Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » V pondělí do práce asi jedině na mašině !!!

redik27 (Člen)
10.06.2011 12:40:37

V pondělí do práce asi jedině na mašině !!!

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
luboss (Člen)
10.06.2011 12:45:40

Re: V pondělí do práce asi jedině na mašině !!!

srát na práci bigsmile good

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
richie (Člen)
10.06.2011 13:09:36

to budou stávkovat aji auta? bigsmile

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
XJelen (Člen)
10.06.2011 13:11:15

je třeba odborovým vůdcům dát nažrat nějakým postem atašé někde při EU a bude zas vod nich klid fuck

Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen)
10.06.2011 13:17:39

luboss psal:

srát na práci bigsmile good

yebat na šecko bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
čočkin (Člen)
10.06.2011 14:14:47

budem se přepravovat na Banditech, ty uměji lítatbigsmilegood

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Ondráš (Člen)
10.06.2011 15:17:04

Tak si zapískají, zamávají transparenty, dostanou něco navíc (ale zase kus vrátí páč budou mít vyšší daně, což si nejsem jistej jestli jim dochází) a bude klid...

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen)
10.06.2011 16:37:53

Mám f píči nějaky mhd fuckpussy
1) mám 2 tejdny dovolenou
2) stejně fšude jezdim autej a motorkej
3) takže si to můžou strčit do prdele
4) A Rediku, ty porad nemagoř kvůly každý kokotině, kterou si přečteš na webu.
To si nech, aš s tebe bude starej nevrlej dědekevil
Mi přinde jak dyš máš potřebu si pořád stěžovatevilbigsmileheadshake

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
richie (Člen)
10.06.2011 16:48:28

Ondráš psal:

Tak si zapískají, zamávají transparenty, dostanou něco navíc (ale zase kus vrátí páč budou mít vyšší daně, což si nejsem jistej jestli jim dochází) a bude klid...

a ještě k tomu jich pár vyhodí....

richie (Člen)
10.06.2011 16:59:32

redik27 (Člen)
10.06.2011 17:37:24

nicola.foxx psal:

1) dovolenou ti přeju goodgood
2) i já radši jsem pro svůj vlastní benzínový pohon
3) souhlasím, ale ať stím furt někdo nevotravuje (hlavbně já, když sem hážu odkaz bigsmile
4) někdo přidává cikánské čórkaře někdo zlodějské odboráře.

p.s. hlavne, že je benzín a otevřené laufy goodgood

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
fidoB6 (Člen)
10.06.2011 19:11:53

jako docela mi to sere, budu muset nejspíš šlapat do práce na kole, metro v píči,tram taky, károu nezaparkuju a na mašině technická v prdelibigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
ale i když se do práce nakonec dostanu,tak je mi to k hovnu bo mi nepřijde jedinej pacošfuckbigsmile
co se týká příspěvků na motoráři.cz, tam je to samej dobrej kokot, ještě že tam nechodim, by mi to akorát vyprudilobigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
osiris (Člen)
10.06.2011 20:03:51

fidoB6 psal:

jako docela mi to sere, budu muset nejspíš šlapat do práce na kole, metro v píči,tram taky, károu nezaparkuju a na mašině technická v prdelibigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
ale i když se do práce nakonec dostanu,tak je mi to k hovnu bo mi nepřijde jedinej pacošfuckbigsmile
co se týká příspěvků na motoráři.cz, tam je to samej dobrej kokot, ještě že tam nechodim, by mi to akorát vyprudilobigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...co zrovna tebe může srát? helpsmile1 ...dyť doktorům jsi to schvaloval, tak ať si dopraváci taky zastávkujou bigsmile (jen trápím, nadsázka)

...á nebo ty který to stávkování mrzí, tak pojďte, udělat stávku taky, třeba klidně teď v pondělí nebudem jezdit na motorkách bigsmile

ps: jsem vůl, vím to smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
redik27 (Člen)
10.06.2011 20:06:15

osiris psal:
fidoB6 psal:

...co zrovna tebe může srát? helpsmile1 ...dyť doktorům jsi to schvaloval, tak ať si dopraváci taky zastávkujou bigsmile (jen trápím, nadsázka)

...á nebo ty který to stávkování mrzí, tak pojďte, udělat stávku taky, třeba klidně teď v pondělí nebudem jezdit na motorkách bigsmile

a za co by jsme stávkovali?

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Bodlinka (Člen)
10.06.2011 20:09:36

richie psal:

prej budou zablokované i hlavní tahy - jižní spojka, magistrála atd.

což třeba pro mě znamená, že jsem v ass kolo nemám, pěšky nejdu sick headshake

v práci počítají s tím, že v pondělí nedorazím bigsmile a já si zrovna náhodou nechala i pracovního noťase v kanclu bigsmile
sakra, jaká smůla bigsmilebigsmilebigsmile

10.06.2011 20:11:34

redik27 psal:
osiris psal:
fidoB6 psal:

a za co by jsme stávkovali?

...to je jedno, třeba za dražší benzín a vyšší pokuty ...požadavky se stejně neplňej a na just ho třeba zlevněj aby nám ukázali zač je toho loket bigsmile ...jo a ještě za žlutej asfalt good bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
redik27 (Člen)
10.06.2011 20:34:55

jak pravil Cimrman "Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat. ..."

