Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Nedrží volnoběh a chcípne

Jaster (Člen)
24.09.2011 22:36:48

Nedrží volnoběh a chcípne

dnes mi začala piča blbnout, neudrží volnoběh, spadne to na 500ot, tam chvíli drží a chcípne... nikdo to nedělalo, ale včera jsem byl tankovat na shellce (letos prvně), už tam nemají obyč natural, ale bud fuelsave, v power... tak jsem tam dal fuelsave a dnes to blbne.
zkoušel jsem kolečkem nastavit otáčky, ale to vůbec nepomáhá, je to pořád to samé. možnosti mě napadají že je to tím benzínem, takže nejlíp vyjet a tankovat zas jinde jako vždy... nebo je něco s nastavením volnoběhu.
napadá někoho něco dalšího?
karbce jsou seřízený na začátku sezóny, najel jsem jen 3000km. nádrž plná, benzín tam teče. při jízdě to nic nedělá, jen to nejede jako s jiným benzínem...
Mi tak připadá že to šetří benzín tak že to hned chcípne jakmile zastavím, velká úsporabigsmile

motto "Vem za heft a val"
Stiegl (Člen)
24.09.2011 23:19:18

Re: Nedrží volnoběh a chcípne

Ten jejich fuelsave jsem do Béčka dal tuším 3x a nikdy nebyl problém...idontknow

libac22 (Člen)
25.09.2011 08:22:40

šetří benzín tak že to hned chcípne jakmile zastavím, velká úsporabigsmile

nemáš tam ten Systém start and stop bigsmile bigsmile bigsmile

Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Jaster (Člen)
25.09.2011 09:19:06

žádnej systém nemám, ale jako úspora paliva jak píšou 1l na nádrži by tomu odpovídal bigsmile asi to poznám až tam bude jinej benzín. pak pokud to bude dělat dál, je problém na štelování volnoběhu. ted když tím točím tak je rozdíl minimální

XJelen (Člen)
25.09.2011 09:21:51

ten fjůlsejf se točí do cisterny ze stejnýho kohoutu jako všichni ostatní, jezdím na to pořád, žádná změna. Moh bejt bordel přímo na pumpě, kdoví kdy odkalovali a když přilítneš v době, kdy už se modlej aby se objevila cisterna, tak nacucneš "aditiva" přímo ze dna. Viděl bych to na bordýlek v karburaci...

Strýcfajtr !!!
Jaster (Člen)
25.09.2011 09:59:41

XJelen psal:

ten fjůlsejf se točí do cisterny ze stejnýho kohoutu jako všichni ostatní, jezdím na to pořád, žádná změna. Moh bejt bordel přímo na pumpě, kdoví kdy odkalovali a když přilítneš v době, kdy už se modlej aby se objevila cisterna, tak nacucneš "aditiva" přímo ze dna. Viděl bych to na bordýlek v karburaci...

a budu to muset rozdělat a vyčistit nebo to postupně zmizí samo

K.a.s.y.m. (Člen)
25.09.2011 11:13:58

Jaster psal:
XJelen psal:

Krok jedna zkuse je odkalit..jsou tam na šroubky zespoda plovákovej komor..když to nepomůže tak je budeš muset rozebrat
P.S.vypláchnutí nádrže je snad samozřejmé,že bigsmile
P.P.S. jseš si jistej,že ti jen nevynechává jedna svíčka?smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jaster (Člen)
25.09.2011 11:20:06

K.a.s.y.m. psal:
Jaster psal:
XJelen psal:

Krok jedna zkuse je odkalit..jsou tam na šroubky zespoda plovákovej komor..když to nepomůže tak je budeš muset rozebrat
P.S.vypláchnutí nádrže je snad samozřejmé,že bigsmile
P.P.S. jseš si jistej,že ti jen nevynechává jedna svíčka?smile1

svíčka nevynechává. jsou tam na začátku sezóny nový. při jízdě to jede normálně, jen volnoběh blbne. zkusím ty šroubky, ty mě napadly taky a vysaju benzín a dám novej pár litrů. když to nepomůže, rozebírám... ale mám v háji už i spojku a budu to dávat servisovat, tak to nechám rozebrat asi někoho jinýho když bude potřeba...
A co ty přísady do paliv na čištění palivovýho vedení, ty asi nefungujou co? já těmhle věcem nikdy nevěřil, spíš jen reklamní kecy. ale pokud to někdo zkoušel a fungovalo to...?

Jaster (Člen)
25.09.2011 19:13:10

mám ty vypoštěcí šroubky nějaký zatuhlý, povolil jsem jen jeden bigsmile jel jsem to projet 100km, jede to normálně. ale stále to chcípá když zastavím a nepřidržím plyn. a chcípne to i když startuju studený na sytič, chvíli drží otáčky vysoko a pak najednou spadnou a chcípnou...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS