Nejsi přihlášen
Jakou máte spotřebu oproti manuálu?
Venku chčije a chčije. Tak jsem si z nudy přečetl článek od TUV, že auta oproti psané spotřebě v TP žerou až od několik % více. Jak jsou na tom vaše káry. Mám rok Focuse a papírově by měl mít průměrku asi tak 8 a bere si 9 litrů.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2010 22:55:52 Offline |
Re: Jakou máte spotřebu oproti manuálu?
Kuki - jsi ňáká chytrá s tým ježděním, tady u nás už sou zase povodně, asi by po mě ňákej řepák brzo hodil vídlema kdybych se jim tam projížděl vokolo vodplavenej baráků
Jináč - Fíkus TDDDDDI ně žral vo litr vícej jak v techničáku (6,5) Fóbije 1,4 TDI hárdkór červený celejch 59 KW, taky asi vo litr víc (5,8) a všechny auta co je měl všechny vlastně némlich to samý akurát spochabená Astra 1,4 benzin vo skorem 2 litry víc jak měla psaný (8-9 litrůch ať sem dělal co sem dělal)
To taková Toyota Corolla v benzinu, eště echt tojota made in džapán, furt za 6,5 a když jsem jel na dovolenou na kochačku tak míň jak 5,5 litra.. To byl setsakra stroj a vlastně furt je, jezdí s ním mladá
zzzmrzlinar psal:To taková Toyota Corolla v benzinu, eště echt tojota made in džapán, furt za 6,5 a když jsem jel na dovolenou na kochačku tak míň jak 5,5 litra.. To byl setsakra stroj a vlastně furt je, jezdí s ním mladá
Já to říkám pořád,starý dobrý stroje,jede to,nežere to a nemá se na tom co pokazit jak je to jednoduchý.A co dneska?Samá elektronika a ekologie a přitom to člověk trochu máloží a už to žere jako prase.A o poruchovosti ani nemluvě.
Volvo mě jezdí furt za 12. Jednou sem se dostal na 9,ale to se kloudně nesvezu Letos je první rok kdy se těším až napadne sníh,že si užiju trochu legrace v autě
No a Boxer mě jezdí od 8 do 10 litrů,záleží jak su naloženej a jak fouká vítr
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Libor nx psal:Mám taky Fokuse 1.6 combi a jezdím okolo 7L.Co tam máš za motor?Asi máš těžkou mohu.
mám ten samej, ale po práglu 8,5-9. Možný bych si to změřit podle tankování než podle počítače
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:mám ten samej, ale po práglu 8,5-9. Možný bych si to změřit podle tankování než podle počítače
Pantáta taky machruje jak má malou spotřebu na Renckovi podle počítače,ale podle tankování je to někde jinde.Pěkně mu ten PC kecá.
Libor nx psal:redik27 psal:mám ten samej, ale po práglu 8,5-9. Možný bych si to změřit podle tankování než podle počítače
Pantáta taky machruje jak má malou spotřebu na Renckovi podle počítače,ale podle tankování je to někde jinde.Pěkně mu ten PC kecá.
já mám spíše velikou, musím si to ověřit
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Banditatom (Člen) 28.09.2010 18:33:11 Offline |
koncernofý 1.9 TDI v TP 5.3l ale nikdy jsem se na tuhle spotřebu nepodíval
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:koncernofý 1.9 TDI v TP 5.3l ale nikdy jsem se na tuhle spotřebu nepodíval
my máme u ochcávky počítačovou dlouhodobou průměrnou asi tak za 5 let 5.2l a že se na to šlape...
jinak když jsem to asi dvakrát porovnával s tankováním, tak se ta počítačová lišila vždy asi jen o pár setin litru, takže tady ten počítač nekecá.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Banditatom psal:koncernofý 1.9 TDI v TP 5.3l ale nikdy jsem se na tuhle spotřebu nepodíval
my máme u ochcávky počítačovou dlouhodobou průměrnou asi tak za 5 let 5.2l a že se na to šlape...
jinak když jsem to asi dvakrát porovnával s tankováním, tak se ta počítačová lišila vždy asi jen o pár setin litru, takže tady ten počítač nekecá.
ale kecá
GSX 1400 K7
Banditatom (Člen) 28.09.2010 19:01:30 Offline |
Inženýrek psal:Banditatom psal:koncernofý 1.9 TDI v TP 5.3l ale nikdy jsem se na tuhle spotřebu nepodíval
to máš HDI ne?já tak no od 5,7-6,5L
Banditatom psal:Inženýrek psal:Banditatom psal:koncernofý 1.9 TDI v TP 5.3l ale nikdy jsem se na tuhle spotřebu nepodíval
jinak když jsem to asi dvakrát porovnával s tankováním, tak se ta počítačová lišila vždy asi jen o pár setin litru, takže tady ten počítač nekecá.to máš HDI ne?já tak no od 5,7-6,5L
Kdepak TDI...
Banditatom (Člen) 28.09.2010 19:08:47 Offline |
Inženýrek psal:Banditatom psal:Inženýrek psal:
jinak když jsem to asi dvakrát porovnával s tankováním, tak se ta počítačová lišila vždy asi jen o pár setin litru, takže tady ten počítač nekecá.to máš HDI ne?já tak no od 5,7-6,5L
Kdepak TDI...
otázka je co to je když se tomu šlape
Banditatom psal:Inženýrek psal:Banditatom psal:
to máš HDI ne?já tak no od 5,7-6,5LKdepak TDI...
otázka je co to je když se tomu šlape
nojo, to je taky fakt..
Uhlajs psal:Mam HYUNDAI Accent 1,4i DOHC 71 kW a pruměrnou spotřebu na 7,2 l.
Joo ale v zimě když je festově pod nulou a vyjíždím ráno z garáže tak to ukazuje okamžitou i 13,5 l.
když tomu šlápnu na krk, tak mám i 30
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:Uhlajs psal:Mam HYUNDAI Accent 1,4i DOHC 71 kW a pruměrnou spotřebu na 7,2 l.
Joo ale v zimě když je festově pod nulou a vyjíždím ráno z garáže tak to ukazuje okamžitou i 13,5 l.když tomu šlápnu na krk, tak mám i 30
Hmmm. Ještě že tankuju jen za 500kč.Tak mě nějaké zdražování nebere.Jezdím pořád za stejno.V létě i v zimě.
Na pojebaným PD se pod 8-9 průměrné nedostanu
Ale jezdím V 90% jen po městě a krátký, na dálkový jsem na 6,5 ale už to dávno neřeším, jedu kolem nafty, hópnu tam za 2 litry a valím dál
God Save The Queen!
Ja jezdim s filckou 1.9D mezi 5-6 litry
Banditatom (Člen) 03.11.2011 15:49:15 Offline |
nic novýho... akurát pyžlot má v techničáku vosm a já su se ještě pod deset nepodíval
Progear 650 (Člen) 04.11.2011 10:13:26 Offline |
VikecB12 psal:Volvo mě jezdí furt za 12. Jednou sem se dostal na 9,ale to se kloudně nesvezu Letos je první rok kdy se těším až napadne sníh,že si užiju trochu legrace v autě
No a Boxer mě jezdí od 8 do 10 litrů,záleží jak su naloženej a jak fouká vítr
Boxer mě jezdí....... už to mě dost pobavilo...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Jelikož vozidlo nestále podléha samovolným závodním úpravám ve smyslu snižování hmotnosti pro dosažení většího výkonu (rezne to jako kráva), tak spotřeba skoro neznatelně klesá
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Progear 650 psal:VikecB12 psal:Volvo mě jezdí furt za 12. Jednou sem se dostal na 9,ale to se kloudně nesvezu Letos je první rok kdy se těším až napadne sníh,že si užiju trochu legrace v autě
No a Boxer mě jezdí od 8 do 10 litrů,záleží jak su naloženej a jak fouká vítrBoxer mě jezdí....... už to mě dost pobavilo...
jezdil by na puvodni motor, kdyby tam mel motor z francouze a ne z pomrdanyho forda s predepsanyma intervalama vymeny oleje po 40 tacech , bo to jaka pica vymyslela takovy vymeny i u ostatnich motoru to je des. Fotr to taky tak praktikuje ve Volvu dle jejich silenejch intervalu, a cekam taky kdy to prijde
No každopádně novej motor nepoznal delší servisní interval než 20tisíc km,zatím je na něm 170tisíc,tak uvidím,jak dlouho se ještě bude točit Jó ford,to je držák A na volvu měním teďka po deseti,volej stojí pár korun
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1