Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » nákup skůtra

Fresh Man (Člen)
22.08.2011 17:44:15

nákup skůtra

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 … ondyne.htm

no ... co dodat ... nejlepčí je tam ten HALAL meat shop ... hned je vidět co je to za čtvrt :( sick

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
22.08.2011 19:07:28

Re: nákup skůtra

Bandit pičo
nicola.foxx (Člen)
23.08.2011 09:07:46

Si mi dal s tím Stývem Lí bad Mi to tu jede hodinu a stahnul jsem si CD (kdyby byl nekdo stejne postizenej tak tady http://www.ulozto.cz/5399432/steve-lee-i-like-guns-zip )

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous (Člen)
23.08.2011 10:17:37

...f tědlech případech snat vopravdu nejni jiný řešení neš vytahnout gunsmile2 ...čim sem starší, tym víc sem zaujatej proti týdle multikulturní společnostisick...pohani maj zvostat f Áziji a nesrat se do křesťancký Evropy...stejně to jednou dojde tag daleko, že buťto vyjedou křižáci a Evropu vyčistěj a nebo nás tadle verbeš pobijesmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
karlos100 (Člen)
23.08.2011 10:31:47

Filous psal:

...f tědlech případech snat vopravdu nejni jiný řešení neš vytahnout gunsmile2 ...čim sem starší, tym víc sem zaujatej proti týdle multikulturní společnostisick...pohani maj zvostat f Áziji a nesrat se do křesťancký Evropy...stejně to jednou dojde tag daleko, že buťto vyjedou křižáci a Evropu vyčistěj a nebo nás tadle verbeš pobijesmile2

přesně tak to i dopadne,Fildo..protože křižáci už vymřeli a evropa je plná debilních moralistů a ochránců práv menšin a všelijakejch šmejdůsick
i když nejsem rasista,jen bych postřílel všechny zmrdy,a je jedno jaký barvy...

...a bude hůř!
Filous (Člen)
23.08.2011 11:35:03

...vjeřim tomu, že dyby nejenom u nás, ale f celý Evropje nebyli tydle čmoudi a bubáci, tag máme vo třištvrtě problémů míň a vo spousty peněs na potřebný vjeci víc...si vem, že dyš se něgde dějou ňáký zásadní nepokoje, rabování a násilnosti, tag za tym stojej čmoudi a jejich sympatizanti z řad anarchistů, jinejch zasranejch levičáků a zastánců "moderní multikulturní společnosti"...ať táhnou vodkuť přišli a fertig! ...tady neplatí nic jinýho neš hůl do ruky a hnát je spátky, voni si totiš nevážej toho, že se tady můžou mít líp a nechtěj se zařadit a přispůsobit, voni jenom sosaj jag fši a vyžadujou výhody, ústupky a dotování jejich žití na úkor evropanů...nasrat!!!

Mour (Člen)
23.08.2011 12:06:31

Jdu si takhle Londýnem a najednou proti mě negr a nese notebook. Říkám si: "Ten vypadá jako ten můj.
Ale to je blbost, můj je doma a myje nádobí..."

osiris (Člen)
23.08.2011 12:20:57

...dřív, za komárů, dostávali nepřizpůsobivý každej tejden pravidelně od esenbáků vylágoš i když zrovna neměli nic na triku, jen tak... ...a byl klid (teda nepoměrně větší než teď)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen (Člen)
23.08.2011 12:22:50

osiris psal:

...dřív, za komárů, dostávali nepřizpůsobivý každej tejden pravidelně od esenbáků vylágoš i když zrovna neměli nic na triku, jen tak... ...a byl klid (teda nepoměrně větší než teď)

viz šluknovskej výběžek bad

Strýcfajtr !!!
karlos100 (Člen)
23.08.2011 12:37:40

XJelen psal:
osiris psal:

viz šluknovskej výběžek bad

na cigány platí jen větší řev než dělaj oni
a pak už jen klacek a řezat.. hodněkrát jsem si to vyzkoušel..
jen dneska bych už byl v base...badsick

