Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 12:19:49 Offline |
zase jsem byl tam, kde sem být neměl :D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2011 12:22:20 Offline |
Re: zase jsem byl tam, kde sem být neměl :D
to je ta pumpa naproti Tescu??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 12:22:57 Offline |
nene, to je ta naproti shellce - směl Litomyšl
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 12:23:51 Offline |
mít tam na rameni ještě nášivku Bandit Pičo, tak z toho byla fotka na titulku
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2011 12:23:51 Offline |
no tu sem myslel
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 12:24:36 Offline |
ajo tyvoe, tohle Tesco :D to je zase za Shellkou, nějak sem si to neporovnal v makovici ...ještě sem tam v tom nenakupoval..
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2011 12:27:06 Offline |
snowflake600 psal:ajo tyvoe, tohle Tesco :D to je zase za Shellkou, nějak sem si to neporovnal v makovici
...ještě sem tam v tom nenakupoval..
já tam byl akorát v tom elektru
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 12:28:37 Offline |
když na to tak koukám, tak ty Nike se mi jednou stanou osudný, ale kdo to má furt ty škrpále vobouvat ....
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 12:35:15 Offline |
Inženýrek psal:ty voe, další medijální hvězda
to víš, Zdenda mě tu pěkně nasral, jak sem ho objevil v motocyklu nebo kde ...tak sem si říkal, že to tak nenechám
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 12:41:46 Offline |
SLUGI psal:... ty "White Najky" sou hustý, jak z galerie na Fuckbooku
co proti nim máš? :D laděj k mašině .......dyš já byl línej se do toho šněrovat, tak sem vzal kecky a valil.....náhodou, jinak všechny hadry na mašinu mám, tak cajk
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 13:15:13 Offline |
libac22 psal:tam to dřív byla pumpa na rozpadnutí
ted z toho událi tohlen hmm .
ae bez karty si nenatankujes....kdybych jel nalehko, jako obvykle jen s prachama v kapse, tak sem si nenatankovoal
snowflake600 psal:libac22 psal:tam to dřív byla pumpa na rozpadnutí
ae bez karty si nenatankujes....kdybych jel nalehko, jako obvykle jen s prachama v kapse, tak sem si nenatankovoal
to ne no ale radši jezdím tam vejš je tam dycky tak + - o 2 kč levnější no a nebo druhá možnost , na šelku litr za 39.90
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 13:19:20 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:libac22 psal:tam to dřív byla pumpa na rozpadnutí
to ne no ale radši jezdím tam vejš je tam dycky tak + - o 2 kč levnější no a nebo druhá možnost , na šelku litr za 39.90
tam vejš - tam je ONO....a jestli si koukal na seznamy benzinek s redenym benzinem - byla tam takže gratuluju a běž si vyčistit karbce
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2011 13:19:25 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:libac22 psal:tam to dřív byla pumpa na rozpadnutí
jezdíš k ONO tanku jo po zkušenostech z Plzně a jednou v Mejtě už nikdy..to je jak když necháš zataženou ručku
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 13:20:12 Offline |
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:snowflake600 psal:
ae bez karty si nenatankujes....kdybych jel nalehko, jako obvykle jen s prachama v kapse, tak sem si nenatankovoalto ne no ale radši jezdím tam vejš je tam dycky tak + - o 2 kč levnější no a nebo druhá možnost , na šelku litr za 39.90
jezdíš k ONO tanku jo
po zkušenostech z Plzně a jednou v Mejtě už nikdy..to je jak když necháš zataženou ručku
tak tak, koukám, že si mě s tím skoro předběhl
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:snowflake600 psal:
ae bez karty si nenatankujes....kdybych jel nalehko, jako obvykle jen s prachama v kapse, tak sem si nenatankovoalto ne no ale radši jezdím tam vejš je tam dycky tak + - o 2 kč levnější no a nebo druhá možnost , na šelku litr za 39.90
jezdíš k ONO tanku jo
po zkušenostech z Plzně a jednou v Mejtě už nikdy..to je jak když necháš zataženou ručku
já ti ani nevím jak se to tam jmenuje je to tam směrem na Lyták a odbočuješ na ní do leva .... já sem s ní zatím problém neměl , je pravda že tam tankuju jen do auta
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
![]() |
Progear 650 (Člen) 17.05.2011 13:29:28 Offline |
zavírej si plexi na helmě, až ti spadne, tak nebudeš tolik smutnej...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 13:37:57 Offline |
libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:
to ne no ale radši jezdím tam vejš je tam dycky tak + - o 2 kč levnější no a nebo druhá možnost , na šelku litr za 39.90jezdíš k ONO tanku jo
já ti ani nevím jak se to tam jmenuje je to tam směrem na Lyták a odbočuješ na ní do leva .... já sem s ní zatím problém neměl , je pravda že tam tankuju jen do auta
no, to je přesně ona
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 13:38:34 Offline |
Progear 650 psal:zavírej si plexi na helmě, až ti spadne, tak nebudeš tolik smutnej...
to si určitě votevřel fotgraf
snowflake600 psal:libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:
jezdíš k ONO tanku jopo zkušenostech z Plzně a jednou v Mejtě už nikdy..to je jak když necháš zataženou ručku
no, to je přesně ona
no nevím no zatím problém nebyl , většinou sosám u nás na Agipu , je to nejblíž
snowflake600 psal:SLUGI psal:... ty "White Najky" sou hustý, jak z galerie na Fuckbooku
co proti nim máš? :D laděj k mašině
.......dyš já byl línej se do toho šněrovat, tak sem vzal kecky a valil.....náhodou, jinak všechny hadry na mašinu mám, tak cajk
a kalhoty ode mě
kde se necháš vyfotit příště?
motto "Vem za heft a val"
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 16:01:00 Offline |
Jaster psal:snowflake600 psal:SLUGI psal:... ty "White Najky" sou hustý, jak z galerie na Fuckbooku
co proti nim máš? :D laděj k mašině
.......dyš já byl línej se do toho šněrovat, tak sem vzal kecky a valil.....náhodou, jinak všechny hadry na mašinu mám, tak cajk
a kalhoty ode mě
kde se necháš vyfotit příště?
právě nad tím přemýšlím :D vidíš voe, nech si na mě natisknout banner a ještě vyděláš
na ONU tankuju běžně(do auta), žádný problém. Hele Snowflaku, nedělá ti tam neplechu ten nízko umístěnej klakson? Já ho takhle jednou dal, pak jsem zapadl do doury, a klakson mi pěkně křápnul do blatníku, naštěstí bez škod. je fakt že to bylo před přitvrzením tlumičů
snowflake600 (Člen) 17.05.2011 21:33:00 Offline |
gerrik psal:na ONU tankuju běžně(do auta), žádný problém. Hele Snowflaku, nedělá ti tam neplechu ten nízko umístěnej klakson? Já ho takhle jednou dal, pak jsem zapadl do doury, a klakson mi pěkně křápnul do blatníku, naštěstí bez škod. je fakt že to bylo před přitvrzením tlumičů
já je mám tvrdý a pohoda
já ho tam mám na ležato (ten klakson ) aby tam tak nečuměl a pohoda , kdybych ho tam dal jak ty tak mě prolítne blatníkem
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2011 13:47:00 Offline |
já tam klakson nemám vůbec a taky žiju
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2011 13:50:46 Offline |
já myslim,že dlouho..ani na šestikilu jsem ho moc nepoužíval.
![]() |
Banditatom (Člen) 18.05.2011 19:32:50 Offline |
K.a.s.y.m. psal:já myslim,že dlouho..ani na šestikilu jsem ho moc nepoužíval.
no co co... naučíš se hlasitě kdákat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2011 07:22:32 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:já myslim,že dlouho..ani na šestikilu jsem ho moc nepoužíval.
no co co... naučíš se hlasitě kdákat
já myslim,že ta motorka je nepřeslechnutelná sama o sobě
snowflake600 (Člen) 05.10.2011 19:28:10 Offline |
Tony psal:Kam jsi těch 44 litrů dal?
Jinak pěkná fotka
to já si to tankuju kam můžu :D Místo brzdovky, pod sedlo aták :D To asi bral někdo přede mnou
Tak už i tady sněhobílej
http://ekonomika.idnes.cz/nafta-je-po-t … nomika_spi
Lepší někdy, než nikdy.
snowflake600 (Člen) 31.10.2011 18:16:48 Offline |
Drakoxxl psal:Tak už i tady sněhobílej
http://ekonomika.idnes.cz/nafta-je-po-t … nomika_spi
dopíčy, co to je? zejtra to zkasíruju.....díky za tip a výdělek minimálně na rok, tohle je fotka za sedmimístnou částku
snowflake600 (Člen) 31.10.2011 18:23:49 Offline |
čekal sem, kdo ty idioty vytlemí za to, že do článku s naftou rvou motorku a ejhle, na diskuzi si toho taky všimnuli...dělaj ze mě blbce
snowflake600 (Člen) 01.11.2011 11:06:40 Offline |
libac22 psal:kdy hodláš bejt v TV ?
![]()
doposud nepředložili adekvátní ohodnocení....jinak řečeno, dneska sem vyhodil dva
snowflake600 psal:libac22 psal:kdy hodláš bejt v TV ?
![]()
doposud nepředložili adekvátní ohodnocení....jinak řečeno, dneska sem vyhodil dva
Tak hlavně ofatrně, ať nejseš v TV jako crash na konec
Lepší někdy, než nikdy.
snowflake600 psal:http://pardubice.idnes.cz/ve-vysokem-myte-natankujete-zcela-bez-obsluhy-poprve-v-cesku-pte-/pardubice-zpravy.aspx?c=A110517_1586709_pardubice-zpravy_klu
máš to ale štěstí
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1