Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » VW GOLF IV 1.9 TDI 66kw rok 2000

sonyk (Člen)
30.08.2011 18:57:53

VW GOLF IV 1.9 TDI 66kw rok 2000

Zdravim , majitele techto vozu. Dostala se mi do ruky nabidka na tento vuz.

najeto 153 000km Tri dverova verze.  Mate snim dobre zkusenosti nebo radeji ruce pryc? Predem Diky

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen)
30.08.2011 19:00:05

Re: VW GOLF IV 1.9 TDI 66kw rok 2000

už jen to, že to má 3 dveře by mě kurevsky sralo... jinač motorofje jak vochcávka a tak nějak i spolehlivostsmokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
sonyk (Člen)
30.08.2011 19:01:08

Banditatom psal:

už jen to, že to má 3 dveře by mě kurevsky sralo... jinač motorofje jak vochcávka a tak nějak i spolehlivostsmokin

Jak pises ty tri dvere sou vopruz ale tak nejak pro moje jezdeni ve dvou no problemo.

Banditatom (Člen)
30.08.2011 19:04:14

sonyk psal:
Banditatom psal:

Jak pises ty tri dvere sou vopruz ale tak nejak pro moje jezdeni ve dvou no problemo.

To jsem si taky kdysi říkal a věř mě po chvíli tě to začne rozčilovat...

golfů jsou 3 ass stačí jen brouzdat a brouzdat... pjekných jich je dost psst počkej chvíli prodám ti svojí ochcávku v combinébigsmile

sonyk (Člen)
30.08.2011 19:09:08

Banditatom psal:
sonyk psal:
Banditatom psal:

To jsem si taky kdysi říkal a věř mě po chvíli tě to začne rozčilovat...

golfů jsou 3 ass stačí jen brouzdat a brouzdat... pjekných jich je dost psst počkej chvíli prodám ti svojí ochcávku v combinébigsmile

za kolik jakou a kdy bigsmile

čočkin (Člen)
30.08.2011 19:20:31

Tipnul bych si že u toho golfu bude stočenej tacho bigsmilebad

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
sonyk (Člen)
30.08.2011 19:23:11

cockin psal:

Tipnul bych si že u toho golfu bude stočenej tacho bigsmilebad

je to mozny. kazdopadne mam v planu ho vzit ke strejcovi do vw autorizovanyho servisu na prohlidku. Vnitrek je dost zachovalej prave takze by i mohly. uvidime. ted se ptam jen na to auto.

VikecB12 (Člen)
30.08.2011 20:10:56

Golf je stejně jako vochcávka to nejvíc cool auto,protože ho pohání megahustej dýzlpower kerej de čipovat na 362,8kW a to fšecko při spotřebě 3,8954L,takže tomu nesahají jiný auta ani po kotníkygood Zavedl bych je povině pro fšechny,ale nevím jestli už se tak náhodou nestalosurprised

bigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
PALOUS (Člen)
30.08.2011 21:00:54

VikecB12 psal:

Golf je stejně jako vochcávka to nejvíc cool auto,protože ho pohání megahustej dýzlpower kerej de čipovat na 362,8kW a to fšecko při spotřebě 3,8954L,takže tomu nesahají jiný auta ani po kotníkygood Zavedl bych je povině pro fšechny,ale nevím jestli už se tak náhodou nestalosurprised

bigsmile

voháňka s volvejbigsmile

Jebat motorky :-)
SO 545 (Člen)
30.08.2011 21:39:36

Mam to ale v combiku 66kw motor ALH do starsich verzii este tusim davali aj 66kw motor AGR

AGR bypass turbo
ALH viariabil

Mam natom od nova 207000km bez poruchy.
AK to auto jazdilo do servisu VW a nedajboze ma aj srvisku bez problemov si overis historiu oprav a posledny servis.

Nieje to sice to naj ubeeer auto ale ako zamastnanec vw ... nic ine my neostava.