...a bude hůř!
Filous (Člen)
23.08.2011 13:28:43

...po jednom z mejch incidentů s čmoudama mi náš vobecní policajt mimo jinýho povidá: "...víte, já nejsem místní, ale co tady ty šmejdi vyváděj, to je děs, krádeže, vandalismus, napadání, drogy...a přitom je to tady takový heský klidný městečko a dyby tady voni nebyli, tag tady nemusíme bejt ani mi, páč by sme neměli co dělat" ...co dodat???smile2

karlos100 (Člen)
23.08.2011 14:26:58

Filous psal:

...po jednom z mejch incidentů s čmoudama mi náš vobecní policajt mimo jinýho povidá: "...víte, já nejsem místní, ale co tady ty šmejdi vyváděj, to je děs, krádeže, vandalismus, napadání, drogy...a přitom je to tady takový heský klidný městečko a dyby tady voni nebyli, tag tady nemusíme bejt ani mi, páč by sme neměli co dělat" ...co dodat???smile2

jo,to je standartní stav.. holt,jak jsme jim pustili sametovou uzdu,už se blbě chytaj
a hlavně vůbec nejdou vochočovat... a střílet se taky nesměj... i když v případě rodinný
újmy bych tu teoretickou basu za násilí proti skupině obyvatel nejspíš klidně risknul..

...a bude hůř!
Lihy (Člen)
23.08.2011 17:10:25

osiris psal:

jó za komárů to bylo krásně...klid byl bo byl každej posranej a rád, že je rádsickidontknow

ps. Vogo fakt rači neseďte doma na prdeli a jeďte se do nějaký prdele podívat ať nemáte informace jen z tv, novin a videí na netu. Nechápu proč by mi mělo vadit, že někdo věří v aláha, nebo jehovu nebo lesní skřítky....každýho věc. Kurvy sou všude a je uplně jedno jakou barvu nebo vyznání maj nebo odkud sou. Ale jiná věc je když někam emigrujou maj se chovat podle toho jak je zvykem v tý daný zemi (ať si věřej v co chtěj, ale nemaj žádný právo chtít kvůli jejich víře jakýkoli vyjímky...vogo když pude holka v iránu po ulici v bikinách taky jí nepomůže že má na krku křížek).
A vůbec tydle debaty sou vo hovněsick

osiris (Člen)
23.08.2011 18:15:00

Lihy psal:
osiris psal:

jó za komárů to bylo krásně...klid byl bo byl každej posranej a rád, že je rádsickidontknow

ps. Vogo fakt rači neseďte doma na prdeli a jeďte se do nějaký prdele podívat ať nemáte informace jen z tv, novin a videí na netu. Nechápu proč by mi mělo vadit, že někdo věří v aláha, nebo jehovu nebo lesní skřítky....každýho věc. Kurvy sou všude a je uplně jedno jakou barvu nebo vyznání maj nebo odkud sou. Ale jiná věc je když někam emigrujou maj se chovat podle toho jak je zvykem v tý daný zemi (ať si věřej v co chtěj, ale nemaj žádný právo chtít kvůli jejich víře jakýkoli vyjímky...vogo když pude holka v iránu po ulici v bikinách taky jí nepomůže že má na krku křížek).

...hlavně se neposer headshakesmile1
...abys to pochopil (když už jsi to nezažil, nebo alespoň v tom nežil v takovým věku abys to vnímal), psal jsem o cikánech vole bigsmile
...jinak k tomu, že byl každej (nebo teda většina, ty co nebyli v partaji) posranej z policajta je fakt, bylo to asi o něco víc v mezích zákona než teď kdy si s nima každej vytře prdel sick
...policajt má mít respekt v důsledku svejch pravomocí, tady má sametový hovno a to je špatně
...samo že k tomu v přímý úměře napomáhaj soudy, potažmo tresty

ps: abys mě špatně nechápal, samo že tím nebylo myšlený, že za komárů bylo všeobecně krásně; to že byl od nich větší klid tak prostě bylo, museli mít štempl v občance, tím pádem makat, nebo k tomu byli aspoň nucený a když dělal to co nemá dostal vobuchem, věděl o tom a tomu se přizpůsobil

Fresh Man (Člen)
23.08.2011 18:26:35

serte na cigáni ... todle je vo muslimech ... to je horší ... až ti manželka s dětma vyletí dopovětří v metru cestou do školy tě bude asi srát víc než vykradenej sklep ...

