Nejsi přihlášen
V Belgii mají rozum
Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod.
Re: V Belgii mají rozum
to se našim zákonodárcům moc nehodí komu by tím prospěli? motorkářům? proč? kolik hlasů by jim to přineslo?
ale jednou se toho možná dočká náš malej František a já mu budu po večerech vyprávět jaký jsme byli ilegál
Strýcfajtr !!!
redik27 psal:banda1250 psal:Tak to tady holt zatím děláme nelegálně,no
zatím mě za to nikdo neprudil a cajti většinou i mávli, abych jel
Taky jsem se s tím ještě nesetkal, že by byl problém... Má obliba v Brně je právě ježdění zácpama protože mě baví sledovat ty otrávené ksichty řidičů... Cajty co jsem předjížděl nebo na konci zácpy řídili dopravu atd nikdy žádný problém - jednou jsem takhle jel zácpou i za policejní motkou! na světlech jsme se pak pozdravili a každý jel svým směrem
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:redik27 psal:banda1250 psal:Tak to tady holt zatím děláme nelegálně,no
zatím mě za to nikdo neprudil a cajti většinou i mávli, abych jel
Taky jsem se s tím ještě nesetkal, že by byl problém... Má obliba v Brně je právě ježdění zácpama protože mě baví sledovat ty otrávené ksichty řidičů... Cajty co jsem předjížděl nebo na konci zácpy řídili dopravu atd nikdy žádný problém - jednou jsem takhle jel zácpou i za policejní motkou! na světlech jsme se pak pozdravili a každý jel svým směrem
Jo jo, tento pátek před Letenským tunelem v Praze totéž... proplítali jsme se s policajtem zácpou, před světlama cajt celý vytlemený jak se to povedlo pozdravil a jeli jsme pryč. Takže když maj oba rozum, tak není problém...
snowflake600 (Člen) 02.10.2011 19:33:14 Offline |
taky vám přijde, že takhle rozumně se tu v týhle naší díře nikdy nemyslelo?
To je v , jak je to tu v
Stránky: 1