Nejsi přihlášen
hlasování
tyto servery to většinou umí, šlo by to i tady? kolikrát jsou témata, kde by to bylo k věci, je snás tady spousta a už jen třeba hlasování o nejčastější pojistce, svíčkách, oleji apod. by bylo dostatečně vypovídající o tom co tady většina členů preferuje
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: hlasování
hele Krakonošskej, v poslední době si aj zajezdím, i dyž soĺo, toto je počásko kerý mi vyhovuje, cesty sů eště teplý a při tem sa čowěk v koži nepotí, ale zpět k tématu, zrovna dneskaj ňa napadly otázky, gde by ňa zajímaly názory té masy co sem chodí. ci fix, ty masy je vůbec pěkný slovo, obzvláště ve spojitosti s tebů ňa obzvláště baví, i dyž trošku v iném významu
snowflake600 (Člen) 02.10.2011 19:45:36 Offline |
Ankety?? já su pro co se pryže, mazání atd. týče, bylo by to jednodužší, než si pročítat tuny konverzaci a čách a lích, pokud potřebuješ rozhodnout, co koupit
Žirafa psal:Jakože anketa na hlasování je hned na úvodní stránce akorát že už asi dva roky tam je jestli je bandit na vymření, ne?
Tam by asi nebyl takovej problém dát něco smysluplnýho
sem pro, mělo by tam bejt něco smysluplnýho a důležitýho... třeba kozy, prdel nebo pipinka?....pícháš na prvním rande? kolik vám to žere (odpovědi 1-100 na 100) a tak....takovejch důležitejch a smysluplnejch věcí je fůra
Lihy psal:sem pro, mělo by tam bejt něco smysluplnýho a důležitýho... třeba kozy, prdel nebo pipinka?....pícháš na prvním rande? kolik vám to žere (odpovědi 1-100 na 100) a tak....takovejch důležitejch a smysluplnejch věcí je fůra
Důležitý je S vs. N
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Lihy psal:sem pro, mělo by tam bejt něco smysluplnýho a důležitýho... třeba kozy, prdel nebo pipinka?....pícháš na prvním rande? kolik vám to žere (odpovědi 1-100 na 100) a tak....takovejch důležitejch a smysluplnejch věcí je fůra
Důležitý je S vs. N
..nezabývej se nepodstatným a nic neříkajícím "S", pícháš na prvním rande je důležitější otázka
Mour psal:Ondráš psal:Lihy psal:sem pro, mělo by tam bejt něco smysluplnýho a důležitýho... třeba kozy, prdel nebo pipinka?....pícháš na prvním rande? kolik vám to žere (odpovědi 1-100 na 100) a tak....takovejch důležitejch a smysluplnejch věcí je fůra
Důležitý je S vs. N
..nezabývej se nepodstatným a nic neříkajícím "S", pícháš na prvním rande je důležitější otázka
...hele určitě ještě vzpomínáš, že leckdy k tomu ani rande nebylo potřeba
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Mour psal:Ondráš psal:
Důležitý je S vs. N..nezabývej se nepodstatným a nic neříkajícím "S", pícháš na prvním rande je důležitější otázka
...hele určitě ještě vzpomínáš, že leckdy k tomu ani rande nebylo potřeba
...ten uš ty časy dávno zapoměl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:Mour psal:
..nezabývej se nepodstatným a nic neříkajícím "S", pícháš na prvním rande je důležitější otázka...hele určitě ještě vzpomínáš, že leckdy k tomu ani rande nebylo potřeba
...ten uš ty časy dávno zapoměl
Ivča se včera dívala na "Fontánu pre Zuzanu", úplně sem se roztesknil
Mour psal:Filous psal:osiris psal:
...hele určitě ještě vzpomínáš, že leckdy k tomu ani rande nebylo potřeba...ten uš ty časy dávno zapoměl
Ivča se včera dívala na "Fontánu pre Zuzanu", úplně sem se roztesknil
...ty vole, já na to taky koukal ...ty třindy s třema svjetlama v nočním městě, co???
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...ten uš ty časy dávno zapomělIvča se včera dívala na "Fontánu pre Zuzanu", úplně sem se roztesknil
...ty vole, já na to taky koukal ...ty třindy s třema svjetlama v nočním městě, co???
....nóó....taky
Banditatom (Člen) 04.10.2011 18:36:18 Offline |
Koldan psal:a vo tem to je, každýho zajímá něco inýho a chtěl by si založit tu sfoji anketku (kremrole či věnečky)
to Borák: sedni na oře a dofrč, ťa tu povodím
kremrole sou vo hovně... preferuju věnečky.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Koldan psal:a vo tem to je, každýho zajímá něco inýho a chtěl by si založit tu sfoji anketku (kremrole či věnečky)
to Borák: sedni na oře a dofrč, ťa tu povodímkremrole sou vo hovně... preferuju věnečky.
...čokoládový???
huskyb12 psal:Koldane, Ty si mameluk :)
Máš anketu ? Tak to písni Xichtoj a von Ti jí tam pověsí ...
Stejně Ti de akurát vo nejlepčí polohu při gaučingu :)))
ty si trůba, šak já vím, že sů ankety na úvodní stránce. tadyk de vo to, že kdokolif by sa na něco ptal, tag si hodí hned do úvodu i anketu s odpověďmi a v budůcnu si to každý može najít, tagže gumy, olej, přilby, kůže, textil, telefony, navigace, rukavice atd.
hlemejzd999 (Člen) 06.10.2011 11:14:03 Offline |
mr.BSE psal:a sklari nebudou mit co zrat
(jakoze uz nebude vo cem psat)
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Libor nx psal:mr.BSE psal:a sklari nebudou mit co zrat
(jakoze uz nebude vo cem psat)neboj někteří se stejně pro jistotu budou ptát
např. tůto vlákno je celkem výživný
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4095
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 06.10.2011 19:37:30 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Koldan psal:a vo tem to je, každýho zajímá něco inýho a chtěl by si založit tu sfoji anketku (kremrole či věnečky)
to Borák: sedni na oře a dofrč, ťa tu povodímkremrole sou vo hovně... preferuju věnečky.
...čokoládový???
pán má taky slabůstku?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1