VikecB12 (Člen)
30.08.2011 21:51:54

PALOUS psal:
VikecB12 psal:

bigsmile

voháňka s volvejbigsmile

Vo volvu mě ani nemluf,za poslední dobu kdykoliv do něho sednu,tak mu něco udělámsmile2 Začíná z něho být votloukánek a naposledy sem urval lana na ruční brzděsmile2 Ale teďka hold musí počkat,zima na krku a na baráku furt nemám zavatováno a udělaný sádroše a do toho mě začala va sklepě sáknout kanalizační přípojka-Poslední stará věc na baráku,takže tady zítra vočekávám maníky s kamerou a budu doufat že vymyslí nějakej postup opravy,jinak su f pičisick Ale co,aspoň se nenudím a nevymejšlím pičovinybigsmile

Banditatom (Člen)
30.08.2011 21:52:07

VikecB12 psal:

bigsmile

nevysírej voefuckredface pač potřebuju prodatevil S-60-80evil

VikecB12 (Člen)
30.08.2011 21:57:35

Banditatom psal:
VikecB12 psal:

bigsmile

Tak to jósmile1 Ale na můj vkus už sou to moc moderní auta,ale 80ka je krásnágood Mě se líbí čím dál víc SAAB 95 2.3T,ceny začínají byt kurefsky nízkosurprised

Banditatom (Člen)
30.08.2011 22:02:10

VikecB12 psal:
Banditatom psal:
VikecB12 psal:

bigsmile

Tak to jósmile1 Ale na můj vkus už sou to moc moderní auta,ale 80ka je krásnágood Mě se líbí čím dál víc SAAB 95 2.3T,ceny začínají byt kurefsky nízkosurprised

o 80 nechce paní slyšet pač nece automat.... mám zalusk na S-60 2.4.... sorry votravuje mě paníbigsmileauuu

VikecB12 (Člen)
30.08.2011 22:10:13

80ka se dělala aji manuál. 2,5tdi a aji nějakej ten menší benzín. T6 byla jenom v automatu s 200kw.  A pecka nejvěčí je v té nové 80ce ta 4.4 V8 se kterou se dá udajně jezdit za nějakejch 10-14litrůsurprised,stejně jako s obyč T5/T6idontknow

VikecB12 (Člen)
30.08.2011 22:49:21

Na světě je tolik nádhernejch aut a 90%lidi furt zhání nějaký verglebigsmile http://saab.sbazar.cz/saab-9-5-aero-2-3 … 80230.html

ABik (Člen)
30.08.2011 23:00:58

VikecB12 psal:

Na světě je tolik nádhernejch aut a 90%lidi furt zhání nějaký verglebigsmile http://saab.sbazar.cz/saab-9-5-aero-2-3 … 80230.html

A to je ten vergl, že? cool Radši "bezpohlavní" nové VW, než jedenáct let starou ohrkanou Scanii evil
A teď do mě, vy zastánci starejch krámů bigsmile

VikecB12 (Člen)
30.08.2011 23:09:24

ABiku,kurva ale to vw stojí fungláč 5x tolik co ten saab,kerej kdyš byl novej,tak stál bezmála 2 milionyidontknow A za cenu toho saaba je vw stejnejch 11let starý,tak proč si kupovat jako vojetinu za 100 000kč auto,kerý stálo 400 000,kdyš si můžu dopřát stejně starý auto za stejnou cenu co mělo pořizovací cenovku ke dvoum míčům.
Navíc ten saab je aji po těch letech krásnej a věřím tomu že ještě dneska nadprůměrně výkonejsmile1

ABik (Člen)
30.08.2011 23:21:32

VikecB12 psal:

ABiku,kurva ale to vw stojí fungláč 5x tolik co ten saab,kerej kdyš byl novej,tak stál bezmála 2 milionyidontknow A za cenu toho saaba je vw stejnejch 11let starý,tak proč si kupovat jako vojetinu za 100 000kč auto,kerý stálo 400 000,kdyš si můžu dopřát stejně starý auto za stejnou cenu co mělo pořizovací cenovku ke dvoum míčům.
Navíc ten saab je aji po těch letech krásnej a věřím tomu že ještě dneska nadprůměrně výkonejsmile1

Já ti tuto úvahu neberu. V pátek si jdu objednat auto pracovní, takže vynechme svezení, auta za dvě mega atd a doma přistane bezpohlavní ropák s 200 klokanama v kombíku. Najede 200 a za ty tři roky jej nahradí jiný. BTW mám v garáži pár zajímavých sad pneu. Něco dokonce i homolog. Dáme pivo někdy a můžeš si tam cosik vybrat.

VikecB12 (Člen)
31.08.2011 00:18:13

ABik psal:
VikecB12 psal:

Já ti tuto úvahu neberu. V pátek si jdu objednat auto pracovní, takže vynechme svezení, auta za dvě mega atd a doma přistane bezpohlavní ropák s 200 klokanama v kombíku. Najede 200 a za ty tři roky jej nahradí jiný. BTW mám v garáži pár zajímavých sad pneu. Něco dokonce i homolog. Dáme pivo někdy a můžeš si tam cosik vybrat.

