Nejsi přihlášen
Re: ...v prachu 2011
Já včera udělal estrádu na parkingu, když jsem si zapomněl sundat zámek z předního kotouče a tak po rozjezdu (cca 20cm) jsem lehkým ulehnutím na asfalt sklidil potlesk na nedaleké autobusové zastávce
A jak psal Kelly škoda O,- a ego v
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Já včera udělal estrádu na parkingu, když jsem si zapomněl sundat zámek z předního kotouče a tak po rozjezdu (cca 20cm) jsem lehkým ulehnutím na asfalt sklidil potlesk na nedaleké autobusové zastávce
Podobnej případ se stal kamošovi v Brně. Byl na mašině na Flédě(music club) a dělal tam machra-Strýtfajtr,pak zapadl dovnitř a tam ho někdo vyhecoval,tak vyběhl ven,nakopl svoje vorvaný CBR6 a z fleku vystartoval po zadním,jakej byl dopad se zamčeným kotoučem si dokážete přectavit a to fšecko před davem přihlížejících mladejch kundiček,kerý ho šly vočumovat z toho podniku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Drakoxxl psal:Já včera udělal estrádu na parkingu, když jsem si zapomněl sundat zámek z předního kotouče a tak po rozjezdu (cca 20cm) jsem lehkým ulehnutím na asfalt sklidil potlesk na nedaleké autobusové zastávce
Vo tom by mohl vyprávět i Tajnej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 psal:Drakoxxl psal:Já včera udělal estrádu na parkingu, když jsem si zapomněl sundat zámek z předního kotouče a tak po rozjezdu (cca 20cm) jsem lehkým ulehnutím na asfalt sklidil potlesk na nedaleké autobusové zastávce
A jak psal Kelly škoda O,- a ego vPodobnej případ se stal kamošovi v Brně. Byl na mašině na Flédě(music club) a dělal tam machra-Strýtfajtr,pak zapadl dovnitř a tam ho někdo vyhecoval,tak vyběhl ven,nakopl svoje vorvaný CBR6 a z fleku vystartoval po zadním,jakej byl dopad se zamčeným kotoučem si dokážete přectavit a to fšecko před davem přihlížejících mladejch kundiček,kerý ho šly vočumovat z toho podniku
todle dyš se stane, to musí bejt pěkná krysa
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
17. driver
18. abik
19. john
20. cockin
21. petr j.
22. xjelen (opět )
23. libac22
24. kuba b12
25. sandman
26. progear
27. bolek009
28. paavlin
29. silverfox
30. marakm
31. brkos
32. honza1977
33. thor5552
34. felda
35. levap
36. kelly01 (opět )
37. mamutek (opět )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. psal:ABik psal:K.a.s.y.m. psal:
v Brně v pravý zatáčce ve stoupání na cílovku..ona obvyklá zatáčka
neviděl jsem bajk,ale je na ní prej škoda velká..prdel pryč předek rozbitej no asi šla pana vorel a Hrubkyn prej levou ruku zlomenou pravou naraženou a pohnožděnej kotník,ale prej jinak v pohodě a už si dojde i sám na záchod
Taky jsem mu říkal,že má kliku ,že si lehnul na dromu.Budka č.18 Každý to tam krouží po koleně, protože je to přece frajeřinka Někteří s tím jebnou, jiní helmou rozsekají plexi a další malují čáry po asfaltu. A nakonec se to všichni naučí jezdit tak jak se má
Taky jsem se vyučil a napodobil kojaka Od té doby to jezdím jinakto víš no..dvakrát tam byl na vodě a nasranej a když jim to teď vyšlo na suchu tak za ní asi tahal ze tří co tam odsud jeli dva padli ,ale pro příště bude určitě chytřejší
Moc dobře ten kačírek v ty zatáčce znám motorka podle toho jak vypadá tak pana orel a já v kotrmelcích světlo tma.už se té příhodě jen dodnes mi ta motorka stojí v garáži.Když se potřebuju sklidnit du se na ní podívat.
Jinak všem letcům brzké uzdravéní.Zdraví je jen jedno motorka se dá koupit.
zase mě ten můj chlap bonznul. no co... ustlala jsem ducatce na asfaltu, bylo to něžné, jen mi začínají docházet páčky
nejvíce mě ale nasralo, že kolem mě projeli 3 auta, vedle stáli o 50m dál 2 chlapi a nepomohl ani jeden!!!
