Nejsi přihlášen
Re: Kdy vyměnit přední kotouče?
VikecB12 psal:No jestli ještě nekopou,tak bych se toho moc nebál,voni se věčinou vozvou že chcou vyměnit
Tak vůle na nich není,jenom min. do strany,řekl bych že je to v normálu.A při prudkém brždění nic nepocitúji.Spíš mi de o to jestli s tou novou sadou destiček přežijí.
Kdyš už sme u toho,kolik ma ta motorka mít najeto? Já mám tedka od novoty najeto 19tisíc a kotouče sou jak z fabriky a to su sakra těžkej,takže dostávají celkem zabrat. Myslím že by mě mohli 60 000km vydržet.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
origo kotouce by mnely vydrzet tak 50 000km minimalne ne ?!
samo ze zalezi na tom jaky desky se pouzijou , jestli ty co brzdi ale zase zerou kotouc a nebo nejake co brzdi jakz takz ale aspon nezerou kotouce
WD club member.
Zdravíčko, rád bych věděl, zda mam vyměnit kotouče, nebo mám ještě počkat.
Mám na předku 3,7 a 3,8 mm a na zadku 4,3 mm.
Zadní nebrzdím, tak ji neřeším.
Předek se zatím nevlní, tak bych rád radu, jestli se může stát něco nekalého, pokud je nevyměním hned, nebo mám počkat, až to při brždění něco začne dělat...
Díky za rady
Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
Franta.z. psal:Tak mě spíš zajímá jestli se dá jezdit pod tu hranici 4mm,jak je stanovena výrobcem,určitě je tam nějaká rezerva,tak zase je škoda je měnit,jestli jsou Ok.
Nedá, elektronika odpojí motor
God Save The Queen!
ty bláho, já budu mít za chvíli 70tis, kotouče 4mm, to jí dávam zabrat, furt na přední atd., a zatim vše cajk,neškubou, nevlní se, no vlastně taky na brzdíale to nebude kotoučema,ale těma posranejma 2-pístkama
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
smilflek psal:Zdravíčko, rád bych věděl, zda mam vyměnit kotouče, nebo mám ještě počkat.
Předek se zatím nevlní, tak bych rád radu, jestli se může stát něco nekalého, pokud je nevyměním hned, nebo mám počkat, až to při brždění něco začne dělat...
Díky za rady
Když se koukneš na přední kotouč (teda spíš ten... unašeč se to myslím jmenuje), tak tam bude myslím napsáno 4mm. Tj. že by ses pod tuhle hranici neměl dostat...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 17.09.2011 10:11:25 Offline |
Ondráš psal:smilflek psal:Zdravíčko, rád bych věděl, zda mam vyměnit kotouče, nebo mám ještě počkat.
Díky za radyKdyž se koukneš na přední kotouč (teda spíš ten... unašeč se to myslím jmenuje), tak tam bude myslím napsáno 4mm. Tj. že by ses pod tuhle hranici neměl dostat...
a i když se přesto dostaneš ...?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 17.09.2011 11:54:00 Offline |
qwerty psal:origo kotouce by mnely vydrzet tak 50 000km minimalne ne ?!
samo ze zalezi na tom jaky desky se pouzijou , jestli ty co brzdi ale zase zerou kotouc a nebo nejake co brzdi jakz takz ale aspon nezerou kotouce
....42 tis na bečku a kotouče ko je to zřejmě hodně i o stylu jízdy....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 17.09.2011 12:28:37 Offline |
Kelly01 psal:Když jsem prodával v 90000km první bandasku tak kotouče tknutý nebyly,
na druhé v 60000km taky žádná hranka, jezdíval jsem vždy SBS
loni jsem dal goldfreny a jak to dopadlo
A teď je dám zas, už mi od Kojaka všechno přišlo
Bude velký servis: o+f+vzduchový, řetězovka, olej+gufera+ucpávky ve vidlici, nový SBS na předek, svíčky a seřízení ventilů a jako třešnička vyčištění karbců
Ještě mi bohužel chybí sada gum bo nevím do čeho jít
God Save The Queen!
Franta.z. psal:Tak to jsem chtěl tak udělat,že je ještě nechám stou novou sadou,proto jsem se ptal.
Motorka má na tachu asi 40 000.
novy predni maj 4,5 mm a me ubylo s origo deskama během 40 tis. 1 desetina na kotoučich. A to nejsem zas až takovej žádnej posranej tůrista Těch 5 desetin dolů je docela dost.
Kelly01 psal:A teď je dám zas, už mi od Kojaka všechno přišlo
Bude velký servis: o+f+vzduchový, řetězovka, olej+gufera+ucpávky ve vidlici, nový SBS na předek, svíčky a seřízení ventilů a jako třešnička vyčištění karbců
Ještě mi bohužel chybí sada gum bo nevím do čeho jít
Jestli ještě potřebuješ ty gumy tak jukni sem http://www.durex.com/cs-CZ/Pages/default.aspx tam si vybereš
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:Kelly01 psal:A teď je dám zas, už mi od Kojaka všechno přišlo
Ještě mi bohužel chybí sada gum bo nevím do čeho jítJestli ještě potřebuješ ty gumy tak jukni sem http://www.durex.com/cs-CZ/Pages/default.aspx tam si vybereš
Dobrá zkušenost?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Ondráš psal:smilflek psal:Zdravíčko, rád bych věděl, zda mam vyměnit kotouče, nebo mám ještě počkat.
Díky za radyKdyž se koukneš na přední kotouč (teda spíš ten... unašeč se to myslím jmenuje), tak tam bude myslím napsáno 4mm. Tj. že by ses pod tuhle hranici neměl dostat...
To není žádná novinka... vím, že minimum je 4 mm, ale ptám se spíš na to, co se může přihodit, když budou mít méně...
nety psal:4Fun.cz psal:Kelly01 psal:A teď je dám zas, už mi od Kojaka všechno přišlo
Ještě mi bohužel chybí sada gum bo nevím do čeho jítJestli ještě potřebuješ ty gumy tak jukni sem http://www.durex.com/cs-CZ/Pages/default.aspx tam si vybereš
Dobrá zkušenost?
jo tak s těma mám taky zkušenost a jsou super
ale co se týká těch na motyku, tak jezdím Dunlop Sportmax Qualifier II a jsem s nima naprosto spokojen...
smilflek psal:Ondráš psal:smilflek psal:Zdravíčko, rád bych věděl, zda mam vyměnit kotouče, nebo mám ještě počkat.
To není žádná novinka... vím, že minimum je 4 mm, ale ptám se spíš na to, co se může přihodit, když budou mít méně...
ještě bych mohl dodat, že jsem koupil motyku když měla 52 tis. a kotouče 4.1-4.2, nyní mám 70 tis. a těch 3.7 a 3.8
asi moc brzdim
Ondráš psal:smilflek psal:ještě bych mohl dodat, že jsem koupil motyku když měla 52 tis. a kotouče 4.1-4.2, nyní mám 70 tis. a těch 3.7 a 3.8
asi moc brzdimSpíš blbý desky.
No, desky mám asi rok a půl zn. Bendix.
Ondráš psal:Myslel jsem tvrdý.
OK
tak poraď nějaké měkčí
Ale teď spíš jaké kotouče kupiť...
Mám vzít ty levnější kolem 4 tisíc, nebo radši ty pěknější za 5,5 tisíc? Je tam rozdíl v kvalitě??? Bo je to jen o vzhledu?
Díkes
smilflek psal:OK
tak poraď nějaké měkčí
Ale teď spíš jaké kotouče kupiť...
Mám vzít ty levnější kolem 4 tisíc, nebo radši ty pěknější za 5,5 tisíc? Je tam rozdíl v kvalitě??? Bo je to jen o vzhledu?
Díkes
Zavolej Kojakovi. On ti řekne co chceš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
no tak jsem asi hodně jen turista jezdící bez brzd,protože po šedesáti tisících,mám origo kotouče a chybí jim asi dvě desetiny a dokonce origo desky,což moc nechápu,jsem z toho
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
snowflake600 (Člen) 22.10.2011 23:27:51 Offline |
Kelly01 psal:Franta.z. psal:Tak mě spíš zajímá jestli se dá jezdit pod tu hranici 4mm,jak je stanovena výrobcem,určitě je tam nějaká rezerva,tak zase je škoda je měnit,jestli jsou Ok.
Nedá, elektronika odpojí motor
ty si úl...
Progear 650 (Člen) 23.10.2011 13:05:36 Offline |
hele jen tak pro info, moje bandaska má najeto 50 000km, z toho něco na okruhu a kotouče mají 4,4mm... takže si každej udělejte obrázek kolik máte najeto...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
hlemejzd999 (Člen) 23.10.2011 13:49:46 Offline |
Progear 650 psal:hele jen tak pro info, moje bandaska má najeto 50 000km, z toho něco na okruhu a kotouče mají 4,4mm... takže si každej udělejte obrázek kolik máte najeto...
když to tak teda spočítám, tak moje má asi tak 150 000
hlemejzd999 (Člen) 23.10.2011 13:50:34 Offline |
hlemejzd999 psal:Progear 650 psal:hele jen tak pro info, moje bandaska má najeto 50 000km, z toho něco na okruhu a kotouče mají 4,4mm... takže si každej udělejte obrázek kolik máte najeto...
když to tak teda spočítám, tak moje má asi tak 150 000
samozřejmě jetá jen ženskou
Progear 650 psal:hele jen tak pro info, moje bandaska má najeto 50 000km, z toho něco na okruhu a kotouče mají 4,4mm... takže si každej udělejte obrázek kolik máte najeto...
vogo, tak to ta moje bude mít nalítáno asi jako ta plazivýho, nebo eště víc..70 tis na tachu, kotouče 3,9mm..ale pravda, byly rovnaný na magnetce, nevim, kolik se z nich tenkrát ubralo.
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
No jó, ale ty tam dáváš měkký desky a měníš dvakrát za sezónu, ne?
To se pak dělaj normy na kotouče
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Honzik8719 (Člen) 23.10.2011 15:45:44 Offline |
dyt tu tvojí váhu ubrzdí i motor
...relativní kochač...
tý bláho, takže mých 70 tisíc a 3,7 mm znamená, že mi někdo přetočil tacháč tak o 350 tisíc dolu...
neni to trochu ulítlý?
napadají mě 4 důvody, proč máš tak málo sjeto: 1.nebrzdíš, 2. vážíš 30kg i s postelí, 3. úmyslně sis přetočil tacháč na víc km, 4. máš tam nový desky a děláš machry
Progear 650 (Člen) 23.10.2011 20:00:43 Offline |
Inženýrek psal:Progear 650 psal:hele jen tak pro info, moje bandaska má najeto 50 000km, z toho něco na okruhu a kotouče mají 4,4mm... takže si každej udělejte obrázek kolik máte najeto...
No jó, ale ty tam dáváš měkký desky a měníš dvakrát za sezónu, ne?
To se pak dělaj normy na kotouče
Ne... Prvních 40 000km vydržely origo desky...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
smilflek psal:Progear 650 psal:hele jen tak pro info, moje bandaska má najeto 50 000km, z toho něco na okruhu a kotouče mají 4,4mm... takže si každej udělejte obrázek kolik máte najeto...
tý bláho, takže mých 70 tisíc a 3,7 mm znamená, že mi někdo přetočil tacháč tak o 350 tisíc dolu...
neni to trochu ulítlý?
napadají mě 4 důvody, proč máš tak málo sjeto: 1.nebrzdíš, 2. vážíš 30kg i s postelí, 3. úmyslně sis přetočil tacháč na víc km, 4. máš tam nový desky a děláš machry
Vetsinou tam kazdej nasere nejaky Goldfreny nebo nejaky desky se smesi ktery proste ty kotouce sezerou. Hold proste tam rvat meky desky, ktery min vydrzej, ale o poznani muzou lepsi brzdit a setrej kotouce. Tak si vyber
Billy psal:smilflek psal:Progear 650 psal:hele jen tak pro info, moje bandaska má najeto 50 000km, z toho něco na okruhu a kotouče mají 4,4mm... takže si každej udělejte obrázek kolik máte najeto...
neni to trochu ulítlý?
napadají mě 4 důvody, proč máš tak málo sjeto: 1.nebrzdíš, 2. vážíš 30kg i s postelí, 3. úmyslně sis přetočil tacháč na víc km, 4. máš tam nový desky a děláš machryVetsinou tam kazdej nasere nejaky Goldfreny nebo nejaky desky se smesi ktery proste ty kotouce sezerou. Hold proste tam rvat meky desky, ktery min vydrzej, ale o poznani muzou lepsi brzdit a setrej kotouce. Tak si vyber
mno, když jsem motorku koupil, tak jsem koupil nějaký Bendixy, ale jakou maj tvrdost, o tom vím hov..
no každopádně zadní desky jsem neměnil a zadní kotouč má už taky po životnosti, ale ten neřešim, zadní brzdim jen když stojim na semaforu v kopci
Banditatom (Člen) 25.10.2011 20:35:51 Offline |
Billy psal:smilflek psal:Progear 650 psal:hele jen tak pro info, moje bandaska má najeto 50 000km, z toho něco na okruhu a kotouče mají 4,4mm... takže si každej udělejte obrázek kolik máte najeto...
neni to trochu ulítlý?
napadají mě 4 důvody, proč máš tak málo sjeto: 1.nebrzdíš, 2. vážíš 30kg i s postelí, 3. úmyslně sis přetočil tacháč na víc km, 4. máš tam nový desky a děláš machryVetsinou tam kazdej nasere nejaky Goldfreny nebo nejaky desky se smesi ktery proste ty kotouce sezerou. Hold proste tam rvat meky desky, ktery min vydrzej, ale o poznani muzou lepsi brzdit a setrej kotouce. Tak si vyber
... no proto jsem dopadl jak sem dopadl....
Stránky: 1