Jo,pracovní auto je kapitola sama pro sebe... No možná bych jednu nějakou pěknou sadu doma snesl,ale momentálně mám ještě jednu pneu doma nachystanou a tak nějak letos skoro nejezdím,tak nevím kdy to sjedubigsmile

mi (Člen)
31.08.2011 19:50:01

sonyk psal:

Zdravim , majitele techto vozu. Dostala se mi do ruky nabidka na tento vuz.

najeto 153 000km Tri dverova verze.  Mate snim dobre zkusenosti nebo radeji ruce pryc? Predem Diky

mam tendle motoř v pašíkovy, ale rok 96 a po tři roky co ho mám nebyl problém a to ho honim po stavbách imr naloženýho...

svět je cirkusovej stan
MaraKM (Člen)
31.08.2011 19:52:02

VikecB12 psal:

Musím říct, že tihle seveřani mě začínají čím dál více zajímat.... Kamarád loni v létě koupil Volvo V40 za 60k z roku 98 ... no když mě poslal odkaz co já prej na to, tak mu říkám: "Podle fotek a info to vypadá pěkně, ale nesedí mi cena, tam bdue něco špatně..." druhej den tam pelášil aj s mechanikem, nakonec koupil a já pak nevěřil svým očím.... za tak levný prachy kára v plné palbě, naprosto v pořádku a najeto "jen" 115k km - stočený spíše nebylo, páč i interiér skoro jako novej.... Tadyhle ten SAAB co jsi dal odkaz vypadá taky suprově, jen spotřeba bude trošec horší, co evil Škodovky miluji, nemohu si pomoci a nejraději bych měl doma Superba buď toho NEJstaršího (ten má teda více jako 11 let bigsmile ) nebo nejnovějšího v kombále.... ale sám taky už fůru let razím teorii - raději za 8let protočit 2x 4roky starý fáro, než mít jen jedno kurevsky zaplacený.

Nic lidského mi není cizí
VikecB12 (Člen)
31.08.2011 20:55:49

MaraKM psal:
VikecB12 psal:

Musím říct, že tihle seveřani mě začínají čím dál více zajímat.... Kamarád loni v létě koupil Volvo V40 za 60k z roku 98 ... no když mě poslal odkaz co já prej na to, tak mu říkám: "Podle fotek a info to vypadá pěkně, ale nesedí mi cena, tam bdue něco špatně..." druhej den tam pelášil aj s mechanikem, nakonec koupil a já pak nevěřil svým očím.... za tak levný prachy kára v plné palbě, naprosto v pořádku a najeto "jen" 115k km - stočený spíše nebylo, páč i interiér skoro jako novej.... Tadyhle ten SAAB co jsi dal odkaz vypadá taky suprově, jen spotřeba bude trošec horší, co evil Škodovky miluji, nemohu si pomoci a nejraději bych měl doma Superba buď toho NEJstaršího (ten má teda více jako 11 let bigsmile ) nebo nejnovějšího v kombále.... ale sám taky už fůru let razím teorii - raději za 8let protočit 2x 4roky starý fáro, než mít jen jedno kurevsky zaplacený.

Já bych byl moc hrdej na to,kdybych si mohl koupit "český" auto na trochu slušné ůrovni za přijatelnej "českej" peníz,ale to za co se prodávají koktávie je uplně mimo realitubigsmile A ten novej superb se mě moc líbí,za takovou káru bych se nestyděl,ale trochu mimo můj rozpočetbigsmile Tak hold jezdím starý kárycool Navíc muj hlavní požadavek je zadní náhon,takže vw koncern je pro mě kromě LTčka a Craftra pasésmokin No ale u toho saaba bych možná udělal vyjímkuevil

K.a.s.y.m. (Člen)
31.08.2011 21:35:30

měl jsem teď o víkendu půjčenýho Saaba 9_3 v kabriu motor 1,9 dci nebo tak něco no moc pěkně to jelo dobře se to řídílo..vnitřek kůže a spousta hejblátek atd,ale co mě dosti překvapilo v takhle dobrym a dobře řemeslně zpracovanym autě byli ovladače pod volante jak od číňanů..bál jsem se na to šáhnout,ale asi bych to tomu autu odpostil jízdní vlastnosti fakt dobrý smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš (Člen)
31.08.2011 21:59:26

VikecB12 psal:

