Nejsi přihlášen
Mogul zacal delat oleje pro motocykly
Takze novinka z Parama uz je na trhu http://www.mogul.cz/zbozi.aspx?kod=V531492312 . Ma s tim uz nekdo nejakou zkusenost ? Cena je vic nez zajimava , zvlast az to zacnou distribuovat ve vetsim 4 l baleni , psal jsem si od nich s nekym z obchodne - technickyho oddeleni , tvrdi , ze je to spicka ,a ve vetsich balenich , ze se snad dostanou na cenu kolem 110 za litr Jinak mazu zatim Motul 5100 ester.
Re: Mogul zacal delat oleje pro motocykly
Když to teď vyšlo, tak s tím přeci nemůže mít nikdo žádnou zkušenost a je jasný, že ti jejich obchodní oddělení bude výrobek jen a jen chválit.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
mogul nebrat
zzzmrzlinar (Člen) 09.09.2011 09:20:52 Offline |
mno, automobilový oleje si míchaj sami a v nezávislejch testech dycky dopadli dost dobře, Mogul bez problémů porazil i čtyřikrát tak drahý voleje.
Otázka je, jestli si míchaj i ty motocyklový, ale já bych to klidně koupil.
hlemejzd999 (Člen) 09.09.2011 10:29:56 Offline |
esli bude ta cena dobrá,tak to vozkousim ....dolejvam momentálně sunoco za 165 káčè....a že já toho spotrebuju
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 09.09.2011 10:34:02 Offline |
hlemejzd999 psal:esli bude ta cena dobrá,tak to vozkousim ....dolejvam momentálně sunoco za 165 káčè....a že já toho spotrebuju
ale zase mám dost promazanou pravou botu...
Honzik8719 (Člen) 09.09.2011 10:47:48 Offline |
aspoň ti nepepraská kůže
...relativní kochač...
zzzmrzlinar (Člen) 09.09.2011 14:36:35 Offline |
já do Nagasaki leju Orlen za 399,- Kč za 4litrovku, vyrábí to pro ně ELF myslím
corimec psal:Jestli to má opravdu API SM,tak by to měla být kvalita,motul má SG.
to se pleteš, SG je pro motorky se společnym olejem pro motor, převodovku a spojku nejvyšší označení, dúležitý je jesi má JASO MA -to je norma pro motorky
je o tom tady článek v SEZNAM RUBRIK- TECHNIKA-
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
oprava: nevim jak to ve skutečnosti přesně je protože ten mogul tam fakt má SM a ted jsem koukal na motul co mám doma 5100 ester 10W40 a má vzadu natištěný API SG,SH,SJ,SL dohromady
hlemejzd999 (Člen) 09.09.2011 16:10:14 Offline |
jaký JASO?...jaký API ?...devocenu ..
zzzmrzlinar (Člen) 09.09.2011 16:30:58 Offline |
Cockin - nerad bych tu šířil polopravdy ale
JASO MA nebo JASO MA2 je norma pro motorky a znamená že muže být použitej jako společná náplň pro motor a převodovku
API (např. SG, SH) maj i auta a zjednodušeně každý další písmeno v abecedě znamená novější normu.
ale jak už bylo mockrát řečeno, důležité je : što konstrukťor skazál" to naleješ,
Hoši myslím si, že to jsou dyskuse vo hovně, stejně nemáš jak to zjistit. Normy to splňuje, problém je v ceně, na Čechy je příliš nízká, rači si připlatíme za značku, ale jistotu stejně nemáš, už se to mnohokrát potvrdilo.
Zdenda psal:Když to teď vyšlo, tak s tím přeci nemůže mít nikdo žádnou zkušenost a je jasný, že ti jejich obchodní oddělení bude výrobek jen a jen chválit.
M2téčko na třiapůli bylo nejvíc! Modrej dým namazaný úplně všechno - především i to co si nechtěl....
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 10.09.2011 12:49:38 Offline |
eště jsem tu neslyšel něco vo tom, že castrol je sfinstvo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
podle výrobce tam má bejt 10W takže neni třeba laborovat, přeci jenom je to motor postarší koncepce a ty novější řidší voleje 5W tomu nijak nepomúžou, stejně na motyce (asi) nejezdíš v mrazech aby ti volej moc ztuhnul Navíc já mám B12 2001, znalí vědí že tedle ročník papá volej takže tam určitě nedám 5W aby mi ho to sežralo ještě víc.
cockin psal:Ondráš: SG1 je první tým ze seriálu Hvězdná brána (rozuměj Star gate 1)
No vždyť píšu, že to jdou machři...
Víš kolikrát zachránili planetu před zničením?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1