Nejsi přihlášen
Hořovice cibulák
Jako každý rok vyrážíme s kámošema do Hořovic na cibulák. Většinou se tam potkám s Ondrášem. takže letos taky? co Ondro? To hlavní ale je, kudy se tam dostat nějakou zábavnou trasou. Tamní končiny neznám, nebyl by špatnej nějakej průvodce místními stezkami. Myslim cestu z Prahy do Hořovic. Lihy?
honda je honda
Re: Hořovice cibulák
Kuba B12 psal:Jako každý rok vyrážíme s kámošema do Hořovic na cibulák. Většinou se tam potkám s Ondrášem. takže letos taky? co Ondro? To hlavní ale je, kudy se tam dostat nějakou zábavnou trasou. Tamní končiny neznám, nebyl by špatnej nějakej průvodce místními stezkami. Myslim cestu z Prahy do Hořovic. Lihy?
No, já se tam objevím spíš až pozdější odpoledne. Tentokrát hraju někde jinde.
Z Prahy do Hořovic? Tak "vyhlášený" je Srbsko.
Jinak když se chci projet, tak jedu přes Ořech, Chýnice, Kuchař, Mořinu do Zadní Třebáně. Podél řeky do Karlštejna a Srbska. Z Berouna pak jedu domu, ale pro Vás by bylo na projetí lepší vzít to třeba přes Liteň, Svinaře, Vižinu, Osov do Hostomic přes Běštín do Jinců a pak na Lochovice (byl tam pěknej asfalt, ale nezaručuju, že je tam i teď), a z Lochovic už asi do Hořovic.
Budete zase v Labi na nějaké akci? V pátek jsou tam Red Hoti. V sobotu tam nevidím nic. Zase máte soukromou akci?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Labe už má jinýho majitele:( tak asi budem jinde. Nevim jak moc soukromý to bude ani nevim kde nebo jesli to bude v Labi a bude pronajatý pro nás. Nějak sem se neměl čas optat. potkáme se v hořovicích kdyžtak 602 411 752 a dáme pívo
honda je honda
V sobotu bych se rád někde sklouznul, to zase jako jó... Tak pak napiš v kolik to tak plánujete a já se pokusim nějak zařídit.
Jinak k tý trase... to jako chcete jet od Vás po dálnici do Prahy a pak přímo do Hořovic?
osobně bych to vzal oklikou, sice to může stát za prd, ale horší než ta Hradecká to bejt nemůže...
http://g.co/maps/5cvjk
jinak co psal Ondráš Srbsko, Karlštejn atd. je pěkný, akundrát pokud je hezky je tam dost provoz a plno přiblblejch pumpiček a ani z jedný strany to neni moc při cestě...(vzhledem k tomu, že je zavřená silnice z Řevnic na Mníšek....v sobotu sem tam byl, chtěl sem právě na srbsko, ale byl tam takovej provoz, že sem změnil trasu).
Pokud ale chcete nějaký ty vracečky a pojedete z Prahy po dálnici, tak asi takhle:
http://g.co/maps/a5vwq
Lihy: v sobotu tam pojedem po dálnici celou cestu. potřebujeme tam dorazit brzo, dejme tomu v poledne abysme stihli ten jarmark. Tam se pobavíme, dopadne to stejně jako vždy...... no a neděli máme volnou na cestu zpátky. to můžeme jet celej den. Průvodce teda potřebujem na neděli
honda je honda
Kuba B12 psal:Labe už má jinýho majitele:( tak asi budem jinde. Nevim jak moc soukromý to bude ani nevim kde nebo jesli to bude v Labi a bude pronajatý pro nás. Nějak sem se neměl čas optat. potkáme se v hořovicích kdyžtak 602 411 752 a dáme pívo
Uvidím... Na otočku bych mohl...
Koukám na Labe a dramatug už neni Šalena, ale Procházka, alias Prochor. To je vůl, nic si z toho nedělej.
Nevím jestli se něco nezměnilo, ale furt z toho chce myslím udělat klub na úrovni. Tak tam zve "kapely z Prahééé" na který moc nikdo nechodí, ale pro kapely z okolí není snadné se tam dostat.
Ale co... Město ty průsery zaplatí, tak co by si trhal triko.
Jinak ty trasy co psal Lihouš vypadají dobře. Přes ten Benešov bych to i doporučil, pokud netrváš an tom jet přes Prahu.
A stejně jak říkal, Srbsko o víkendu je spíš pro zlost, než pro potěšení.
Kuba B12 psal:Lihy: v sobotu tam pojedem po dálnici celou cestu. potřebujeme tam dorazit brzo, dejme tomu v poledne abysme stihli ten jarmark. Tam se pobavíme, dopadne to stejně jako vždy...... no a neděli máme volnou na cestu zpátky. to můžeme jet celej den. Průvodce teda potřebujem na neděli
Ok, optám se doma jestli se mi chce v tu neděli....pak se dyžtak domluvíme co a jak
Ondráš psal:Kuba B12 psal:Labe už má jinýho majitele:( tak asi budem jinde. Nevim jak moc soukromý to bude ani nevim kde nebo jesli to bude v Labi a bude pronajatý pro nás. Nějak sem se neměl čas optat. potkáme se v hořovicích kdyžtak 602 411 752 a dáme pívo
Uvidím... Na otočku bych mohl...
Koukám na Labe a dramatug už neni Šalena, ale Procházka, alias Prochor. To je vůl, nic si z toho nedělej.
Nevím jestli se něco nezměnilo, ale furt z toho chce myslím udělat klub na úrovni. Tak tam zve "kapely z Prahééé" na který moc nikdo nechodí, ale pro kapely z okolí není snadné se tam dostat.
Ale co... Město ty průsery zaplatí, tak co by si trhal triko.
Tak to je vystřižený
Škoda Šaleny, Prochor není v podstatě špatnej, ale jeho vize nadúrovňovýho klubu je o ničem. Od té doby jsem v labi nebyl..
Jináč pro příště, na cibulák jedině v pátek večer
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:Tak to je vystřižený
Škoda Šaleny, Prochor není v podstatě špatnej, ale jeho vize nadúrovňovýho klubu je o ničem. Od té doby jsem v labi nebyl..
Jináč pro příště, na cibulák jedině v pátek večer
Já jsem s Prochorem jednou nebo dvakrát hrál... Neni zas tak špatnej muzikant. Labe je dobrej klub. Jak pro divadlo, tak muziku. Řekl bych, že lepší než většina v Praze.
Za mě teda v sobotu Onion fest. Zas bych si tam zahrál.
Stránky: 1