Nejsi přihlášen
nákup skůtra
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 … ondyne.htm
no ... co dodat ... nejlepčí je tam ten HALAL meat shop ... hned je vidět co je to za čtvrt :(
Bandit pičo
![]() |
nicola.foxx (Člen) 23.08.2011 09:07:46 Offline |
Re: nákup skůtra
Si mi dal s tím Stývem Lí Mi to tu jede hodinu a stahnul jsem si CD (kdyby byl nekdo stejne postizenej tak tady http://www.ulozto.cz/5399432/steve-lee-i-like-guns-zip )
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
...f tědlech případech snat vopravdu nejni jiný řešení neš vytahnout gun ...čim sem starší, tym víc sem zaujatej proti týdle multikulturní společnosti
...pohani maj zvostat f Áziji a nesrat se do křesťancký Evropy...stejně to jednou dojde tag daleko, že buťto vyjedou křižáci a Evropu vyčistěj a nebo nás tadle verbeš pobije
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...f tědlech případech snat vopravdu nejni jiný řešení neš vytahnout gun
...čim sem starší, tym víc sem zaujatej proti týdle multikulturní společnosti
...pohani maj zvostat f Áziji a nesrat se do křesťancký Evropy...stejně to jednou dojde tag daleko, že buťto vyjedou křižáci a Evropu vyčistěj a nebo nás tadle verbeš pobije
přesně tak to i dopadne,Fildo..protože křižáci už vymřeli a evropa je plná debilních moralistů a ochránců práv menšin a všelijakejch šmejdů
i když nejsem rasista,jen bych postřílel všechny zmrdy,a je jedno jaký barvy...
...a bude hůř!
...vjeřim tomu, že dyby nejenom u nás, ale f celý Evropje nebyli tydle čmoudi a bubáci, tag máme vo třištvrtě problémů míň a vo spousty peněs na potřebný vjeci víc...si vem, že dyš se něgde dějou ňáký zásadní nepokoje, rabování a násilnosti, tag za tym stojej čmoudi a jejich sympatizanti z řad anarchistů, jinejch zasranejch levičáků a zastánců "moderní multikulturní společnosti"...ať táhnou vodkuť přišli a fertig! ...tady neplatí nic jinýho neš hůl do ruky a hnát je spátky, voni si totiš nevážej toho, že se tady můžou mít líp a nechtěj se zařadit a přispůsobit, voni jenom sosaj jag fši a vyžadujou výhody, ústupky a dotování jejich žití na úkor evropanů...nasrat!!!
...dřív, za komárů, dostávali nepřizpůsobivý každej tejden pravidelně od esenbáků vylágoš i když zrovna neměli nic na triku, jen tak... ...a byl klid (teda nepoměrně větší než teď)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...dřív, za komárů, dostávali nepřizpůsobivý každej tejden pravidelně od esenbáků vylágoš i když zrovna neměli nic na triku, jen tak... ...a byl klid (teda nepoměrně větší než teď)
viz šluknovskej výběžek
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:...dřív, za komárů, dostávali nepřizpůsobivý každej tejden pravidelně od esenbáků vylágoš i když zrovna neměli nic na triku, jen tak... ...a byl klid (teda nepoměrně větší než teď)
viz šluknovskej výběžek
na cigány platí jen větší řev než dělaj oni
a pak už jen klacek a řezat.. hodněkrát jsem si to vyzkoušel..
jen dneska bych už byl v base...
...a bude hůř!
...po jednom z mejch incidentů s čmoudama mi náš vobecní policajt mimo jinýho povidá: "...víte, já nejsem místní, ale co tady ty šmejdi vyváděj, to je děs, krádeže, vandalismus, napadání, drogy...a přitom je to tady takový heský klidný městečko a dyby tady voni nebyli, tag tady nemusíme bejt ani mi, páč by sme neměli co dělat" ...co dodat???
