Nejsi přihlášen
nefugnující budíky
Ahoj chlapy, po havárce mi nefungují budíky (B6 2000). Připojuji "nové" ale svítí mi pouze jedna červená ledka (napájení) a zbytek nic, ani podsvícení, ani kilometry na displayi...nic....zkoušel jsem dvoje. Máte někdo radu co se mohlo odehrát? Kámoš mi říkal že po hávarce to možná něco potřeba "vyresetovat"...řídící jednotku...nemám šajna....
Díky za každou radu....
Re: nefugnující budíky
...s největší pravděpodobností budeš mít poškozenej kabelovej svazek v místě napojení k desce budiků...dyš to bude enem v napojení, dá se to letovat, pokud bude poškozenej samotnej tišťák, seš f prdeli, páč je vícevrstvej a vopravit prakticky nejde...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...s největší pravděpodobností budeš mít poškozenej kabelovej svazek v místě napojení k desce budiků...dyš to bude enem v napojení, dá se to letovat, pokud bude poškozenej samotnej tišťák, seš f prdeli, páč je vícevrstvej a vopravit prakticky nejde...
Nikdy neříkej nikdy..Měl jsem v háji 3 roky budíky, pořád padali. Tenhle fous z Plzně, to proměřil, hodil pod mikroskop, načet do kompa, vyměnil pět dílů a překlenoval - 4hodiny práce, 850 kč i s materiálem a budíky za 10 000 byly oki.. Fakt pašák tenhle člověk.Když se mnou mluvil, měl ve voku chycenej 5cm monokl, jak nějakej mikrochirurg Specializuje se na veškeré tištáky - především auto moto..
Když nejezdím,tak tvořím...
Filous psal:...s největší pravděpodobností budeš mít poškozenej kabelovej svazek v místě napojení k desce budiků...dyš to bude enem v napojení, dá se to letovat, pokud bude poškozenej samotnej tišťák, seš f prdeli, páč je vícevrstvej a vopravit prakticky nejde...
že sem tak smělej... psal, že připojil "nový" budíky, takže ten kabel bych řek skoro stopro... už jsem taky viděl žvejklej celej svazek u krku.
Strýcfajtr !!!
právě, zkoušel jsem dvoje budíky, starý i nový a svítí to stejně...to je mi divný...
a není možný že po tý havárce to je v tomhle "stavu", že to nereaguje a že bude potřeba vyresetovat,...řídící jednotka?...fakt nevím....kámoš mi něco podobného říkal že museli po havárce udělat u GSXR... ???
XJelen psal:Filous psal:...s největší pravděpodobností budeš mít poškozenej kabelovej svazek v místě napojení k desce budiků...dyš to bude enem v napojení, dá se to letovat, pokud bude poškozenej samotnej tišťák, seš f prdeli, páč je vícevrstvej a vopravit prakticky nejde...
že sem tak smělej... psal, že připojil "nový" budíky, takže ten kabel bych řek skoro stopro... už jsem taky viděl žvejklej celej svazek u krku.
...ajó, blbje sem to přečet ...pag je problém ve svasku...něgde...
tomeeno psal:právě, zkoušel jsem dvoje budíky, starý i nový a svítí to stejně...to je mi divný...
a není možný že po tý havárce to je v tomhle "stavu", že to nereaguje a že bude potřeba vyresetovat,...řídící jednotka?...fakt nevím....kámoš mi něco podobného říkal že museli po havárce udělat u GSXR... ???
...Bandasková jednotka nejde resetovat, hledej problém f elektroinstalaci...
Stránky: 1