Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 21.08.2011 09:38:43 Offline |
Re: Trochu jinej Bandit : ))))
libac22 psal:cot ot je za barvu
SUZUKI RIZLA ty holšiny sou k tomu?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:libac22 psal:cot ot je za barvu
SUZUKI RIZLA ty holšiny sou k tomu?
zapoměls na řizla +
no řízek má asi slušnej harém
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
RIZLA + psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … rizla_.jpg
A teď do mně
...ten je tvůj??? ...co je to za sajdu??? ...ňáký fotky připojení??? ...legalizace???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 21.08.2011 15:40:22 Offline |
Filous psal:RIZLA + psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … rizla_.jpg
A teď do mně...ten je tvůj??? ...co je to za sajdu??? ...ňáký fotky připojení??? ...legalizace???
taky souhlasim s legalizací....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ano je můj. Slečny k tomu nejsou Sajda hliníková výrobce údajně maďarsko. Rám England uzpůsobenej na pravostrný provoz. A legalizace měla býti snadná ovšem kolečko s úřady bych už podstoupit nechtěl... U dvanácky by to bylo lepší ale i s tímhle to jede dost Obráceně není dodám nějaké foto tohle byla první jízda
Ve skutečnosti ta barva neni tak divoká A když je to dobrý zavodnímu týmu tak sem si nemoh vybírat A ty papíry ? Na první dotaz to neni nikdy žádnej problém. Stačí vám typovej list a to vám zapíšem jak tažný. OPRAVDU ????!!! jasně pane žádnej problém. No ale pak bystrý úředník zjistí že ta věc neni k Jawě jako měl jeho děda ale k Banditu a rázem je tady problém. Takže stk vážení, měření a jiné kokotiny.. Samozřejmě ne najednou postupně při každé návštěvě úřadu se zjistí že chybí ještě tamto či ono takže peklo peníze a nervy. Teď sem znich kyselej ale až bude jednou ta dvanácka Tak mě to čeká zas Škoda jen že to bude zas všechno jinak
Banditatom (Člen) 22.08.2011 19:19:53 Offline |
karlos100 psal:Lihy psal:První bandit s hlavou brůka kerej se mi fakt líbí
...pod to se taky podepíšu
...já néé
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
karlos100 psal:Lihy psal:První bandit s hlavou brůka kerej se mi fakt líbí
jo to by šlo a vypadá to lépe jak ti angláni onehdá (hlavně ten z plechovkovýma kolama byl "úžasnej")
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:karlos100 psal:Lihy psal:První bandit s hlavou brůka kerej se mi fakt líbí
jo to by šlo a vypadá to lépe jak ti angláni onehdá (hlavně ten z plechovkovýma kolama byl "úžasnej")
Kdyš voni ty "plechovkový" kola sou pro sajdu lepší. Najdi si na netu pár profi staveb sajdkárů a uvidíš sám,co tam mají.
Sajdy se mě začínají líbit,aji velorex dělá pěkný kousky,kerý se dají spřáhnout s "dnešní" mašinou a cenově to vyjde na nějakejch 70tisíc. Bych to bral ke Kultovi a ještě ho postavit na ty drátěný kola
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:MaraKM psal:karlos100 psal:
...pod to se taky podepíšu:-D:good:jo to by šlo :good: a vypadá to lépe jak ti angláni onehdá (hlavně ten z plechovkovýma kolama byl "úžasnej")
Kdyš voni ty "plechovkový" kola sou pro sajdu lepší. Najdi si na netu pár profi staveb sajdkárů a uvidíš sám,co tam mají.
Sajdy se mě začínají líbit,aji velorex dělá pěkný kousky,kerý se dají spřáhnout s "dnešní" mašinou a cenově to vyjde na nějakejch 70tisíc. Bych to bral ke Kultovi a ještě ho postavit na ty drátěný kola:cool::good:
Ze tys neco hulil :surprised: :idontknow: :-D, to by uz nebylo zadny hen heen po zadech
XJelen psal:karlos100 psal:Lihy psal:První bandit s hlavou brůka kerej se mi fakt líbí
děte doprdele vobá
co bysme někam chodili? Ty si kup Nko nebo sajdu
...já sem ten tolerantnější takže ještě i buella bych ti pochválil
Lihy psal:XJelen psal:karlos100 psal:
...pod to se taky podepíšuděte doprdele vobá
co bysme někam chodili? Ty si kup Nko nebo sajdu
...já sem ten tolerantnější takže ještě i buella bych ti pochválil
no právě s tim čoprem máš co povídat
Strýcfajtr !!!
VikecB12 psal:MaraKM psal:karlos100 psal:
...pod to se taky podepíšujo to by šlo a vypadá to lépe jak ti angláni onehdá (hlavně ten z plechovkovýma kolama byl "úžasnej")
Sajdy se mě začínají líbit,aji velorex dělá pěkný kousky,kerý se dají spřáhnout s "dnešní" mašinou a cenově to vyjde na nějakejch 70tisíc. Bych to bral ke Kultovi a ještě ho postavit na ty drátěný kola
Na jízdní vlastnosti pokud bych chtěl a měl mít sajdu, tak jen "pro efekt většího péra" (chápu sajdu maximálně např. historicky jako třeba u BMW R75; jinak je to o , děcka tan nesměj pokud se nepletu a přítelkyně / žena / kdokoliv ať osedlá raději svůj stroj, ne?) a esteticky se mi prostě rovný tlustý kola na motce nelíběj
Nic lidského mi není cizí
XJelen psal:no právě s tim čoprem máš co povídat
voe ale nejhorší je, že s tim i dost často jako s čoprem jezdim a bavý mě to se kochat a prdět si to 120 ještě že už se blíží 2012 bych za pár let snad skončil jako čoprácká chamraď
Lihy psal:Koldan psal:je to raritka a zajímavý, ale jak už tu bylo někde řečeno, na co?
Třeba abys měl kde vozit psa většího než jorkšír?
..sem si představil,jak tam vezu svýho voříška,vešla by se,to zas jako jó,
jen by potřebovala přilbu a brejle,páč by moc čouhala ven
...a bude hůř!
Lihy psal:karlos100 psal:Lihy psal:
Třeba abys měl kde vozit psa většího než jorkšír?..sem si představil,jak tam vezu svýho voříška,vešla by se,to zas jako jó,
jen by potřebovala přilbu a brejle,páč by moc čouhala venA je to problém?
http://i.idnes.cz/10/013/cl6/BMA30c44a_ … _large.jpg
jak koukám,tak není i když nevím,co by na to říkala Tarka
...a bude hůř!
Stránky: 1