Bandit pičo
osiris (Člen)
23.08.2011 18:36:59

...ale jo, jasně, přes píču maj dostat všechny co dělaj tyhle kokotiny, ať je černej nebo bílej, je ale fakt že tydle vocasové s hadrem na palici, ať už vomotaným nebo nasazeným, dělaj ten bordel největší

Fresh Man (Člen)
23.08.2011 18:43:25

a policajti se báli zasáhnout ... třeba je to nejakej zvyk při ramadanu rozjebat město ...idontknow

Bandit pičo
karlos100 (Člen)
23.08.2011 19:25:22

osiris psal:

...ale jo, jasně, přes píču maj dostat všechny co dělaj tyhle kokotiny, ať je černej nebo bílej, je ale fakt že tydle vocasové s hadrem na palici, ať už vomotaným nebo nasazeným, dělaj ten bordel největší

...hlavně že to všichni vímesmile2

...a bude hůř!
Lihy (Člen)
23.08.2011 21:46:46

Fresh Man psal:

serte na cigáni ... todle je vo muslimech ... to je horší ... až ti manželka s dětma vyletí dopovětří v metru cestou do školy tě bude asi srát víc než vykradenej sklep ...

bigsmilebigsmilebigsmile...no nic
ps. švara je muslim a ccela jeho familie taky tak to uz abych se zacal klepat ze vylitnem do vzduchu...babicka je zidovka, babicka a deda z druhy strany kulaci  a ja ateista, no tak to sem asi uplne f pussy....jeste ze nejsem cikán....i kdyz babicka je dost tmava....

Fresh Man (Člen)
23.08.2011 22:46:41

Lihy psal:
Fresh Man psal:

ps. švara je muslim a ccela jeho familie taky tak to uz abych se zacal klepat ze vylitnem do vzduchu...babicka je zidovka, babicka a deda z druhy strany kulaci  a ja ateista, no tak to sem asi uplne f pussy....jeste ze nejsem cikán....i kdyz babicka je dost tmava....

nejni vo jednotlivcích ...      mně polityka ani náboženství nezajímá .. ale uš mi to začíná srát ... vyprovokujou jen další magory jako ten z norska ...
pak nebudeš moc poslat fakana ani na pijonýrák ...tag gdo chce za partnera muslima at pro jistotu táhne do muslimska ... tady i f evropě začínaj bejt lidi nasraný ...
vyprovokovali si to sami ...

Bandit pičo
Libor nx (Člen)
23.08.2011 23:21:27

Fresh Man psal:
Lihy psal:
Fresh Man psal:

nejni vo jednotlivcích ...      mně polityka ani náboženství nezajímá .. ale uš mi to začíná srát ... vyprovokujou jen další magory jako ten z norska ...
pak nebudeš moc poslat fakana ani na pijonýrák ...tag gdo chce za partnera muslima at pro jistotu táhne do muslimska ... tady i f evropě začínaj bejt lidi nasraný ...
vyprovokovali si to sami ...

No ani bych se nedivil,že někoho neserou a nebo někomu z toho jebne v kebuli a začne střílet jak v tom Norsku naše nepřizpusobivé spoluobčany.

karlos100 (Člen)
24.08.2011 10:03:17

Lihy psal:
Fresh Man psal:

Lihy,ty woe,seš prakticky mrtvej,hodí se na tebe všechny typy pogromůbigsmile
kdybys byl šmejd,reprezentuješ dokonalegoodbigsmile
a jinak,jak píše Freš,má pravdu,je to náboženský válce,ale mě třeba ani tak nesere,
že existujou náboženský magoři jedno jakýho vyznání,ale sere mě neschopnost "demokracie" problém pojmenovat a zejména mu účinně čelit..
tímto jsme prostě jako evropská civilizace v prdelibad