:badJá bych byl moc hrdej na to,kdybych si mohl koupit "český" auto na trochu slušné ůrovni za přijatelnej "českej" peníz,ale to za co se prodávají koktávie je uplně mimo realitubigsmile

Ty voe... 25 tis je podle mě slušná cena za chrochtáka koktu v kombajnu.smokin
Na hlínách, s hágusama, v plný palbě, bez šivihadel... Za ty prachycool

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
sonyk (Člen)
31.08.2011 22:40:01

souhlasim s tim ze ty ceny za ktery se prodavaj oktavky jsou prehnany. ale po zkusenostech s 1,9 TDI 81kw a rokem vyroby 1999 je to auto ktere me zajima. jen ta cena no.

čočkin (Člen)
31.08.2011 22:42:47

Pěknej sleng,  prej na hlínách a bez švihadel bigsmilebigsmilebigsmile  ty švihadla jsou jako kličky na vokna?  surprised

K.a.s.y.m. (Člen)
01.09.2011 06:13:30

cockin psal:

Pěknej sleng,  prej na hlínách a bez švihadel bigsmilebigsmilebigsmile  ty švihadla jsou jako kličky na vokna?  surprised

jo jo a elektricky ovládanym se řiká temelínybigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nety (Člen)
01.09.2011 06:31:11

K.a.s.y.m. psal:
cockin psal:

a chybí už jen , velux, fialky, všehrab a samozžejmě sesle z vepře bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
VikecB12 (Člen)
01.09.2011 07:58:05

nety psal:
K.a.s.y.m. psal:
cockin psal:

a chybí už jen , velux, fialky, všehrab a samozžejmě sesle z vepře bigsmile

Ale pánové,to nejpodstatnější ste zapoměli,že to fšecko musí byt zabalený ve volvu! Pak už zbejvá jenom dát si volváckýho pávacool http://www.youtube.com/watch?v=tuGrHymv38A

huskyb12 (Administrator)
01.09.2011 09:25:41

no jasně, TéDéÍ je nejvíc, Kokta polkla spojku ( 167 tis km - má nárok )
první výstřel byl 15 sick
to sem kurva platil na třílitrový Škorpio !
domrdaná dvouhmota sick
po demontáži lamela na 50%, rozervanej přítlačák, podle mě konstrukční chyba jak z učebnice sick
doufam, že ten zmrd, co to vymyslel dobře spí fuck
z toho auta se mi chce blejt
co bude dál ? turbo nebo makovice ?

ale di, Ty brepto ...
XJelen (Člen)
01.09.2011 09:31:36

huskyb12 psal:

domrdaná dvouhmota sick
po demontáži lamela na 50%, rozervanej přítlačák, podle mě konstrukční chyba jak z učebnice sick

vidim vlákno o dýzlech a poslední příspěvek houska... tak spěchám rychle abych si přečet co novýho redfacebigsmile

Strýcfajtr !!!
Pšán (Člen)
01.09.2011 10:22:01

XJelen psal:
huskyb12 psal:

domrdaná dvouhmota sick

vidim vlákno o dýzlech a poslední příspěvek houska... tak spěchám rychle abych si přečet co novýho redfacebigsmile

..asi takgood
..opravdu jsem nečekal na konci jeho příspěvku tohodle smajlíka-smokin
..sorry Houska..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
VikecB12 (Člen)
01.09.2011 11:06:34

huskyb12 psal:

domrdaná dvouhmota sick

A teď si přectaf,že si to někdo koupí za plnou cenu a z jeho vysněnýho držáku se stává tohlebigsmile Já mám udajně na volvu už taky dvouhmotu a co sem se díval na cenu sady,tak je komplet taky za nějakejch 15kolíků.

huskyb12 (Administrator)
01.09.2011 17:57:06

to je jasný, Volva maj drahý díly, to u Škodovky, to je jiná liga sick a eště to sou držáky :)

ale di, Ty brepto ...
Lachtan (Člen)
01.09.2011 19:11:25

huskyb12 psal:

domrdaná dvouhmota sick

a doufám žes tam znova ten dvouhmoťák nedával, dělaj záměnu místo týdle sračky znova klasickej setrvák...

Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
huskyb12 (Administrator)
01.09.2011 20:34:52

padlo tam to, co tam bylo, páč já jí musim před zimou prodat, bo bude pani jezdit na Oupnkartě :)))

ale di, Ty brepto ...
ABik (Člen)
01.09.2011 21:05:18

huskyb12 psal:

domrdaná dvouhmota sick

Koupils mrdku stočenou z 367 na 167, tak se nediv a plať cool Kdybys koupil třílitrový turbobenzín se stejným nájezdem a stejného stáří, tak do toho ty love sypeš taky. Takže je to stejně jedno.
Jsem tě potěšil co? bigsmilesmokin

huskyb12 (Administrator)
01.09.2011 22:35:05

ne, ne, kámo, umotaný to nejni, historii znám, hold to mělo těžkej život ...
ale uznávam, že to nejni ouplně normální aby se to takhle sralo ...
mimochodem tůdle sem to počítal a jezdil sem 24. aut, jenom 4. byly dýzly, a dva se srali, voba VW
mimochodem největší sráč byl Dodge Stratos sick, ale Kokta ho asi dá :)))

ale di, Ty brepto ...
Zdenda (Člen)
01.09.2011 22:48:35

huskyb12 psal:

to je jasný, Volva maj drahý díly, to u Škodovky, to je jiná liga sick a eště to sou držáky :)

S těma držákama to neni nějaký žhavý, mám tu teď za sebou během dvou měsíců 3 majitele toho XC 90 tušim že 2,4 v naftě a nadávaj shodně jako špačci. Všude je něco a nikdo neni hvězda.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Kuba B12 (Člen)
01.09.2011 23:14:06

protože sou v naftě.   Dýzla jedině novýho

honda je honda
čočkin (Člen)
02.09.2011 00:02:22

huskyb12 psal:

ne, ne, kámo, umotaný to nejni, historii znám, hold to mělo těžkej život ...
ale uznávam, že to nejni ouplně normální aby se to takhle sralo ...
mimochodem tůdle sem to počítal a jezdil sem 24. aut, jenom 4. byly dýzly, a dva se srali, voba VW
mimochodem největší sráč byl Dodge Stratos sick, ale Kokta ho asi dá :)))

máš celkem velkou spotřebu aut... surprised měl by si se asi zamyslet jesi vono to neni řidičem  bigsmilebigsmilebigsmile

Zdenda (Člen)
02.09.2011 00:08:39

Aha. Tak to sem taky asi jinej bo absolutních funglovek jsem moc neměl a jezdim celkem bez problémů. Jinak ty dvě Volva ze tří jsou braný jako funglovky od Homolky. Tak nevim. Je mi to fuk, já se za žádnou značku fanaticky nebiju páč vim, že všude je něco.

PS: mimo jiné tolik propíraný filtr DPF, haněný naprosto všude, jak vydrží jen 100 000 km a podobně. Najeto 250 000 km, 80% město, procentuelní zaplnění dle PC 6%. Ale na diskusích píšou že to je naprosto na píču tak to je pravda nosmokin

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
osiris (Člen)
02.09.2011 08:21:57

Zdenda psal:

Aha. Tak to sem taky asi jinej bo absolutních funglovek jsem moc neměl a jezdim celkem bez problémů. Jinak ty dvě Volva ze tří jsou braný jako funglovky od Homolky. Tak nevim. Je mi to fuk, já se za žádnou značku fanaticky nebiju páč vim, že všude je něco.

PS: mimo jiné tolik propíraný filtr DPF, haněný naprosto všude, jak vydrží jen 100 000 km a podobně. Najeto 250 000 km, 80% město, procentuelní zaplnění dle PC 6%. Ale na diskusích píšou že to je naprosto na píču tak to je pravda nosmokin

...tos napsal hezky zdendo smile1good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
karlos100 (Člen)
02.09.2011 10:03:51

osiris psal:
Zdenda psal:

hoši,akorát řešíme auto s DPF,najeto 8000 km prakticky všechno město,
filtr v pussy natolik ucpanej,že auto škytá a ztrácí výkon.. a to podle PC
mělo 48 začátků regenerace filtru... teoreticky by jich mělo mít tak 16-20...
nejde s tím dělat nic, měníme celý potrubí s filtrem,výměna cca 30.000,-

...a bude hůř!
Banditatom (Člen)
02.09.2011 10:06:29

VikecB12 psal:

