Nejsi přihlášen
...TU, NA, JC, HK atd. sobota 16.7.2011 (a 3.9.2011)
...vypadá to zatím na rozumný počasí, pokud teda bude, tak ještě někdo?
ps: za rozumný beru když neprší a nebo není víc než 25°C
Editoval osiris (02.09.2011 09:15:08)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...TU, NA, JC, HK atd. sobota 16.7.2011 (a 3.9.2011)
Kim psal:že by,chci vystřelit hned ráno a je mi jedno kam...treffpunkt by nebyl,co?
...no většinou vyjíždím odsud, ale zatím nevím kam ...snad zítra něco vymyslíme, kam jet
worell954 psal:osiris psal:worell954 psal:... jestli se večer nevykropím moc, přidám se
...no jednoho worlla a dokonce s okruhovou 954 znám, venco?
...odhalil si mě SherlOsi
...jedeš sám? nebo s míšou? nebo i s ostatníma kurvama? (ne abys mě špatně chápal, myslím pražský kurvy, ty mi rozumíš ...doufám teda ...aby mi pak míša nedala místo polibku přes hubu )
worell954 psal:... v kolik a kde startujete?
...tak třeba v jednu, dvůr králové, pumpa omv
...nevím kam, myslel jsem že se dohodnem na místě, ale aby jsi se (případně i kim) pak zase nemusel/i vracet zpátky odkud jedete, tak dávám návrh, vlastně dva, oba jsou hory, stín, chládek, buď krkonoše, nebo orlický (v případě oblačnosti upravíme vhodnej směr)
...můžu vyjet i dřív, dát si s váma někde oběd a pak tady posečkat někde na luckyho, nebo se pro něj vrátit, nebo v případě krkonoš je lucky skoro odtamtud, tak by se tam někde připích
...se svišťoukou je to horší, dvě odpoledne bych řek, že je už dost pozdě a tak nás jedině bude muset honit
...tak?
osiris psal:worell954 psal:... v kolik a kde startujete?
...tak třeba v jednu, dvůr králové, pumpa omv
...nevím kam, myslel jsem že se dohodnem na místě, ale aby jsi se (případně i kim) pak zase nemusel/i vracet zpátky odkud jedete, tak dávám návrh, vlastně dva, oba jsou hory, stín, chládek, buď krkonoše, nebo orlický (v případě oblačnosti upravíme vhodnej směr)
...můžu vyjet i dřív, dát si s váma někde oběd a pak tady posečkat někde na luckyho, nebo se pro něj vrátit, nebo v případě krkonoš je lucky skoro odtamtud, tak by se tam někde připích
...se svišťoukou je to horší, dvě odpoledne bych řek, že je už dost pozdě a tak nás jedině bude muset honit
...tak?
jedu,po ránu musím něco pracovně vyřídit,takže bych to viděl na tu jedničku na OMV,jestli to tak zůstane
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
worell954 psal:osiris psal:worell954 psal:... jestli se večer nevykropím moc, přidám se
...no jednoho worlla a dokonce s okruhovou 954 znám, venco?
...odhalil si mě SherlOsi
nojo worell,asistetn zimmer nummer neun,čáuu
xSoukalJ psal:Čau,
kdyby jste jeli někam na jih, tak bych se přidal
...josko z jihu jedou sem ...kim ze vzdálenýho a dado s pupikem z nedalekýho skorojihu, domluv se s nima na cestě sem
taky hlásím příjezd domu,dobrý to bylo a v Polsku kuwa kuxus,luxus...rád jsem Vás viděl
ps:najeto něco kolem sedum kil a ani nejsem hodně utahanej,dvě kila bych ještě dal
...kime ty seš ďábel, taková porce kiláků a ještě jsi svěží
ps: dal jsem motorku do garáže a volá mladej: "spojka je v prdeli" prej dojel na tu chlastačku, vjel za bránu na zahradu, zmáčknul páčku a ta už se nevrátila ...lanko to prej není, že mu nejde vytáhnout vrchem ven, což mě připadá jako blbost; dekl nemá čím odšroubovat ...no co mě zbejvá, zejtra pro něj jedu dodávkou
pps: jak jsme potkali tu záchranku v jánkách
http://zpravy.idnes.cz/v-krkonosich-se- … zpravy_dmk
...jak se tohle může povíst?
malda psal:Syčácí ! Pul roku se nic neděje a kdzž nejsem doma tak vyrazíte !! A já myslel že se něco vymysli v neděli ! Jo michal dk s Marianem lítaj po Semilech dvakrát na ně troubim a nic !!
...troubili jsme na ně taky
Martin B12 (Člen) 17.07.2011 10:01:38 Offline |
Kim psal:v Polsku kuwa kuxus,luxus..
takže se líbilo, škoda ale toho provozu
co mě ale točí jsou rádoby opravený /asfaltový hadi/ kořenovský zatáčky
street triple picco
Martin B12 psal:Kim psal:v Polsku kuwa kuxus,luxus..
...no ten kořenov je fakt úžasnej, to dokurvili
...hele cos to měl sebou za pana Fu? ...a hele, v polsku to je jen do toho prvního městečka, nebo to pokračuje i za ním? my to tam otočili a jeli zpátky, což bylo nějakejch 5, možná 7 kiláků (trošku jsme spěchali, tak jsme se tam nechtěli srát v koloně aut co projížděli tou porebou, nebo co to bylo)
Martin B12 psal:Kim psal:v Polsku kuwa kuxus,luxus..
fakt paráda,v srpnu tam ještě jednou klouznu
osiris psal:...to bylo asi ono, pak byl ten svah jak tam nahoru lidi koukali na ty paraglaidisty
...a viděls co jich bylo ve vzduchu,v jednom chumlu,blázni sou to
osiris psal:malda psal:Dnes odpoledne jsme přitáhli domu !
