Nejsi přihlášen
Oprava nádrže
Mám na nádrži cca. 3-4 cm promáčklinu s rýhou v laku. Jinak je ale ok a nechce se mi to kvůli tomu dávat na složitou opravu. V televizi v AMR jsem viděl vyrovnávání promáčklin na autech zevnitř nějakým speciálním nářadím (tuším SmartFix se to jmenuje). Nemáte s tím někdo zkušenosti, nebo nevíte jestli se to dá opravit nějakou "méně bolestnou" metodou než kitováním a novým lakem?
Re: Oprava nádrže
Osi, pamatuju, jak si tady nedávno ukazoval Kellyho zbořenou nádrž, jak se ti ju povedlo spravit, tak sem se chtěl zeptat jak se to dělalo a kolik baj očko finančně, kámoš totiž teď nedávno zahodil 6ku ninju do pole a má ju hned vedle víčka promáčklou dovnitř, tak to chce nechat spravit
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
...dělalo se to blbě a je to drahý ;)
...ale vážně, vytažený, vycínovaný, vytmelený, nastříkaný
...cena podle pracnosti cca do 1000 ze strany klempířský a do 2000 lakýrnický (až podle stavu)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jednou sem spravoval promáčklinu že sem na kus klacku přišrouboval takouvej gumovej doraz a tím otvorem co je na plovak sem to vymáčkl docela se to povedlo a bez poškozeni laku chvilku to trvalo ale bylo to dosti laciné a ta promačklina byla že my ňakej vůl bouchnul pěsti do nadrže tak to bylo docela velké
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
corok1 psal:ok prominte profici, koupil jsem si svou vubec prvni motorku a chci si do ni nalit olej, akorat ze nevim jakej . Ted uz vim. Dik
..."...víš ty vůbec něco vo spalovacích motorech??? ...jestli chceš, naučim tě chodit, mluvit a srát jako motorkář...seš málo špinavej a trhlej už vůbec ne..." ...sem si nemoch pomoct ...a teť vážně...fakt uš ho máš doma? ...vzhledem k tomu, že vo tom nejspíš vopravdu víš kulový, najdi si ve svym vokolí někoho, gdo ti bude při tvejch prvních servisních úkonech stát za prdelí, abys neuďál víc škody neš užitku ...a co se týká voleje, tag Castrol GPS 10W40, to je volej, co se dává f prvovýrobje a doporučuje ho starej pan Suzuki, ofšem nalejt tam můžeš de fakto cokolif stejný specifikace, tj. polosyntetiku určenou pro motocyglový motory s mokrou spojkou...s plnou syntetikou si koleduješ vo problém se spojkou...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
corok1 psal:takze to mam asi nalit do ti mensi dirky jo? jasne.dik. Jsem v irsku tak nevim jestli tu vubec 10W40 je
...nalejvací hrdlo je na pravý straně na víku spojky nat volejoznakem...a vedle je vyražená hodnota 3300 ccm, coš je náplň bes filtru...s volejem vyměň i filtr, ten je vepředu za svodama a vejde se ti tam vo cca 2 dcl víc voleje, prostě to dolej na horní rysku volejoznaku, natoč ho, po chvíli to zdechni a po pár minutách znova skontroluj a případně dolej...i f takový prdeli jako je Irsko maj volej 10W40, značení je po celym svjetě stejný...zajdi do ňákýho motokšeftu nebo motoservisu a volej kup tam, hlavně tam nelej autovej nebo si skurvíš spojku...
čórok:
...taková malá rada...tady na stránkách f daunloudu je ke stažení servisní manuál, myslim, že by se ti todle čtení aspoň teť f začátku hodilo, abys dostal aspoň trochu přehlet...aspoň základní údaje si přečti a naštuduj...
osiris psal:...jakej čórok woe rusky ses eště učil, tag štyrycetjedna snat nééé
...koukam, že uš na tebe taky leze stařecká tá, nó....demence...to dá rozum, že dyby to byl jednaštyrycátnik, tag je to snat "sórok", né?
