Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Zateplení střechy v garáži

MaraKM (Člen)
10.10.2011 10:35:38

Zateplení střechy v garáži

Mohl by mi někdo poradit, jak "levně" a nejlépe svépomocí zateplit rovnou střechu, kterou tvoří jen trapézový plech? Prostě aby se tam přes zimu dalo dělat při rozumných nákladech na vytápění elektrikou.... plocha stropu je nějak 3,9m x 4,8m uprostřed s jednou traverzou... idontknow
Říkal jsem si, že bych to ošidil polyšem + nějakou parozábranou či co, ale v tomto se nevyznám. idontknowhelp

Nic lidského mi není cizí
gerrik (Člen)
10.10.2011 10:45:28

Re: Zateplení střechy v garáži

Ted řeším zateplení na půdě baráku, ty to máš celkem jednodušší. Parotěsku v garáži asi nepotřebuješ, ne? Já bych si udělal konstrukci na sádroš, tam bych dal vatu a pak ten sádroš good

Mour (Člen)
10.10.2011 11:00:55

Jestli je garáž Tvoje, tak prostuduj:  http://dektrade.cz/docs/technicke/tl_polydek.pdf

Pokud si v nájmu, tak zespod přidělej 10 cm polystyrén, akorát na ten plech se to bude blbě kotvit.

XJelen (Člen)
10.10.2011 12:03:24

esli je to obyčejná řadovka a nechceš do toho vrážet balík, nalep tam desítku šustr a na parotěs se vyser, ta traverza ti bude stejně promrzat durch a před vrata si dej těžkej závěs.
Esli to chceš odborně zavolej Palouse ať ti to vystřelí z isóvru s parotěsem a efkovým knaufem good ale vzhledem k tomu, že vrata máš určitě tak jako tak plechový dvoukřídlo, tak mi to přijde jako zbytečnej luksus.

Strýcfajtr !!!
MaraKM (Člen)
10.10.2011 15:18:41

XJelen psal:

esli je to obyčejná řadovka a nechceš do toho vrážet balík, nalep tam desítku šustr a na parotěs se vyser, ta traverza ti bude stejně promrzat durch a před vrata si dej těžkej závěs.
Esli to chceš odborně zavolej Palouse ať ti to vystřelí z isóvru s parotěsem a efkovým knaufem good ale vzhledem k tomu, že vrata máš určitě tak jako tak plechový dvoukřídlo, tak mi to přijde jako zbytečnej luksus.

Tohle je to, v čem jsem chtěl utvrdit good
klasická řadovka to není, je to v rámci hlídaného areálu kde bydlím (i jednu kameru má ostraha přímo na má vrata evil) a jsem v nájmu. Má to výšku 4m takže chci provést nějaké jednoduché, ale funkční zateplení a ještě vymýšlím že udělám na trámkách strop tak nějak okolo 2m a nahoře udělám skládek... na plechový dvoukřídlo právě vymýšlím, jestli nalepit poliš nebo jen závěs nebo obojí.... a připevnit?! Že by pattex super fix bigsmile ?!?

Nic lidského mi není cizí
mi (Člen)
11.10.2011 14:48:44

MaraKM psal:
XJelen psal:

Tohle je to, v čem jsem chtěl utvrdit good
klasická řadovka to není, je to v rámci hlídaného areálu kde bydlím (i jednu kameru má ostraha přímo na má vrata evil) a jsem v nájmu. Má to výšku 4m takže chci provést nějaké jednoduché, ale funkční zateplení a ještě vymýšlím že udělám na trámkách strop tak nějak okolo 2m a nahoře udělám skládek... na plechový dvoukřídlo právě vymýšlím, jestli nalepit poliš nebo jen závěs nebo obojí.... a připevnit?! Že by pattex super fix bigsmile ?!?

bigsmile prý levně a už si tam za sto stím nosným mezi stropem bigsmilebigsmile
no udělal bych dřevěnou kozu naní náký trámky 15 na 10 po osumdesáti nebo tak nějak naně osbéčka do nich púdní vlez aby nahoře jako sklad kde mráz a zespodu mezi ty trámky nákou izolaci a zavřít to osb, a vrata bych olepil polišem na montášku to asi bude držet nebo na vraťáky šrouby durch.... trámi, izolace, osb, šroby, výlezák, práce opotřebení nářadí pivo kafe oběd bigsmile sumssumárum 35 tisíc... hod rozměry dám ti to přesně....

svět je cirkusovej stan

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS