Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 04.10.2011 11:25:36 Offline |
Re: Auto - jiný rozměr pneu na přední vs. zadní náprava
na nápravách můžeš mít pouze gumy jiného výrobce, ale stejného rozměru a konstrukce, takže blonďáci si tě povoděj jak nic.
Na jízdu to u felicie asi moc vliv mít nebude i když teda bych nevymejšlel a dal nějaký jetý šlupky ve stejným rozměru.
zzzmrzlinar psal:na nápravách můžeš mít pouze gumy jiného výrobce, ale stejného rozměru a konstrukce, takže blonďáci si tě povoděj jak nic.
Na jízdu to u felicie asi moc vliv mít nebude i když teda bych nevymejšlel a dal nějaký jetý šlupky ve stejným rozměru.
to je divný, já mam na bmw vepředu 225/40 R18 a zadek 255/35 R18 a mam to schválený aj v 19...
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
zzzmrzlinar (Člen) 04.10.2011 18:26:27 Offline |
nety psal:zzzmrzlinar psal:na nápravách můžeš mít pouze gumy jiného výrobce, ale stejného rozměru a konstrukce, takže blonďáci si tě povoděj jak nic.
Na jízdu to u felicie asi moc vliv mít nebude i když teda bych nevymejšlel a dal nějaký jetý šlupky ve stejným rozměru.to je divný, já mam na bmw vepředu 225/40 R18 a zadek 255/35 R18 a mam to schválený aj v 19...
dobrý
mno to taková Corvette, nebo Ferári Scuderia asik bude mít taky, ale nejsem si jistej jestli to platí i u Filcky
Banditatom (Člen) 04.10.2011 18:45:07 Offline |
nety psal:zzzmrzlinar psal:na nápravách můžeš mít pouze gumy jiného výrobce, ale stejného rozměru a konstrukce, takže blonďáci si tě povoděj jak nic.
Na jízdu to u felicie asi moc vliv mít nebude i když teda bych nevymejšlel a dal nějaký jetý šlupky ve stejným rozměru.to je divný, já mam na bmw vepředu 225/40 R18 a zadek 255/35 R18 a mam to schválený aj v 19...
co bys taky čekal vod bíimwí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 04.10.2011 21:13:01 Offline |
Luk psal:ftipny ovsem je, ze je to furt dvoulitr v rope, ale holt sportovni vuz je sportovni vuz
jako takový tdi vod bíwíček
Luk psal:ftipny ovsem je, ze je to furt dvoulitr v rope, ale holt sportovni vuz je sportovni vuz
neser simíre, MI index je ale vyosko, hold dam chrom kolem voken, sundam označení a každej pozná
Banditatom psal:Luk psal:ftipny ovsem je, ze je to furt dvoulitr v rope, ale holt sportovni vuz je sportovni vuz
to je arijský TDI s modro-bílou krví počkej Luk, sem našel kit od BSR, těš se
Banditatom (Člen) 04.10.2011 21:28:01 Offline |
nety psal:Banditatom psal:Luk psal:ftipny ovsem je, ze je to furt dvoulitr v rope, ale holt sportovni vuz je sportovni vuz
to je arijský TDI s modro-bílou krví počkej Luk, sem našel kit od BSR, těš se
arijské tdi s modrobílou krví http://www.google.com/imgres?q=vw+logo& … 29,r:1,s:0
Banditatom psal:nety psal:Banditatom psal:
jako takový tdi vod bíwíčekto je arijský TDI s modro-bílou krví počkej Luk, sem našel kit od BSR, těš se
arijské tdi s modrobílou krví http://www.google.com/imgres?q=vw+logo& … 29,r:1,s:0
ještě že mě ten odkaz nefunguje
Musíš vycházet z toho, co máš ve velkém TP. Některý auta musej mít všechny 4 stejný jiný maj vpředu jiný a v zadu taky.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
cockin psal:jen auta s poháněnou zadní nápravou můžou mít vzadu širší pneu, a to né všechny,
BMW jo a třeba š105 ne, viz TP vozidla
Nemusej mít jen poháněnou zadní nápravu aby měli rozdílný gumy
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1