Nejsi přihlášen
Pilsner Fest, Sobota 27.8.(2011?)
Zdar bando,
nejede tam někdo? Začíná to Švihadlem, pokračuje Třema Sestrama, pak Špejbl´s helprs (AC/DC rev.), No name atd. Sestry hrajou do 15h, pak Špejbl od 17h. do 7. To bude asi doba, kdy vypadnu, možná tam zůstanu na pivko, trochu se pobavit Bude tam nějakej jezdec nebo jezdkyně?
Editoval osiris (21.08.2011 20:23:31)
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 21.08.2011 21:04:57 Offline |
Re: Pilsner Fest, Sobota 27.8.(2011?)
já néé tak abys se mnou nepočítal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
BamBo psal:Krásná akce to byla, nefiltrovana 12tka a moho paradnich kapel. V tricku Bandit PIČO na me koukali jak na tezkou a jeste mi ho zmetci natrhli...
tomu nerozuměj, měl jsem to ve předu na mikině, ale nikoho jsem tam od nás neviděl...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:BamBo psal:Krásná akce to byla, nefiltrovana 12tka a moho paradnich kapel. V tricku Bandit PIČO na me koukali jak na tezkou a jeste mi ho zmetci natrhli...
tomu nerozuměj, měl jsem to ve předu na mikině, ale nikoho jsem tam od nás neviděl...
Tez jsem pokukoval po nekom, kdo bude mit stejne inicialy na trikotu ci mikine a nic. Aspon bych se s vami poradne seznamil, kdyz jsem tu nova
byl sem tam inkonginto mezi kamosovo svatebnim obradem a rautem, na segry a na ejsiky...pocasi na, ale aspon tam nebylo tak narvano jako dycky
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1