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 (Člen)
10.06.2011 20:48:58

Bodlinka psal:
richie psal:

v práci počítají s tím, že v pondělí nedorazím bigsmile a já si zrovna náhodou nechala i pracovního noťase v kanclu bigsmile

tééééda, ty máš teda smůlu.  bigsmile
bigsmile

já zrovna byl dneska zaměstnancem položen do otázky "Co jako v pondělí"? No nic, doraž :)

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Bodlinka (Člen)
10.06.2011 21:13:36

redik27 psal:
Bodlinka psal:
richie psal:

bigsmile

já zrovna byl dneska zaměstnancem položen do otázky "Co jako v pondělí"? No nic, doraž :)

takový přísný šéf bigsmilebigsmile

10.06.2011 21:18:04

Bodlinka psal:
redik27 psal:
Bodlinka psal:

bigsmile

takový přísný šéf bigsmilebigsmile

to poznám v pondělí bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
MaraKM (Člen)
10.06.2011 23:09:24

Je mi to fuk, protože v pondělí nikam nemusím, ale být jejich šéf, tak je postupně všechny vyhážu - když se jim u mě nelíbí ať jdou jinam a neničí mi "kšeft" ! fuck

Odbory mi stejně přijdou na hlavu...

Nic lidského mi není cizí
Honzik8719 (Člen)
10.06.2011 23:50:18

Bodlinka psal:
richie psal:

to jako fakt s těma hlavníma tahama?surprised by mě zajímalo jak se dostanu na zkoušku idontknowbigsmile

...relativní kochač...
richie (Člen)
11.06.2011 06:43:54

Osobně si myslím, ze v Praze je dost agresivních lidí a že jak se tam před blokádou sejde víc jak 10 aut, tak bude blokáda "rozpuštěna" good

jinak sem zvědavej jestli bude blokáda aut i v Brně... ale silně pochybuju, tady by dostali demižónem do hlavy bigsmile

redik27 (Člen)
11.06.2011 08:22:42

Prej pochopení, že to prý stávkují i za mě sick

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1939_letak-koalice.jpg

sicksick

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Bodlinka (Člen)
11.06.2011 08:30:42

redik27 psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … oalice.jpgsicksick

zapomněli dodat, že za státní sektor...
to, že se to dotkne nejvíc soukromého sektoru, oni už nevidí sick

11.06.2011 09:03:37

Samo že pojedu na mašinoj, bych tak jel tak jako tak, a esli mi v tom ňákej odborářskej zmrd bude chtít bránit, uvidí akorát fuck a eště na něj flusnu..v případě nutnosti mu i jednu cáknu..co si to ta pakáž vůbec dovoluje??
Sockou jedu tak jednou do roka, nejvíc mě mrdá to, že na ni příspíváme i my, co ji prakticky nebo vůbec nepoužíváme..třeba DPP Prahy dostává roční dotace 11 miliard, zatimco tržby ze všech druhů jízdenek činí 4,7mrd ročně..je mi z toho na sicksick
Špinavý smradlavý a rozvrzaný autobusy zn. Vrakosa Zrzavý Mýto, tramvaje ze 70. let, řidiči slušnost sama - většinou jejich pohled řiká "vyliž si prdel" (těm slušným se omlouvám, ale je jich minimum)..a voni si kurva estě dovolej brát slušný lidi, který se potřebujou dostat do školy nebo do práce, jako rukojmí? A eště maj tu drzost tvrdit, že stávkujou pro nás pro všechny? fuckfuck
Jo a speciálně dráhy by měly stávkovat aspoň dva dny v kuse, jinak si lidi ani nevšimnou, že se nejedná o běžný zpoždění.
Jinak tohle je starý, ale k tématu http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008122202
Kurva, to sem se zas po ránu nasral..no nic beru mašinoj, jedu se project a hned mi bude líp goodsmokin

..svět se řítí do ďáblovy řiti..
redik27 (Člen)
11.06.2011 09:14:42

Bodlinka psal:
redik27 psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … oalice.jpgsicksick

zapomněli dodat, že za státní sektor...
to, že se to dotkne nejvíc soukromého sektoru, oni už nevidí sick

pravda, pravda

p.s. mě přišla z jednoho nejmenovaného DP výběrové řízení, když jsem se ohradil že je to ušité na jednu firmu tak že to radši zruší.

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 (Člen)
11.06.2011 09:18:38

přemýšlím zda tu mašinu mám dneska umýt nebo až po pondělku

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Drakoxxl (Člen)
11.06.2011 10:20:47

To je koloběh života, děje se to v celém světě, tak mi nebudeme vyjímkou. Nasranost lidí ve společnosti se zvyšuje, když vidí tu politickou pakáž jak se kapsuje a za nic nezodpovídá. V minulím století to bylo za první republiky podobný. No a pak přišel Stalin, Hitler, Gottwald a po něm Klaus. Prostě doroste nová generace cca. každých dvacet let, která si v tom chce udělat pořádek. Jinak v pondělí jedu motorkej.
P.S. Trochu mimo mísu 9. nečastější příjmení v ČR Nguyen headshake Jedno z nejčastějších jmen, které v Evropě dostávají novorození chlapci, není Jan či Petr, ale Mohamed. bad

Lepší někdy, než nikdy.
redik27 (Člen)
11.06.2011 16:21:34

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1939_244096_1780247911415_1395939272_31626832_645388_o.jpg

goodgoodgood

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
mi (Člen)
11.06.2011 20:31:56

klíd dyt to zrušej....

svět je cirkusovej stan
fidoB6 (Člen)
12.06.2011 19:38:09

osiris psal:
fidoB6 psal:

