Nejsi přihlášen
Zkušenost? Luma XMART DIM801
Lidi máte někdo zkušesti s timto zamkem?
Napřiklad klouže z něj noha atd...
http://obchod.bikerscrown.cz/luma-xmart … 9897623890
http://obchod.bikerscrown.cz/luma-xmart … 9900004203
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Zkušenost? Luma XMART DIM801
Dneska jsem to viděl v ČMN v letáku... Jako fakt nepochopim, kdo si tohle může dát na motorku. Už jen pro to, mít na každý straně jinou stupačku (esteticky) mi přijde ujetý, o funkci se radši nezmiňuju, bo mít na každý straně jinej grip a jinej tvar je taky naprosto debilní. O tom, že to bude zajebaný od bordelu a ošlapabý od boty se ani nezmiňuju. Fakt nápad a kup století...
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Dneska jsem to viděl v ČMN v letáku... Jako fakt nepochopim, kdo si tohle může dát na motorku. Už jen pro to, mít na každý straně jinou stupačku (esteticky) mi přijde ujetý, o funkci se radši nezmiňuju, bo mít na každý straně jinej grip a jinej tvar je taky naprosto debilní. O tom, že to bude zajebaný od bordelu a ošlapabý od boty se ani nezmiňuju. Fakt nápad a kup století...
Právě už se dělaji i na obě ostrany...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Zdenda psal:Dneska jsem to viděl v ČMN v letáku... Jako fakt nepochopim, kdo si tohle může dát na motorku. Už jen pro to, mít na každý straně jinou stupačku (esteticky) mi přijde ujetý, o funkci se radši nezmiňuju, bo mít na každý straně jinej grip a jinej tvar je taky naprosto debilní. O tom, že to bude zajebaný od bordelu a ošlapabý od boty se ani nezmiňuju. Fakt nápad a kup století...
Právě už se dělaji i na obě ostrany...
A k čemu to mít na obou stranách! mám tam pěknou stupačku a já si koupim dva divný zámky abych měl ty blbosti symetricky 100x lepší je mít zámek se šnůrkou a připínáním na řídítka... to taky nezapomeneš že ho tam máš!
Jen počkej až někde našlápneš hovno a otřeš si ho o stupačku! To ten zámek nebudeš chtít použít ani kdyby jsi parkoval v Chánově
Paladin86 psal:Jen počkej až někde našlápneš hovno a otřeš si ho o stupačku! To ten zámek nebudeš chtít použít ani kdyby jsi parkoval v Chánově
Tak v chánově je jakejkoliv zámek na kotouč zbytečny...
Honzik8719 (Člen) 08.10.2011 17:29:48 Offline |
Frodo89 psal:Paladin86 psal:Jen počkej až někde našlápneš hovno a otřeš si ho o stupačku! To ten zámek nebudeš chtít použít ani kdyby jsi parkoval v Chánově
Tak v chánově je jakejkoliv zámek na kotouč zbytečny...
na Ebay sem viděl zámek na kotouč ve tvaru granátu...třeba by se ho báli
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 08.10.2011 17:37:50 Offline |
Zdenda psal:Dneska jsem to viděl v ČMN v letáku... Jako fakt nepochopim, kdo si tohle může dát na motorku. Už jen pro to, mít na každý straně jinou stupačku (esteticky) mi přijde ujetý, o funkci se radši nezmiňuju, bo mít na každý straně jinej grip a jinej tvar je taky naprosto debilní. O tom, že to bude zajebaný od bordelu a ošlapabý od boty se ani nezmiňuju. Fakt nápad a kup století...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 psal:na Ebay sem viděl zámek na kotouč ve tvaru granátu...třeba by se ho báli
Když dokážou ukrást měď z transformátoru s 22kV aniž by ho před tím odpojili, tak si poradí i s tímhle.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1