Nejsi přihlášen
hadice chladice
zdravim nevite nekdo kde koupit gumovy hadice oplejtany nerezem na olej do vysoky teploty ? chci si je udelta na chladic (origo jsem omylem znicil a tyhle vypadaj lip) jediny co jsem sehnal je oplejtana teflonova trubicka ta je do vysoky teploty na olej ale neohebna a jeste jedna vec kolik asi je maximalni teplota kterou muze mit olej v motoru treba pri popojizdeni v kolonach kdy se motor spatne chladi zajimalo by me to abych nekoupil hadice a pak mi nekde neprdly ,vetsina hadic na olej je totiz delana do 100stupnu coz mi prijde dost malo typuju ze by olej v motoru tech 120 klidne moh mit.
Ps. V hydraulice uz jsem shanej ale maj jen ty trubicky nebo holy gumovy do 100stupnu
Re: hadice chladice
svobodakT psal:zdravim nevite nekdo kde koupit gumovy hadice oplejtany nerezem na olej do vysoky teploty ? chci si je udelta na chladic (origo jsem omylem znicil a tyhle vypadaj lip) jediny co jsem sehnal je oplejtana teflonova trubicka ta je do vysoky teploty na olej ale neohebna a jeste jedna vec kolik asi je maximalni teplota kterou muze mit olej v motoru treba pri popojizdeni v kolonach kdy se motor spatne chladi zajimalo by me to abych nekoupil hadice a pak mi nekde neprdly ,vetsina hadic na olej je totiz delana do 100stupnu coz mi prijde dost malo typuju ze by olej v motoru tech 120 klidne moh mit.
Ps. V hydraulice uz jsem shanej ale maj jen ty trubicky nebo holy gumovy do 100stupnu
počítej, že 110 je klidně i na teploměru místo víčka, v motoru tipuju že ta teplota oleje může být ještě vyšší
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
kuci v sosnovy meli prej kolem 130 °C
tak uz jsem sehnal jsou do 180 stupnu
http://www.highperformanceparts.cz/kata … ene-hadice
Filous psal:osiris psal:karlos100 psal:
Ty seš to přece dycky..tak že se vůbec ptá, viď, tele jedno
...mazej míchat tu bílou a nevysiluj se kecánim
...ty kurvo hada sem si na prsou hřál ...ale myslím na tebe, neboj, už sem na tom něco i uďál a dál to mezi něco nacpu abys nečekal 2 měsíce ...že seš to ty no (ale von kojak je na to taky zvyklej, "hele posílám ti to a příští tejden to potřebuju" ...no něgdy i 14 dnů vydrží )
...ale hele, připraf aleše na to, že ta barva je debilita maximální (proč to na to vůbec dávaj, gdyš ze dvou metrů, nebo gdyš nesvítí slunce je to prachvobyčejná bílá šlichta)
- tříkrokavá, tzn. stříkání dvou různejch přes sebe v moc vrstvách, ale to hlavní, první je standard cca 3000,- / litr ale ta druhá je cca 9000,- / litr )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
..tak že se vůbec ptá, viď, tele jedno...mazej míchat tu bílou a nevysiluj se kecánim
...ty kurvo hada sem si na prsou hřál ...ale myslím na tebe, neboj, už sem na tom něco i uďál a dál to mezi něco nacpu abys nečekal 2 měsíce ...že seš to ty no (ale von kojak je na to taky zvyklej, "hele posílám ti to a příští tejden to potřebuju" ...no něgdy i 14 dnů vydrží )
...ale hele, připraf aleše na to, že ta barva je debilita maximální (proč to na to vůbec dávaj, gdyš ze dvou metrů, nebo gdyš nesvítí slunce je to prachvobyčejná bílá šlichta)
- tříkrokavá, tzn. stříkání dvou různejch přes sebe v moc vrstvách, ale to hlavní, první je standard cca 3000,- / litr ale ta druhá je cca 9000,- / litr )
......sem si řikal, že to bude pjekná pičovina ta barvička
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1