Jde o to, že ve finiši budu v práci jen dřepět a nevydělávat,bo mi nepřijdou "klienti"bigsmile...ne tedy v pondělí ale ve čtvrtek.
Co se stávky týká, plně ji podporuju. Jinak jak se tu objevili názoru typu, rozmrdat jim ksichty a ať si táhnou do prdele, kdo sleduje zpravodajství, ví, že se neperou o svý platy...ale je mi to už u prdele, stejně se to tu zvrhne do jinejch kolejí....ale sem moc rád, že s vládou chtěj takhle vyjebat....je jasný že to postihne spousty lidí, kerý za nic nemůžou a kerým to zkomplikuje pracovní den, ale na druhou stranu, kdyby se to nikoho nedotklo,pak by stávka neměla svuj smysl (vláda by se jim vytlemila do ksichtu a to by bylo všechno)
toť asi tak všegood

Peka (Člen)
13.06.2011 08:40:28

reformy jsou potreba.
Kdyz si chtej stavkovat at si stavkujou, at nejdou do prace a doprava stoji.

ALE KURVA CO MAJ NORMALNIM LIDEM JESTE BRANIT DOSTAT SE DO PRACE, KTERI MUSI ZIVIT RODINU A NEMUZOU SI DOVOLIT "A" PAC BY JE ZA TO VYLILI Z PRACE.

u nas zadny odbory nejsou. a pokud jim de o prachy tak at si udelaj poradek nejdriv ve svych firmach a pak at tim prudi ostatni. stat nastavi system nejak, ale nejvic lidi bere na HUL zamestnavatel, jak jinak by mel zisky. A to ze CEZ, RWE s nami take vyjebavaj to nikoho netoci, jak se proti tomu muzem branit, stavkou asi tezko. A to je vic penez z penezenky nez najaka podelana reforma.

B12 neni uz je autobus :)
Ondráš (Člen)
13.06.2011 10:04:49

Doktoři nebo dopraváci... Svoloč je to stejná.

Zablokujte si Strakovu akademii, ale ne magistrálu.
Zvoňte klíčema pod Václavem, ale ne v Ječný.
Hulákejte a pískejte pod Palachem, ale ne na Strakonický.

Jen jsem zvědav kolik z nich se bude divit, že se jim ten čtvrtek budou počítat jako neplacený volno. Už vidím ty články v novinách. Já jsem byl stávkovat a oni mi za to strhli peníze.help

fidoB6 (Člen)
13.06.2011 12:17:38

Peka:
.....jasný....všichni dostanou vyhazov, protože se nemaj jak dostat do prácebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile...to mě pobavilogood ale jestli jsou všichni lemplové a neví jak se do práce dostat, dobře jim tak!
Ondráš:
máš recht, všichni sou to kurvy nenažraný, co neví, co by ještě chtělibigsmilebigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
13.06.2011 12:37:19

fidoB6 psal:

Ondráš:
máš recht, všichni sou to kurvy nenažraný, co neví, co by ještě chtělibigsmilebigsmilebigsmile

To už jsme tu rozebírali.

Nesere mě stávka samotná ani to proč stávkují (víc peněz chce každý), ale forma a arogance (a je jedno jestli je to doktor nebo mašinfíra).

Mour (Člen)
13.06.2011 12:46:54

Ondráš psal:
fidoB6 psal:

Ondráš:

To už jsme tu rozebírali.

Nesere mě stávka samotná ani to proč stávkují (víc peněz chce každý), ale forma a arogance (a je jedno jestli je to doktor nebo mašinfíra).

bigsmile ...myslíš, že kdyby šli stávkovat do lesa, že by to mělo na tu sick vládu sick nějaký účinek bigsmilebigsmilebigsmile

Peka (Člen)
13.06.2011 13:03:02

fidoB6 psal:

Peka:
.....jasný....všichni dostanou vyhazov, protože se nemaj jak dostat do prácebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile...to mě pobavilogood ale jestli jsou všichni lemplové a neví jak se do práce dostat, dobře jim tak!
Ondráš:

kdyz mas jak se dostat do prace a spousta lidi ma, nekdo kousek pesky nekdo na kole, nekdo na motorce nekdo vlastnim autem, to je vpohode vsechno. ale kdyz se ti radoby zastanci celeho naroda zacnou spat na ty silnice a branit tak tem lidem kteri na to doplaci, aby se dostali normalne poklidne svobodne do sve vlastni prace tak to me sere. Jsem z brnenska ,cest je tu hafo co nebudou pripadne blokovany zda vubec, ale co se tyce prahy tak z principu me to sere a ne malo.

fidoB6 (Člen)
13.06.2011 13:11:28

no vidíš, mi to taky zkomplikuje den jak hovado,ale stejně jim fandim...jak řikam, stávka která se nikoho nedotkne je stávka na hovno..se akorát figurky ve vládě vytlemí do ksichtu a dál si tam dělaj ty svý kšeftíkyfuck

libac22 (Člen)
13.06.2011 13:19:04

RADA Z HRADU: Najměte autobusy a vyhoďte stávkující, doporučuje Klaus vládě - začíná vystrkovat ružky , dyk brzo pude bad

Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Ondráš (Člen)
13.06.2011 13:35:27

Mour psal:

bigsmile ...myslíš, že kdyby šli stávkovat do lesa, že by to mělo na tu sick vládu sick nějaký účinek bigsmilebigsmilebigsmile

Ať si sednou okolo Strakovy akademie, přivážou se tam k lampam a drží hladovku.

Bodlinka (Člen)
13.06.2011 13:39:27

vidím to na páteční dovolenou bigsmile
... z toho mi krásně vyplývají 4dny volna bigsmilebigsmile

13.06.2011 13:52:15

Ondráš psal:
Mour psal:

Málo účinné ....Superználek je pak označí za pár křiklounů.

Lihy (Člen)
13.06.2011 14:08:24

Mour psal:
Ondráš psal:
Mour psal:

Osobně mě stávkující a odboráři tuplem, serou a poslal bych je z jejich trafiky do prdele...jestli si chtěj proti čemukoli protestovat, tak ať tim neomezujou ostatní. Ani nevim proti jakejm reformám protestujou? Jako proti důchodový? Co jim je do mýho důchodu, většiny (né-li všech) co tam vyhrožujou se to vůbec netýká. Nerad bych aby to tu kvůli sociálním výdoblitkům dopadlo jak Řecku. Naopak, sebrat podpory a sociální dávky těm který nehrábnou, kdo by je chtěl musel by odsoužit aspoň x hodin veřejně prospěšnejch prací...aspoň by tu nebyl bordelsick

Ondráš (Člen)
13.06.2011 16:13:04

Mour psal:

Tím že "zvýši účinnost", tak akorát naserou lidi, který by je třeba i podpořili.

XJelen (Člen)
13.06.2011 16:22:36

Líh Ondráš - mám radost, že i mladší myslí jinak smile1
mě se líbí jak jsou všichni úplně nažhavení jak to tady skolabujou a jak půjde vláda do prdele... do prdele půjde, ale doufám že se ctí a neuhnou nenažranejm ROH, když padnout tak jako rytíři kurva bigsmile
Mě tak napadlo kde jsou vlastně všichni ti odboroví předáci zaměstnaní? Nedokážu si představit firmu, která si něco takovýho bude dobrovolně živit surprised
viz ten zubatej doktor co s nim pan ředitel potom vyrazil dveře

Strýcfajtr !!!
Lihy (Člen)
13.06.2011 17:03:30

XJelen psal:

Líh Ondráš - mám radost, že i mladší myslí jinak smile1

zas tak mladej už nejsem smile2
ale jako mladší než ty, to zase jo bigsmile

Ondráš (Člen)
13.06.2011 17:04:47

XJelen psal:

Mě tak napadlo kde jsou vlastně všichni ti odboroví předáci zaměstnaní? Nedokážu si představit firmu, která si něco takovýho bude dobrovolně živit surprised

Si to vzali jako socialistický závazek.smokin

Hanz (Člen)
13.06.2011 18:15:36

...tak furt je lepší stávkovat (ač třeba blbě) a veřejně dávat najevo nespokojenost, než o tom blbě pindat u píva nebo na netu, to umí každej perfektně....sick

WD club member...
Zdenda (Člen)
13.06.2011 19:02:32

Fido,

tohle teda neberu, já se vohánim respektive celá firma co to dá, složenky choděj a já je musim platit. Nechci se nějak velebit, ale většinou makám od 7 od rána a třeba i do půlnoci a nestěžuju si. Když mě nějakej autobusák omezí a my nesplníme požadavek klienta, tak se na nás vysere a budu na tom bitej akorát já. A kde já se mam jako dovolat? Kdo mi to zaplatí? Kam mám jít jako OSVČ já stávkovat kurva? Už mě to sere jak tady každej brečí a když pak jde něco dělat, tak omezí normální lidi, co na tom díky nim budou ještě hůř. Ať si zablokujou kokoty z vlády, propíchaj jim gumy, vylejou sračky před baráky popřípadně je zbijou nebo já nevim co, ale brát si jako rukojmí normální lidi? Ať jdou do prdele....fakt. Neříkám, že tam maj asi všechno all right ale ať si hošani uvědoměj že to podnikání taky neni prdel a popřípadně si to můžou jít zkusit.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Lihy (Člen)
13.06.2011 19:21:37

Hanz psal:

...tak furt je lepší stávkovat (ač třeba blbě) a veřejně dávat najevo nespokojenost, než o tom blbě pindat u píva nebo na netu, to umí každej perfektně....sick

Od toho jsou volby a né stávky...
vogo gdyž sou tak chytrý proč si neudělaj stranu a nejdou to tam zkusit.
Aby nedošlo k mejlce, taky se mi nelíbí co se tu v tom státě děje, ale tim spíš myslim veřejný zakázky, hrabání si do vlastní kapsy a korupci...to ovšem nemá s reformama moc společnýho. Nevim na co si tu lidi stěžujou, sme tu v tý evropě moc zhejčkaný a patrně na to taky dojedem. Všichni se tu měli a maj náramně dobře a taky si na to zvykli, teť když se to rozhazování trošičku přibrzdilo, tak se každej může posrat, že si nebude moc koupit tolik píčovin který vlastně nepotřebuje a bude muset trochu myslet na budoucnost. Jeďte se podívat trochu někam dál než do Chorvatska a uvidíte jak žije přes 90% lidí na světě a jak makaj aby se měli aspoň tak jak se maj. Prostě bez práce nejsou koláče a nějaký hraní si na tak bohatý, že si můžeme živit 10% lidí co nic nedělaj a dalších x% co jen dělaj, že dělaj si asi opravdu nemůžeme dovolit, protože pak to dopadá jako to dopadlo....takže podle mě neni až tak na vině zrovna tadle vláda, ale podobný "dobrodinci" jako odboráři který maj furt málo za to hovno co dělaj a aby sami dostali víc naverbujou do toho druhý kterejm nakukaj, že to dělaj pro ně sick Vono to ve výsledku může bejt i k něčemu dobrý... třeba bude míň odpadu bo se věci začnou zase opravovat, místo toho aby se jen tak vyhodily bigsmile.