...to jsme měli vědět
a nedá vědít,a nedá...já vytáhnu paty z jihu jednou za uherskej rok a malda si klidně jede na dovolenou
Kim psal:osiris psal:...to bylo asi ono, pak byl ten svah jak tam nahoru lidi koukali na ty paraglaidisty
...tak to tě ještě někdy vezmu přes kozákov (přemejšleli jsme o tom jestli to tamtudy vezmem), tam jich je teprv roj
osiris psal:Kim psal:osiris psal:...to bylo asi ono, pak byl ten svah jak tam nahoru lidi koukali na ty paraglaidisty
...tak to tě ještě někdy vezmu přes kozákov (přemejšleli jsme o tom jestli to tamtudy vezmem), tam jich je teprv roj
kouknout jo,do vzduchu nendu
kurwa maldo nedáme něco f tejdenci ?
vod outerka mám volno..
ale muším se šetřit, vo víku mám každoroční úprk na lyžích a letos sem se rozhod že to dám a přitáhnu tu trofej do hor
...nikdo nevojebe Ježíše...
Martin B12 (Člen) 18.07.2011 18:01:35 Offline |
osiris psal:...hele cos to měl sebou za pana Fu? ...a hele, v polsku to je jen do toho prvního městečka, nebo to pokračuje i za ním? my to tam otočili a jeli zpátky, což bylo nějakejch 5, možná 7 kiláků (trošku jsme spěchali, tak jsme se tam nechtěli srát v koloně aut co projížděli tou porebou, nebo co to bylo)
jmenuje se Tu a pohodář to je
no hele právě že je to jen do toho prvního města ,ale když už jseš v tom harrachově tak je škoda si těch 15 km zatáček nedat
street triple picco
Martin B12 psal:osiris psal:...hele cos to měl sebou za pana Fu? ...a hele, v polsku to je jen do toho prvního městečka, nebo to pokračuje i za ním? my to tam otočili a jeli zpátky, což bylo nějakejch 5, možná 7 kiláků (trošku jsme spěchali, tak jsme se tam nechtěli srát v koloně aut co projížděli tou porebou, nebo co to bylo)
jmenuje se Tu a pohodář to je
no hele právě že je to jen do toho prvního města ,ale když už jseš v tom harrachově tak je škoda si těch 15 km zatáček nedat
...to máš pravdu
Zdar nechce se někomu o víku někam na červenohorský sedlo nebo tak někam. Třeba po sč.11 z Jabloného přes Šumperk na sč. 44 do Bělé p Pr. a pak sč.450 na sč.445 do Rýmařova a zpět po sč.11. A nebo klidně jinak
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:Zdar nechce se někomu o víku někam na červenohorský sedlo nebo tak někam. Třeba po sč.11 z Jabloného přes Šumperk na sč. 44 do Bělé p Pr. a pak sč.450 na sč.445 do Rýmařova a zpět po sč.11. A nebo klidně jinak
Jo.
svistouka psal:Vemete me turistickyho sestkare?v kolík gde?
woe na mě měls napsat vemete nás
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Pupik psal:Brácha to tam zapoměl napsat, ale mužem v neděli
...já v neděli nejedu (už mám jinej program), já můžu v sobotu
...takže zpátky a všechno od začátku
...kdo v sobotu a kdo v neděli?
osiris psal:libac22 psal:hlásím sobotu jestli to není soukromá párty
...není ...kdyby byla soukromá tak by to tady asi nebylo napsaný
ok tak pak nějak dejte dokupy místo srazu .....
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
no to je teda prekérka jdem ještě dneska na noční tak jsme o den pozadu , ta sobota je pro nás na prd, co takhle neděle prosim jinak mě Pupík sežere co jsem to za
libac22 psal:osiris psal:libac22 psal:hlásím sobotu jestli to není soukromá párty
...není ...kdyby byla soukromá tak by to tady asi nebylo napsaný
ok tak pak nějak dejte dokupy místo srazu .....
...s mladým a michalemdk vyjíždíme teda odsud ze dvora z omv pumpy v sobotu ve 12hod. ...kam ještě není pořešený, nám je to asi jedno
osiris psal:libac22 psal:osiris psal:
...není ...kdyby byla soukromá tak by to tady asi nebylo napsanýok tak pak nějak dejte dokupy místo srazu .....
...s mladým a michalemdk vyjíždíme teda odsud ze dvora z omv pumpy v sobotu ve 12hod. ...kam ještě není pořešený, nám je to asi jedno
tak ok budu tam , snad to tam najdu moc se tam nepohybuju a kam....... to mě je taky fuck
pro Akademika myslím že v 11 hodin z Jablonného +- jak to vydíš ty, je to kus cesty a nechci aby to dopadlo jak s Bramborama letos snad dáme díl 3.1
Dado psal:pro Akademika myslím že v 11 hodin z Jablonného +- jak to vydíš ty, je to kus cesty a nechci aby to dopadlo jak s Bramborama letos snad dáme díl 3.1
pro Navigátoramyslíš Jablonné nad Orlicí?
tak zítra cca v jedenáct v Jablonným nad Orlicí na pumpě na výjezdu směr Suchý vrch,dejte vědět pokud někdo budete chtít jet taky ať tam nečučíme zbytečně.
Byl jsem se o víkendu projet v Jeseníkách. Možná jsme se potkali.
http://g.co/maps/s4ff
GSF1250SA K7
bolek009 psal:Byl jsem se o víkendu projet v Jeseníkách. Možná jsme se potkali.
http://g.co/maps/s4ff
No nějaký bandasky sme potkaly tak je to možný
Svůj svět si musíme zasloužit.
Stránky: 1