Nejsi přihlášen
Re: bandit mřížka na chladič
Jeden čas je tu někdo asi vyráběl a prodával na bazaru , já zas schánim kluzáky na motor na B12, to samý, furt byly na bazaru a ted nic kdybych je tam měl, tak ted po nehodě nemám prasklý víko ventilú (rána šla nad padáky na motor, mám vyštíplej i kousek žebrování na motoru)
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
cockin psal:Jeden čas je tu někdo asi vyráběl a prodával na bazaru , já zas schánim kluzáky na motor na B12, to samý, furt byly na bazaru a ted nic kdybych je tam měl, tak ted po nehodě nemám prasklý víko ventilú (rána šla nad padáky na motor, mám vyštíplej i kousek žebrování na motoru)
auuu, to je k nas... co? Tak držím palec ať najdeš, já už tu sedím tři hoďky u compu a nic kloudnýho jsem nenašla
co kdyby....
radulka psal:Prosím kde koupím v Brně mřížku na chladič s nápisem bandit?
Příště použij v horní liště odkaz na stránku Hledat. Ušetříš si tím spoustu práce, páč (snad) všechno už tu bylo.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10320
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
snowflake600 (Člen) 15.09.2011 06:16:09 Offline |
mimochodem - na Banditu může být neskutečně hnusná jedna součástka....Vlastně dvje buď vošklivá ženská bo mřížka na chaldič.....
ebay.de je tam toho mraky za pár fufňů. Ale vesměs je to všechno kýčovitej hnus. Nejlepší kryt na chladič je samodomo by Osiris
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1