Nejsi přihlášen
Laďák z jiné mašiny
Ahoj, nevim jestli už to tady bylo. A jestli jo tak mě hned nekamenujte, protože když dám vyhledat témata kde je slovo "laďák" tak na mě vyskočí 9 stran příspěvků a na to abych to prolezl všechno fakt nemám
Dotaz zní: Chtěl bych na Bandita 400 nějákej laďák, jenže je to u nás docela ojedinělá mašina a laďáků sem přímo na to moc neviděl. Je nějákej zásadní problém dát na to laďák třeba z bandita 600, nebo z uplně jiné mašiny jinýho obsahu třeba aji 650 nebo 7kila ? Když pominu uchycení a napojení na svody to su schopnej si vyřešit, udělat mezikus apod. Je v tom nějákej větší problém že je to z jinýho obsahu nebo tam můžu narvat v podstaťe cokoliv co tam sedne ?
Re: Laďák z jiné mašiny
kovolit psal:Ok to sem chtěl vědět, de mě jenom vo zvuk na kobyly kašlu stejnač jich na tom moc nenaženu
Mam pocit že je spiš stratiš
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Honzik8719 (Člen) 05.10.2011 10:02:42 Offline |
Frodo89 psal:kovolit psal:Ok to sem chtěl vědět, de mě jenom vo zvuk na kobyly kašlu stejnač jich na tom moc nenaženu
ale zase mu o kus vyroste
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Frodo89 psal:kovolit psal:Ok to sem chtěl vědět, de mě jenom vo zvuk na kobyly kašlu stejnač jich na tom moc nenaženu
a to o podstatně velkej kus
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Honzik8719 psal:Frodo89 psal:Mam pocit že je spiš stratiš
a to o podstatně velkej kus
Takže když se jím budeš odstrkovat, tak to zase dohoníš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1