Nejsi přihlášen
Re: Zkušenosti se speed triplem
http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=50
tůten jí měl půl sezony - zavolej mu, nebo von ti sem něco napíše....
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 18.09.2011 11:27:08 Offline |
faitík psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=50
tůten jí měl půl sezony - zavolej mu, nebo von ti sem něco napíše....
...on se na tom stihl i projet jóó
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:faitík psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=50
tůten jí měl půl sezony - zavolej mu, nebo von ti sem něco napíše.......on se na tom stihl i projet jóó
je až nečakaný co?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Jednou si ho stejně zase koupim... nebejt ten mujtak rozsekanej a nemít na něm 2 krizovky za týden, nevypadat na tom jak gůliver na tříkolce.. Fakt super podvozek a ten moootoor.... mínusem jsou ceny náhradních dílů Fakt, pro mě pecka.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
svistouka psal:..a co třeba nějaky srovnání s b6 nebo b12?
nejde, je to podvozkově i motorově jinde, pro mě maličký a šly mě na tom parádně i kolena v Brně a to sem nemusel vystupovat ale pohodlí nic moc.
nety psal:Jednou si ho stejně zase koupim... nebejt ten mujtak rozsekanej a nemít na něm 2 krizovky za týden, nevypadat na tom jak gůliver na tříkolce.. Fakt super podvozek a ten moootoor.... mínusem jsou ceny náhradních dílů Fakt, pro mě pecka.
šmarjá pano, už zase?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:Jednou si ho stejně zase koupim... nebejt ten mujtak rozsekanej a nemít na něm 2 krizovky za týden, nevypadat na tom jak gůliver na tříkolce.. Fakt super podvozek a ten moootoor.... mínusem jsou ceny náhradních dílů Fakt, pro mě pecka.
šmarjá pano, už zase?
jistě
Měl jsem 1050 asi 3 sezony a najezdil cca 24 tis a max. spokojenost. Vyměnil jsem ho za Tigra jen kvůli cestování ve dvou a těm českejm tankodromům.
Originál příslušenství (štítek, lízátko, kryt sedla) dost drahý, naopak spotřební díly mnohem levnější než na Bandita (origo kotouče 5400 za pár, origo pancéřovka 1000 atd. navíc ušetříš jednu svíčku) Krom věcí co jsem zkurvil (kotouče) jsem měnil jen klasickou spotřebku. Jediný co stojí za prd je přední pumpa - brzdí hodně, ale na okruhu dost mění charakteristiku a pořád i v běžným provozu má dlouhej mrtvej chod. Kupodivu, Tigr je osazen úplně stejně a všecho OK. Spotřeba oleje prakticky nulová,, benzín 5-6,5, pohodlí překvapivý i na dlouhých štrekách. Oproti Banditu trochu tvrdší převodovka, ale řadí spolehlivě. Elektronika je skoro komplet japonská, všechny důležité konektory s těsněním. Podvozek při středním nastavení je i u nás celkem snesitelnej, při seřizování se hodně mění. V podstatě se dá říct, že je to motorka se specifickým motorem, postavená v Evropě z japonských dílů a má koule. Cena už i za novou taky celkem rozumná
Stránky: 1