Filous psal:...po jednom z mejch incidentů s čmoudama mi náš vobecní policajt mimo jinýho povidá: "...víte, já nejsem místní, ale co tady ty šmejdi vyváděj, to je děs, krádeže, vandalismus, napadání, drogy...a přitom je to tady takový heský klidný městečko a dyby tady voni nebyli, tag tady nemusíme bejt ani mi, páč by sme neměli co dělat" ...co dodat???
jo,to je standartní stav.. holt,jak jsme jim pustili sametovou uzdu,už se blbě chytaj
a hlavně vůbec nejdou vochočovat... a střílet se taky nesměj... i když v případě rodinný
újmy bych tu teoretickou basu za násilí proti skupině obyvatel nejspíš klidně risknul..
...a bude hůř!
osiris psal:...dřív, za komárů, dostávali nepřizpůsobivý každej tejden pravidelně od esenbáků vylágoš i když zrovna neměli nic na triku, jen tak... ...a byl klid (teda nepoměrně větší než teď)
jó za komárů to bylo krásně...klid byl bo byl každej posranej a rád, že je rád
ps. Vogo fakt rači neseďte doma na prdeli a jeďte se do nějaký prdele podívat ať nemáte informace jen z tv, novin a videí na netu. Nechápu proč by mi mělo vadit, že někdo věří v aláha, nebo jehovu nebo lesní skřítky....každýho věc. Kurvy sou všude a je uplně jedno jakou barvu nebo vyznání maj nebo odkud sou. Ale jiná věc je když někam emigrujou maj se chovat podle toho jak je zvykem v tý daný zemi (ať si věřej v co chtěj, ale nemaj žádný právo chtít kvůli jejich víře jakýkoli vyjímky...vogo když pude holka v iránu po ulici v bikinách taky jí nepomůže že má na krku křížek).
A vůbec tydle debaty sou vo hovně
Lihy psal:osiris psal:...dřív, za komárů, dostávali nepřizpůsobivý každej tejden pravidelně od esenbáků vylágoš i když zrovna neměli nic na triku, jen tak... ...a byl klid (teda nepoměrně větší než teď)
ps. Vogo fakt rači neseďte doma na prdeli a jeďte se do nějaký prdele podívat ať nemáte informace jen z tv, novin a videí na netu. Nechápu proč by mi mělo vadit, že někdo věří v aláha, nebo jehovu nebo lesní skřítky....každýho věc. Kurvy sou všude a je uplně jedno jakou barvu nebo vyznání maj nebo odkud sou. Ale jiná věc je když někam emigrujou maj se chovat podle toho jak je zvykem v tý daný zemi (ať si věřej v co chtěj, ale nemaj žádný právo chtít kvůli jejich víře jakýkoli vyjímky...vogo když pude holka v iránu po ulici v bikinách taky jí nepomůže že má na krku křížek).
...hlavně se neposer
...abys to pochopil (když už jsi to nezažil, nebo alespoň v tom nežil v takovým věku abys to vnímal), psal jsem o cikánech vole
...jinak k tomu, že byl každej (nebo teda většina, ty co nebyli v partaji) posranej z policajta je fakt, bylo to asi o něco víc v mezích zákona než teď kdy si s nima každej vytře prdel
...policajt má mít respekt v důsledku svejch pravomocí, tady má sametový hovno a to je špatně
...samo že k tomu v přímý úměře napomáhaj soudy, potažmo tresty
ps: abys mě špatně nechápal, samo že tím nebylo myšlený, že za komárů bylo všeobecně krásně; to že byl od nich větší klid tak prostě bylo, museli mít štempl v občance, tím pádem makat, nebo k tomu byli aspoň nucený a když dělal to co nemá dostal vobuchem, věděl o tom a tomu se přizpůsobil
...ale jo, jasně, přes píču maj dostat všechny co dělaj tyhle kokotiny, ať je černej nebo bílej, je ale fakt že tydle vocasové s hadrem na palici, ať už vomotaným nebo nasazeným, dělaj ten bordel největší
osiris psal:...ale jo, jasně, přes píču maj dostat všechny co dělaj tyhle kokotiny, ať je černej nebo bílej, je ale fakt že tydle vocasové s hadrem na palici, ať už vomotaným nebo nasazeným, dělaj ten bordel největší
...hlavně že to všichni víme
...a bude hůř!