Mamuti ještě nevymřeli, tak bacha na ně!!!
tak za sebe taky něco přidám... nikdy sem se nezválel, ale vždycky jí tak něják položil v minimální rychlosti... prvně hned v autoškole, při parkování- diversion 900 (těžká svině)... měl sem nohu moc blízko u mašiny, vzadu se mi něják zamlel instruktor, a už sem jí pokládal...
další už bylo s banditem... prvně ulomená páčka spojky, když sem jel po polní cestě abych se dostal na nějáký lepší místo odkud bude vidět na auta který jeli rallye vysočina... najel sem na prostředek, kde byla tráva... - ulomená páčka spojky... potom celý odpoledne strávený v depu a nouzový řešení byla brzdová páčka i s objímkou z kola... docela prdel jest s tim přes 100 km...
další byla blbost na křižovatce, kdy předemnou jel kámoš na fárošovi, přilítli sme tam, on se rozhlíd, začal se rozjíždět, já se začal rozjíždět taky, on se rozhlíd znova a zabrzdil, protože si myslel že bych to nestih... já nestih, ale dobrzdit, takže sem mu to poslal lehce do zadní gumy, a následovalo opět pomalý položení- stupačka v hajzlu... Bůh žehnej padákum... jinak by ty škody byly daleko horší...
yebat psal:tak za sebe taky něco přidám... nikdy sem se nezválel, ale vždycky jí tak něják položil v minimální rychlosti... prvně hned v autoškole, při parkování- diversion 900 (těžká svině)... měl sem nohu moc blízko u mašiny, vzadu se mi něják zamlel instruktor, a už sem jí pokládal...
další už bylo s banditem... prvně ulomená páčka spojky, když sem jel po polní cestě abych se dostal na nějáký lepší místo odkud bude vidět na auta který jeli rallye vysočina... najel sem na prostředek, kde byla tráva... - ulomená páčka spojky... potom celý odpoledne strávený v depu a nouzový řešení byla brzdová páčka i s objímkou z kola... docela prdel jest s tim přes 100 km...
další byla blbost na křižovatce, kdy předemnou jel kámoš na fárošovi, přilítli sme tam, on se rozhlíd, začal se rozjíždět, já se začal rozjíždět taky, on se rozhlíd znova a zabrzdil, protože si myslel že bych to nestih... já nestih, ale dobrzdit, takže sem mu to poslal lehce do zadní gumy, a následovalo opět pomalý položení- stupačka v hajzlu... Bůh žehnej padákum... jinak by ty škody byly daleko horší...
to je dobrá historie - máš asi krátký nohy viď?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Petula psal:Osi tak se hlásím, včerejší volné v Brně
...ale jinak asi v poho ne?
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
17. driver
18. abik
19. john
20. cockin
21. petr j.
22. xjelen (opět )
23. libac22
24. kuba b12
25. sandman
26. progear
27. bolek009
28. paavlin
29. silverfox
30. marakm
31. brkos
32. honza1977
33. thor5552
34. felda
35. levap
36. kelly01 (opět )
37. mamutek (opět )
38. petula
Petula psal:No sem tam mě něco bolí, trošku jsem ryla bradou v kačeru, ale jinak jsem OK.
...no tag to je f klidu ...copas vyvádělas??? ...a jag je na tom gixxer??? ...taky má natlučenou bradičku???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Petula psal:No sem tam mě něco bolí, trošku jsem ryla bradou v kačeru, ale jinak jsem OK.
...no tag to je f klidu ...copas vyvádělas??? ...a jag je na tom gixxer??? ...taky má natlučenou bradičku???
Chlape tomu neuvěříš, ale gixxer je úplně v cajku, jen pravé zrcátko pracklé (jen sklo), upadnutý hříbek padáku a kolem padáku prasklá kapota, jinak kromě pár skrábanců lautr nic.. jsem na tom hůř jak motorka, normálně jsem na ní odjela
a co jsem vyváděla? No jsem jelito, co chceš slyšet
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Póla psal:Peti ty máš málo starostí viď....
Tak ať to brzy rozchodíš a jelito si dej příště na talíři místo ztotožnění s vlastní osobou....
Ale stálo to zato ne ?
Tyjo Pavlí, jelo mi to jako sviňa, normálně mi v půlce prvního kola seplo červený světlo a co kolo jsem předjížděla 2 motorky No stal se ze mě na chvíli bezmozek
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
17. driver
18. abik
19. john
20. cockin
21. petr j.
22. xjelen (opět )
23. libac22
24. kuba b12
25. sandman
26. progear
27. bolek009
28. paavlin
29. silverfox
30. marakm
31. brkos
32. honza1977
33. thor5552
34. felda
35. levap
36. kelly01 (opět )
37. mamutek (opět )
38. petula
39. lukinb6
LukinB6 psal:Tak si zapište další jméno. Včera v Sosnové já první pád od doby kdy jsem na Banditu začal.
Takže ENKO?
Bylo to tam pěkně hnusný, takže asi poděkuju rukám, že jsem nemohl víc jezdit...
To je taky nápad pustit tam motorky po rally crosu bez úklidu.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:LukinB6 psal:Tak si zapište další jméno. Včera v Sosnové já první pád od doby kdy jsem na Banditu začal.
Takže ENKO?
Bylo to tam pěkně hnusný, takže asi poděkuju rukám, že jsem nemohl víc jezdit...
To je taky nápad pustit tam motorky po rally crosu bez úklidu.
ty vole stojí vám ta sosnová vůbec za to? Jel jsem to jednou...děkuju pěkně
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:PFremer psal:LukinB6 psal:Tak si zapište další jméno. Včera v Sosnové já první pád od doby kdy jsem na Banditu začal.
Takže ENKO?
To je taky nápad pustit tam motorky po rally crosu bez úklidu.ty vole stojí vám ta sosnová vůbec za to? Jel jsem to jednou...děkuju pěkně
Jelenoj, řeknu ti, že už ne, letos jsem jí jel 6x a už mě to moc nebere, hlavně mě štve, jak to je jen na levačku, ale cejtim se tak nějak víc v klidu, než si třeba dávat ještěd, tam do pravejch vůbec neni vidět a to nemluvim o autech...
No, asi v dubnu zas pokecáme v mostě
XJelen psal:PFremer psal:LukinB6 psal:Tak si zapište další jméno. Včera v Sosnové já první pád od doby kdy jsem na Banditu začal.
Takže ENKO?
To je taky nápad pustit tam motorky po rally crosu bez úklidu.ty vole stojí vám ta sosnová vůbec za to? Jel jsem to jednou...děkuju pěkně
...hele za ty prachy je to řek bych lepší než blbnout v serpentinách za provozu
osiris psal:XJelen psal:PFremer psal:
Takže ENKO?
...hele za ty prachy je to řek bych lepší než blbnout v serpentinách za provozu
přesně, za tři stováky dvě hodiny blbnutí i s pitim...
ABik psal:A máme jubilejní 40. padafku ale ona už se v neděli po návratu určitě přizná sama
Tak změna kuriozní situace - čelní havárie do vozidla Liaz sice proběhla, ale účastník na tyto stránky nechodí. Moto i řidič v pořádku, dobrzdil to asi patou dal náklaďáku pusinku a odjel na Slovakiarnig kroužit bezpečněji
PFremer psal:osiris psal:XJelen psal:
ty vole stojí vám ta sosnová vůbec za to? Jel jsem to jednou...děkuju pěkně...hele za ty prachy je to řek bych lepší než blbnout v serpentinách za provozu
přesně, za tři stováky dvě hodiny blbnutí i s pitim...
To není blbou tratí, jen na ní jezdíte s blbýma motorkama...
Já dneska na naší trati čtyřikrát letěl vzduchem.......obul jsem nové gumy a nějak jsem se až moc rozvášnil
Bolí mne všechno, ale je mi blaze...
Patrik Osi i Vjetrník - samo máte pravdu... mám za barákem http://www.kartarena.eu/ za dvě kilča cca půl hoďky, novej asfalt, žádný hrby. Na motárdu, nebo s nějakou lehkou stopjetadvácou bych si to dokázal představit, s B12 bych se bál a s rudou sviní bych se rozmáz, bo bych lítal furt na jedničku a v každým výjezdu po zádech bo to jede jenom od sedmi tisíc, do tý doby jenom kašle
Strýcfajtr !!!
Progear 650 (Člen) 02.10.2011 17:44:29 Offline |
Osi: dopln prosím do tabulky Adámka... GSXR je po smrti... On leží v plzni ale bude dobrej, má zlomenou ruku a nohu dvakrát...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Osi: dopln prosím do tabulky Adámka... GSXR je po smrti... On leží v plzni ale bude dobrej, má zlomenou ruku a nohu dvakrát...
...ajaj
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
17. driver
18. abik
19. john
20. cockin
21. petr j.
22. xjelen (opět )
23. libac22
24. kuba b12
25. sandman
26. progear
27. bolek009
28. paavlin
29. silverfox
30. marakm
31. brkos
32. honza1977
33. thor5552
34. felda
35. levap
36. kelly01 (opět )
37. mamutek (opět )
38. petula
39. lukinb6
40. adámek
Progear 650 psal:Osi: dopln prosím do tabulky Adámka... GSXR je po smrti... On leží v plzni ale bude dobrej, má zlomenou ruku a nohu dvakrát...
...tak ať rychle a dobře srůstá,že pozdravuju...Progu co prováděl pitomáč nebo měl prostě jenom pech?
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Progear 650 psal:Osi: dopln prosím do tabulky Adámka... GSXR je po smrti... On leží v plzni ale bude dobrej, má zlomenou ruku a nohu dvakrát...
...tak ať rychle a dobře srůstá,že pozdravuju...Progu co prováděl pitomáč nebo měl prostě jenom pech?
taky ho pozdravuj,pakoše von je mistr pádů,tak hlavně že je živej
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2011 07:52:36 Offline |
Kelly01 psal:Když máknem tak by se ta padesátka mohla stihnout
se mnou teda nepočítejte ...tyhle hromadný akce nejsou pro mě
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2011 09:39:52 Offline |
Kelly01 psal:Klídek
Pro mne taky ne
Ale můžeš s tím stejně jak já praštit klidně někde v klídku a soukromí a pak se jen nahlásit, ne
OK ...jdu to zkusit
ajaj
tak to už mu ty moje nahříváky asi nevnutim co
pozdravuj pakoše ať se rychle hojí
Strýcfajtr !!!
Ty vole tak ho pozdravuj jantara ať rychle srůstá.
Si to gixero moc neužil teda.
Čaroděj Dobroděj 8-)
faitík psal:Tak levap taky...
http://www.suzuki-gsx.cz/forum/viewtopi … 9808#19808
jj uz je to tak A pak ze se neumistim letos v zebricku
Jinak jsem OK 6ty tyden doma A motka tej uz vubec nic neni, tedy ani nebylo !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Banditatom (Člen) 04.10.2011 18:38:36 Offline |
cockin psal:Kelly01 psal:Když máknem tak by se ta padesátka mohla stihnout
já už to letos asi po druhý nestihnu, škoda...
ale jóó stihneš vem si říditka a skoč ze schodů to se taky počítá né?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 05.10.2011 22:32:04 Offline |
Počítá se i motokros??? Jestli jo, tak mi udělej další čárku...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Počítá se i motokros??? Jestli jo, tak mi udělej další čárku...
...jags to myslels s tou dvjepade, ty krosaři??? ...já že se vokolo ní začínaj motat ženiši, tag esi je mam vodhánět??? ...je fuck pjekná a ten kluk je megaleštič a strašnej punťa, tady máš fotku z jeho garáže:
[/IMG]
...dával jí na noc i bačkorky, aby jí nenastydly gumy
Filous psal:Progear 650 psal:Počítá se i motokros??? Jestli jo, tak mi udělej další čárku...
...jags to myslels s tou dvjepade, ty krosaři??? ...já že se vokolo ní začínaj motat ženiši, tag esi je mam vodhánět??? ...je fuck pjekná a ten kluk je megaleštič a strašnej punťa, tady máš fotku z jeho garáže:
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/15_1.jpg[/IMG]
Ještě to dát za sklo, aby se to nezaprášilo , Fakt pěknej kousek, ani nejetá
Progear 650 (Člen) 06.10.2011 08:22:22 Offline |
Filous: klidně ji prodejte... díky za foto
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 06.10.2011 20:03:37 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous: klidně ji prodejte... díky za foto
...rozbil sis dršku a vyměks???
nee, to ani ne ale kluci co mi pujčujou RM-Z, tak mají ještě Hondu 250 dvoutakt kolem roku 2000, co neřadí... Mám si jí vopravit a je moje, takže tak...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:Filous: klidně ji prodejte... díky za foto
...rozbil sis dršku a vyměks???
nee, to ani ne ale kluci co mi pujčujou RM-Z, tak mají ještě Hondu 250 dvoutakt kolem roku 2000, co neřadí... Mám si jí vopravit a je moje, takže tak...
...pičo, to tě zabije, závjeť máš napsanou???
