Nejsi přihlášen
Motorkarsky geng
No tak to sem v ,v sobotu jedu na sraz Notorkarskyho gengu ,tak to asi mam spocitany policajti v cechach uz po nas jdou http://zpravy.idnes.cz/ceska-policie-se … _krimi_cen
Re: Motorkarsky geng
Nikdy jsem na cestě nikoho s baseballovou pálkou neviděl.
Spíš mi to připadá, že si švestky hledají jako práci, aby mohli vykazovat činnost.
A motorkáři jsou snadný cíl, asi je přitom nikdo nebude podezírat z rasizmu.
GSF1250SA K7
Ten policajtskej není 1% klubem je to LEMC. Novínáři asi nemaj o čem psát jsou prázdniny, tak vytáhnou kdejakou kachnu. proč nepíšou o zločineckým gengu parlament ČR, nebo o jeho odnoži senát ČR. Tam sedí ti největší grázlové a zloději. Jenže z těch sou posraní jak policajti tak naši ivestigativní novináři.
deny1234 psal:Ja sem na to nahodou cumel , ke konci to melo slusny grady
Ale vyplacal jsem si vsechny dily behem tydne , a ted musim cekat , nez natoci dalsi serii
..už je natočená f americe premiera 6.září
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:deny1234 psal:Ja sem na to nahodou cumel , ke konci to melo slusny grady
Ale vyplacal jsem si vsechny dily behem tydne , a ted musim cekat , nez natoci dalsi serii
..už je natočená
f americe premiera 6.září
![]()
uz se na ni tesim
Billy psal:gore psal:deny1234 psal:Ja sem na to nahodou cumel , ke konci to melo slusny grady
..už je natočená
f americe premiera 6.září
![]()
uz se na ni tesim
...a vosmýho aš devátýho to máme tady i s titulema vot partičky ze SOA URA
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Lihy psal:
milovníci telenovel
vogo dyk je to jak dalas
...no a neřikej, žes nekoukal na Džejára
Vždycky kdyš sme se Šárkou na nějaké kalbě,tak si z ní dělám prdel,že chlastá jak Suelin
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:Lihy psal:
milovníci telenovel
vogo dyk je to jak dalas
...no a neřikej, žes nekoukal na Džejára
Vždycky kdyš sme se Šárkou na nějaké kalbě,tak si z ní dělám prdel,že chlastá jak Suelin
Du ti napsat mail
Stránky: 1