80ka se dělala aji manuál. 2,5tdi a aji nějakej ten menší benzín. T6 byla jenom v automatu s 200kw.  A pecka nejvěčí je v té nové 80ce ta 4.4 V8 se kterou se dá udajně jezdit za nějakejch 10-14litrůsurprised,stejně jako s obyč T5/T6idontknow

jj vím ale já naftu nechci... líbila by se mě S60 2.4 něco kolem roku 2003-4

Zdenda (Člen)
02.09.2011 14:21:26

karlos100 psal:
osiris psal:
Zdenda psal:

hoši,akorát řešíme auto s DPF,najeto 8000 km prakticky všechno město,
filtr v pussy natolik ucpanej,že auto škytá a ztrácí výkon.. a to podle PC
mělo 48 začátků regenerace filtru... teoreticky by jich mělo mít tak 16-20...
nejde s tím dělat nic, měníme celý potrubí s filtrem,výměna cca 30.000,-

Nevim no, já se toho bál a mám přes dvě kila a nic to samý kolega na dvou dalších autech.. Ono taky záleží asi jak kdo jezdí, ono to chce občas sešlápnout a taky to držet v otáčkách. Jenže většina lidí jezdí 40 kmh na 6tku aby uštřila decku a to se pak divěj že je zajebaný turbo, dpf atd.

Jinak já bych ten DPF vyndal na trvalo a fertig. Timhlke stylem jízdy to bude v prdeli zas.

sonyk (Člen)
02.09.2011 17:40:47

kamosovi odstranili filtr pevnejch castic z focusu rok 2006 tusim 1.6 tdci nebo co to maj asi za 8000kc rikal

mr.BSE (Člen)
02.09.2011 20:48:05

Zrovna neska sem jel se služební O1, 66kW (1.9 TDi) r.v. 2001 ... najeto 358k km a naky drobny.
Kdyz pominu totalne v pici loziska a kopajici brzdy (auto uz je ted asi na dojeti, je to nejstarsi kara a pude z kola ven) , tak to auto porad dela to, co ma a to s mininalnima nakladama jak na opravy, tak spotrebu.
Motor chyta na brnk v lete/zime a to treba mesic - dva stoji.
Nenabidne to nic, krome prachsproste prepravy osob a par vercajku k tomu, ale presne pro tohle se porizovala a dela to dobre, hodne dobre good

Jo a to se s ni zachazi jako kurva s deckem, bo je to sluzebak a vlastne nikomu nepatri bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
SO 545 (Člen)
02.09.2011 23:00:15

mr.BSE psal:

Jo a to se s ni zachazi jako kurva s deckem, bo je to sluzebak a vlastne nikomu nepatri bigsmile

a presne to auto potrebuje a nie napr 60km/h za 5 alebo nebodaj za 6 v prevodovke
potom plac pre dvojhmotu

tie auta sa jebu ako vsetky ostatne.

Banditatom (Člen)
03.09.2011 07:51:12

SO 545 psal:
mr.BSE psal:

a presne to auto potrebuje a nie napr 60km/h za 5 alebo nebodaj za 6 v prevodovke
potom plac pre dvojhmotu

tie auta sa jebu ako vsetky ostatne.

a proto ta naše dostává kouřbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile a vše držígood

VikecB12 (Člen)
03.09.2011 18:56:09

Zdenda psal:
huskyb12 psal:

S těma držákama to neni nějaký žhavý, mám tu teď za sebou během dvou měsíců 3 majitele toho XC 90 tušim že 2,4 v naftě a nadávaj shodně jako špačci. Všude je něco a nikdo neni hvězda.

Houska tím držákem zřejmě myslel tu koktu... Volva dnešní sou mrdky jako kerýkoliv jiný auta,kerý sou nacpaný elektrikou a ty fšehraby extrasick Proto se mě líbí volva starý,vyráběný ještě ve švédsku,né ty mrdky z holandska a belgie a bůhví kde se to ještě dělásmile2 Už sem to tady někde psal,poslední VOLVO byla 960/S90ka
Ale dnešní auta sou fakt bída a je jedno kdo to dělásmile2

sonyk (Člen)
03.09.2011 19:05:24

a ted tusim volvo koupili nejaky šikmý lidi z číny nebo tak. takže sbohem povesti volva

SO 545 (Člen)
03.09.2011 20:50:55

Volvo nieje volvo uz dlhsie sice po celu svoju historiu nakupuju komponenty ako motor prevodovka a pod a mali tvrde podmienky , ale trebars v nizsej rade ako je trebars starsia 40 je to len chabo zamaskovana Carisma sakumprdum.

Ak kupis akekolvek auto ktore nieje z totalneho lowendu ako je Logan a pod nieje moc co riesit.Dnes sa uz bijeme do hrude len za znacku na prednej maske nic viac ani menej.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS