Nejsi přihlášen
125koní,120Nm
Musel sem se pochlubit.Ted sem si ho dovezl ze servisu.Delali me ventily,karbacnatky,olej a merení a serizovani na brzde.Mel sem namontovanej ladak SHARK a propustnejší filtr DNA.Vysledek myslím dobrejch 125koníku při 8500ot./min.Cena za servis u Franka v Holubicích 5000kč
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: 125koní,120Nm
Vzhledem k tomu že máš novej typ tak tě s tím krouťákem nalakoval jak malý děcko..
Seřízení neseřízení 123-127(135-137 starý model)koní uděláš s otevřenou koncovkou a obyčejným filtrem vždycky..
Ale na novým modelu neuděláš ani zdaleka 107-110(115-118Nm se dá na starým),reálně bych to u tebe viděl tak na 105-107Nm strop..
Pokud ano jsou to machři kteří dostali DK v Podolí a Ešnera na lopatky koncovkou,filtrem a šroubovákem
God Save The Queen!
Kelly01 psal:"ventily,karbacnatky,olej a merení a serizovani na brzde"
Olej a filtr, materiál: 1100,-
Ventily,podtlaky,seřízení,výměna oleje atd.2000,-
Brzda 500,-
Kde je těch dalších 1500kč
To je asi za to knov hov
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Kelly: Vymena oleje (motul) 1300kč
Serizení ventilu 1500kč
Serizeni karbeců 1000kč
3x brždění 900kč
Vyvážení obou kol(leštil sem rafky) 300kč
Slo me o to že sem tam dal ladak a filtr a rtochu to cukalo,mají tam brzdu s lambdou,poštelovali bohatost a je to gut.Hlavne to jede pekne plynule.
Ale jak sem pochopil,tak tobe v servisu delají vsechno jenom za cenu matroše a nekdy ani to ne.Ja jedu do servisu tak jednou za 3 roky,jinak si delam vymeny sam,takze su spokojenej.
SLUGI
Podle mne dobrej kauf vzhledem k dnešním cenám..
VikecB12
To jsou ceny jak v Práglu
My ortodoxní Moraváci:
Olej od Mirka(apod) 4x220,-
Filtr KN 250,-
Vyvážení obou kol 150,-
Ventily,karbce,bohatost,kontrola nebo výměna rozvoďáku 2000,-
Brždění - vždy 500(Brno,KM,atd.)a když to u toho štelují tak 3kila nahoru a nezajímá je jestli to odbrzdí 1 nebo 10x,jak je upoutaná tak je upoutaná
Na co si to "kurva" hraješ
Tahat nám sem Pražské móresy a ceny
Nikdo i nedělá nic zdarma
Matroš si dovezu a za posledních 5 let se tady ceny neměnily
God Save The Queen!
Musíš umět jednat
A přijet tam tak ve třech lidech..
Ovšem na brždění už tři roky seru..
Vyrostl jsem z toho
Buď to jede nebo ne,a výkon by mne měl zajímat proč
Pravda před pár lety jsem si prožil taky ladicí horečku
God Save The Queen!
Bylo by blbý kdyby nebyl
A už máš model s novým napínákem rozvoďáku?
Jestli ne tak si ho rychle nech vyměnit,Suzuka by ti to měla udělat zdarma bez ohledu na stáří motorky..
Tady už maj kluci 2zničený motory..
Vlastní blbostí
God Save The Queen!
Ja sem se taky nehnal po nakejch extra vykonech,jenom kdyz uz byl cas na serizení,tak se to vzalo na brzdu kvuli lambde.Ted vim ze je to ok a su spokojenej parchant A Kellyho ceny beru s rezervou,takze su spokojenej aji s cenou.Termín dodrzel na den presne,ale Kelly by to mel samozrejme na počkání
...jeste dva, tri roky a dostanes 2000,- kacen jenom za to, ze ti budou moci udelat servis na tvy na masine
ps: takovejm zakaznikum uz nejakou dobu rikam: "pane prosim vas, priste uz sem nechodte, protoze kdyz neprijdete, tak na tom vydelam"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly: Ses s chudyho kraje Ja se s nikym o cene hadat nebudu.Kdyz sem to tam vezl,rekl predbeznou cenu 5500 včetne vymeny svíček.Ty nakonec nemenil,protoze byly gut,zaplatil sem 5000 a spokojene vodjel. Kdyby rekl predbeznou cenu 3000 a pak chtel 5000 toz to bych se jináč choval ale takle to bylo
VikecB12 psal:Mimochodem,meli ste nekdy nekdo B na brzde s origo laufem a filtrem? Mam v technicaku psanejch neco pres 70Kw coz je zhruba 100K.
proto se to ani nesnažím měřit,bo mám origo vejfuk a trysky sou taky origo,takže 95,2 konipasů a stačí to
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
............ já mám starej model (2000) a měl jsem to na brzdě, kde mi na zadním kole naměřili 117 hřebců při 8640 rpm, jediná úprava o který vím je zadní koncovka Akrapovic. Vše ostatní by mělo být původní.