Banditatom (Člen)
13.06.2011 19:47:51

To zdenek: nerozčiluj se podle těch vodborářských... jsi kapitalistický vykořisŤovatel co stejně okrádá jen ty chudáčky na sociálních dávkách a jim podobnýsick kopal bych je s tou jejich stávkou až za ural...sicksicksick

nasrat voni to stejně nikdáč nepochopíheadshake že tudy cesta nevedeheadshake

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
fidoB6 (Člen)
13.06.2011 21:57:38

Zdenda psal:

Fido,

tohle teda neberu, já se vohánim respektive celá firma co to dá, složenky choděj a já je musim platit. Nechci se nějak velebit, ale většinou makám od 7 od rána a třeba i do půlnoci a nestěžuju si. Když mě nějakej autobusák omezí a my nesplníme požadavek klienta, tak se na nás vysere a budu na tom bitej akorát já. A kde já se mam jako dovolat? Kdo mi to zaplatí? Kam mám jít jako OSVČ já stávkovat kurva? Už mě to sere jak tady každej brečí a když pak jde něco dělat, tak omezí normální lidi, co na tom díky nim budou ještě hůř. Ať si zablokujou kokoty z vlády, propíchaj jim gumy, vylejou sračky před baráky popřípadně je zbijou nebo já nevim co, ale brát si jako rukojmí normální lidi? Ať jdou do prdele....fakt. Neříkám, že tam maj asi všechno all right ale ať si hošani uvědoměj že to podnikání taky neni prdel a popřípadně si to můžou jít zkusit.

Mi to neřikej, sem taky OSVČ. Makam jak makam, vydělam si pro mě dostatečně, to ale neznamená, že budu proti, když někdo hodí nějakou stávku, kterou selskym rozumem chápu a myslim si totéž. Ale jak sem psal, pokud se to nikoho nedotkne, je to o ničem...Ten jeden den trablů snad nikoho nezabijegoodA to že v ten den tvá firma nesplní "zakázky" bude snad každej racionální člověk chápat a nebude z toho dělat velkou vědu (aspoň by to tak mělo být).....Mě den volna bude taky "stát" tisíce a tisíce, ale taky se "neposeru". Už mi nebaví todle řešit, prostě bude den volna,tak člověk může ve středu aspoň pořádně zakalitbeerbeerbeerbeerbeergoodbigsmilebigsmilebigsmile

Zdenda (Člen)
13.06.2011 22:16:37

Nejde o mou firmu, to je jen nástřel, nicméně i ten jeden řidič co u mě dělá má na krku malý dítě, manželku na mateřský a on si nemůže třeba dovolit ani jeden den výpadku nebo respektive může ale kurva to pocejtí. A zejta přijdou stávkovat jiný a pak zase jiný......... a furt to vodserou lidi, který s tim nemaj nic společnýho. Bych se nedivil až někomu jednou rupnou nervy. A furt nechápu, proč nejdou ty velký huby před bydliště politiků, před jejich pracoviště a podobně? To maj nasráno co.... za tohle je to u mě verbež a ksindl nic víc. sick Mimo jiné chápeš vůbec ten paradox, že omezují ve většině lidi, kteří je živí a bez nich by páni řidiči a jejich familie nebo co to všecko je pošli hlady? Takhle se chová k zákazníkovi? Neskutečný. Kéž by to dopadlo tak, že by je vylili a lidi by jezdili s jinejma dopravcema. To by pak bylo zase nářků a povyku. No nic, seru na to, to skutečně nemá význam. Jen doufám, že mi žádnej podobnej idiot neznepříjemní ve čtvrtek život.fuck

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
fidoB6 (Člen)
13.06.2011 22:43:21

Zdenda psal:

Nejde o mou firmu, to je jen nástřel, nicméně i ten jeden řidič co u mě dělá má na krku malý dítě, manželku na mateřský a on si nemůže třeba dovolit ani jeden den výpadku nebo respektive může ale kurva to pocejtí. A zejta přijdou stávkovat jiný a pak zase jiný......... a furt to vodserou lidi, který s tim nemaj nic společnýho. Bych se nedivil až někomu jednou rupnou nervy. A furt nechápu, proč nejdou ty velký huby před bydliště politiků, před jejich pracoviště a podobně? To maj nasráno co.... za tohle je to u mě verbež a ksindl nic víc. sick Mimo jiné chápeš vůbec ten paradox, že omezují ve většině lidi, kteří je živí a bez nich by páni řidiči a jejich familie nebo co to všecko je pošli hlady? Takhle se chová k zákazníkovi? Neskutečný. Kéž by to dopadlo tak, že by je vylili a lidi by jezdili s jinejma dopravcema. To by pak bylo zase nářků a povyku. No nic, seru na to, to skutečně nemá význam. Jen doufám, že mi žádnej podobnej idiot neznepříjemní ve čtvrtek život.fuck

Hele sory,ale todle je dost drsně přetažený...Neboli chceš říct, že si tvuj zaměstnanec nemůže dovolit marodit třebas blbý 4 dny, protože by "umřela celá rodina ". Jako krapet objektivity a nic zas tak nedramatizovat. Jestli platíš zaměstnance od hodiny,pak je to jiná...A jestliže tak drsně pocítí jeden den (v tomto případě konkrétně) z měsíce na výplatě, a ty s nim tak soucítíš, pak je chyba asi někde jinde (resp.u zaměstnavatele). Sory, ale takhle to je.

