Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 28.08.2011 11:42:20 Offline |
Re: vyfuk
koupit laďák
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 28.08.2011 20:36:46 Offline |
Podivej se kolik stoji original lauf a kolik stoji ladenej.
Nez zmrskat origo za cca 15000 a mit problemy s cajtama a na technickej, tak je lepsi koupit ladak za cca 7000 s homologaci a muzes mit klid.
Dobry laufy maj na www.abmoto.cz muzu jen doporucit.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 28.08.2011 20:38:38 Offline |
nicola.foxx psal:Podivej se kolik stoji original lauf a kolik stoji ladenej.
Nez zmrskat origo za cca 15000 a mit problemy s cajtama a na technickej, tak je lepsi koupit ladak za cca 7000 s homologaci a muzes mit klid.
Dobry laufy maj na www.abmoto.cz muzu jen doporucit.
použitej laďák koupí už od 1500kč.... je toho plnej net
Banditatom (Člen) 28.08.2011 21:04:14 Offline |
mě netvrď, že nic nemůžeš najít http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 4296875000
budeš muset sehnat jen mezisvod...
Banditatom (Člen) 28.08.2011 21:12:15 Offline |
giff psal:jako že koupím jakykoliv ladak a hodim ho tam jo? ja totiž hledal přimo na bandoura... jinač tvuj bandit stale jezdi bez porblemu
svět je malej kup jaký koliv výfuk a sežeň mezisvod
Neposlouchej ho, breptu
Tady : http://www.tomaxmoto.cz/vyfuky/opravy-cenik/ si cinkni, ať Ti udělá nový. Jestli dobře počítám, tak v nerezu cca 2,2 tis. nový
A Tom ať ti nechá vypískovat cedulku Giff sport exhaust system
Honzik8719 (Člen) 31.08.2011 10:01:46 Offline |
nebo napiš Alešovi Horkýmu najdeš na motorkářích myslím jako LosBanditos ten má výfuků víc než dost i mezisvody...má hodně inzerátů ve výfukách...klui od babičky maji od něj laufy na jebkách a jsou spokojený
...relativní kochač...
Badnit600S1999 (Člen) 31.08.2011 22:09:32 Offline |
vem vrtačku namontuj pořádnej vrták a začni do něj vrtat kde se dá psk vem štětku s barvou napiš na nádrž TURBO a bandit pojede 400kmh
Homer Simpson for President!!!
Honzik8719 (Člen) 31.08.2011 23:21:51 Offline |
giff psal:nepotřebuju aby mi jel bandit 400 ale nelibi se mi ten zvuk... mate nekdo zkušenost s hlinikovou koncovkou?
na svojí Polotučný sem měl hliník Shark...moc se mi nelíbil zvuk(byla tam přepážka) tak sem při převatování udělal novej děrovanej konickej vnitřek a bylo to super,ještě jsem ho vyleštil jak psí kule,bylo to fajne do tý doby než sem jel z Čeladný v dešti pěkně to zoxidovalo takže zase leštění,jestli se spokojíš s matnym laufem tak bych asi neviděl trabl...dobrý ohlasy sou na hliníkáč Youshimura RS3 někde to tu na foru bylo...kdybych už kupoval na Béčko lauf asi bych šel do Ixilu co má třeba Radek-Ban, měl Sleip a další...
...relativní kochač...
Jestli chceš výfuk,kerej má dobrej zvuk,zpracování,supr vzhled a přitom stojí pár korun,tak se podívej na Creptus. Cenovka za ovál,nerez,včetně mezisvodu,tlumící vložky a poštovnýho byla nějakejch 4500kč
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1