ještě něco jiného? Co s tím, předpokládám, že po vlastní ose to domu nedostanu co?
Tomáš
K.a.s.y.m. (Člen) 18.08.2011 10:27:27 Offline |
Re: Chčije benzín z výfuku, co s tím?
A jsi si jistej ze je to na 100%z vejfuku??netece ti to jen z prepadovy hadice z karbecu? ktera je zhruba ve stejnejch mistech jako spoj koleno mezisvod.pokud to vyteklo pres motor tak budes mit benzin i v oleji.takze se koukni kolik tam mas oleje a podle toho pokracuj dal v resenich
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...esi zdijagnostikuješ, že ti benzín teče vopravdu z laufu a né vodněkunda jinad jag píše Kasym, tag se podivej na hladinu voleje, pokud ti voleje nepřibylo, vyšroubuj fšecky svíce, páč nevíš kerej plovák zvostal seklej a fšecky najednou viset nezvostali, protoč motor startérem, ať vyházíš to co je ve válci, namontuj svíce a jeť domu...doma (nebo f servisu) udělej karbce a pro sychr vyměň volej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomB12 psal:Mour psal:No, mě to stálo vosumnáct stovek - 4 x jehly plováku + práce + volej, ale ten sem chtěl stejně měnit
Kdes to nechal dělat?
No vony novy jehly co uzaviraj benal stoji jedna cca 1400-1500 x 4 karbce, je to docela raketa kdyz dojde na toto .
Billy psal:tomB12 psal:Mour psal:No, mě to stálo vosumnáct stovek - 4 x jehly plováku + práce + volej, ale ten sem chtěl stejně měnit
Kdes to nechal dělat?
No vony novy jehly co uzaviraj benal stoji jedna cca 1400-1500 x 4 karbce, je to docela raketa kdyz dojde na toto .
Jedna stojí 250,- Kč (neorigo)
Mour psal:Billy psal:tomB12 psal:
Kdes to nechal dělat?No vony novy jehly co uzaviraj benal stoji jedna cca 1400-1500 x 4 karbce, je to docela raketa kdyz dojde na toto .
Jedna stojí 250,- Kč (neorigo)
a to beres z partsdepotu ty neorigo dily ? nebo vodkad si to splasil ? No a jeste me rekni jestli to stalo za to tam dat neorigo, jestli po tom neni hovno vis jak.
Billy psal:Mour psal:Billy psal:
No vony novy jehly co uzaviraj benal stoji jedna cca 1400-1500 x 4 karbce, je to docela raketa kdyz dojde na toto .Jedna stojí 250,- Kč (neorigo)
a to beres z partsdepotu ty neorigo dily ? nebo vodkad si to splasil ? No a jeste me rekni jestli to stalo za to tam dat neorigo, jestli po tom neni hovno vis jak.
www.wemoto.cz , jestli to stálo za to? 1.400 x 4 = 5.600 ,- , 250,- x 4 = 1.000,- Rozdíl 4.600,- Kč ...a jehly zatím drží a prej je to nemlich to samý jak origo.
..když se mi tohle stalo kdysi,motor se ani nehnul,jak byl válec plný benzínu,tak jsem tam dal kvalt a pomalu začal motorku tlačit dozadu..
..po 15-i minutách jsem odjížděl..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Billy psal:No vony novy jehly co uzaviraj benal stoji jedna cca 1400-1500 x 4 karbce, je to docela raketa kdyz dojde na toto .
to už se vyplatí koupit rovnou Dynojet sadu a máš tam jehly (s možností jemnějšího nastavení), trysky (různý průměry), a pružiny....
nevim co máš za rok, ale cena bude u všech asi stejná:
http://www.dkracing.cz/obchod/index.php … ;stranka=1
K.a.s.y.m. (Člen) 18.08.2011 19:55:53 Offline |
Lihy psal:Billy psal:No vony novy jehly co uzaviraj benal stoji jedna cca 1400-1500 x 4 karbce, je to docela raketa kdyz dojde na toto .
to už se vyplatí koupit rovnou Dynojet sadu a máš tam jehly (s možností jemnějšího nastavení), trysky (různý průměry), a pružiny....
http://www.dkracing.cz/obchod/index.php … ;stranka=1
nechci ti do toho moc kecat,ale ty jehli o kterých mluvíš jsou v šoupěti..mi se tu celou dobu bavíme o jehlách který jsou na plováku a hlídaj ti hladinu benzínu v karbecu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:Billy psal:No vony novy jehly co uzaviraj benal stoji jedna cca 1400-1500 x 4 karbce, je to docela raketa kdyz dojde na toto .
http://www.dkracing.cz/obchod/index.php … ;stranka=1nechci ti do toho moc kecat,ale ty jehli o kterých mluvíš jsou v šoupěti..mi se tu celou dobu bavíme o jehlách který jsou na plováku a hlídaj ti hladinu benzínu v karbecu
Aha v tom případě už jenom www.potrebyprosvadlenky.cz
mě se to taky jednou stalo ale až při startování, normálně to chytlo a postupně se pravej valec začal zahlcovat až nešel vůbec.
Karbec protejkal protože tam byl nějakej bordel, takže byl benzín ve válci a tek ze spoje na vejfuku. Jak sem chcip motor tak to tect přestalo,takže membrána v kohoutku dobrá.
Ze zdola jsem rozebral karbec a nad plovákem je takový asi hliníkový šoupě s gumovou špičkou, vypadá to jako "raketa"
no a na tom bylo něco jako bílej kamínek (nechápu jak se tam dostal) takže to nedovíralo a protejkalo.
Aspon že to byl krajní karbec, že se k tomu dalo dostat. ale v první chvíli jsem z toho byl docela vysranej.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
hlemejzd999 (Člen) 19.08.2011 07:06:12 Offline |
cockin psal:mě se to taky jednou stalo ...
tohle se mě stát nemůže ,páč vječně nemám benzín
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Mour psal:Billy psal:Mour psal:
Jedna stojí 250,- Kč (neorigo)a to beres z partsdepotu ty neorigo dily ? nebo vodkad si to splasil ? No a jeste me rekni jestli to stalo za to tam dat neorigo, jestli po tom neni hovno vis jak.
www.wemoto.cz , jestli to stálo za to? 1.400 x 4 = 5.600 ,- , 250,- x 4 = 1.000,- Rozdíl 4.600,- Kč ...a jehly zatím drží a prej je to nemlich to samý jak origo.
Jasny cenove to chapu to je jasan, me slo spis vo to jestli to funguje jak ma abych to nekupoval na picu a za rok to mel vycvakany znova kdyz to prijde
Billy psal:Mour psal:Billy psal:
a to beres z partsdepotu ty neorigo dily ? nebo vodkad si to splasil ? No a jeste me rekni jestli to stalo za to tam dat neorigo, jestli po tom neni hovno vis jak.www.wemoto.cz , jestli to stálo za to? 1.400 x 4 = 5.600 ,- , 250,- x 4 = 1.000,- Rozdíl 4.600,- Kč ...a jehly zatím drží a prej je to nemlich to samý jak origo.
Jasny cenove to chapu to je jasan, me slo spis vo to jestli to funguje jak ma abych to nekupoval na picu a za rok to mel vycvakany znova kdyz to prijde
Na to neumím odpovědět, jelikož je tam mám cca 4 měsíce.
Stránky: 1