Nejsi přihlášen
obecná cena
Podle Kooperativy je obecná cena mýho bandita před nehodou 50 000 kč, to by mě zajímalo kam na to choději podle mě je prúměrná bazarová cena tak min. 60 000
Je to B12, rok 2001, najeto 36 000km
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Re: obecná cena
cockin psal:Podle Kooperativy je obecná cena mýho bandita před nehodou 50 000 kč, to by mě zajímalo kam na to choději
podle mě je prúměrná bazarová cena tak min. 60 000
Hele, neberou oni tak bazarovou nákupní cenu? Ne prodejní?
dneska jsou ty ceny v prdeli.. vím když se prodával svojí, bylo v ní vše, a za 58 skoro před rokem a pul ne a ne.... dneska je radost kupovat motorku, ale prodej tě dojme k slzám.. za poslední rok bohatá zkušenost
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
huskyb12 psal:Obecná cena, pokud je správně spočítaná, se rovná prodejní ...
Co zbytky ? Pokud Ti jako plnění rozdíl těhle dvou cen nebude vonět, je třeba začít s nima bojovat, když tak zavolej ...
Já spíš možná dostanu hovno nebo to bude spoluúčast na nehodě, takže púlku (mám jen pov.ruč.). Nehoda je v řešení, snad dělaji znaleckej posudek.
Koop. už to chtela řešit dopředu, prej kvuli rychlosti i když třeba budu viník jen já a dostanu hovno
nabidli mi odkup bouračky za 17 tis + 33 tis plnění = 50 000 prý obecná cena
Jo a za 17 000 bych to rozhodně nikomu nenechal, protože kdybych to prodával na díly tak dostanu 2krát tolik.
ale asi si jí nechám a dám do kupy, eště uvidim, mě B12 vyhovuje a když koukám na ty inzeráty B12, tak stejně většina už podle fotek je popadaná, předělávaná a všelijak upravovaná
Honzo,nefackuj mě,ale já vidím těch padesát jako poměrně odpovídající cenu..
podle výpočtu ceny ojetin je rozmezí 45-55 takže jsou v mezích.. Je to samozřejmě
na prd,protože půlka z toho mínus zbytky, opravu neřeší,ale není to z jejich strany
vysloveně vyjebávka..
..nezapomeň do škody vzniklý při nehodě započíst taky jakoukoli nadstandartní výbavu motorky,hadry a přilbu,pokud jsou poškozený,tak to taky můžeš napůlit a nějaký prašule to dá..
...a bude hůř!
![]() |
Banditatom (Člen) 23.08.2011 21:26:14 Offline |
Brkos psal:Jsem zvědavej jaká bude obecná cena za moji 14 dní starou yamahu
...zkus se voptat v hudebninách
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
cockin psal:Podle Kooperativy je obecná cena mýho bandita před nehodou 50 000 kč, to by mě zajímalo kam na to choději
podle mě je prúměrná bazarová cena tak min. 60 000
01 stejně žere volej tak ber co dávaj ať máš chvilku za co a
Jebat motorky :-)
karlos100 psal:Honzo,nefackuj mě,ale já vidím těch padesát jako poměrně odpovídající cenu..
podle výpočtu ceny ojetin je rozmezí 45-55 takže jsou v mezích.. Je to samozřejmě
na prd,protože půlka z toho mínus zbytky, opravu neřeší,ale není to z jejich strany
vysloveně vyjebávka..
..nezapomeň do škody vzniklý při nehodě započíst taky jakoukoli nadstandartní výbavu motorky,hadry a přilbu,pokud jsou poškozený,tak to taky můžeš napůlit a nějaký prašule to dá..
souhlas, vzal bych prachy a ani bych se moc neptal,dokud si to nerozmyslej, pac ja bych za 10 let starou motorku vic nedal.
a ze chce nekdo v inzeratech 60 nebo 70,to chtit muze,stejne o nikdo nekoupi.
...sam mezi jebkarema...
no toť otázka... já dal za opravu do "původního" stavu před bouračkou asi 22k a to jsme měnil nádrž, řidítka, budíky (nakonec "jen obal" ale koupit jsme musel komplet celé), zrcátka a nějaký serepetičky.... no sečteno podtrženo, pokud si vezmou vrak a dají ti 50k asi bych bral, pokud ti nechají vrak a doplatí 33k bral bych spíše tohle, koupil jinou a svou bouračku nechal jako dárce....
Nic lidského mi není cizí
mr.BSE psal:Kelly01 psal:hodlat neprodávám
hale, ze se do toho seru. Mam teda par prazskejch tocenej v sobe, ale tomudle fakt nerozumim
Ze by se v 69ti uz fakt nejak projevovala ta starecka, ta... d...
Hele, já tu pražskou hantýrku nepochytil
Nemůžeš po našem
God Save The Queen!
Stránky: 1