Fresh Man psal:serte na cigáni ... todle je vo muslimech ... to je horší ... až ti manželka s dětma vyletí dopovětří v metru cestou do školy tě bude asi srát víc než vykradenej sklep ...
...no nic
ps. švara je muslim a ccela jeho familie taky tak to uz abych se zacal klepat ze vylitnem do vzduchu...babicka je zidovka, babicka a deda z druhy strany kulaci a ja ateista, no tak to sem asi uplne f ....jeste ze nejsem cikán....i kdyz babicka je dost tmava....
Lihy psal:Fresh Man psal:serte na cigáni ... todle je vo muslimech ... to je horší ... až ti manželka s dětma vyletí dopovětří v metru cestou do školy tě bude asi srát víc než vykradenej sklep ...
...no nic
ps. švara je muslim a ccela jeho familie taky tak to uz abych se zacal klepat ze vylitnem do vzduchu...babicka je zidovka, babicka a deda z druhy strany kulaci a ja ateista, no tak to sem asi uplne f....jeste ze nejsem cikán....i kdyz babicka je dost tmava....
nejni vo jednotlivcích ... mně polityka ani náboženství nezajímá .. ale uš mi to začíná srát ... vyprovokujou jen další magory jako ten z norska ...
pak nebudeš moc poslat fakana ani na pijonýrák ...tag gdo chce za partnera muslima at pro jistotu táhne do muslimska ... tady i f evropě začínaj bejt lidi nasraný ...
vyprovokovali si to sami ...
Bandit pičo
Fresh Man psal:Lihy psal:Fresh Man psal:serte na cigáni ... todle je vo muslimech ... to je horší ... až ti manželka s dětma vyletí dopovětří v metru cestou do školy tě bude asi srát víc než vykradenej sklep ...
...no nic
ps. švara je muslim a ccela jeho familie taky tak to uz abych se zacal klepat ze vylitnem do vzduchu...babicka je zidovka, babicka a deda z druhy strany kulaci a ja ateista, no tak to sem asi uplne f....jeste ze nejsem cikán....i kdyz babicka je dost tmava....
nejni vo jednotlivcích ... mně polityka ani náboženství nezajímá .. ale uš mi to začíná srát ... vyprovokujou jen další magory jako ten z norska ...
pak nebudeš moc poslat fakana ani na pijonýrák ...tag gdo chce za partnera muslima at pro jistotu táhne do muslimska ... tady i f evropě začínaj bejt lidi nasraný ...
vyprovokovali si to sami ...
No ani bych se nedivil,že někoho neserou a nebo někomu z toho jebne v kebuli a začne střílet jak v tom Norsku naše nepřizpusobivé spoluobčany.
Lihy psal:Fresh Man psal:serte na cigáni ... todle je vo muslimech ... to je horší ... až ti manželka s dětma vyletí dopovětří v metru cestou do školy tě bude asi srát víc než vykradenej sklep ...
...no nic
Lihy,ty woe,seš prakticky mrtvej,hodí se na tebe všechny typy pogromů
kdybys byl šmejd,reprezentuješ dokonale
a jinak,jak píše Freš,má pravdu,je to náboženský válce,ale mě třeba ani tak nesere,
že existujou náboženský magoři jedno jakýho vyznání,ale sere mě neschopnost "demokracie" problém pojmenovat a zejména mu účinně čelit..
tímto jsme prostě jako evropská civilizace v prdeli
...a bude hůř!
