Nejsi přihlášen
padafka kouří (motor po bouračce?)
Tak ta moje padafka B12 po tý nehodě chytá dobře ale kouří z vejfucku jako svině a asi po dvou minutách na volnoběh začne hulit jak temelín. Dneska jsem jí startoval podruhý.
Bude to jen nateklej volej ve válcích a vejfucku kterej se postupně vypálí, nebo to mám začít řešit?
Editoval osiris (28.08.2011 22:10:02)
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2011 21:54:25 Offline |
Re: padafka kouří (motor po bouračce?)
měl by to bejt jen olej ve vejfuku..jestli máš origo mezisvod tak nejspíš tam a v koncovce se něco udrželo..to se vypálí.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jak dlouho ležela nevim ale asi dost, ted už teda měsíc a pul stála. Nejspíš to bude tim nateklim volejem, poprvý taky levej válec špatně pálil, vynechával, tak jsem vyndal svíci a byla vot voleje musim to vypalovat postupně, páč jsem zadýmil total celej dvúr doma
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2011 22:31:22 Offline |
cockin psal:jak dlouho ležela nevim ale asi dost, ted už teda měsíc a pul stála. Nejspíš to bude tim nateklim volejem, poprvý taky levej válec špatně pálil, vynechával, tak jsem vyndal svíci a byla vot voleje musim to vypalovat postupně, páč jsem zadýmil total celej dvúr doma
nech to bejt dokud to prvně nepojede nebo nebudeš mít svody a fuck sundanej takhle to nikdy neprohřeješ pořádně..vím o čem mluvim .ta moje taky fajně dýmila když jsem to přivez domu a předtim ležela v lese jen chvíli
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
cockin psal:Tak ta moje padafka B12 po tý nehodě chytá dobře ale kouří z vejfucku jako svině a asi po dvou minutách na volnoběh začne hulit jak temelín. Dneska jsem jí startoval podruhý.
Bude to jen nateklej volej ve válcích a vejfucku kterej se postupně vypálí, nebo to mám začít řešit?
jestli huli jako Temelin, tak to bude voda
...sem ti moc nepomoh co, este ze sou tady ostatni kuci sikovny
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:cockin psal:Tak ta moje padafka B12 po tý nehodě chytá dobře ale kouří z vejfucku jako svině a asi po dvou minutách na volnoběh začne hulit jak temelín. Dneska jsem jí startoval podruhý.
Bude to jen nateklej volej ve válcích a vejfucku kterej se postupně vypálí, nebo to mám začít řešit?jestli huli jako Temelin, tak to bude voda
...sem ti moc nepomoh co, este ze sou tady ostatni kuci sikovny
Joo tohle jsme zažil se svou bývalou Škodou 440 Spartka když jsem byl asi 230km od baráku a prdnulo mi těsnění pod hlavou - připadal jsme si jako rákosníček co vyrábí mlhu hustou tak, že by se dala krájet a na každý benzínce kde jsme prosil a trochu vody do 5l kanistru a sem tam koupil litr oleje jsme budil zaslouženou podívanou od příjezdu až po odjezd (ježděno v čase cca 17:00 až 24:00, ale dojel jsem, motor přežil a policajti asi měli splněno, páč nikde nikdo )
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 30.08.2011 18:12:18 Offline |
MaraKM psal:Luk psal:cockin psal:Tak ta moje padafka B12 po tý nehodě chytá dobře ale kouří z vejfucku jako svině a asi po dvou minutách na volnoběh začne hulit jak temelín. Dneska jsem jí startoval podruhý.
Bude to jen nateklej volej ve válcích a vejfucku kterej se postupně vypálí, nebo to mám začít řešit?jestli huli jako Temelin, tak to bude voda
...sem ti moc nepomoh co, este ze sou tady ostatni kuci sikovnyJoo tohle jsme zažil se svou bývalou Škodou 440 Spartka když jsem byl asi 230km od baráku a prdnulo mi těsnění pod hlavou - připadal jsme si jako rákosníček co vyrábí mlhu hustou tak, že by se dala krájet a na každý benzínce kde jsme prosil a trochu vody do 5l kanistru a sem tam koupil litr oleje jsme budil zaslouženou podívanou od příjezdu až po odjezd (ježděno v čase cca 17:00 až 24:00, ale dojel jsem, motor přežil a policajti asi měli splněno, páč nikde nikdo )
podobná zkušenost akurát Š-105 s motorem před smrtí 100km= 4l vody 0.5l oleje
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:MaraKM psal:Luk psal:
jestli huli jako Temelin, tak to bude voda
...sem ti moc nepomoh co, este ze sou tady ostatni kuci sikovnyJoo tohle jsme zažil se svou bývalou Škodou 440 Spartka když jsem byl asi 230km od baráku a prdnulo mi těsnění pod hlavou - připadal jsme si jako rákosníček co vyrábí mlhu hustou tak, že by se dala krájet a na každý benzínce kde jsme prosil a trochu vody do 5l kanistru a sem tam koupil litr oleje jsme budil zaslouženou podívanou od příjezdu až po odjezd (ježděno v čase cca 17:00 až 24:00, ale dojel jsem, motor přežil a policajti asi měli splněno, páč nikde nikdo )
podobná zkušenost akurát Š-105 s motorem před smrtí 100km= 4l vody 0.5l oleje
No ty jo, já už ani nedám dohromady koli toho bylo ale na těch cca 230km jsme koupil 2l oleje, to vím a té vody mohlo být nooo fakt fůra litrů tak 10l určitě
Nic lidského mi není cizí
Stránky: 1