Nejsi přihlášen
PDA s PalmOS a s USB Host
Neválí se někomu doma nějakej takovej strojek? nebo aspoň nějakej tip po čem koukat v bazáči.
Pokud by nebyl s USBčkem možná by stačil modrej zub...akurát si nejsem jistej jestli by nebylo nad moje síly vytvořit "modem"...ale zima je dlouhá
Chtěl bych to zkusit používat jako dataloger při jízdě bo s noťasem si to neumim dost dobře představit
Bohužel mám doma jen PDA s Win.mobile...sice jsem našel konvertor z palmOS na Win, ale prý pak nefunguje přenos dat po BT (z toho konkrétního programu) a usb host to nemá
ps. samo že by to mělo mít i nějakou možnost paměťový karty, ale to měly asi všechny
![]() |
Banditatom (Člen) 04.11.2011 08:31:53 Offline |
Re: PDA s PalmOS a s USB Host
to jsou součástky do nějakýho kosmokorábu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
no nic...
snad sem to už pořešil i se svim PDAčkem bo sem sehnal emulátor palm OS pro win. mobile, takže to snad šlape...uvidíme. Ještě budu muset vyrobit kabel...doufám že to PDAčko neodpálim bo různý zdroje uváději různý funkce na jednotlivejch pinech konektoru. Sice ten můj asus nemá USBhost, ale na konektoru má piny pro RS232...což se mi náramně hodí...jen abych trefil ty správný
...si jen tak povídám pro sebe jak to tu vidim
Lihy psal:no nic...
snad sem to už pořešil i se svim PDAčkem bo sem sehnal emulátor palm OS pro win. mobile, takže to snad šlape...uvidíme. Ještě budu muset vyrobit kabel...doufám že to PDAčko neodpálim bo různý zdroje uváději různý funkce na jednotlivejch pinech konektoru. Sice ten můj asus nemá USBhost, ale na konektoru má piny pro RS232...což se mi náramně hodí...jen abych trefil ty správný
...si jen tak povídám pro sebe jak to tu vidim
tak jako se servomotorkem na m.cz
jo a máš tam hrubku
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:tak jako se servomotorkem na m.cz
jo a máš tam hrubku
asi tak...
Ale to sem taky vyřešil
Dneska sem to připojil aspoň na noťas, vyresetoval polohu škrtící klapky a zejtra bych se rád pustil do kontroly časování zapalování....ale nevim estli mi to projde bo dneska sem byl v garáži celej den....nechápu proč zrovna na podsedláku je něco s metrickejma závitama a něco s těma USA pičovinama...konečně sem sundal lešení na kufry a čenžnul přiblblej držák značky a blinkrů za origo...sraní s tim bylo až hamba bo sem musel přendavat i zámek, blinkry, osvětlení spz...a do toho hledat šrouby bo kvůli lešení tam byly delší a některý nějaký provizorní...asi se bývalýmu majitely vyklepaly cestou...sem všechno dal na lepidlo, snad bude středněpevnostní stačit
Brkos psal:Asus A696 mám ho doma už leta a spokojenost, navíc kovový pouzdro a v bazáči za pár korun, jstli se ptáš na totok
To samé, už roky, mám tam pouze TomTom a IGO a po jiném zařízení netoužím
God Save The Queen!
Stránky: 1