"Burn rubber, not your soul"
tak volej si vyměním sám a vynde ně to na 1000 a ventily a karbece mi dělal maník co seřizuje mašiny půlku buchlovjákům za 1500,na brzdu seru,páč tvrdím všem,že tam mám 150 koní a nerad bych se vyved z omylu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kircsi
Tohle jsem psal už nahoře
"Seřízení neseřízení 123-127(135-137 starý model)koní uděláš s otevřenou koncovkou a obyčejným filtrem vždycky.."
A díky tomu Dynojetu máš menší krouťák,vyhoď ho i s KN filtrm a bude to ještě lpší..
Mělo by se to posunout dolů..
God Save The Queen!
Tak ani nevím, jestli to sem mám napsat, aby mne Kelly nějak nezačal kamenovat Ale teda že jste to vy: už si to přesně nepamatuju, ale B 12 rok 01, LeoVince, Dyno stage 1 kvůli křivce 116,5k a 114Nm. Křivka krouťáku jde krásně nahoru okolo 3000 ot/min. ve 3500 mám víc jak 100Nm okolo 8000 to jde dolu, ale tady začíná oblast maximálního výkonu. Takže klidně do mne, už se těším.
Tož tak:-D
Marián psal:ja mam 650,papirove usmrkanejch 78 koni(podle tady tech cisel,co tady padaj-pres 120 a vic),kroutak nevim a je mi to u prdele.hlavne ,ze to jede podle mejch predstav ne?
...abych tě uklidnil, tag v reálu se fšim originálnim haraburdim tam máš ňákejch 82-84 klokanů...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nekamenuji..
Je mi to fuk..
Akorát těm vašim krouťákům nevěřím,Hrál jsem si s 01 a víc jak 110Nm jsme z toho na klice nedostali..
Ani jinde(dk uvádí kolo)
http://www.dkracing.cz/tuning/htm/gsf1200_01.htm
http://www.dkracing.cz/tuning/htm/gsf1200.html
God Save The Queen!
Kelly: nevím, takovýto mám graf a někde ho snad i najdu a prostě mu věřím. Tím to pro mě skončilo. Byl jsem u toho, motyka šla na brzdu 5x, hrali jsme si ještě s předstihem. Mě se ty čískla líbí a tím to pro mě zvadlo.
Tož tak:-D
Filous psal:Marián psal:ja mam 650,papirove usmrkanejch 78 koni(podle tady tech cisel,co tady padaj-pres 120 a vic),kroutak nevim a je mi to u prdele.hlavne ,ze to jede podle mejch predstav ne?
...abych tě uklidnil, tag v reálu se fšim originálnim haraburdim tam máš ňákejch 82-84 klokanů...
Tak to dekuju,hned sem klidnejsi a navic se mi i zvedlo sebevedomi,ze tam am pres 80 a to tam mam ladak,takze to bude este vic!
este jednou diky filousi
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Filous psal:Marián psal:ja mam 650,papirove usmrkanejch 78 koni(podle tady tech cisel,co tady padaj-pres 120 a vic),kroutak nevim a je mi to u prdele.hlavne ,ze to jede podle mejch predstav ne?
Tak to dekuju,hned sem klidnejsi a navic se mi i zvedlo sebevedomi,ze tam am pres 80 a to tam mam ladak,takze to bude este vic!
este jednou diky filousi
...no vona ta děravá roura nejni dycky výkonová výhra
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jiřina
Mně na brzdě ukázali jak se změnou konstant dokázali dostat o 25koní a 15Nm nahoru
A říkali že to tak většinou lidem dělaj aby měli radost..
A viděl jsem jen u Morávka že opravdu nastavoval atmosferickej tlak a podobný..
Takže se už roky přikláním ke skupině co říká že brždění je naprd,jen pro ego..
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jiřina
Mně na brzdě ukázali jak se změnou konstant dokázali dostat o 25koní a 15Nm nahoru
Takže se už roky přikláním ke skupině co říká že brždění je naprd,jen pro ego..
vog kelly tak to ti nežerem, že by něco co je pro ego bylo naprd!
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Kelly01 psal:Jiřina
Takže se už roky přikláním ke skupině co říká že brždění je naprd,jen pro ego..vog kelly tak to ti nežerem, že by něco co je pro ego bylo naprd!
máš recht Zubatej, zlatý kola sů zlatý kola
Zas sem se po delsi dobe zasmal jak Kelly daval čočku nam mladejm ksichtum
Billy psal:Zas sem se po delsi dobe zasmal jak Kelly daval čočku nam mladejm ksichtum
jojo taky jsem si to prošel a pak si říkám, kurva ten dědek zas chytil druhej dech a vono hovno je to čtyři roky starý
ale po ránu to bodlo
Strýcfajtr !!!
Kelly01 psal:Nemám čas na pičoviny, mám odpoledne písemku a vůbec tomu nerozumím
Najděte toho jiřinu, to bylo docela vtipný vlákno a fotoseriálem
jj ten fotoseriál se mi obzvláště líbil
Stránky: 1