Progear 650 (Člen) 06.10.2011 21:14:50 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...rozbil sis dršku a vyměks???nee, to ani ne ale kluci co mi pujčujou RM-Z, tak mají ještě Hondu 250 dvoutakt kolem roku 2000, co neřadí... Mám si jí vopravit a je moje, takže tak...
Včera sem zkoušel Huskvarnu 250 dvoutak... a musím říst, že to je masakr, prostě vypnuto zapnuto...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak hlásím, že už jsem bez drátů, prsty začínají kupodivu normálně fungovat a rameno už je taky z poloviny funkční. Tedy alespoň to není taková beznaděj, jako před časem. Teď se dostane taky na mazlíka. Podle předběžných odhadů to moje lehké odložení vypadá na totálku.
>>> neznam bolest <<<
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...rozbil sis dršku a vyměks???nee, to ani ne ale kluci co mi pujčujou RM-Z, tak mají ještě Hondu 250 dvoutakt kolem roku 2000, co neřadí... Mám si jí vopravit a je moje, takže tak...
...nestraš ho vole, musí mít napřesrok natrénováno
http://www.minimaxipes.estranky.cz/clan … -2012.html
osiris psal:Filous psal:Progear 650 psal:
nee, to ani ne ale kluci co mi pujčujou RM-Z, tak mají ještě Hondu 250 dvoutakt kolem roku 2000, co neřadí... Mám si jí vopravit a je moje, takže tak......pičo, to tě zabije, závjeť máš napsanou???
...nestraš ho vole, musí mít napřesrok natrénováno
http://www.minimaxipes.estranky.cz/clan … -2012.html
...hlavně aby si ho na tom závjerečnym táboráku nechtěli vopýct
Filous psal:Progear 650 psal:Počítá se i motokros??? Jestli jo, tak mi udělej další čárku...
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/15_1.jpg[/IMG]
tohle by se mi líbilo,ale muselo by to být na papírech.
Silverfox psal:Tak hlásím, že už jsem bez drátů, prsty začínají kupodivu normálně fungovat a rameno už je taky z poloviny funkční. Tedy alespoň to není taková beznaděj, jako před časem. Teď se dostane taky na mazlíka. Podle předběžných odhadů to moje lehké odložení vypadá na totálku.
Hlavně že si cajk.
Osiris:
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Silverfox psal:Tak hlásím, že už jsem bez drátů, prsty začínají kupodivu normálně fungovat a rameno už je taky z poloviny funkční. Tedy alespoň to není taková beznaděj, jako před časem. Teď se dostane taky na mazlíka. Podle předběžných odhadů to moje lehké odložení vypadá na totálku.
dneska na starší motorce stačí pár vodřenin plastů, nádrže, řidítek, motoru a tak a k tomu třeba vidle a berou to jako totalní škodu. Woprava v novejch origo dílech plus práce v suzuki.cz by stála víc než je cena ojetiny
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Progear 650 (Člen) 10.10.2011 13:59:35 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2011 15:21:10 Offline |
co trefilo motor..teda co trefil motor ??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 10.10.2011 17:46:04 Offline |
ty kravo,to po něm někdo hodil a proto lehnul,ne?
Progear 650 (Člen) 10.10.2011 22:13:21 Offline |
už se vracel do svého pruhu, takže auto ho trefilo vlastne z boku... Byl to malej Fiat, takže nárazník nízko a přímo na motor. Rám vypadá OK, vidlice a kola také, stačí sehnat motor a bike bude ready to race... Adam až na pres rok... Ale uz bude jezdit jen okruhy, v kazdem pripade se chce vratit do sedla...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 10.10.2011 22:31:49 Offline |
Banditatom (Člen) 13.10.2011 20:12:51 Offline |
ty solidní chirurgický zákrok
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:Adamku psal:Co tě nazabije, to tě posílí
Ať žije LZS Plzeň
Jo dík všem za podporuty kokote! sem rád že seš celej čekám podrobnější reportáž z toho tvýho eskamotérskýho kousku
...je to dobrý, uš má zas roupy
Progear 650 (Člen) 05.11.2011 19:58:15 Offline |
Filous psal:XJelen psal:Adamku psal:Co tě nazabije, to tě posílí
Ať žije LZS Plzeň
Jo dík všem za podporuty kokote! sem rád že seš celej čekám podrobnější reportáž z toho tvýho eskamotérskýho kousku
...je to dobrý, uš má zas roupy
no jisteeee....
"44 HONDA CBR 600RR 44"