...a bude hůř!
Filous (Člen)
24.08.2011 10:49:04

Lihy psal:
osiris psal:

...Lihy, asi za ty roky víš co sem zač a vim že ste nábožencky rozvjetvená rodina a vjeř mi, že je mi taky fuk f co gdo vjeří a ve finále je mi i jedno jako gdo má barvu, ale sere mě přesně to co píšeš a to, že sem přídou, ale nerespektujou místní pravidla a zvyky...prostě přesně tag jag píšešgood ...třeba mam za souseda pakistánce a to je f pohodě chlapik a asi se doma modlí směrem k Mekce nebo kam je mi uplně uprdele...a končimbigsmile

Libor nx (Člen)
24.08.2011 11:00:42

Filous psal:
Lihy psal:
osiris psal:

...Lihy, asi za ty roky víš co sem zač a vim že ste nábožencky rozvjetvená rodina a vjeř mi, že je mi taky fuk f co gdo vjeří a ve finále je mi i jedno jako gdo má barvu, ale sere mě přesně to co píšeš a to, že sem přídou, ale nerespektujou místní pravidla a zvyky...prostě přesně tag jag píšešgood ...třeba mam za souseda pakistánce a to je f pohodě chlapik a asi se doma modlí směrem k Mekce nebo kam je mi uplně uprdele...a končimbigsmile

Moje řeč,dělám v práci s Yemencem a je taky v pohodě.Umí i pěkně zachlastatbigsmile,ale jestli je někdo nepřízpůsobivej a je třeba fialovej,tak ať táhne doass

karlos100 (Člen)
24.08.2011 11:09:14

Libor nx psal:
Filous psal:
Lihy psal:

Moje řeč,dělám v práci s Yemencem a je taky v pohodě.Umí i pěkně zachlastatbigsmile,ale jestli je někdo nepřízpůsobivej a je třeba fialovej,tak ať táhne doass

je to vo lidech,buď si sajrajt nebo dobrej člověk a všechno vostatní je fuk..

...a bude hůř!
Lihy (Člen)
24.08.2011 11:25:54

karlos100 psal:

přesně tak, takže nechápu poukazování na různý etnika, náboženství, geografický umístění atd. Nehledě na to, že těch "jinejch" je podstatně víc a obývaj větší prostor na týdle posraný planetě...takže vlastně kdo je ten "jinej" ? bigsmile

karlos100 (Člen)
24.08.2011 12:02:44

Lihy psal:
karlos100 psal:

přesně tak, takže nechápu poukazování na různý etnika, náboženství, geografický umístění atd. Nehledě na to, že těch "jinejch" je podstatně víc a obývaj větší prostor na týdle posraný planetě...takže vlastně kdo je ten "jinej" ? bigsmile

no jo,kdysi to byl bílej angličan kontra divoši, ale dneska už je divochů víc,
nastala holt krize bílého mužebigsmilebigsmile
jenže hrátky na pozemšťany jako jediný pojmenování všech etnik,k tomu
jsme zdaleka nedorostli a nemyslim,že v dohledný budoucnosti dorostem..

...a bude hůř!
Filous (Člen)
24.08.2011 12:05:50

Lihy psal:
karlos100 psal:

...globálně víc nebo míň je uplně jedno, TADY sou voni jiný a měli by se chovat podle nás a NAŠICH zvyklostí, já dyš budu emigrovat do Afriky, tag se taky budu každý ráno mazat vyjetym volejem, abych zapadidontknow

Lihy (Člen)
24.08.2011 12:29:10

Filous psal:

...globálně víc nebo míň je uplně jedno, TADY sou voni jiný a měli by se chovat podle nás a NAŠICH zvyklostí, já dyš budu emigrovat do Afriky, tag se taky budu každý ráno mazat vyjetym volejem, abych zapadidontknow

Ale dyk jó....proč to mám psát, když už to jednou přesně napsal Australskej předseda vlády:
„Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví.“

Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak. Tudíž, pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk!

Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás bůh obtěžuje, navrhuji vám, abyste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí naší kultury. Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme, je aby jste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití. Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a dáme vám veškerou příležitost k tomu, abyste toho všechno mohli užívat. Ale jakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, naší křesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi Vám doporučuji využít další přednosti naší skvělé australské svobody - právo odejít. Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít. Požádali jste, abyste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás.“

ps. Trochu paradox je, že ty australani o kterejch je tu řeč jsou taky přistěhovalci a ty původní jaksi semleli natož aby se přizpůsobovalibigsmile, ale to je fuk bo má recht předseda.

Billy (Člen)
24.08.2011 14:24:30

ja to ani cist nebudu, za me, neprizpusobi se kdokoliv at je pleti jakej chce a dela bordel a zije ze socialnich davek a krade ke vsemu a ma vsechny koncetiny tak je nalozit do vlaku, vysbirat to po republice a odvezt nach Birkenau, vsechno zlikvidovat. Takovy zbytecny smeti co tu mame a saje ze statniho cecku nepoterbuje nikdo z pracujicich a platicich dane ze sve mzdy.

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Filous (Člen)
24.08.2011 15:01:33

Lihy: ...to je naprosto přesný!!!goodgoodgood

osiris (Člen)
24.08.2011 23:22:20

Lihy psal:

..........proč to mám psát, když už to jednou přesně napsal Australskej předseda vlády:...............

...předsedkyně ...ženská to je smile1

sonyk (Člen)
24.08.2011 23:35:33

staci zastrelit jednoho hned na zacatku a oni si to ostatni rozmyslej delat neopravnene bordel a kdyz to nepomuze strilet dal dokud si to neuvedomej. nic jinyho na hajzli

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Myšák (Člen)
25.08.2011 03:43:27

Lihy psal:
Filous psal:

Ale dyk jó....proč to mám psát, když už to jednou přesně napsal Australskej předseda vlády:
„Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví.“

...tak nejak to dava smysl good

Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak. Tudíž, pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk!

Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás bůh obtěžuje, navrhuji vám, abyste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí naší kultury. Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme, je aby jste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití. Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a dáme vám veškerou příležitost k tomu, abyste toho všechno mohli užívat. Ale jakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, naší křesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi Vám doporučuji využít další přednosti naší skvělé australské svobody - právo odejít. Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít. Požádali jste, abyste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás.“

ps. Trochu paradox je, že ty australani o kterejch je tu řeč jsou taky přistěhovalci a ty původní jaksi semleli natož aby se přizpůsobovalibigsmile, ale to je fuk bo má recht předseda.

...tak nejak to dava smysl good

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
huskyb12 (Administrator)
25.08.2011 17:48:02

přátelé, islám stejně vyhraje a nebude to válkou ...
kolik z nás má víc než dvě děti ?
společnost, která nemá v průměru víc než 2. děti na rodinu stejně končí ...
nám už to může bejt tak ňák fuk, ale naši smradi sou v pussy sick

ale di, Ty brepto ...
gerrik (Člen)
25.08.2011 18:31:07

Tak nás nakonec zachrání cigoši,ne? sick

mr.BSE (Člen)
25.08.2011 19:00:27

... to se furt čeká až někdo něco udělá ...
"chtělo by to, aby někdo už konečně něco udělal"

Je to pořád dokola... A taky na to dojíždíme a dojedeme...bad

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Lihy (Člen)
25.08.2011 20:15:13

huskyb12 psal:

přátelé, islám stejně vyhraje a nebude to válkou ...
kolik z nás má víc než dvě děti ?
společnost, která nemá v průměru víc než 2. děti na rodinu stejně končí ...
nám už to může bejt tak ňák fuk, ale naši smradi sou v pussy sick

ale di ty brepto bigsmile

ps. Nabozenstvi a cirkve je nejvetsi zlosick ...neplest s virou,to je uplne jina vec

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS