Nejsi přihlášen
Re: Přažácííí a jedovnice??
oblek si kup. Jinak ti bude kosa až promokneš. A jestli to nepromokne tak do rána ta komboška bude stejně durch jak to bude nacucaný...
nepromok neni drahej a jestli chceš stejně ušetřit, tak si zajdi do baukrámu a kup si pracovní oděv na práci s různejma postřikovačema (herbicidy, pesticidy) většinou je žlutej :) Kup dost velkej ať se do něj vlezeš i v oblečení.
Ps. hlavně neber takovej ten tenoučkej bílej....ten by asi moc nepomohl.
...a já nejedu vůbec...
bude kláda jako <=i~ (prase) o mokru nemluvě, tak radši budu doma v teploučku a vyrazim až zase vyleze sluníčko...
Tak si to tam užijte - budu na vás vzpomínat...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:...a já nejedu vůbec...
bude kláda jako <=i~ (prase) o mokru nemluvě, tak radši budu doma v teploučku a vyrazim až zase vyleze sluníčko...
Tak si to tam užijte - budu na vás vzpomínat...
...i to k motorce patří
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ale hošanííí, tak už ju někdo vemte s sebou.... .
Jsi si měla vzpomenout dřív, mám doma nepromok z doby kdy jsem byl ještě drobný a štíhloučký (už je to fakt dávno). Po Čurákově jsem dneska jezdil celej den, moh jsem půjčit, pro mě to už fakt není a paní se mnou žádná nejezdí... .
Autobus je taky Suzuki... .
Pokud teda pojedeme spolu (platí ta nedělě odpoledne?), tak to bude v klidu. Kdyby se něco stalo, tak Loser vypomůže
Pojedeme hezky na jistotu a nebudeme lítat 100 přes obec, jo?
Jinak já beru svůj nepromok a Peťa je odhodlaná to odjet jen v kůži s Indulonou, tak se pak můžete klepat spolu
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Michal GSX (Člen) 04.05.2007 22:17:49 Offline |
copa je to za pořádky,ženská a nemá deštník
ikdyž navostro nejni vůbec špatnej nápad,možná bych jel i jako doprovod
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
zrzule psal:hmmmm.tak to vypadá že to bude ještě sranda
Ondráš: takže ty necháš péťu moknout???? tak víš co já budu trpět s ní a pak si to obě u tebe vybereme....jóóó to jsem to krásně vymyslela.holka šikovná jsem
Já bych jí svůj nepromok klidně půjčil, ale vypadala by v tom jako hip hoper (rozkrok u kolenou).
Ondráš psal:zrzule psal:hmmmm.tak to vypadá že to bude ještě sranda
Ondráš: takže ty necháš péťu moknout???? tak víš co já budu trpět s ní a pak si to obě u tebe vybereme....jóóó to jsem to krásně vymyslela.holka šikovná jsemJá bych jí svůj nepromok klidně půjčil, ale vypadala by v tom jako hip hoper (rozkrok u kolenou).
ty máš tříselnou kýlu, že máš rozkrok u kolen?
zrzule psal:osi:tak ty vidět teda nechci.
No jo já si taky vezmu pádla a nějak se tam dopravim. jejda si ti cestu radši ani nepředstavuju
Od 120km v hodině ti budou vodlítávat kapky samia déšť ani nebudeš vnímat páč budeš furt přemejšlet kde se nesložit
Jebat motorky :-)
zrzule psal:Ondráš:hele víš co já znám co je těch vašich 20 cm.
Palous: no tak na tom něco bude........pomóóóc
no jo tak to ondrášovi vodpust, že tě nechtěl hned strašit tim, že je to 20 bez bambule :)
ps. voda je jen psychickej problém.....teda do první kreše
ne ale vážně neni to nic hroznýho, stejně zatáčky asi nijak neřežeš takže bych si z toho nedělal hlavu. Jen buď opatrnější na przdy a vono to pude
Lihy psal:Ondráš psal:zrzule psal:hmmmm.tak to vypadá že to bude ještě sranda
Ondráš: takže ty necháš péťu moknout???? tak víš co já budu trpět s ní a pak si to obě u tebe vybereme....jóóó to jsem to krásně vymyslela.holka šikovná jsemJá bych jí svůj nepromok klidně půjčil, ale vypadala by v tom jako hip hoper (rozkrok u kolenou).
Ještě je něco jao elefantismusVidděl jsem to v jednom cestopise..
bla...blabla...!
fido psal:Lihy psal:Ondráš psal:Já bych jí svůj nepromok klidně půjčil, ale vypadala by v tom jako hip hoper (rozkrok u kolenou).
Ještě je něco jao elefantismusVidděl jsem to v jednom cestopise..
Elefantiáda... No to fakt nikomu nepřeju...
zrzule psal:no já jsem v práci.......a ty dementi mi začínají pít krev.simulanti.ani to si nestíhám dát
go.icq.com.... Ani tohle vám tam nefunguje?
Máš se starat o králíky, ty neřvou ani když mají hlad
Myšák psal:tak kdo teda vsechno jede z praglu? a v kolik? a kdo mi puci nepromok?
Já s Mazim v pondělí asi v 11hod.
z prahy po stary hradecky do pardubek - V.Mýto-svitavy-blansko a jedasy-podle plánovače 248km
konečně vyzkouším nepromok z Lidlu/rok mi leží ve skříni/
Možná sem to zapomněl zdůraznit v kalendáři akcí, ale přijeďte nějak najezení - nic jako prasátko nebo něco nebude ........! :((( Max nějaký věci jako pizza z mikrónovky, utopenec nebo tak ..... .ale v Jedasích je dost hospod tak se dá dyžtak votočit někam .... Kakin
Kakin psal:Možná sem to zapomněl zdůraznit v kalendáři akcí, ale přijeďte nějak najezení - nic jako prasátko nebo něco nebude ........! :((( Max nějaký věci jako pizza z mikrónovky, utopenec nebo tak ..... .ale v Jedasích je dost hospod tak se dá dyžtak votočit někam .... Kakin
...a no tag to já nikam nejedu, utopence si můžu dát doma
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kakin psal:voe šak v pondělí je to vobjednaný na Intreu i s panem majitelem ..... a už si kurva dej po letech něco jinýho v té hospě!!!
...dyš mě se tůůůze líbí ta šavle
hmm tak to máš smůlu jestli kelly nedorazí
MartysN6 psal:Myšák psal:tak kdo teda vsechno jede z praglu? a v kolik? a kdo mi puci nepromok?
Já s Mazim v pondělí asi v 11hod.
z prahy po stary hradecky do pardubek - V.Mýto-svitavy-blansko a jedasy-podle plánovače 248km
konečně vyzkouším nepromok z Lidlu/rok mi leží ve skříni/
Toudle cestou bych chtel je taky, ale uz zejtra ...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1