Zdenda (Člen)
13.06.2011 23:30:08

Když se chceš bavit na této teoretickýé rovině ok. Samozřejmě že neumře, nicméně třeba 2000,- pocítí že. A proč by měl o tuto částku přijít kvůli nějakejm pažravcům? A zejtra zase kvůli jinejm? Zde jde o princip. Když to tedy pro tebe není tak závratná částka, což sice není, tak mu ji jsi schopen ze svého darovat?  Skutečně? Přece neumřeš ne? A příští týden zase až budou stávkovat jiní? To se netýká přece jen mě, toho řidiče ale i jiných dalších povolání a profesí sakra!!!!! Víš ono se dobře mele pantem lidem, kterých se to skutečně nedotkne ať už finančně nebo jinak. A já nevidím jediný důvod, proč bych měl byť jen stovku prodělat kvůli lidem, kteří mě bezdůvodně omezují aniž bych jim já jakkoliv uškodil. O tom to celé je. Proč mi nikdo neodpoví na to, že nejdou na ty ksindly do vlády, do jejich vil a podobně? Proč? Odpovím si sám. Protože jsou posraný a je jednodušší vzít si jako rukojmí obyč lidi (paradoxně svoje chlebodárceidontknow bez kterých by chcípli hlady) než jít za zdrojem. Hele nemá to cenu končím tuhle diskusi. ahoj.

hlemejzd999 (Člen)
14.06.2011 07:45:04

„zabalíme do špeku  každou ránu pendreku !“ smokin

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Peka (Člen)
14.06.2011 08:15:02

Zdenda psal:

Fido,

jo jo asi tak dalsi duvod proc me serou kdyz chtej nekoho blokovat, brani proste jinem vykonavat to co chtej.

Nikdo si na duchody nenacha sahnout, ja se ho mozna doziju a kdyz tak budu mit jen to co si nasetrim plus malou almuznu ad statu aby clovek nerekl. a v 70 letech do duchodu to trochu blbost je to jo. spis by se mel zmenit ten system. tj. jako ze kdyz teda zvednou ty dane na 17-20 procent na vse tak primarne to zvysni prijmu by melo jit do duchsys. a ne to zas nekde promrdat na stavbach a podobnejch kseftech modro-oranzovych mafianu.

Ondráš (Člen)
14.06.2011 11:00:54

fidoB6 psal:

Mi to neřikej, sem taky OSVČ. Makam jak makam, vydělam si pro mě dostatečně, to ale neznamená, že budu proti, když někdo hodí nějakou stávku, kterou selskym rozumem chápu a myslim si totéž.

Zkus mi teda vysvětlit selským rozumem proč stávkujou proti důchodové reformě ti, kterých se to nedotkne. To mi teda selský rozum nebere. Odborářské řeči, že oni to dělají pro nás ani nevytahuj. Ani jeden z těch papalášů se nedožije doby, kdy budeme mít 5 let do důchodu. A to můžeš bejt doktor dobrej jak chceš.smokin Každej, kterej má v našem věku trochu rozumu ví, že co si na důchod neušetří sám to nebude mít a jestli nechceme skončit jako Řecko, Argentina a do podobné pasti se řítící Protugalsko či Španělsko, tak se prostě musí kurva něco udělat.
Neviděl jsem nikde ani náznak toho, že by chystali stávku lidi našeho věku, tedy Ti, kterých se stávka dotkne (mimo zaměstnanců dopravy, který to dostali befelem). To už spíš pochopim ty doktory co stávkovali za vyšší platy.
Prostě silnější pes mrdá. Každý má možnost žít si tu podle mě důstojný život. Jediné co k tomu potřebuješ je pracovat a vědět na co máš a na co ne. Víš, že (podle jobs.cz) má řidič v Praze očekávaný plat vyšší než chirurg v Praze (bez příplatků samozřejmě). Strojvedoucí dokonce skoro o polovinu.smokin Máš málo peněz? Co si udlělal proto, abys měl víc? Jo aha, nic... Křičíš a čekáš až ti někdo něco jen tak hodí. Tak čekej, čekej...

fido (Člen)
14.06.2011 11:52:38

to je sice paráda jak stát přenáší odpovědnost za svojí budoucnost na daňového poplatníka, ale v tom případě se současně vkrádá myšlenka z jakého důvodu je součástí hrubé mzdy sociální položka. a to po celou dobu produktivního života. Takže pokud to bude jako u lidí které jsem znal, tzn že vydrželi v duchodu 2 a 3 roky, tak potom může jít stát z celou svojí solidární politikou do prdele..!

bla...blabla...!
Peka (Člen)
14.06.2011 12:06:21

fido psal:

to je sice paráda jak stát přenáší odpovědnost za svojí budoucnost na daňového poplatníka, ale v tom případě se současně vkrádá myšlenka z jakého důvodu je součástí hrubé mzdy sociální položka. a to po celou dobu produktivního života. Takže pokud to bude jako u lidí které jsem znal, tzn že vydrželi v duchodu 2 a 3 roky, tak potom může jít stát z celou svojí solidární politikou do prdele..!

ta polozka je tam pro to aby se plnil soucasny prubezny system, ktery jak je uz znamo dalsi rok v dluhu a bude rokem a rokem vice v dluhu. Jednoduse lidi by na duchody meli ale malo ...... plodi deti. proc protoze mit rozum a zodpovednost za neco, tak ty lidi maj 2 max 3 deti. nekteri jsou radi za jedno, ze maj ze vyzijou. pak jsou tu ti co jim je to jedno maji vice deti a stat je samozrejme musi zajistit. vsechno v lidskych pravech. co naplat ze v jinych zemich takova prava snad ani neexistuji a lide umiraji v pulce toho co my jdem do duchodu, prevazne hladem ci strhanim a nedostatecnou zdravotni peci, ktera tam ovsem neni zadarmo a ani od VZP placena.

