Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 29.09.2011 11:11:26 Offline |
Re: severní sekce-neděle 2.10.2011
NEDĚLE - možu, ale až vod dvanácti
SOBOTA - na burzu se těším, ale asi mi tam bude trochu teskno po Rapidovi, tak soustředím nákupní snažení na Jáwu.
zzzmrzlinar psal:NEDĚLE - možu, ale až vod dvanácti
SOBOTA - na burzu se těším, ale asi mi tam bude trochu teskno po Rapidovi, tak soustředím nákupní snažení na Jáwu.
SOBOTA-v 8.30 pod mostem v CL,jaks tam minule nebyl?
NEDĚLE-takže jako obvykle:ve 12 se sjedeme a ve 13 vyjedeme. Ještě někdo?
God Gave me Everything I want
Tak letos s motkou asi už končim, doktorka mi to zakázala, už mám docela potíže s rukama a nezvládám jet déle než 150Km, buď zánět šlach a nebo karpály, takže spousta vyšetření...
Takže vykoupat, pomodlit a spát...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
jaryn psal:zzzmrzlinar psal:NEDĚLE - možu, ale až vod dvanácti
SOBOTA - na burzu se těším, ale asi mi tam bude trochu teskno po Rapidovi, tak soustředím nákupní snažení na Jáwu.SOBOTA-v 8.30 pod mostem v CL,jaks tam minule nebyl?
NEDĚLE-takže jako obvykle:ve 12 se sjedeme a ve 13 vyjedeme. Ještě někdo?
jsem si myslel,že to mám jako doma zmáknutý... Paní mi povídá,že šmajdat na motorce můžu,ale BUĎ v sobotu,NEBO v neděli. Tak jsem poníženě poděkoval a vybral si tu neděli. Burza teda nebude...
To PFremer: jakože na ,kamaráde.
God Gave me Everything I want
zzzmrzlinar (Člen) 29.09.2011 17:27:18 Offline |
jaryn psal:jaryn psal:zzzmrzlinar psal:NEDĚLE - možu, ale až vod dvanácti
SOBOTA - na burzu se těším, ale asi mi tam bude trochu teskno po Rapidovi, tak soustředím nákupní snažení na Jáwu.SOBOTA-v 8.30 pod mostem v CL,jaks tam minule nebyl?
NEDĚLE-takže jako obvykle:ve 12 se sjedeme a ve 13 vyjedeme. Ještě někdo?jsem si myslel,že to mám jako doma zmáknutý... Paní mi povídá,že šmajdat na motorce můžu,ale BUĎ v sobotu,NEBO v neděli. Tak jsem poníženě poděkoval a vybral si tu neděli. Burza teda nebude...
To PFremer: jakože na ,kamaráde.
kurvafix honem zpátky za paní, zvýšit hlas, vysvětlit, že prostě pojedeš voba dva dny bo pak se v zimě půl roku nesvezeš,
a kdyby to nepomohlo tak ještě víc zvýšit hlas ..........
kam až při vysvětlování zajít záleží už na vkusu každého soudruha.
zzzmrzlinar psal:jaryn psal:jaryn psal:SOBOTA-v 8.30 pod mostem v CL,jaks tam minule nebyl?
NEDĚLE-takže jako obvykle:ve 12 se sjedeme a ve 13 vyjedeme. Ještě někdo?jsem si myslel,že to mám jako doma zmáknutý... Paní mi povídá,že šmajdat na motorce můžu,ale BUĎ v sobotu,NEBO v neděli. Tak jsem poníženě poděkoval a vybral si tu neděli. Burza teda nebude...
To PFremer: jakože na ,kamaráde.kurvafix honem zpátky za paní, zvýšit hlas, vysvětlit, že prostě pojedeš voba dva dny bo pak se v zimě půl roku nesvezeš,
slabý přesvědčovací účinek já zese budu muset majít někde hlídání pro mladýho,tenhle víkend je možná poslední v tomto roce na pořádný svezení
jaryn psal:jinak v sobotu ráno (asi v 9 hod) se asi sjedeme se Zmrzlinářem v Zákupech na burze. Ale pak musím dom,jináč mě Dášena vykostí.
to co je to vykostění, to bych si rát nechal líbit
si užijte víkend má bejt pěkně,
budu brousit nekde severnejc N.M.pod Smrkem, Gablonz, Ralsko..
zzzmrzlinar psal:kurvafix honem zpátky za paní, zvýšit hlas, vysvětlit, že prostě pojedeš voba dva dny bo pak se v zimě půl roku nesvezeš,
A nebo pohrozit, že půjde zpět k sousedoj.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:zzzmrzlinar psal:kurvafix honem zpátky za paní, zvýšit hlas, vysvětlit, že prostě pojedeš voba dva dny bo pak se v zimě půl roku nesvezeš,
kam až při vysvětlování zajít záleží už na vkusu každého soudruha.A nebo pohrozit, že půjde zpět k sousedoj.
...myslels něco jako "Dášeno neser, nebo ti hodim tašku přes plot a pomažeš spátky!!!" ...takle ňák???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:Já měl neděli se sbíječkou.
Co před těma 80 lety dávali do toho betonu? To bylo tvrdý jak štolverk.
To víš tehdy se dělalo všechno poctivě,teď se to vojebává a stoji to za vyliž
Jinak luxus víkend,v sobotu 350km a v neděli 200
Stránky: 1