Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.11.2011 10:31:37 Offline |
Re: E.ON - help
Petula psal:Zdravím, nemáte někdo někoho známého na e.onu? Docela to spěchá
já tam jednoho mám ...ale ten ti asi moc nepomůže ,protože tam je jenom nějakej řadovej zaměstnanec s nízkým platem...každej měsíc mu ještě posílám 4.000,- aby vůbec vyšel s platem ...Martin Roman se menuje ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
redik27 psal:Petula psal:Je mi celkem jedno, kdo to bude, ale aby aspoň uměl zařídit zaslání technika
prasklá žárovka?
...zavolej komenikum, vymetač komínů je lepčí neš elechtrikář ...ale musíš chtít Helmuta, ten je nejlepčí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Me stačilo vyřizovat s Eonem připojeni pro 4 RD, banda tupounu sedi v Prostějově, jmenovitě pan Sedlák, kterej je píča na entou. Měl sem chuť ho chytnout pod krk a dát mu kyslíkovou dietu. Bo takovy zmrdi kteří píšou vyjádření čuměj do projektů a neví co děla jejich pravá a levá ruka by měli dělat tak leda výkopové práce. Udělá vyjádření na projektovou dokumentaci k uzemku, mezi tím poztrácí projektovou dokumentaci, pak mě volá a dělá ze mě píču že pokud to nebude mět do zítřka na stole komplet a ne poztrácený tak že mě to pošle přes Brno zpět a sere na mě. Pak to ta kunda najde a ani se neomluví maj tam bordel. Poté co si vycucal to sem mu dal podklady včetně v územku příčnýho řezu vozovkou s uložením a okótovaným os veškerých sítí. A ta kunda napíše uplně vyjádření jinak než se tam s ním domluvíš a vede ho někde v neexistujícím prostoru zeleném pásu, který tam nikdy nikde nebyl. Jak slyším Eon, RWE, Veolie tak se mě zvedá po roce lítání po úřadech kufr
![]() |
Banditatom (Člen) 08.11.2011 19:24:08 Offline |
Filous psal:redik27 psal:Petula psal:Je mi celkem jedno, kdo to bude, ale aby aspoň uměl zařídit zaslání technika
prasklá žárovka?
...zavolej komenikum, vymetač komínů je lepčí neš elechtrikář
...ale musíš chtít Helmuta, ten je nejlepčí
... pojď si to utřít voe
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1