Lihy (Člen)
14.06.2011 12:16:35

fido psal:

to je sice paráda jak stát přenáší odpovědnost za svojí budoucnost na daňového poplatníka,....

No ale kdo je stát? Od tý doby co tu neni absolutistickej panovník a stát se nedědí pokrevní línií se dá říct, že stát jsou daňový poplatníci...takže jaký přenášení?
Kdy tohle občani ČR pochopí?
Je to to samý jako když někdo volí komunisty a říká, že tohle jsou uplně jiný komunisti než ve 48. ...a i kdyby chtěli dělat to co se dělo v padesátejch, že to prostě "Lidi" už nedovolí...píčovina...každej by čekal se staženou prdelí až začnou ty "Lidi" protestovat a když jich bude dost, že se přidáidontknow...voni by stejně protestovali jen ty "bohatý" těch je míň a stačí napsat do blesku, že sou to kurvy s velkejma platama... "Lidi" budou jásat že si zasloužej zase makat v dolechsick

fido (Člen)
14.06.2011 12:17:06

to je jasný že jde o průběžný systém, stajně tak o to, že právě proto stát nedoufá že systém budou podporovat morgoši, rákosi a ukrajinci. To že nikdo za nic nenese odpovědnost a prachy v systému jsou v řiti je následek. Když vláda zvedá hranici nároku na důchod s vědomím že politicky a eticky by důchod zrušit úplně  nebylo průchozí, je reakce na místě. Jaký jízdní řád vytváří a vytvořila pro systém zaměstnávání 50ti letých atd. = 0. Je známo, že zatím se pouze zabývá v rámci ZP tvorbou výhodnějších podmínek zaměstnavatelů ve vztahu k zaměstnancům. Každej nemůže být OSVČ. Takže pokud se někdo dožije u soustruhu 70tky, klobouk dolů, samozřejmě do té doby nutno platit do průběžného systému, který se použije na jiné účely jako dosud.

bla...blabla...!
Ondráš (Člen)
14.06.2011 12:28:38

Ondráš psal:

Neviděl jsem nikde ani náznak toho, že by chystali stávku lidi našeho věku, tedy Ti, kterých se stávka dotkne (mimo zaměstnanců dopravy, který to dostali befelem).

Samozřejmě že tam má být reforma.help

redik27 (Člen)
15.06.2011 10:40:10

Tak tohle mě fakt pobavilo, básnička na odboráře od Kalouska :)

"Odboráři, odboráři, vezli sračky na trakaři.

Po cestě však vedli boje, kdo se bude držet oje.

Neboť ten, kdo tlačil vzadu, ten se neubránil smradu.

Odboráři, odboráři, hádali se s hněvem v tváři tak,

že ač cesty byly rovny, spadli s vozem do senkrovny.

Odboráři chodí plačky, nemají v čem vozit…"

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/kalousek-versuje … domaci_zep

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Ondráš (Člen)
15.06.2011 10:51:35

Kvůli stávce přesunuli FEL fest na září.fuck
A já se těšil na Visáče.smile2

Filous (Člen)
15.06.2011 10:54:58

Ondráš psal:

...mladej se na tudle akci taky těšil...a taky má zejtra přijímačky na vejšku a nejspíš se tam nebude mít jag dostat...no a po nich měl razit na ten FEL Fest, tagže mu nejspíš neklapne ani jedno...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Žirafa (Člen)
15.06.2011 11:40:38

Ondráš psal:

Dobrý no, a já se na ně chystala dneska že to přesunuli z 16. na 15. měsíc mi nějak utekl... bigsmile

Jaký si to uděláš, takový to máš...
Ondráš (Člen)
15.06.2011 11:47:29

Žirafa psal:

Dobrý no, a já se na ně chystala dneska že to přesunuli z 16. na 15. měsíc mi nějak utekl... bigsmile

Taky jsem se prvně zaradoval, ale pak koukam že zbytečně.badhelp

Mour (Člen)
15.06.2011 11:49:56

http://zpravy.idnes.cz/kalousek-versuje … domaci_zep

To je chuj, co? surprised

Kdyby nebylo jeho, mohli ste jet na fest a Filousův kluk na přijímačky smile1

XJelen (Člen)
15.06.2011 13:30:35

Mour psal:

http://zpravy.idnes.cz/kalousek-versuje-o-odborarich-chodi-placky-vozi-fto-/domaci.aspx?c=A110615_085436_domaci_zep

tak ti nevim parťáku, ale Kalous v ulicích stavět auta nebude evil
ale jste kraj razovity, vidíš to jinak good mě odbory taky nevadili dokavaď sem byl na šachtě bigsmile

Strýcfajtr !!!
redik27 (Člen)
15.06.2011 13:33:04

nicola.foxx psal:

docela se tu to roztáhlo na slušné vlákno bigsmile

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Mour (Člen)
15.06.2011 13:42:27

XJelen psal:
Mour psal:

http://zpravy.idnes.cz/kalousek-versuje-o-odborarich-chodi-placky-vozi-fto-/domaci.aspx?c=A110615_085436_domaci_zep

tak ti nevim parťáku, ale Kalous v ulicích stavět auta nebude evil
ale jste kraj razovity, vidíš to jinak good mě odbory taky nevadili dokavaď sem byl na šachtě bigsmile

bigsmilebigsmile ...mě to třeba je ouplně jedno, akorát rýpu bigsmile ...já do penze v 64-5 bigsmile ...akorát budu mít zaplacenej barák, takže náklady na bydlení šul nul nic ....na penzi spořit taky nemusím...DPH mě netrápí (bydlení hotovo) ....bandaska vydrží good ...atd...bigsmilebigsmile