Filous psal:osiris psal:...jakej čórok woe rusky ses eště učil, tag štyrycetjedna snat nééé
...koukam, že uš na tebe taky leze stařecká tá, nó....demence...to dá rozum, že dyby to byl jednaštyrycátnik, tag je to snat "sórok", né?
...to máš svatou pravdu, výslovnost mám slabou ale vidíš jak ti to taky naskočilo
osiris psal:Filous psal:osiris psal:...jakej čórok woe rusky ses eště učil, tag štyrycetjedna snat nééé
...to máš svatou pravdu, výslovnost mám slabou ale vidíš jak ti to taky naskočilo
...no bodejť by nenaskočilo, mňe lingvistovovi
corok1 psal:Diky za rady . Jsem ve meste Cork, tak proto ten corok1 a ne čórok..Jestli neco, budu se urcite ptat. Dik
...tag to uš mi to je jasný...dybys bydlel v Moskvje, byl bys Maskvíč, že jo?
marcoo psal:Jak si může koupit někdo motorku když ani neví kolik má válců.Asi jako kdybych si koupil letadlo a ptal se jestli má křídla.
Motor má 4 válce....Kolik má válců???? Bíííílýýýý....
...proč se mu směješ, dyš si myslíš, že dvouválce sou dvoutakty a čtyrválce čtyrtakty??? ...nebo jenom neumíš číst??? ...pokuť sem to dobře přečet Corkoň se ptal na princip chodu motoru a ne na počty válců...
corok1 psal:Diky za rady . Jsem ve meste Cork, tak proto ten corok1 a ne čórok..Jestli neco, budu se urcite ptat. Dik
ale jo klidně se ptej na co potřebuješ žadnej učenej z nebe nespadl je vydět že si z jinši branže technika asi nebude zrovna tvoje hoby.a propo irsko musi byti krasná zem aspoň pro mne ja se tam toužim podivat už leta ale ne na dovču ale někam na ves na venkov tam chvili bejt makat, večer na dudy a tak
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Filous psal:marcoo psal:Jak si může koupit někdo motorku když ani neví kolik má válců.Asi jako kdybych si koupil letadlo a ptal se jestli má křídla.
Motor má 4 válce....Kolik má válců???? Bíííílýýýý.......proč se mu směješ, dyš si myslíš, že dvouválce sou dvoutakty a čtyrválce čtyrtakty??? ...nebo jenom neumíš číst??? ...pokuť sem to dobře přečet Corkoň se ptal na princip chodu motoru a ne na počty válců...
Ok Filšuku, mas pravdu
corok1 psal:Filous psal:marcoo psal:Jak si může koupit někdo motorku když ani neví kolik má válců.Asi jako kdybych si koupil letadlo a ptal se jestli má křídla.
Motor má 4 válce....Kolik má válců???? Bíííílýýýý.......proč se mu směješ, dyš si myslíš, že dvouválce sou dvoutakty a čtyrválce čtyrtakty??? ...nebo jenom neumíš číst??? ...pokuť sem to dobře přečet Corkoň se ptal na princip chodu motoru a ne na počty válců...
Ok Filšuku, mas pravdu
...no no no
marcoo psal:Jak si může koupit někdo motorku když ani neví kolik má válců.Asi jako kdybych si koupil letadlo a ptal se jestli má křídla.
Motor má 4 válce....Kolik má válců???? Bíííílýýýý....
jo,tak ty seš taky letadlo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:marcoo psal:Jak si může koupit někdo motorku když ani neví kolik má válců.Asi jako kdybych si koupil letadlo a ptal se jestli má křídla.
Motor má 4 válce....Kolik má válců???? Bíííílýýýý....jo,tak ty seš taky letadlo
jAK KDY...PODLE NÁLADY.
Měl bych dotaz směřovanej pro Osirise.
Koupil sem B6 padlou na levej bok, na nádrži je důlek od řidítek, u víčka promáčklina (těžko říct od čeho) a pak jedna od koulí... taky to odnes podsedlák, ten je tak něják zavařenej... Všechno jsem nafotil, jak to asi vypadá... snad z fotek něco pude poznat...
http://imageshack.us/g/811/p1050246e.jpg/
Takže: Šla by ta nádrž opravit bez nutnosti lakování?
Potom kolik by cca vyšlo opravení a stříknutí toho podsedláku?
btw: kdyby se musela stříkat i ta nádrž a podsedlák, asi bych nechal stříknout i přední blatník, protože je měněnej a má jinej odstín, takže kolik by to bylo za celek?
A ještě mám vymyšlenou takovou píčovinu, když už by se to lakovalo, nechat udělat na mašině bílej pruh, (jeden širší a podál něj, za každý strany dva tenký...) kdyby náhodou měl někdo fotku, jak by to vypadalo, tak za ní budu rád...
yebat psal:Měl bych dotaz směřovanej pro Osirise.
Koupil sem B6 padlou na levej bok, na nádrži je důlek od řidítek, u víčka promáčklina (těžko říct od čeho) a pak jedna od koulí... taky to odnes podsedlák, ten je tak něják zavařenej... Všechno jsem nafotil, jak to asi vypadá... snad z fotek něco pude poznat...
http://imageshack.us/g/811/p1050246e.jpg/
Takže: Šla by ta nádrž opravit bez nutnosti lakování?
Potom kolik by cca vyšlo opravení a stříknutí toho podsedláku?
btw: kdyby se musela stříkat i ta nádrž a podsedlák, asi bych nechal stříknout i přední blatník, protože je měněnej a má jinej odstín, takže kolik by to bylo za celek?
A ještě mám vymyšlenou takovou píčovinu, když už by se to lakovalo, nechat udělat na mašině bílej pruh, (jeden širší a podál něj, za každý strany dva tenký...) kdyby náhodou měl někdo fotku, jak by to vypadalo, tak za ní budu rád...
...pro satana, je na tý mašině něco zdravýho??? ...a pruhy??? ...ty snat patřej k Duchcáti, ne??? ...ale to já jen tag
yebat psal:ale jó... koukni na fotku do profilu... z druhý strany je leštěnka... :D :D jenom si musim hlídat, jak jí kde parkuju... a ty pruhy nevim... musel bych to někde vidět... to víš, sem na noční, tak vymejšlim viny...
...ježišmarjá promiň, splet sem si tě s Ydomem ...vomlouvám se, přeci jen sem uš starší a večír mívám unavený voči ...asi mě zmátlo to Y na začátku
hlemejzd999 (Člen) 14.10.2011 06:50:07 Offline |
ty voe já z vás nemůžu jeden lingvista a druhej čtyřicátník ...prej čórok voe
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 15.10.2011 07:33:41 Offline |
todle by mohlo taky někoho zajímat
http://www.youtube.com/watch?v=HU9VtmLT … r_embedded
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2011 14:57:22 Offline |
to Osiris:jak to vypadá s tou z Varana??půjde to??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:to Osiris:jak to vypadá s tou z Varana??půjde to??
...vole nevysírej , minulej tejden jsi to sem dal, nejseš jedinej a práce před tebou byla a je hromada ...neboj, už to skoro je a bez párání, i když porod ukrutnej, má to silnej plech jak tank, ještě silnější snad než hárlej
hlemejzd999 (Člen) 16.10.2011 16:43:56 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:to Osiris:jak to vypadá s tou z Varana??půjde to??
...vole nevysírej , minulej tejden jsi to sem dal, nejseš jedinej a práce před tebou byla a je hromada ...neboj, už to skoro je a bez párání, i když porod ukrutnej, má to silnej plech jak tank, ještě silnější snad než hárlej
von na tom chce ještě jet pro ježíška...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2011 18:15:03 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:to Osiris:jak to vypadá s tou z Varana??půjde to??
Klííííd nebo ti rupen cévka a budeš tahat nohu..nejde mi o termín..na zbytek se ještě nešáhlo takže to fakt nechvátá..spíš mě zajímalo jestli to půjde.
no taky je pěkně těžká tak mě to nepřekvapuje..ale jste dobrý když to šlo bez párání
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1