Lihy psal:osiris psal:...dřív, za komárů, dostávali nepřizpůsobivý každej tejden pravidelně od esenbáků vylágoš i když zrovna neměli nic na triku, jen tak... ...a byl klid (teda nepoměrně větší než teď)
...Lihy, asi za ty roky víš co sem zač a vim že ste nábožencky rozvjetvená rodina a vjeř mi, že je mi taky fuk f co gdo vjeří a ve finále je mi i jedno jako gdo má barvu, ale sere mě přesně to co píšeš a to, že sem přídou, ale nerespektujou místní pravidla a zvyky...prostě přesně tag jag píšeš ...třeba mam za souseda pakistánce a to je f pohodě chlapik a asi se doma modlí směrem k Mekce nebo kam je mi uplně uprdele...a končim
Filous psal:Lihy psal:osiris psal:...dřív, za komárů, dostávali nepřizpůsobivý každej tejden pravidelně od esenbáků vylágoš i když zrovna neměli nic na triku, jen tak... ...a byl klid (teda nepoměrně větší než teď)
A vůbec tydle debaty sou vo hovně...Lihy, asi za ty roky víš co sem zač a vim že ste nábožencky rozvjetvená rodina a vjeř mi, že je mi taky fuk f co gdo vjeří a ve finále je mi i jedno jako gdo má barvu, ale sere mě přesně to co píšeš a to, že sem přídou, ale nerespektujou místní pravidla a zvyky...prostě přesně tag jag píšeš
...třeba mam za souseda pakistánce a to je f pohodě chlapik a asi se doma modlí směrem k Mekce nebo kam je mi uplně uprdele...a končim
Moje řeč,dělám v práci s Yemencem a je taky v pohodě.Umí i pěkně zachlastat,ale jestli je někdo nepřízpůsobivej a je třeba fialovej,tak ať táhne do
Libor nx psal:Filous psal:Lihy psal:
A vůbec tydle debaty sou vo hovně...Lihy, asi za ty roky víš co sem zač a vim že ste nábožencky rozvjetvená rodina a vjeř mi, že je mi taky fuk f co gdo vjeří a ve finále je mi i jedno jako gdo má barvu, ale sere mě přesně to co píšeš a to, že sem přídou, ale nerespektujou místní pravidla a zvyky...prostě přesně tag jag píšeš
...třeba mam za souseda pakistánce a to je f pohodě chlapik a asi se doma modlí směrem k Mekce nebo kam je mi uplně uprdele...a končim
Moje řeč,dělám v práci s Yemencem a je taky v pohodě.Umí i pěkně zachlastat
,ale jestli je někdo nepřízpůsobivej a je třeba fialovej,tak ať táhne do
je to vo lidech,buď si sajrajt nebo dobrej člověk a všechno vostatní je fuk..
...a bude hůř!
karlos100 psal:je to vo lidech,buď si sajrajt nebo dobrej člověk a všechno vostatní je fuk..
přesně tak, takže nechápu poukazování na různý etnika, náboženství, geografický umístění atd. Nehledě na to, že těch "jinejch" je podstatně víc a obývaj větší prostor na týdle posraný planetě...takže vlastně kdo je ten "jinej" ?
Lihy psal:karlos100 psal:je to vo lidech,buď si sajrajt nebo dobrej člověk a všechno vostatní je fuk..
přesně tak, takže nechápu poukazování na různý etnika, náboženství, geografický umístění atd. Nehledě na to, že těch "jinejch" je podstatně víc a obývaj větší prostor na týdle posraný planetě...takže vlastně kdo je ten "jinej" ?
no jo,kdysi to byl bílej angličan kontra divoši, ale dneska už je divochů víc,
nastala holt krize bílého muže
jenže hrátky na pozemšťany jako jediný pojmenování všech etnik,k tomu
jsme zdaleka nedorostli a nemyslim,že v dohledný budoucnosti dorostem..
...a bude hůř!
Lihy psal:karlos100 psal:je to vo lidech,buď si sajrajt nebo dobrej člověk a všechno vostatní je fuk..
...globálně víc nebo míň je uplně jedno, TADY sou voni jiný a měli by se chovat podle nás a NAŠICH zvyklostí, já dyš budu emigrovat do Afriky, tag se taky budu každý ráno mazat vyjetym volejem, abych zapad
Filous psal:...globálně víc nebo míň je uplně jedno, TADY sou voni jiný a měli by se chovat podle nás a NAŠICH zvyklostí, já dyš budu emigrovat do Afriky, tag se taky budu každý ráno mazat vyjetym volejem, abych zapad
Ale dyk jó....proč to mám psát, když už to jednou přesně napsal Australskej předseda vlády:
„Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví.“
Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak. Tudíž, pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk!
Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás bůh obtěžuje, navrhuji vám, abyste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí naší kultury. Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme, je aby jste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití. Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a dáme vám veškerou příležitost k tomu, abyste toho všechno mohli užívat. Ale jakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, naší křesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi Vám doporučuji využít další přednosti naší skvělé australské svobody - právo odejít. Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít. Požádali jste, abyste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás.“
ps. Trochu paradox je, že ty australani o kterejch je tu řeč jsou taky přistěhovalci a ty původní jaksi semleli natož aby se přizpůsobovali, ale to je fuk bo má recht předseda.
ja to ani cist nebudu, za me, neprizpusobi se kdokoliv at je pleti jakej chce a dela bordel a zije ze socialnich davek a krade ke vsemu a ma vsechny koncetiny tak je nalozit do vlaku, vysbirat to po republice a odvezt nach Birkenau, vsechno zlikvidovat. Takovy zbytecny smeti co tu mame a saje ze statniho cecku nepoterbuje nikdo z pracujicich a platicich dane ze sve mzdy.
staci zastrelit jednoho hned na zacatku a oni si to ostatni rozmyslej delat neopravnene bordel a kdyz to nepomuze strilet dal dokud si to neuvedomej. nic jinyho na hajzli
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Lihy psal:Filous psal:...globálně víc nebo míň je uplně jedno, TADY sou voni jiný a měli by se chovat podle nás a NAŠICH zvyklostí, já dyš budu emigrovat do Afriky, tag se taky budu každý ráno mazat vyjetym volejem, abych zapad
Ale dyk jó....proč to mám psát, když už to jednou přesně napsal Australskej předseda vlády:
„Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví.“
...tak nejak to dava smysl
Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak. Tudíž, pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk!
Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás bůh obtěžuje, navrhuji vám, abyste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí naší kultury. Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme, je aby jste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití. Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a dáme vám veškerou příležitost k tomu, abyste toho všechno mohli užívat. Ale jakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, naší křesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi Vám doporučuji využít další přednosti naší skvělé australské svobody - právo odejít. Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít. Požádali jste, abyste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás.“
ps. Trochu paradox je, že ty australani o kterejch je tu řeč jsou taky přistěhovalci a ty původní jaksi semleli natož aby se přizpůsobovali, ale to je fuk bo má recht předseda.
...tak nejak to dava smysl
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
přátelé, islám stejně vyhraje a nebude to válkou ...
kolik z nás má víc než dvě děti ?
společnost, která nemá v průměru víc než 2. děti na rodinu stejně končí ...
nám už to může bejt tak ňák fuk, ale naši smradi sou v
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:přátelé, islám stejně vyhraje a nebude to válkou ...
kolik z nás má víc než dvě děti ?
společnost, která nemá v průměru víc než 2. děti na rodinu stejně končí ...
nám už to může bejt tak ňák fuk, ale naši smradi sou v![]()
ale di ty brepto
ps. Nabozenstvi a cirkve je nejvetsi zlo ...neplest s virou,to je uplne jina vec
Stránky: 1