Nejsi přihlášen
zavislak81 (Člen) 21.10.2011 14:34:55 Offline |
Re: Písmena na nádrži
přesně tak koupíš buď celou sadu, nebo jen jednotlivé nápisy, koukni třeba na motografix, nebo na motolepo.
http://www.arvmoto.cz/cz/14-e-shop/1-po … 2000-.html
...a než se tím otravovat v reklamce
Přece jen se vrátím k tématu, bo chci mít ty písmena stejně velký jak origo. Tož byl by mi schopen někdo ty písmena přeměřit (VxŠxD)? Díky předem Jo, a profil mám vyplněnej
Má někdo zkušenost s reflexní folii, dá se to pak f klidu přeláknout?
gerrik psal:Přece jen se vrátím k tématu, bo chci mít ty písmena stejně velký jak origo. Tož byl by mi schopen někdo ty písmena přeměřit (VxŠxD)? Díky předem Jo, a profil mám vyplněnej
Má někdo zkušenost s reflexní folii, dá se to pak f klidu přeláknout?
Zeptej se Osirise. Když jsem tam měl nádrž, tak jsme se o tom bavili, ale vzhledem k ceně jsem se vysral jak na origo, tak na ty z reklamky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ale jo, ten partsdepot by šel, ale našel jsem lepčí http://samolepy.com/eshop/suzuki-loga-r … p-165.html jen si myslím že délka loga by měla být nějak kolem 15-16 cm
Bacha na to z čeho ty písmena budou řezat. Já koupil od www.motolepo.cz a ta písmena na nádrži na sobě udělala maličké bublinky po přelakování. Ať to není materiál který do sebe natáhne z teho laku vlhkost.
GSX1250FA
Tak nesázej do loterie a kup originál, kor když děláš novou nádrž. Kolikpak chce partsdepot už ses ptal?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Nevim, za tuhle cenu bych skutečně nějakej bastl neřešil, kor dyž to má jít pod lak. To si dej radši v putyce vo pár hrnců míň, ale ať to kurva vypadá.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hlemejzd999 (Člen) 03.11.2011 13:20:44 Offline |
Zdenda psal:Nevim, za tuhle cenu bych skutečně nějakej bastl neřešil, kor dyž to má jít pod lak. To si dej radši v putyce vo pár hrnců míň, ale ať to kurva vypadá.
no kurva že jo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 03.11.2011 16:06:29 Offline |
Mour psal:Kura, taks mě donutil zajít do garáže, ešte že tam můžu jít v trenýrkách
Délka nápisu je 180 mm, výška písma 27 mm a tloušťka písma 10 mm
...měřeno svinovacím metrem, bez brýlí
...tak to je v
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1