..akorát se divím těm mladším, že souhlasí aby o nich rozhodovali staří ve vládě, ale to je dáno asi tou konzumní výchovou smile2bigsmile

Ondráš (Člen)
15.06.2011 14:22:07

Mour psal:

..akorát se divím těm mladším, že souhlasí aby o nich rozhodovali staří ve vládě, ale to je dáno asi tou konzumní výchovou smile2bigsmile

Do senátu stejně můžou jen starší 40 let, takže co s tím...help
Poslanecká sněmovna má sice 21, ale pozice na kandidátce je těžce o "kamarádství".
O stávce taky nerozhodli ti co budou stávkovat, ale ti nahoře na odborech.

BTW. Proto jsem si je zvolil, aby za mě rozhodovali, ne?help

Mour (Člen)
15.06.2011 14:29:48

Ondráš psal:
Mour psal:

Do senátu stejně můžou jen starší 40 let, takže co s tím...help
Poslanecká sněmovna má sice 21, ale pozice na kandidátce je těžce o "kamarádství".
O stávce taky nerozhodli ti co budou stávkovat, ale ti nahoře na odborech.

BTW. Proto jsem si je zvolil, aby za mě rozhodovali, ne?help

Ale jó, dobré, dělej jak chceš goodbigsmile  ....pak se oprcáte z té pakárny Vy bigsmilebigsmilebigsmile

Loser (Administrator)
15.06.2011 15:20:44

Mour: kdo by se z toho voprcaval. Uplne chcipnout nas nenechaj a kdo je snazivej, tak si to zaridi uz v produktivnim tom .... veku. Vzdycky je kam jit. Ja mam v planu v padesatce zmizet na Filipiny a mit vsechno krasne v pici (doslovne bigsmilegood)

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
redik27 (Člen)
16.06.2011 11:40:44

To je pohodička, jak už někdo napsal "Kolo, brusle, golf, přenos by měla zajišťovat CT4 a né CT24.

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Loser (Administrator)
16.06.2011 11:55:27

vogo, praha je uplne vymetena. Ja dneska dojel do prace autem v rekordnim case. Takhle by to mohlo bejt kazdej den. Nikdo se nikam nehoni, vseci se maj radi, venku je hezky ... proste pohodicka.

Voni ti odborari nebudou zas tak spatni lide. Timto bych jim rad podekoval za pripravu krasneho dne. Diky kluci. Jen tak dal a houst (jen priste asi nejlip v patek)

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Inženýrek (Člen)
16.06.2011 12:00:58

Loser psal:

vogo, praha je uplne vymetena. Ja dneska dojel do prace autem v rekordnim case. Takhle by to mohlo bejt kazdej den. Nikdo se nikam nehoni, vseci se maj radi, venku je hezky ... proste pohodicka.

Voni ti odborari nebudou zas tak spatni lide. Timto bych jim rad podekoval za pripravu krasneho dne. Diky kluci. Jen tak dal a houst (jen priste asi nejlip v patek)

Pravda, taky jsem teď projížděl Prahou a řikal jsem, že takhle prázdno už jsem tu dlouho nezažil.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
redik27 (Člen)
16.06.2011 12:09:28

A hlavně ta toleranci. Kolem nás jezdí tramvaje. Několik lidí chodí pěšky kolem kolejí a tramvaje zastavují a nabírají je :)

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Mour (Člen)
16.06.2011 12:18:21

Hysterky smile1

fidoB6 (Člen)
16.06.2011 16:55:36

to se všichni báli,jak bude praha zaprcaná a ono hovnogoodbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
jako takhle by to mohlo bejt každej den,všude hned,v klidu, pohodička, kundičky jezdí na kolech nebo na bruslích,no parádagoodgood

gerrik (Člen)
16.06.2011 21:16:01

Dneska Praha luxus, mohli by stávkovat každý den good

Inženýrek (Člen)
18.06.2011 01:34:39

redik27 (Člen)
18.06.2011 13:55:11

Inženýrek psal:

http://www.youtube.com/watch?v=M_SraYOPRso

Konečně vím jak to bylo u odborů goodgoodgoodbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Ondráš (Člen)
19.09.2011 23:31:25

Filous psal:
Ondráš psal:

...mladej se na tudle akci taky těšil...a taky má zejtra přijímačky na vejšku a nejspíš se tam nebude mít jag dostat...no a po nich měl razit na ten FEL Fest, tagže mu nejspíš neklapne ani jedno...

Tak jsem se teda dočkal... Jdete tam zítra někdo?cool

Honzik8719 (Člen)
19.09.2011 23:50:48

Ondráš psal:
Filous psal:
Ondráš psal:

přemýšlim o tom good

...relativní kochač...
Ondráš (Člen)
20.09.2011 08:15:50

Tak nepřemejšlej a pojď.smokin

Inženýrek (Člen)
20.09.2011 08:45:00

Ondráš psal:
Filous psal:
Ondráš psal:

Ukážu se tam, ale dneska výjmečně bez chlastu, v noci musim ještě valit domu a rano do práce bad

Ondráš (Člen)
20.09.2011 10:32:40

Já teda budu až na Visáče. Dřív to asi nestihnu. helpbad

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS