Nejsi přihlášen
Vymena klasickej spojky na hydraulicku B650
Ahojte!
Prosim vas o vsetky rady ohladom vymeny klasickej spojky na hydraulicku ako maju nove Banditi do roku 2007.
Moj je model 2005.
Co vsetko k tomu treba, ci je to tazka, nakladna vymena, ci sa da niekde kupit cely set k tomu.
Diky moc)
Tomy
Re: Vymena klasickej spojky na hydraulicku B650
XJelen:
neviem co to ma z motorom, ked ja xcem len vymenit lanko na zydrauliku a hlavne na spojke. Tipujem ze spojka je ta ista.
Filous:
Ide mi len cisto o esteticke riesenie.
Kupil som si spojkovu packu hydraulicku spojku, ktora mi tam nepasuje a tak mi napadlo ze mozno by nebolo n askodu vymenit spojku za hydrauliku. Ale vravim ak to bude nejake velke, nakladne riesenie necham to tak.
Hladam iba rady ako by to slo, nie akoby to neslo)
Diky
Tommy911 psal:XJelen:
neviem co to ma z motorom, ked ja xcem len vymenit lanko na zydrauliku a hlavne na spojke. Tipujem ze spojka je ta ista.
Filous:
Kupil som si spojkovu packu hydraulicku spojku, ktora mi tam nepasuje a tak mi napadlo ze mozno by nebolo n askodu vymenit spojku za hydrauliku. Ale vravim ak to bude nejake velke, nakladne riesenie necham to tak.
Diky
tý vogo to je materiál koupit si páčku s nádobkou a pak doma zjistit že tam žádnou nemám
K věci...takhle to asi nepůjde, ale jestli trváš na hydraulice tak zkus pohledat ve výrobcích Magura...ty dělaji konverze z lanka na hydrauliku...nicméně žádná láce to neni, na Bulíka za to chtěj přes 6500 kč
Tommy911 psal:XJelen:
Filous:
Diky
...musel bys sehnat to co sem psal z B12...ale jag sem psal, smysl mi uniká a bude tě to stát dost peněs...ty konverze vot Magury je uplnej finanční nesmysl...jinag fšechny vzduchový šestkový Bandasky maj lanka a funguje to bes problému...ale esi nevíš co s prachama???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy:
Packa som nekupil s nadobkou. Kupil som tu packu len tak, nejako som si neuvedomil ze B650 rok 2007 ma uz hydrauliku, zmylil som sa. Ale ziaden problem packa ma vysla na par korun takze aj keby som ju predal, zahodil svet sa nezbori!
Filou:
Vravim ak to bude finance narocne, vykaslem sa na to. Len ma to napadlo v ramci zabavy, vynovenia moto, nieco nove zase vymysliet))
Tommy911 psal:Lihy:
Packa som nekupil s nadobkou. Kupil som tu packu len tak
Ahaaa...no ale ani tak si to moc nevylepšil bo pak už tvůj dotaz postrádá smysl úplně, asi jako: "omylem sem koupil stupačky na gixero...půjde na něj bandit přestavět?"
Stránky: 1