Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 16.08.2011 11:28:24 Offline |
Re: severní sekce-neděle 21.8. 2011
jedu v sobotu na fesťák na Okoř, tak snad se tam moc nenacamrám, abych byl v nedělí jízdyschopnej.
zzzmrzlinar (Člen) 16.08.2011 16:01:35 Offline |
já bych dal obvyklou dvanáctku, dřiv bych to nemušíl stihnout, může beyt i kdykoliv pozdějc
jaryn psal:XJelen psal:vo co de,helejse?
ále nic já jenom, že mi volal Karlos, co kdyby sme se jeli juknout na Okoř, tak se ho ptám co jako, a von, že tam pojede severní sekce, povídám, nepojede...jako dycky
ale když do tebe nebudu rejpat, tak to zas vodpískáš
jinak my jsme určo ze hry ti dva umělcí budou po sobotě na hadry a solo tam nejedu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:jaryn psal:XJelen psal:vo co de,helejse?
ále nic já jenom, že mi volal Karlos, co kdyby sme se jeli juknout na Okoř, tak se ho ptám co jako, a von, že tam pojede severní sekce, povídám, nepojede...jako dycky
jinak my jsme určo ze hry ti dva umělcí budou po sobotě na hadry a solo tam nejedu
děda má sedmdesátiny,tak to se přece oslavit musí
...a bude hůř!
zzzmrzlinar (Člen) 16.08.2011 17:47:16 Offline |
XJelen psal:jaryn psal:XJelen psal:vo co de,helejse?
na Okoř jedu eném já a a vzhledem k tomu, že jsem čerstvě rozešlej tak s sebou beru jen ňáký buchty (fresh meat), o Bandiťácích na Okoři nebyla žádná řeč
a rušení vyjížďky se nám snad tentokrát vyhne, a gdyby ne tak dám klasického vlka samotáře. Až sebů jednou někde jebnu do pangejtu, tak mě ani nikdo nenajde
XJelen psal:ještě uvidim, možná vemu potomkyni někam do krušnejch, stejně furt prudí, že chce zase svézt. Ale to leda se s Váma někde potkat na kofču, bo s ní je to fakt na kochajdu.
Abych pravdu řekl,přemejšlel jsem podobně. Ale asik bych jel sám,páč Dášena dělá do 14 hod. Ale co si dát spicha někde vejpůl cesty? Louny třeba...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:XJelen psal:ještě uvidim, možná vemu potomkyni někam do krušnejch, stejně furt prudí, že chce zase svézt. Ale to leda se s Váma někde potkat na kofču, bo s ní je to fakt na kochajdu.
Abych pravdu řekl,přemejšlel jsem podobně. Ale asik bych jel sám,páč Dášena dělá do 14 hod. Ale co si dát spicha někde vejpůl cesty? Louny třeba...
tak sem se ptal pani, jestli se mi jako chce v neděli na mašinu a prej doma budu, sem se narajzoval dost budeme s potomkyní nejspíš muset hlídat potomka bo pani má nějaký jednání takže to vydim maximálně tak na něco malýho kolem komína.
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 18.08.2011 11:06:24 Offline |
mno, a sem v pytsche.
Na Kawě se mi vyzkratoval a kompletně spek hlavní kabelovej svazek, je z teho divná roztavená změt, mám sice domluvenej novej díl a i výměnu ale do neděle to nestíhám a páč jsme včera poslal zadní centrál z Yámahy Halbichovi na repas tak nemám na čem jet,
prdele
zzzmrzlinar (Člen) 18.08.2011 15:06:26 Offline |
jaryn psal:Šlechte náchricht. Das is šajzegešeft,majn frojnd. Und ganz vochenende is im áršloch. Šéne wetr,gut geld, fraj cajt,und ject...? Wárum,majn Gott,wárum?
ale vono je to v prdeli daleko víc, v úterý mám jet s bráchou na krátkou dovolenou (trajektem do Švédska, ze Švédska do Dánska po velemostě a stějně tak mezi mokrým a suchým Dánskem a v pátek zpátky doma) a vono to vypadá, že nestihnu ani to. Jen toho času než jsme našli termín kdy můžeme voba.
Bůh zřejmě existuje a má nás rád. Takže: jedeme s WenzlemB6 do Sokolova za XJelenem. Kdokoli po cestě vítán. První zastávka v 8.15 v DC u Tesca. Druhá v 9.00 u MercedesBenz krámu v UL. Případní další nechť se dopíší sem,popř. mi napište SMS. Jedeme tam tak nějak na otočku.
God Gave me Everything I want
zzzmrzlinar (Člen) 21.08.2011 20:17:00 Offline |
tys byls sám???
jaryn psal:tak jsem dojel. 520 km celkem,dobrý to bylo.j
a suchý?
my to slízli ještě v Ostrově, než jsem minul značku obce, tak s plnou parádou. Domů jsme kličkovali podle mraků, ale hovno platný
rád sem vás viděl
hele Jaryn - měls kliku, žes ráno jel k nám, jinaks dostals po čuni http://www.novinky.cz/krimi/242400-hrom … cnici.html
Strýcfajtr !!!
WenzelB6 psal:jj dobrej vejlet XJelen nas povozil s Barcou po sudetenstraase. nazpatek celkem porad sucho ujeli sme tomu . V Prunerove U Usaka gablik a to uz tam dojizdeli vod Varu mokry.
Tak jste se pěkně svezli my byli v sobotu,dali jsme malej krušnohorskej,
na Klínovci bylo parádně a cesta zpátky po německý straně hranic je libovka..
neděle se holt nedala,oslava dědovo sedmdesátin byla krušná,ráno mi nebylo nejlíp
...a bude hůř!
karlos100 psal:WenzelB6 psal:jj dobrej vejlet XJelen nas povozil s Barcou po sudetenstraase. nazpatek celkem porad sucho ujeli sme tomu . V Prunerove U Usaka gablik a to uz tam dojizdeli vod Varu mokry.
Tak jste se pěkně svezli my byli v sobotu,dali jsme malej krušnohorskej,
na Klínovci bylo parádně a cesta zpátky po německý straně hranic je libovka..
neděle se holt nedala,oslava dědovo sedmdesátin byla krušná,ráno mi nebylo nejlíp
jj musela to bejt dobrá oslavička u dědy, určo kolovačka výroční slivovičky,
děda zavzpomínal jungen frolajn Julli und Emilka in Karlsbát
Stránky: 1